Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298582 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

http://www.transfermarkt.com.tr/iver-fossum/profil/spieler/226450

box to box

zor. wolfsburg ve Dortmund radarında. büyük potansiyeli var, kaldıki çok denç. TR2ye bu yaşta gelse iş yapması güç.

Ha elimizi cebimize kalın sokup yıllık kemiksiz EUR 1,00-1,50 milyon arası versek belki ama milosevic etkisi görmemiz yüksek. Bizde, yabancı futbolcular özelinde, olacak değil olmuş futbolcu iş yapıyor.

Bunun dışında box to box yerine Olcay'ın oynadığı rolde sol kanatta daha etkili olur. Yalnız bir iki defa izledim kısaca. Tek pas değil de deli ibo gibi tempolu oyunda daha etkin gibi geldi bana.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

zor. wolfsburg ve Dortmund radarında. büyük potansiyeli var, kaldıki çok denç. TR2ye bu yaşta gelse iş yapması güç.

Ha elimizi cebimize kalın sokup yıllık kemiksiz EUR 1,00-1,50 milyon arası versek belki ama milosevic etkisi görmemiz yüksek. Bizde, yabancı futbolcular özelinde, olacak değil olmuş futbolcu iş yapıyor.

Bunun dışında box to box yerine Olcay'ın oynadığı rolde sol kanatta daha etkili olur. Yalnız bir iki defa izledim kısaca. Tek pas değil de deli ibo gibi tempolu oyunda daha etkin gibi geldi bana.

zaten milosevic etkisi görmemk için aldığın gibi kiraya vermen lazım
atınc ın klübe bunu yolla 2 sene sonra ironman olarak geri alırsın :)
sol için de gremio dan lincoln ü yazmıştım zati o da genç iş yapması için kiralık gitmesi lazım alışık olduğu liglere
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Bir Kaleci icin Istikrarin ve SÜREKLİ olarak oynamasinin ne kadar onemli oldugunun en buyuk ornegidir VOLKAN BABACAN..

Nereden nereye Geldi cocuk , Fb de nasildi simdi nasil ?

Oynayarak hem ozguven kazandi hemde kendini gelistirdi

Diyeceğim Suki Boyko ya sahip cikalim adam 2 macta Bomba gibi Kendini bir anda sahada buldu oynadıkça Düzelecek , Boyko iyi bir kaleci :ok:
yav he he :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brci

Bir Kaleci icin Istikrarin ve SÜREKLİ olarak oynamasinin ne kadar onemli oldugunun en buyuk ornegidir VOLKAN BABACAN..

Nereden nereye Geldi cocuk , Fb de nasildi simdi nasil ?

Oynayarak hem ozguven kazandi hemde kendini gelistirdi

Diyeceğim Suki Boyko ya sahip cikalim adam 2 macta Bomba gibi Kendini bir anda sahada buldu oynadıkça Düzelecek , Boyko iyi bir kaleci :ok:

kendi de söyledi zaten güven problemi yaşadığını ki yediği o gollerin o boyla başka açıklaması olamaz :) çok daha iyi olacaktır .

Çevrimdışı serdart

oğuzhan nereye yahu daha şampiyonlar ligine ayak basacak.

töre gidebilir. veli gidebilir. mustafa, serdar, tosic zaten gitmeli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kendi de söyledi zaten güven problemi yaşadığını ki yediği o gollerin o boyla başka açıklaması olamaz :) çok daha iyi olacaktır .
iyi olabilir de adamın yan toplara çıkışı efsane yalnız sanki suya atlıyor   :evillol: şaka bir tarafa bize daha iyi kaleciler gerekiyor misal ospina bizim için biçilmiş kaftan  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı mellfred

töre 11'e verilirse iyi iş derim. 20,30 milyonları asla etmeyecek bir oyuncu. ekşi sözlükte "klasik beşiktaşlı abartması" diye tabir vardır. bazen hepimiz kapılıyoruz buna. töre'nin 30 milyonluk tek bir oyununu görmedim ben.
ilk golünü 22 yaşında atmış bir adamdan bahsediyoruz kaldı ki bu adam libero da değil nihayet açık oyuncusu. bitiriciliği sıfıra yakın orta açamaz, frikik kullanamaz. bir tane jeneriklik golü yok
biz kendi kendimize robben ettik çocuğu. bildiğin marko marin işte bu seviyenin oyuncusu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre 11'e verilirse iyi iş derim. 20,30 milyonları asla etmeyecek bir oyuncu. ekşi sözlükte "klasik beşiktaşlı abartması" diye tabir vardır. bazen hepimiz kapılıyoruz buna. töre'nin 30 milyonluk tek bir oyununu görmedim ben.
ilk golünü 22 yaşında atmış bir adamdan bahsediyoruz kaldı ki bu adam libero da değil nihayet açık oyuncusu. bitiriciliği sıfıra yakın orta açamaz, frikik kullanamaz. bir tane jeneriklik golü yok
biz kendi kendimize robben ettik çocuğu. bildiğin marko marin işte bu seviyenin oyuncusu
sende abartıyorsun nasıl jeneriklik golü yok yetenek olarak edebilir 30 milyon mental olarak etmez ciddi sorunu var en büyük sorunu mental zaten  taş gibi oyuncu orta yapmayı bilmez dediğin adam derbide gomezin kafaya topu oturttu

Çevrimdışı mellfred

oğuzhan gitmez arkadaşlar müsterih olun. seneye oğuzhan tolgay sosa ndiaye orta sahasıynan yardıracaz cl'de.

Çevrimdışı mellfred

sende abartıyorsun nasıl jeneriklik golü yok yetenek olarak edebilir 30 milyon mental olarak etmez ciddi sorunu var en büyük sorunu mental zaten  taş gibi oyuncu orta yapmayı bilmez dediğin adam derbide gomezin kafaya topu oturttu

adamın ortalaması 400-500 dk/gol ya da asist.
sen bile bu istatistiği tutturursun.
motto'nın geçen sene brugge'e attığı gole bakarsak 36'sına kadar külüpte tutmalıydık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adamın ortalaması 400-500 dk/gol ya da asist.
sen bile bu istatistiği tutturursun.
motto'nın geçen sene brugge'e attığı gole bakarsak 36'sına kadar külüpte tutmalıydık
abi onda hem fikirim katkısı çok düşük bir sezon 15 20 gol 15 20 asist yapmalı töre motta bence ismailden kötü değildi ama   :nargile: :nargile: çekiyormuş ondan gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Çağlar söyüncü icin Altinordu baskani Beşiktaş a versigimiz oncelik artik söz konusu degil diye bir şey söylemiş diyorlar.
Bilgisi olan ?

En basinda zaten öyle bir söz varmiydi merak ediyorum. Eger varsa ve gercekten vazgectiyse neye istinaden vazgecti ayri bir merak konusu..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı underworld

Çağlar söyüncü icin Altinordu baskani Beşiktaş a versigimiz oncelik artik söz konusu degil diye bir şey söylemiş diyorlar.
Bilgisi olan ?

En basinda zaten öyle bir söz varmiydi merak ediyorum. Eger varsa ve gercekten vazgectiyse neye istinaden vazgecti ayri bir merak konusu..

ihş önceliğimiz iptal olmuştur.
şahsen çok sevinirim; artık bizim tecrübeli kalitesini her yerde ispatlamış adamlara ihtiyacımız var.
genç ,ilerisi için ,pişicek tarzı oyuncular bi zahmet 2-3 sene sonra takıma dahil olsunlar.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Merhabalar aranıza yeni katıldım umarım yeni stadımızda güzel günler göreceğiz GÜNEŞ'li günler :)

Bu arada Ndiaye ismi gördüm kimdir bu arkadaş nasıl futbolcu ve özellikleri nelerdir bilgi almam mümkünmü ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merhabalar aranıza yeni katıldım umarım yeni stadımızda güzel günler göreceğiz GÜNEŞ'li günler :)

Bu arada Ndiaye ismi gördüm kimdir bu arkadaş nasıl futbolcu ve özellikleri nelerdir bilgi almam mümkünmü ?

:hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle :hosgeldin iz

Ndiaye, 1990 doğumlu ve Senegalli'dir. Osmanlıspor'da forma giyiyor. Ön libero ya da forvet arkası gibi pozisyonlarda oynayabiliyor.

Bu sezon şuana kadar 11 gol 3 asistlik bir performansı var.

Bu arada profilinize yaşınızı da girerseniz güzel olur @Kapkarakartal
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kulüp 3 satırlık açıklama yapmış Önder Özen'le alakalı. Bayılıyorum bu kimseyi fazla ciddiye almamalarına :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

Tore fizik gucu olarak takimin en kuvvetli oyuncusu. Sampiyonlar liginde bunun onemini gorecek insanlar, bakin ortalama bir Braga bile nasil dagitti feneri, Turkiye ligi hava civa...Avrupa'ya ciktin mi kuvvetli degilsen dagilir gidersin. Tore'nin satilmasi icin de sunu soyleyeyim Ersan gitti yerine Necip'le oynamaya basladik, Tore giderse de yama bir transfer gelir, en fazla Kerim'le devam ederiz hic bosuna transfer fantazilerine kapilmayin. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Öncelikle :hosgeldin iz

Ndiaye, 1990 doğumlu ve Senegalli'dir. Osmanlıspor'da forma giyiyor. Ön libero ya da forvet arkası gibi pozisyonlarda oynayabiliyor.

