Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303214 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Yüzde 100 Gomez sene sonunda gidecek
Kalmasını isteriz elbette Gomezi çok sevdik attığı gollerle kendini ispatladı bu yüzden Yeniden doğduğu Beşiktaşı asla unutmayacaktır
Bizde parladı kendini buldu vitrine girdi Avrupa'ya gidecektir muhtemelen
Ölü adamı diriltiriz işte Bukadar Büyük bi Kulüptür Beşiktaş
Giderse gitsin zorlamanında anlamı yok O gider daha iyi biri gelir Gomezin gitmesi ölüm değilki En az onun kadar formda olan Cenk Tosun var gözüm arkada kalmaz Gomez giderse gider
Quaresma Oğuzhan Töre Sosa Atiba kalsında.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 11:02:42 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı ozan062

İki forvetimiz iki milli takımı taşıdı. Gerçekten gurur duymalıyız, özellikle İlhan Mansız'dan beri adam akıllı forvetle oynamadığımızı düşünürsek..

hazırlık maçlarında maalesef gurur duyamıyorum:) anca onu işte sene sonundaki şampiyonada duyarım hatta coşarım:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomezin açıklamaları:
Mario Gomez, Beşiktaş'taki geleceğinin sezon sonunda netleşeceğini vurguladı.

İtalya'nın Fiorentina kulübünden opsiyonlu olarak kiralanan Gomez, siyah-beyazlı kulüpte devam edip etmeyeceğiyle ilgili yöneltilen soruya, "Sezon sonunda 3 taraf da oturacağız ve ne olacağına bakacağız." yanıtını verdi.

ARTAN TERÖR OLAYLARI
Son dönemdeki terör saldırılarının ardından çok konuşulan güvenlik konusuyla ilgili ise Alman futbolcu, "Bu durum sadece Türkiye'de değil, her yerde, tüm Avrupa'da da konu oluyor. Ben olumlu düşünen bir insanım. Bu tür şeyleri düşünmemeye çalışıyorum." şeklinde konuştu.

Almanya Milli Takımı'nın İngiltere'ye karşı 2-0 öne geçmesine karşın 3-2 mağlup ayrıldığı karşılamada Gomez, 79 dakika oyunda kaldı ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Ntvspor

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Şampiyon olalimda kim nereye gidiyorsa gitsin vallaha bir şey demeyecem yeter ki şampiyon olalım bu sene , seneye pektemegi izlemeye bile razıyım .

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak Bursa'da ilk 11 e giremiyor aslında Onuda alabiliriz sene sonunda iyi olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dzsudzsak Bursa'da ilk 11 e giremiyor aslında Onuda alabiliriz sene sonunda iyi olur.

biz şampiyonlar ligi diyoruz siz cucak diyorsunuz :)

Çevrimdışı ozan062

Şampiyon olalimda kim nereye gidiyorsa gitsin vallaha bir şey demeyecem yeter ki şampiyon olalım bu sene , seneye pektemegi izlemeye bile razıyım .

kesinlikle ama pektemege katılamıycam dün vaktim vardı ama 11de kendisini gördüm ve maçı izlemedim biliyorumki benim gibi tonlarca insanda izlemedi macı, birazdaha acık konusayım özetine bile bakmıyorum :)
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 13:28:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Özay

Bu yasta, derken adam 30 yasinda yahu. Daha 3 sene ust seviye oynar iki sene de bundesliga ortasira yapar adam yahu. Hemen basliyorsunuz bu yas, su yas.

Quaresma 33 yasinda evet biraz hizi dustu belki ama futbolu olgunlasti.  Yetenek korelmez yahu.

Mario gomez 40 yasinda olsun bu attigi golleri atar.

Gomez seneye 32 oluyor. Bu yaşta bir futbolcu ancak ağzıyla kuş tutarsa elit takımlara gider. Onların dışındaki seçenekler Beşiktaş'a değişilmez. Bu takım şampiyonlar ligi takımı olacak sonuçta.

Ek olarak Gomez'in kariyere bir kere dibe vurdu. Bu tehlikeyi tekrar göze almayacaktır. Burada birkaç yıl futbolunu en iyi şekilde oynar ve bırakır. Onun için her şey müsait Beşiktaş'ta. Zaten gidecek diyenlerin net bir dayanağı yok ama aksine kalacak diyenler kulüple içli dışlı olanlar. Mesela Ergin Aslan bu konuda bayağı güzel duyumlar aldı.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 13:55:02 Özay ]

Çevrimdışı Scout

Gomez seneye 32 oluyor. Bu yaşta bir futbolcu ancak ağzıyla kuş tutarsa elit takımlara gider. Onların dışındaki seçenekler Beşiktaş'a değişilmez. Bu takım şampiyonlar ligi takımı olacak sonuçta.

Ek olarak Gomez'in kariyere bir kere dibe vurdu. Bu tehlikeyi tekrar göze almayacaktır. Burada birkaç yıl futbolunu en iyi şekilde oynar ve bırakır. Onun için her şey müsait Beşiktaş'ta. Zaten gidecek diyenlerin net bir dayanağı yok ama aksine kalacak diyenler kulüpler içli dışlı olanlar. Mesela Ergin Aslan bu konuda bayağı güzel duyumlar aldı.
10 Temmuzda 31 Oluyor
Pika Pika

Çevrimdışı Özay

10 Temmuzda 31 Oluyor

bir dahaki yıl temmuzda 32 oluyor işte. Yani henüz yaşını doldurup 30 olmuş değil.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gomez Euro 2016'dan sonra Manchester United'da görürsünüz  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez gitsin gitmesin demiyorum da o sembolik bonservisini alalım ondan sonra gitsin :)
bence gitmesin  :D

Çevrimdışı Yado

Simdi su golleri izledim youtubeda. Ilk golden sonra mustafa pektemeke dikkat edelim. Kaleden geri gelen topu bile tekrar kaleye sokamayan bir futbolcumsu, oyun durmus, gol verilmis, duduk calmis, herkes durmus seken topu hale kaleye sokamiyorsun.

Su adama 5 milyon veriliyor, bazen fikret ormana okadar kiziyorum su mustafa pektemeke verilen paralar stadyum insaatini bile golgede birakacak kadar buyuk skandaldir.

Benim elestirmedigim tarafini birakmadigim ismail koybasi en azindan daha az para aliyor yahu.

Adam elit futbolcu maasi aliyor performans sifir. Ferrari alip haci murat performansina razi olmak gibi birsey.

Te allam kimler oynuyor. Gencecik cocuklar popolarina cift motor takmis kosturuyor, kendilerini gosteriyor bu pektemekin umrunda degil. Adam yollugunu yapmis. Kim bu herifin meneceri?

Bu AntiPektemekçilere acayip ayar oluyorum. Mustafayı Gençlerbirliğinden beri takip ederim bize gelmeden önce acayip gelecek vaad eden jeneriklik goller atan bi adamdı. Şimdi ki Cenk ayarında diyebilirim.

Geldiği zaman tüm taraftar severdi hatta Gol demek Pektemek tezahuratları bile çıktı.

Bu adam discoda barda sakatlanmadı Beşiktaş forması ile mücadele ederken çok ciddi sakatlıklar yaşadı. Adamın Suratı darmadağın oldu hatırlayın yüzünün yarısı yoktu !! Ne için ? Beşiktaş forması için mücadele ederken unutmayın.

Şimdi sizin durumunuzu şunla bezeştiriyorum. Askerimiz savaşa gitti orada yaralandı ve iş göremiyor Atın gitsin neden olsa artık savaşamicak bizim için ne önemi var ki ? hıı öle mi ?

Ah de vefa arkadaşlar Lütfen insanları bu kadar çabuk harcamayın sonra sizin için savaşacak adam bulamazsınız!

Tamam yıllık ücret fazla ama sözleşme sakatlanmadan önce yapıldı. bu sene sonu ya gider ya ücret aşşa çekilir . Bende bu sene sonu oynayabileceği bi takıma gitmesi taraftarıyım. Çünkü maç ritmi ve kordinasyonu gerçekten çok düşmüş.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Kemal

Tek korkum Gomezin Florentina ya dönüp ordan trasfer olması,  para alamayız o zaman

Çevrimdışı OrhanAker

Tek korkum Gomezin Florentina ya dönüp ordan trasfer olması,  para alamayız o zaman
Yarısı bizim eğer öyle olursa :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Gomez onu yapacak adam değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozgursum

2016-2017 sezonunda Gomez isterse Fiorentina ya ucretsiz donebiliyor. Ancak Fiorentina disinda hangi takima giderse gitsin biz bonservisin yarisini (hatta yariya boldukten sonra +1 milyon euro deniyor) alicaz. Dedigin gibi Fiorentinaya gidip ordan rtransfer yapamaz onumuzdeki sezon icin. Ancak Fiorentinaya gidip 1 sezon oynarsa bizim hakkimiz olmuyor. Ben Gomez in bir daha Italya sinirlarindan iceriye turistik gezi disinda gitmeyecegini dusunuyorum. Hele ki dun ingiliz ve alman twitter gundemlerini biraz takip ettim. Arsenal , Manchester United , Liverpool icin cok ciddi adi geciyor. Euro 2016 da kotu oynamazsa seneye ingilterede diyebiliriz.

Çevrimdışı ozgursum

gomez gitsin gitmesin demiyorum da o sembolik bonservisini alalım ondan sonra gitsin :)

Yani biz ciddi miktarda milyon eurolar verdik bonservisine ve yalan mi soyleniyor? Bunu mu cikarmaliyiz meajindan?

Çevrimdışı mylife1903

Bu AntiPektemekçilere acayip ayar oluyorum. Mustafayı Gençlerbirliğinden beri takip ederim bize gelmeden önce acayip gelecek vaad eden jeneriklik goller atan bi adamdı. Şimdi ki Cenk ayarında diyebilirim.

Geldiği zaman tüm taraftar severdi hatta Gol demek Pektemek tezahuratları bile çıktı.

Bu adam discoda barda sakatlanmadı Beşiktaş forması ile mücadele ederken çok ciddi sakatlıklar yaşadı. Adamın Suratı darmadağın oldu hatırlayın yüzünün yarısı yoktu !! Ne için ? Beşiktaş forması için mücadele ederken unutmayın.

Şimdi sizin durumunuzu şunla bezeştiriyorum. Askerimiz savaşa gitti orada yaralandı ve iş göremiyor Atın gitsin neden olsa artık savaşamicak bizim için ne önemi var ki ? hıı öle mi ?

Ah de vefa arkadaşlar Lütfen insanları bu kadar çabuk harcamayın sonra sizin için savaşacak adam bulamazsınız!

Tamam yıllık ücret fazla ama sözleşme sakatlanmadan önce yapıldı. bu sene sonu ya gider ya ücret aşşa çekilir . Bende bu sene sonu oynayabileceği bi takıma gitmesi taraftarıyım. Çünkü maç ritmi ve kordinasyonu gerçekten çok düşmüş.

Biz zaten mustafaya kizmiyoruz, mustafa kim ki antipektemekci birileri olsun. Mesela quaresmaci, antiquaresmaci birileri var, olabilir.

Biz fikret ormani elestiriyoruz, mustafanin yattigimyerden aldigi parayi elestiriyoruz. Simdi mustafa adam olsa cikip ben bu parayi haketmiyorum, der ve almaz. Mustafa aldigi parayi hak etmedigini anlayip, kulupte biraktigi an ben gidip mustafa pektemek formasi alirim. Futbolculugunu gosteremiyorsan, adamligini gostereceksin.

Mustafanin bir kabahati yok, suc fikret orman ve onu yanlis yonlendirenlerde. Eneramo, mustafa, dany, sezer, gokhan suzen, sinan transferleri fiyasko rustunun gonderilmesi, quaresmanin ve simaonun gonderilip, almeida ve fernandesin tutulmasi, samet aybabanin getirilmesi gibi bir cok yanlisi var baskanin ve bu yanlislarin maliyeti dusunuldugu kadar az degil. Hatasiz kul olmaz ama hatasini tekrarlayan da kul olamaz.

Çevrimdışı mülkübey

Simdi su golleri izledim youtubeda. Ilk golden sonra mustafa pektemeke dikkat edelim. Kaleden geri gelen topu bile tekrar kaleye sokamayan bir futbolcumsu, oyun durmus, gol verilmis, duduk calmis, herkes durmus seken topu hale kaleye sokamiyorsun.

Su adama 5 milyon veriliyor, bazen fikret ormana okadar kiziyorum su mustafa pektemeke verilen paralar stadyum insaatini bile golgede birakacak kadar buyuk skandaldir.

Benim elestirmedigim tarafini birakmadigim ismail koybasi en azindan daha az para aliyor yahu.

Adam elit futbolcu maasi aliyor performans sifir. Ferrari alip haci murat performansina razi olmak gibi birsey.

