Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310488 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

tamam Eyvallah ama ben FBnin 9da 9 yapacağını ve bizim maçlarda aleyhimize fahiş hakem hataları yapılacağını düşünüyorum... zaten son 2 hafta belli etti kendini... En kötüye göre hazırlamak lazım kendimizi.

ben demiyorum ki maçlara gitmeyelim şampiyon belli.. böyle bir düşüncem yok... sadece önlem alalım diyorum.. önlemden zarar gelmez.. Fikret Orman son 3 yılda tecrübe kazandı... Eminim bu forumda yazılanları okusa çoğu şeye hak verecektir...
Burda hepimiz Beşiktaşlıyız. Art niyetli değiliz.. Şampiyonluğa odaklanalım. UYanık olalım. Ekmeğimizi yedirmeyelim.. dediğim sadece bu...

Dediğim gibi Fenerbahçe 9'da 9 yapamayacak. Deplasmanlarda rezil top oynuyorlar ve 5 tane zor deplasmanları var. Ligin en ters 5 deplasmanını say desen, 4 tanesi Galatasaray, Trabzon, Başakşehir ve Konya'dır. En az 3'ünde puan kaybedecekler bu 5 deplasmanda.

Biz topumuzu oynayacağız, taraftar da takımının hakkını savunacak. Ama bu "bizi şampiyon yapmayacaklar, Fener 9'da 9 yapacak" tarzı, bizim oyuncularımızı gerecek şekilde olmamalı. Penaltımızı vermeyen hakemin sosyal medya hesabını yıkacaksınız, federasyon haksızlık yaparsa onlara yükleneceksiniz.

Ama oyuncularımızı umutsuzluğa düşürecek tarzda psikolojinin faydası olmaz.

Çevrimdışı sallapati

en zor maçlarımız OSmanlı ve KOnya.. o maçları da muhtemelen pzt-perşembe oynatacak TFF bir şey yapmazsak...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben de diyorum ki, senin açtığın savaş dönüp sana giriyor. Siz tecrübeliyseniz, biz de tecrübeliyiz.

Fenerbahçe maçını kaybettikten sonraki durumu hatırla işte, Oğuzhan'la Mario Gomez isyan etmedi mi Eskişehir maçından sonra. Onlar da insan, sahada sinirleniyorlar. Sosa Antalya maçında penaltımız verilmediğinde gülüyordu mesela. Taraftar o çocukları germeye devam ederse, bir dahaki penaltımız verilmediğinde hakeme kızıp kart görecekler.

Taraftar sürekli "bizi şampiyon yapmayacaklar, önümüzü kesecekler" diye sosyal medyada sağda solda ortalığı inletirse, Şenol Hoca nasıl yapacak mental hazırlığı? "Çocuklar bizi şampiyon yapmayacaklar, ama yapabilirler de" mi diyecek?

Puan farkı 1 değil, 4. Bir beraberlikte de şampiyonluk gitmeyecek, Fenerbahçe'nin daha puan kaybedeceği en az 3 maçı var. En az diyorum bak. O dandik futbolla, o zor maçlarda 9'da 9 yapamazlar. Her maçlarını Aziz Yıldırım kendisi yönetse de yapamazlar.

Aman bir beraberlik alırsak şampiyonluk gider diye baskı oluşturmaya da başladınız şimdi de.

abi sen nerde yaşıyon ? Türkiye'de yaşan ve BEŞİKTAŞ'lı olan birinin kurmayacağı cümleler kuruyorsunda.

Çevrimdışı sallapati

Dediğim gibi Fenerbahçe 9'da 9 yapamayacak. Deplasmanlarda rezil top oynuyorlar ve 5 tane zor deplasmanları var. Ligin en ters 5 deplasmanını say desen, 4 tanesi Galatasaray, Trabzon, Başakşehir ve Konya'dır. En az 3'ünde puan kaybedecekler bu 5 deplasmanda.

Biz topumuzu oynayacağız, taraftar da takımının hakkını savunacak. Ama bu "bizi şampiyon yapmayacaklar, Fener 9'da 9 yapacak" tarzı, bizim oyuncularımızı gerecek şekilde olmamalı. Penaltımzıı vermeyen hakemin sosyal medya hesabını yıkacaksınız, federasyon haksızlık yaparsa onlara yükleneceksiniz.

Ama oyuncularımızı umutsuzluğa düşürecek tarzda psikolojinin faydası olmaz.

aykut kocaman nasıl 17de 16 yaptı.. şike o zaman gizliydi.. şimdi tvlerde açıklanıyor sözlerin verildiği.. ben fbnin çok çok zor puan kaybedeceğini düşünüyorum.. Umarım sen haklı çıkarsın

Çevrimdışı tuncaboylu

en zor maçlarımız OSmanlı ve KOnya.. o maçları da muhtemelen pzt-perşembe oynatacak TFF bir şey yapmazsak...

Alın işte, bahsettiğim bu.

Hocam Konya maçını nasıl pazartesi oynatılsın, Konya maçı ligin son maçı. Tüm maçlar aynı saatte başlayacak.

Neyse, boşa konuşuyorum galiba.

Çevrimdışı sallapati

bizi bu düzen paranoyak yaptı beyler.. amacımız testi kırılmadan birşeyler yapabilmek.. adam tvlerde sözler verildi diyecek kadar ileri gidiyor

Çevrimdışı sallapati

Alın işte, bahsettiğim bu.

Hocam Konya maçını nasıl pazartesi oynatılsın, Konya maçı ligin son maçı. Tüm maçlar aynı saatte başlayacak.

Neyse, boşa konuşuyorum galiba.

osmanlı 16 mayıs pazartesi.. son haftaya İngiltere ile maç koymuşlar wembleyde .. Konya Maçını perşembe oynatma durumları var.. ona önlem almamız lazım.. osmanlı maçı 14 mayıs cumartesiye çekilmeli...

Çevrimdışı tuncaboylu

aykut kocaman nasıl 17de 16 yaptı.. şike o zaman gizliydi.. şimdi tvlerde açıklanıyor sözlerin verildiği.. ben fbnin çok çok zor puan kaybedeceğini düşünüyorum.. Umarım sen haklı çıkarsın

Yahu büyütmeyin gözünüzde, bu herifler son hafta 3 kere şampiyonluk kaybetti. 17'de 16 yaptıkları sezonun tapeleri çıktı, onu da bir daha yapamazlar zaten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vodafone arenada hakem, federasyon,aziz her kim olursa olsun parça pinçik ederiz osmanlı kim 2 tane hızlı adamı var ya kaleci ve geri 4'lü patates konya kötü takım sert oynuyorlar katı savunma yapıyorlar ama 1 0 oldu mu maç delik deşik ederiz
akhisarda korkulacak birşey yok sadece rodallega mıdır ne karın ağrısıdır o adamla birebir oynansın yeter. akhisarın geriden oyun kuran adamı ts.ye giden çocuktu o gitti akhisar durdu...
abi güray vural o dediğin adam o maçtaki korkum kazanamıyoruz o deplasmanda şansımız da yaver gitmiyor genelde onlara karşı ve zemin patates tarlası yoksa akhisar kötü takım

Çevrimdışı tangaz

bizi bu düzen paranoyak yaptı beyler.. amacımız testi kırılmadan birşeyler yapabilmek.. adam tvlerde sözler verildi diyecek kadar ileri gidiyor

bugün başkanlarla neyin toplantısını yapacaklar???

başkanlar mı sağlayacak stad güvenliğini ya da terörü mü bitirecekler???

