GÖkhan Töreyi beğenmeyen taşa döner.. ben açıkçası satılmasını istemem.. ama bir türlü mental olarak takım oyuncusu olamıyor...
Benim Gökhan hakıındaki tespitlerim ;
Bazı Türk oyunculardan kendisini üstün görüyor,
Yabancı starlara (Gomez Quaresma) yanaşıp diğerlerine üstten bakıyor.
Oğuzhan veya Sosa ön planda olduğu zaman bunu kabullenemiyor. Takım menfaati yerine takımın yıldızı ben olmalıyım modunda.(quaresmanın gençliği gibi)
90 dakika içinde topsuz oyunda konsantrasyonunu kaybediyor (bir nevi küstüm oynamıyorum a getiriyor) gölge pres yapıyor..
Oyuna küstüğü dakikalarda adeta bizim maçı tvden izlediğimiz gibi saha içinde olanları izliyor.. Topsuz koşuları bırakıyor. topu ayağına bekliyor. Oyun ritmini düşürüyor..
Sosyal hayatında mutlu olduğunu düşünmüyorum. Takım arkadaşlarıyla takılmak yerine Erdal Acar , Mustafa Ceceli gibi ünlülere yanlamak istiyor.
Yani genel olarak bence Gökhan ın sorunu popüler ve ilgi odağı olmak istemesi (Bir nevi Arda Turan gibi)
ama popüler olmanın ; başarılı olmak ve çalışmaktan geçtiğini unutuyor. Kendisinin değerinin takımla birlikte yükseleceğini farkedemiyor.. Önemli olanın bireysel atılan goller değil kazanılan kupalar olduğunu düşünemiyor , takım arkadaşlarından kendisini üstün görmek yerine onlarla birlikte gelişmenin kendisine de fayda sağlayacağını öngöremiyor....
bunlar kendisine neden anlatılmıyor.. Gökhan ı kaybetmek kolay.. neden kazanma yolunu seçmiyoruz.. Bu adamı takıma rehabilite edemez miyiz?