Bu sezon şuana kadar 11 gol 3 asistlik bir performansı var.

Bu arada profilinize yaşınızı da girerseniz güzel olur @Kapkarakartal

Teşekkürler kendisini ilk yarıdaki performansından dolayı bende çok beğeniyordum ancak 2. yarıda yapılan transferlerle takımında gözden düşmüş bir isim bu bende biraz soru işareti yaratıyor. Birde açık oyuncularımızın gitme ihtimali veya daha iyisinin alınma ihtimali varsa Pione Sisto güzel bir yetenektir.

(Edit) Bu arada Ndiaye için Osmanlı'da skorcu bir forvet arkası yani yardımcı forvet tarzında oynatılıyordu ama ben yetenekli olduğunu ve güzel ellerde devşirilebileceğini düşünüyorum. Çünkü yardımcı forvet tarzında bizim sistemimize uymayacağını düşünüyorum bize daha çok skoru değil asisti düşünen ve duran topları iyi kullanabilecek tarzda bir oyuncu tarzının uyacağını düşünüyorum tabi sezon sonu Sosa'nın gitceğini varsayarak söylüyorum.

Yaşımıda girdim görmemiştim hesap yaratırken :)
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 14:24:10 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mylife1903

Torenin potansiyeli 20 eder. Hic izlemeyen biri gelip bir mac sahada durusuna falan baksa zaten 11e kapatmaya calisir.

Risk su, potansiyeline 20 verene satarsin isine bakarsin yahut riske girip 1 sene daha oynatil 25-30 yaptirmaya calisirsin buraya kadar yazdiklarim gokhandan bagimsiz normal sartlar altinda. Gokhanin sahadaki vurdumduymazligini gorunce ise 11e gitsin diyorum ama gene de aklim kaliyor.

Karisik duygular icindeyim.

Çevrimdışı Tolga

Teşekkürler kendisini ilk yarıdaki performansından dolayı bende çok beğeniyordum ancak 2. yarıda yapılan transferlerle takımında gözden düşmüş bir isim bu bende biraz soru işareti yaratıyor. Birde açık oyuncularımızın gitme ihtimali veya daha iyisinin alınma ihtimali varsa Pione Sisto güzel bir yetenektir.

(Edit) Bu arada Ndiaye için Osmanlı'da skorcu bir forvet arkası yani yardımcı forvet tarzında oynatılıyordu ama ben yetenekli olduğunu ve güzel ellerde devşirilebileceğini düşünüyorum. Çünkü yardımcı forvet tarzında bizim sistemimize uymayacağını düşünüyorum bize daha çok skoru değil asisti düşünen ve duran topları iyi kullanabilecek tarzda bir oyuncu tarzının uyacağını düşünüyorum tabi sezon sonu Sosa'nın gitceğini varsayarak söylüyorum.

Yaşımıda girdim görmemiştim hesap yaratırken :)
Ndiaye ilgili baya bilgin varmış, oyuncuyu sorunca bende herhalde pek fazla maç izlemeyen birisi olduğunu düşünmüştüm :D

Çevrimdışı murat baltacı

Ndiaye iyi oyuncu Şenol hoca kendisinden verim alır izleyince ahmed hassan ve alper potuğa benzetiyorum. Özellikleri fazla orta saha,kanat,forvet arkası oynayabilir joker bi oyuncu olur bizde fener alperi aldığından beri keşke bize gelseydi diyorum ndiaye de öyle bi oyuncu yerini bulur ve gelişirse bizden avrupaya bile sıçrayabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ndiaye ilgili baya bilgin varmış, oyuncuyu sorunca bende herhalde pek fazla maç izlemeyen birisi olduğunu düşünmüştüm :D
töre satılıp hakimi alsak sosayı da kanada atsak nasıl olur sence  :)

Çevrimdışı Tolga

töre satılıp hakimi alsak sosayı da kanada atsak nasıl olur sence  :)
Sosa kanatta oynar ama uzun vadeli düşününce bence G.Töre gidecekse gerçek bir kanat oyuncusu almak lazım. Skora katkısı yüksek olabilecek bir kanat oyuncusu gerekiyor bize.

Hakim Ziyech'i almak da zaten çok zor. :)
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 15:06:30 Tolga ]