Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298685 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Bence bu tarz oyuncuları kulübe kazandırmalıyız. Eğer oynayamayacak düzeyde ise 1 sene kiralanabilir. Potansiyelli oyuncu sonuçta. Zira seneye gelirimiz büyük ölçüde artacağı için bu tip transferler bize büyük mali külfet getirmeyecektir.

zaten kiralanmalı bende bu fikirdeyim egerr gelecekse çnk bizde fiziksel gelişimini imkanı yok geliştiremez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

çağlar söğüncü ile emre mor'u almak lazım 2'sin dede iş var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz
Gökhan Töre inşallah gitmez
Bu arada Visca ve Ndiaye ile Ts ilgileniyormuş.
visca q17'nin yerine düşünülüyorsa ben okeyim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çağlar söğüncü ile emre mor'u almak lazım 2'sin dede iş var.
katılıyorum ama emre moru alamayız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ntv spor devam ediyormuş kapanmayacağını açıklamışlar⚽️

Çevrimdışı Scout

Tüh Kurtulamadık Desene
Pika Pika

Çevrimdışı ozan062

feyk atmıslar işte baktılar destek bulup bulmucaklarını test ettiler....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Uffff kafam feci.  Cenk tosun dedik mi aklima topa kafayu vurup vucudunu ve yuzunu topa vurdugu yone cevirmesi geliyor.  Dusundugumuzden daha iyi bir yedek golcumuz var.

Çevrimdışı atalay

Fikret Orman'ın, Gomez ve Töre konusundaki demeçleri Spor marka/medya/personal yönetimi derslerinde "ne yapmamalı'ya" örnek gösterilebilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman'ın, Gomez ve Töre konusundaki demeçleri Spor marka/medya/personal yönetimi derslerinde "ne yapmamalı'ya" örnek gösterilebilir.
başkanın sınıfta kaldığı noktaların başında geliyor hiç konuşmasa daha iyi olacak, törenin 11 milyona gitmesi seni tatmin eder mi ?

Çevrimdışı atalay

başkanın sınıfta kaldığı noktaların başında geliyor hiç konuşmasa daha iyi olacak, törenin 11 milyona gitmesi seni tatmin eder mi ?

Bunlar klasik balon haberler. Kalan 8 maçta bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var. 

Çevrimdışı sallapati

Cenk Tosun un çok daha ileriye gideceğini düşünüyorum.. adam zaten çocukluktan Beşiktaşlı , tüm ailesi Beşiktaşı..

adam bence özel çalışma yapıyor.. kafa vuruşlarını inanılmaz geliştirdi.. Geçen sene Karabük e 90+7 de attığı kafa golü , bu sene başakşehir e attığı kafa golü.. dün attığı gol .. hepsi çalışmanın sonucu..

son dakikalarda girdiği maçlarda gol atayım diye gereksiz zorlamalar yapabiliyor.. kafası rahat olsa aslında tam bir takım oyuncusu.. OLcay ve Oğuzhanla müthiş 3lü oluyorlar.. al ver yapıyorlar.. verkaç vs...

bir de kafasına toppik sürüyor.. maça konsantrasyonunu engelliyor bence o da. yağmur mu yağacak akacak mı derken kafayı ona veriyor.. yazın saç mı ektirir ne yapar bilmiyorum.. ya da kazıtsın direk kafayı.. kafa rahatlasın..

Gaziantepteki ilk yılından beri alınmasını istiyordum zaten İlhan Mansız dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.. çok çok aşama kaydedecek mental olarak rahatlarsa

Çevrimdışı sallapati

GÖkhan Töreyi beğenmeyen taşa döner.. ben açıkçası satılmasını istemem.. ama bir türlü mental olarak takım oyuncusu olamıyor...

Benim Gökhan hakıındaki tespitlerim ;

Bazı Türk oyunculardan kendisini üstün görüyor,
Yabancı starlara (Gomez Quaresma) yanaşıp diğerlerine üstten bakıyor.
Oğuzhan veya Sosa ön planda olduğu zaman bunu kabullenemiyor. Takım menfaati yerine takımın yıldızı ben olmalıyım modunda.(quaresmanın gençliği gibi)
90 dakika içinde topsuz oyunda konsantrasyonunu kaybediyor (bir nevi küstüm oynamıyorum a getiriyor) gölge pres yapıyor..
Oyuna küstüğü dakikalarda adeta bizim maçı tvden izlediğimiz gibi saha içinde olanları izliyor.. Topsuz koşuları bırakıyor. topu ayağına bekliyor. Oyun ritmini düşürüyor..
Sosyal hayatında mutlu olduğunu düşünmüyorum. Takım arkadaşlarıyla takılmak yerine Erdal Acar , Mustafa Ceceli gibi ünlülere yanlamak istiyor.

Yani genel olarak bence Gökhan ın sorunu popüler ve ilgi odağı olmak istemesi (Bir nevi Arda Turan gibi)

ama popüler olmanın ; başarılı olmak ve çalışmaktan geçtiğini unutuyor. Kendisinin değerinin takımla birlikte yükseleceğini farkedemiyor.. Önemli olanın bireysel atılan goller değil kazanılan kupalar olduğunu düşünemiyor , takım arkadaşlarından kendisini üstün görmek yerine onlarla birlikte gelişmenin kendisine de fayda sağlayacağını öngöremiyor....

bunlar kendisine neden anlatılmıyor.. Gökhan ı kaybetmek kolay.. neden kazanma yolunu seçmiyoruz.. Bu adamı takıma rehabilite edemez miyiz?

Çevrimdışı alimm

cenk tosun dan sol kanatta "geçen seneki bakambu" performansı alamaz mıyız.....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ilhan mansız

arkadaşlar bu ceviz olayı nedir?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

arkadaşlar bu ceviz olayı nedir?

Budur :D

Şaka bi yana R.Sağnak borcu azaltmak için böyle bir işe girme projesi mi ne varmış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 21:46:17 sallapati ]

Çevrimdışı sallapati

Şaka bi yana R.Sağnak borcu azaltmak için böyle bir işe girme projesi mi ne varmış.

madem böyle bir kar var bu işte.. kendisi neden yapıp zengin olmuyor  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

madem böyle bir kar var bu işte.. kendisi neden yapıp zengin olmuyor  :D
ne yapacakmış? ceviz mi yetiştirecek?

Çevrimdışı ilhan mansız

detayı nedir??

Çevrimdışı sallapati

Şenol Güneş in son yıllarda parlattığı isimler..

Egemez korkmaz
Onur Recep Kıvrak
Burak Yılmaz
Umut Bulut
Selçuk İnan
Engin Baytar
Ozan Tufan
Emre Taşdemir
Fernandao
Volkan Şen
Serdar Aziz
Şener Özbayraklı
Kerim Frei
Cenk Tosun
Oğuzhan Özyakup

Fatih Terim ekmeğini yiyecek Şenol Hocanın bu yaz...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yuh  :D :D :D :D :D, Bu kişi gerçek hayatta ne iş yapıyor?

Şirket yöneticisi falan galiba :D