BENİ KİMSE BUNUN MASUM BİR TOPLANTI OLDUĞUNA İKNA EDEMEZ !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eaglekartal

paranoyak olmak belki hakkımız ama fenerinde sürekli her işi bitirdiğini düşünmeyin en az 3 defa son maçlarda şampiyonluk verdiler.final travmasını çok yaşayan bir cami.aziz sanıldığı gibi her işi bitirebilse 18 yılda yarıdan fazla şampiyonluğu kaptırmazdı.şuan herşey elimizdeyse bunu iyi kullanmamız gerek.güçlü bir takımımız var dikkatli uyanık olucaz ama özgüvenimizide yititrmememiz gerek.belkide fenerin istediği bu son haftalara endişeli girip sallanmamız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer türkiye adil bir ülke olsaydı hak eden iyi oynayan takımlar şampiyon olsaydı bizim:19 fenerin:18 gs:14 15 tane anca şampiyonluğu olurdu gözümde en adi en pis takım gs'dir fenerde çok kötüdür ama bir gs kadar olamaz :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

"İstihbarat aldığımızda seyircsiz oynatma ya da maç erteleme kararı vereceğiz, haberiniz olsun" diyecekler.

Bunda zararlı çıkmayız, 3 iç saha maçımız varken 5 deplasmanımız var.

Ülkede Futbol'un da içine s.çtılar.

Gs Ziraat kupasını alsın.
Fb Lig kupasını alsın.
Sizede Stad izni verdik.

Aziz bu bize karşı yapılmış birşey değildirdir dedi ya bragadan elendikten sonra milletimize ülkemize dedi olay bu şimdi.

Aziz
rte
YD

İşimiz çok zor Allah yardımcımız olsun vallahi psikolojimizi bozdular.

Çevrimdışı tangaz

Yahu büyütmeyin gözünüzde, bu herifler son hafta 3 kere şampiyonluk kaybetti. 17'de 16 yaptıkları sezonun tapeleri çıktı, onu da bir daha yapamazlar zaten.

Neden yapamasınlar???
sen maç seyretmiyormusun?
şu an bile yapıyorlar. son maç çıkan kırmızılar bize son 2 maçta verilmeyen penaltılar. sen farklı bir maç mı seyrediyorsun?
ülkeyi yönetenler değişti mi? neden yapamasınlar? bu kişiler şikeden kurtarmak için sabaha karşı 05:30 da yasayı değiştirip febeyi kurtarmadılar mı? bu işin maşası olsun die YD.yi tff başına getirmediler mi? YD.nin ticari faaliyetlerini incelerseniz emeklerinin karşılığının nasıl ödendiğini görürsünüz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"İstihbarat aldığımızda seyircsiz oynatma ya da maç erteleme kararı vereceğiz, haberiniz olsun" diyecekler.

Bunda zararlı çıkmayız, 3 iç saha maçımız varken 5 deplasmanımız var.

maçta istihbarat olursa maçı ertelersin ilk önce maçı seyircisiz oynatmassın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maçta istihbarat olursa maçı ertelersin ilk önce maçı seyircisiz oynatmassın.

bizim delirdiğimiz nokta o zaten direkt maçı erteleseler bir şey demezdik o kadar yalnız bu sene her şeye rağmen olursak fener sağlam zıçar   :tabe: :tabe:

Çevrimdışı sallapati

Bugün Fikret Ormanın toplantıda çok uyanık olması gerekiyor.. Özellikle Fenerin maçı olan kluplerin başkanlarına perdeleme yapması gerekiyor...

bizim delirdiğimiz nokta o zaten direkt maçı erteleseler bir şey demezdik o kadar yalnız bu sene her şeye rağmen olursak fener sağlam zıçar   :tabe: :tabe:

valla işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun mehmet.

Aziz,YD,Rte,hakemler,medya hepsi bize oynuyor.

Çevrimdışı sallapati

onu bunu bırakın da size bir kötü öngörümü daha söyleyim...

FByi kurtarmak adına belki şikede yaptıkları gibi ülke futbolunu bitirebilirler..

Neden diyecek olursanız.. Gomez , Atiba , Marcelo , Beck , Sosa ve aileleri şu an ne düşünüyorlardır.. Bu ülkede can güvenliğimiz yok. işimizi yaptığımız yere giderken (yani stada otobüsle giderken) bile bomba patlayabilir.. Karımızı çocuklarımızı AVM ye sokağa gönderemeyiz diye düşünmüyorlar mıdır?

bu adamlar mayıs ayında çekip giderse ne olacak?

ya da artık yabancı oyuncuyu ülkeye nasıl getireceksin???