Te allam kimler oynuyor. Gencecik cocuklar popolarina cift motor takmis kosturuyor, kendilerini gosteriyor bu pektemekin umrunda degil. Adam yollugunu yapmis. Kim bu herifin meneceri?
Başkan Pektemeke  en pahalisindan loca verse da bari yedek kulübesinde maç izleyecegine locasında izlese. Hem kulüp de az zarar eder.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Aykan19o3

Vodafone Arena+Şampiyonlar ligi kozlarımız oldu mu neden gitsin ki Gomez? 20+ üzeri  teklif gelirse düşünülebilir ancak kendisinin yerine alınacak ismin planlanmış olması şartıyla tabi  :ok: Seneye şampiyonlar ligi'nde iz bırakmak istiyorsak Gomez ayarında golcüye ihtiyacımız olacak.

Çevrimdışı Yado

Biz zaten mustafaya kizmiyoruz, mustafa kim ki antipektemekci birileri olsun. Mesela quaresmaci, antiquaresmaci birileri var, olabilir.

Biz fikret ormani elestiriyoruz, mustafanin yattigimyerden aldigi parayi elestiriyoruz. Simdi mustafa adam olsa cikip ben bu parayi haketmiyorum, der ve almaz. Mustafa aldigi parayi hak etmedigini anlayip, kulupte biraktigi an ben gidip mustafa pektemek formasi alirim. Futbolculugunu gosteremiyorsan, adamligini gostereceksin.

Mustafanin bir kabahati yok, suc fikret orman ve onu yanlis yonlendirenlerde. Eneramo, mustafa, dany, sezer, gokhan suzen, sinan transferleri fiyasko rustunun gonderilmesi, quaresmanin ve simaonun gonderilip, almeida ve fernandesin tutulmasi, samet aybabanin getirilmesi gibi bir cok yanlisi var baskanin ve bu yanlislarin maliyeti dusunuldugu kadar az degil. Hatasiz kul olmaz ama hatasini tekrarlayan da kul olamaz.

Pektemek de alsın be kardeşim kimlere kimlere bu klüp'ün ne paraları gitti.
Beşiktaşla dalga geçip çuvalla para alan sezer varken , Ferrariler , escudeler (ki escude bizden aldığı parayı emekli ikramiyesi olarak görüp memleketinde restorant açmıştır :) )
tekniik direktör ve antrenör fesh paralarından bahsetmiyorum bile !!

bu takım için suratını parçalayan pektemek de alsın bizim çocuğumuz alsın dünya ameliyat geçirdi masrafları felan olmuştur hep hırslı adam gibi adamdı. İlhanın az yeteneklisi gibi gelio bazen bana :)
Ha birde şunu belirteyim:
Hata yapmak var hata yapmak var . önemli olan hatalardan ders çıkarıp daha iyisini için devam etmek demek ki bu yönetim hep bi fazlasını yaptı Başkanın dediği gibi bu Gomezler Cenkler Ozziler tolgaylar kapıdan geçerken girmedi Beşiktaşa :)
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı atalay

Başkan, "Güç zehirlenmesi" yaşıyor. Son birkaç gündür yapılmaması gereken her şeyi yaptı. 
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 18:44:10 atalay ]

Çevrimdışı Ogün

Başkan, "Güç zehirlenmesi" yaşıyor. Son birkaç gündür yapılmaması gereken her şeyi yaptı. 
Çıksın desin ki: "FFP var, para lazım, bütün biletleri aynı anda satıyoruz, alın." Şuradan bir kişi bile ses etmez ama bu açıklamalar nedir ya? Geldiğinden beri çok sevmeme rağmen, gerçekten şu bir kaç günde kendinden soğuttu beni. Umarım bu hatadan doğru bir açıklamayla döner.

Çevrimdışı Yado

Sizde var ya alemsiniz . Konuşmaz niye bizim başkan konuşmuyor dersiniz , konuşuruz niye konuştu dersiniz .

Stad yapar niye yaptı , açar niye açtı , erken açar niye erken açtı , satar şimdi mi satılır , satmaz bak gördün mü elimizde patladı dersiniz.

Eleştirmeyi bu kadar sevmemizin nedeni düşünmeden konuşmayı özellik haline getirmemiz mi acaba ? hemen konuşim durumlara farklı açılardan bakmayim böle ortaya ortaya little little into the middle oldu kültürümüz :)

Gençler Stad , Takım , tesis derken ortaya çok sağlam bir başkanda çıkıyor haberiniz olsun . Türkiyenin böle insanlara ihtiyacı vardı zaten çok fazla çıkmıyor.

ŞEREFİNLE OYNA HAKKINLA KAZAN ..
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 18:58:17 Yado ]
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…