Bu AntiPektemekçilere acayip ayar oluyorum. Mustafayı Gençlerbirliğinden beri takip ederim bize gelmeden önce acayip gelecek vaad eden jeneriklik goller atan bi adamdı. Şimdi ki Cenk ayarında diyebilirim.
Geldiği zaman tüm taraftar severdi hatta Gol demek Pektemek tezahuratları bile çıktı.
Bu adam discoda barda sakatlanmadı Beşiktaş forması ile mücadele ederken çok ciddi sakatlıklar yaşadı. Adamın Suratı darmadağın oldu hatırlayın yüzünün yarısı yoktu !! Ne için ? Beşiktaş forması için mücadele ederken unutmayın.
Şimdi sizin durumunuzu şunla bezeştiriyorum. Askerimiz savaşa gitti orada yaralandı ve iş göremiyor Atın gitsin neden olsa artık savaşamicak bizim için ne önemi var ki ? hıı öle mi ?
Ah de vefa arkadaşlar Lütfen insanları bu kadar çabuk harcamayın sonra sizin için savaşacak adam bulamazsınız!
Tamam yıllık ücret fazla ama sözleşme sakatlanmadan önce yapıldı. bu sene sonu ya gider ya ücret aşşa çekilir . Bende bu sene sonu oynayabileceği bi takıma gitmesi taraftarıyım. Çünkü maç ritmi ve kordinasyonu gerçekten çok düşmüş.
Biz zaten mustafaya kizmiyoruz, mustafa kim ki antipektemekci birileri olsun. Mesela quaresmaci, antiquaresmaci birileri var, olabilir.
Biz fikret ormani elestiriyoruz, mustafanin yattigimyerden aldigi parayi elestiriyoruz. Simdi mustafa adam olsa cikip ben bu parayi haketmiyorum, der ve almaz. Mustafa aldigi parayi hak etmedigini anlayip, kulupte biraktigi an ben gidip mustafa pektemek formasi alirim. Futbolculugunu gosteremiyorsan, adamligini gostereceksin.
Mustafanin bir kabahati yok, suc fikret orman ve onu yanlis yonlendirenlerde. Eneramo, mustafa, dany, sezer, gokhan suzen, sinan transferleri fiyasko rustunun gonderilmesi, quaresmanin ve simaonun gonderilip, almeida ve fernandesin tutulmasi, samet aybabanin getirilmesi gibi bir cok yanlisi var baskanin ve bu yanlislarin maliyeti dusunuldugu kadar az degil. Hatasiz kul olmaz ama hatasini tekrarlayan da kul olamaz.