1 tane fenerbahçe için değer miydi be??

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden yapamasınlar???
sen maç seyretmiyormusun?
şu an bile yapıyorlar. son maç çıkan kırmızılar bize son 2 maçta verilmeyen penaltılar. sen farklı bir maç mı seyrediyorsun?
ülkeyi yönetenler değişti mi? neden yapamasınlar? bu kişiler şikeden kurtarmak için sabaha karşı 05:30 da yasayı değiştirip febeyi kurtarmadılar mı? bu işin maşası olsun die YD.yi tff başına getirmediler mi? YD.nin ticari faaliyetlerini incelerseniz emeklerinin karşılığının nasıl ödendiğini görürsünüz...

Kötü futbol oynayarak sadece Psikolojik baskıyla, algı yönetimiyle 9'da 9 yapamazlar.

2. yarı başladığından beri jokerlerini kullandılar: "ligin ilk yarısın Beşiktaş kollandı" diye algı yönetimi yaptılar, artık kazandıkları penaltılar ve Beşiktaş'a verilmeyen penaltılarla onun ekmeği de bitti. Kamuoyu da mal değil, görüyor artık her şeyi.

9'da 9 için tarlaları sulamaları, ekinlerin boy vermesi gerekir. Ona da artık cesaret edemezler.

Rakipler yatacak desen, onlar da yatmaz. Galatasaray, Trabzon küme düşse Fenerbahçe'ye çelme takmaya çalışırlar. Son Sivas maçları bile sakat, küme düşme potasında olabilir Sivas.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 11:41:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sallapati

Kötü futbol oynayarak sadece Psikolojik baskıyla, algı yönetimiyle 9'da 9 yapamazlar. Tarlaları sulamaları, ekinlerin boy vermesi gerekir. Ona da artık cesaret edemezler.

Rakipler yatacak desen, onlar da yatmaz. Galatasaray, Trabzon küme düşse Fenerbahçe'ye çelme takmaya çalışırlar. Son Sivas maçları bile sakat, küme düşme potasında olabilir Sivas.

osmanlı , başakşehir , konya gibi düzenin takımları var.. bize sıkıp onlara gevşetebilirler... Teknik direktörün bile haberi olmaz.. Başkan vasıtasıyla içerde 1-2 oyuncuya haber uçururlar.. para bile vermelerine gerek yok... tamamen yandaş şikesi olur... hakemler de dışarıdan destek verir..

Çevrimdışı tangaz

Kötü futbol oynayarak sadece Psikolojik baskıyla, algı yönetimiyle 9'da 9 yapamazlar.

2. yarı başladığından beri jokerlerini kullandılar: "ligin ilk yarısın Beşiktaş kollandı" diye algı yönetimi yaptılar, artık kazandıkları penaltılar ve Beşiktaş'a verilmeyen penaltılarla onun ekmeği de bitti. Kamuoyu da mal değil, görüyor artık her şeyi.

9'da 9 için tarlaları sulamaları, ekinlerin boy vermesi gerekir. Ona da artık cesaret edemezler.

söyleyecek söz bulamıyorum sana...

Çevrimdışı sallapati

velhasıl kelam bırakalım 4 puanı 7 puanı...

8de 8 e odaklanalım taraftar olarak.. şampiyon olursak bu şampiyonluk 7 şampiyonluk yerine geçer.. direk bize 4. yıldızı taksınlar.. 7 düvele karşı savaşıyoruz resmen

Çevrimdışı sallapati

YD nasıl TFF başkanı oldu...? arka odalarda anadolu başkanlarına YD yi seçeceksiniz denildi.... Bugunkü toplantı da benzeri yapılamaz mı.. Fb şampiyon olacak denemez mi? ben bu ülkede herşeyin olabileceğini düşünüyorum.. adam ağzından kaçırdı.. söz verdin yerine getir dedi , 1 telefonla maçı erteletti , Serkan Tokat haklı şekilde Hasan Aliyi attı , Serkan Tokata 2 ay maç verilmedi , kaşar hakem istemiyoruz dedi .. deniz ateşle , alper ulusoyla iş bitirildi....