Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311125 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Ndiaye bizim bakambu olurmu?

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail'i yedek sol bek olarak tutup, Bilal Başaçıkoğlu ve Çağlar'ı kadroya eklemek gerek.

Topal'ı da alırsak yerli iskeletini kaybetmez, yenileriz.
ismail de gitsin ya

Çevrimdışı solar

Squawkada bizim dünkü maca baktim biraz, Tolgay'in pas orani %100. Ikinci sirada Ismail %92 ile. Ücüncü sirayi %91 ile Marcelo ve Oguzhan paylasiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Squawkada bizim dünkü maca baktim biraz, Tolgay'in pas orani %100. Ikinci sirada Ismail %92 ile. Ücüncü sirayi %91 ile Marcelo ve Oguzhan paylasiyor.

Ismail %92 :akuma: beynim yandi nasil olur boyle istatistik. Demekki topu ayaginda eveleyip geveleyip kaptirinca sayilmiyor. Maci izlemek lazim en bastan.

Çevrimdışı Kartalizm06

Bu arada gs fb derbisi seyircisiz oynanacakmış
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı fore_kazık

Böyle bir skandal olamaz. Ben gs nin yerinde olsam kabuş etmem. Çok biliyorsan tatil et maçı...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LithuM

Guvenlik onemli tamam ama ertele yani bu kadar basit

Çevrimiçi Kartal Ç

Pasolig neydi? Stadlarda asayiş içindi dimi bu ? Hani stada girmek isteyen herkesin tüm bilgileri kayıtlıydı? Güvenlik için toplamışlardı dimi o kadar bilgiyi?
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 18:23:08 Kartal Ç ]

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı saricasi

Seyircisiz oynancagina ertelenmesi iyi oldu simdi psikolojik ustunluk bizde :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tangaz

gs-fb maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Seyircisiz oynancagina ertelenmesi iyi oldu simdi psikolojik ustunluk bizde :)

yapma birader.. asıl bizde rehavet yaratır bu durum.. fbyi nasıl etkiledi görüyorsun...

adamlar 2 gün önce maç yaptı.. yorgun moralsiz.. kesin puan kaybedeceklerdi bu akşam..

nasıl böyle iyimser oluyorsunuz aklım almıyor

Çevrimdışı sallapati

beyler gizli bir el var.. Bizi şampiyon yapmak istemiyor...

Bursa-FB seyircisiz
GS-FB seyircisiz yapılmak istendi.. gs bastırdı.. ertelendi...
en kritik haftamızda Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım atamaları...

FB zora düştüğü zaman cankurtaran gibi yetişiyorlar... Ben bu gizli elin TFF nin çok üstünde birileri olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

yapma birader.. asıl bizde rehavet yaratır bu durum.. fbyi nasıl etkiledi görüyorsun...

adamlar 2 gün önce maç yaptı.. yorgun moralsiz.. kesin puan kaybedeceklerdi bu akşam..

nasıl böyle iyimser oluyorsunuz aklım almıyor
Bizde sıkıntı çıkarmaz çünkü biz maçlarımızı oynadığımızda onların önüne geçecektik ancak onlar eksik maçını oynayınca bizim önümüze geçemeyecekler.
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Şu maçın ertelenmesi gerçekten rezaleti açıklıyor. Ben böyle komedi görmedim arkadaş. İçeri girdi taraftarlar ondan sonra neymiş istihbaratmış adamı güldürmeyin ya.

Çevrimdışı 38life

Bu şartlarda 28 nisan tarihi fena sayılmaz. Trabzon maçı dönüşü.

Çevrimdışı saricasi

Puan farkiyla sampiyon olucaz buraya yaziyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı EMİR EMRE

O ciddi istihbarati merak ediyorum, emniyetten mi valilikten mi yoksa Samandiradan mi geldi.

AY de kendi capinda hak ve adalet teroristi cunku.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu şartlarda 28 nisan tarihi fena sayılmaz. Trabzon maçı dönüşü.

28 nisana koyarlarsa tabi.

Çevrimdışı sallapati

Şenol Güneş in yerinde olsam.. FB  GS yi yenmiş olarak puan tablosu yaptırırım ve Ümraniyeye kocaman asarım  .fark 1. bizim oyuncular genç.. rehavete girmesinler.. karşımızda sadece futbolla ilgilenenler yok.. Futbol dışında herşeye hakimler adamlar...

bu yüzden quaresma gbi amatörlük yapanlar ciddi şekilde uyarılmalı..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 21:35:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş in yerinde olsam.. FB  GS yi yenmiş olarak puan tablosu yaptırırım ve Ümraniyeye kocaman asarım  .fark 1. bizim oyuncular genç.. rehavete girmesinler.. karşımızda sadece futbolla ilgilenenler yok.. Futbol dışında herşeye hakimler adamlar...

Stat başlığına da yazacak mısın  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Stat başlığına da yazacak mısın  :D

yazcam da siliyorlar hemen orda..  :vur

Çevrimdışı Ogün

:claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok iyi fikir :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

bu saatten sonra tribün de laylaylom yaparsa taraftar yazık olur , takıma saniye susmadan destek vermek gerek
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !