Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302839 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba Huthchinson Canada milli takimi anrenmaninda

Su adam rahat yüzü goremeyecekmi ya :alala:

Adamin hic bos vakti yok bi kere bos Vakti oldu onda da Davul verdiler eline Çal diye :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Yeni stat ile birlikte oyuncular kısa süreli bir 'yabancılaşma' yaşayacaktır. Bu sebeple en azından oyuncuların son taktik antrenmanını Vodafone Arena'da yapması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 22:56:33 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni stat ile birlikte oyuncular kısa süreli bir 'yabancılaşma' yaşayacaktır. Bu sebeple en azından oyuncuların son taktik antrenmanını Vodafone Arena'da yapması gerektiğini düşünüyorum.

Bence yine yabancılık çekerler dolu tribünlere ışıl ışıl çıkınca :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bence yine yabancılık çekerler dolu tribünlere ışıl ışıl çıkınca :D

Elbette. Taraftar bile yabancılık çekecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 23:02:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlk maçta, golden sonra baya bir yaralanma vakası görebiliriz...
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk maçta, golden sonra baya bir yaralanma vakası görebiliriz...

Bu ciddi konu yalnız harbiden. Üst katların dikliği felaket. Merdivenlerin kesinlikle boş olması lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 23:11:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu ciddi konu yalnız harbiden. Üst katların dikliği felaket. Merdivenlerin kesinlikle boş olması lazım.

Ben de ciddiyim zaten. Şu iteleme arkadan patlatma olayları çok oluyor bizde. Zaten dik aşağı doğru hallenen kişi yanında 10 kişi daha götürür çime kadar..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Açılış yaklaşınca heyecanla inönü nün son maçlarına bakayım dedim

İnönü, atmosfer falan derken olcayın ne kadar geriye gittiğini gördüm. Neler yapmış kerata o sene :evillol:

Şu an özellikle fizik olarak çok gerilemiş durumda. Hız, güç yerlerde

Açılış yaklaşınca heyecanla inönü nün son maçlarına bakayım dedim

İnönü, atmosfer falan derken olcayın ne kadar geriye gittiğini gördüm. Neler yapmış kerata o sene :evillol:

Şu an özellikle fizik olarak çok gerilemiş durumda. Hız, güç yerlerde

Olcay'da gerçekten çok düşüş var, ama dönemsel olduğuna inanıyorum.

Umarım toparlar, eski Olcay'ı özledik..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

2 antrenman yeterli olur. Tek sefer bişeye yaramaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay'da gerçekten çok düşüş var, ama dönemsel olduğuna inanıyorum.

Umarım toparlar, eski Olcay'ı özledik..
vodafone arena ölüyü diriltir töre de yardıracaktır 2.yarı hiç
Katkısı olmadı

Çevrimdışı can1903

Bursa maçı senaryosunu yazdım. Quaresma 5-6 tane şut vurur daha ilk 20inci dakikada baya bi pozisyon uçar gider. Sonra İlk golü o atar. Formayı çıkartır kapalıya doğru koşar stat yıkılır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

vodafone arena ölüyü diriltir töre de yardıracaktır 2.yarı hiç
Katkısı olmadı

Umarım hocam, bir üzüntümde Töre. Çok seviyorum çok destekliyorum ama bişey var onda da nerde geçen senenin ilk bölümündeki Töre...

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Stadta bir hafta yatip kalksinlar alissinlar, semte gitsinler, esnafla konussunlar, besiktas turu yapsinlar. Bu tesisler besiktastan ilcesinden tasindi uyuz oldum zaten.

Trabzonsporun maclarini istanbulda oynamasi gibi. Kendi semtimize deplasmana geliyor futbolcular. Hepsi karsi tarafta yasiyordur zaten.

Saka bir yana futbolcularda bir baski olabilir gol geciktikce. Taraftarin sabirli olmasi lazim. Ilk mactan keyfimiz kacmasin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Umarım hocam, bir üzüntümde Töre. Çok seviyorum çok destekliyorum ama bişey var onda da nerde geçen senenin ilk bölümündeki Töre...
benimde çok büyük beklentilerim vardı şenol hocayla uçacağını düşünüyordum ama yanıldım 2 tane derbiyi aldırdı lig bitmeden 2 maç daha aldırsa yeterli olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma Vodafone Arena'da cıvıtır mı sizce? Dün gece aklıma takıldı taraftara şov yapcam diye :ebebe:

benimde çok büyük beklentilerim vardı şenol hocayla uçacağını düşünüyordum ama yanıldım 2 tane derbiyi aldırdı lig bitmeden 2 maç daha aldırsa yeterli olur

Ben Kerim ve Quaresmadan bu kadar bile katkı alacağımızı düşünmüyodum, neyseki onlar vardı bir şekilde ilerledik.

Sene sonu gideceksede eğer Töre, varını yoğunu koysun öyle gitsin, şampiyonluk apoletiyle avrupaya açılsın.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Quaresma Vodafone Arena'da cıvıtır mı sizce? Dün gece aklıma takıldı taraftara şov yapcam diye :ebebe:
Son Hali gibi davranmaya devam ederse forma şansı azalır

Çevrimdışı Kalyoncu

Kral.

Şurda video var. http://www.dfb.de/die-mannschaft/news-detail/nationalmannschaft-in-berlin-eingetroffen-142392/

Bu arada Almanların eşofmanları nefis nefis :super:
Şu sol arkadaki arkadaşı bizim takımda görmek lazım level atlamak diyorsak levelin kralını atlatabilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Quaresma napmıs kendine sarı civciv gibi olmus bari sampiyon olursak siyah beyaz yapsın chedjou yapmıstı yan tarafları ufak bir cizgiyle beyaz yapsın yeter  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUTE

Vodafone Arena'da ilk gol Atiba'ya yakışır  :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone Arena'da ilk gol Atiba'ya yakışır  :claps:
Atiba Haçinsın Çatışmalar başlasın :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 09:39:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Nedense hala Fener'e psikolojik baskı haberleri okuyamıyorum :D

Fener 25 maçın 13'ünde gol yememiş Beşiktaş ise 11 ama Fener iyi savunma takımı Beşiktaş her an gol yiyebilir  :evillol:

Utanma da kalmadı artık göstere göstere yazıyorlar  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli