Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311472 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Vay be 1.4 milyon euro .  pektemek loto kazanmış haberi yok.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı kyiv

Fener bu Konyaspor'dan puan falan alamaz. (Eğer hakemler devreye girmezse) Ama şöyle bir durum var Bu Konya'dan biz de biraz zor puan alırız  :D Neyseki biz son hafta oynuyoruz ozamana kadar belki formu düşer Konyanın. 3.lüğü de garantilerler muhtemelen fazla abanmazlar bizim maça. Şuan oynanan maç böyle biterse 4.cü olan Başakşehir ile aralarında 9 puan fark oluyor. Konya her türlü 3.lüğü garantilemiş olacak. Hatta eğer Fb şu gs ve osmanlı maçlarında kayıp yaşarsa Konya fener maçına 2.ci olmak hayaliyle bile çıkabilir. Nitekim aralarında pek az bir puan farkı kalıyor. Şampiyonlar ligine gitme hayali Konya'yı epey ateşleyecektir. Konya maçlarının tarihleri fb açısından çok kötü bizim açımızdan çok iyi bir tarihte.

Fenerbahçe Konyayı rahat geçer. Aykut Kocaman ismi size bir şey hatırlatıyor mu?İnşallah şampiyonluk son maça kalmaz. Konya Fenerbahçe için o maça asılır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Fenerbahçe Konyayı rahat geçer. Aykut Kocaman ismi size bir şey hatırlatıyor mu?İnşallah şampiyonluk son maça kalmaz. Konya Fenerbahçe için o maça asılır.

Öyle birşey olacağını sanmıyorum. Ligin ilk yarısında da olmadı. Gelirse hakemlerden gelir...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Kalyoncu

Boyko sağlak bir oyuncu ve soldan atılan geri paslarda oldukça zorlanıyor. Ve şansımıza ismail de olur olmaz geri oynamayı pek sever :D
Çok gerekli olmadıkça kaleciye geri pas alışkanlığını bırakmamız lazım.
Ben kalecininde oyunun içinde olması taraftarıyım ayakları iyi olmalı orada pas olayını iyi yapabilmeli ama uzun toplarını beğendim dün hepsi gomezdeydi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ogün

Fener 1-0'larla maç kazanınca "Savunma mükemmel, bravo!". Biz 1-0 kazanınca "OOOUAUOOO". Bu perhiz, bu ne lahana turşusu?

Çevrimdışı Kalyoncu

Aykut kocaman bana geçen sene fenerle berabere kalan sonrada Fenerbahçe medet ummaz yener diyen bir adamı hatırlatıyo fener konyadan çıkamaz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

1-0'dan sonra skor odaklı oynamamız gayet normal. 1 haftada 3 maç oynadık. Oyunu sete çevirdik, ki Tolgay bu yüzden oyuna girdi. 1-0'dan sonra rakibe ne pozisyon ne de oyunu verdik. Önemli olan bu.

Çevrimdışı murat baltacı

Maç esnasında da yazdım Necip o pozisyonda "golü kurtardı" maça 1-0 yenik başlıyorduk Necip olmasa.
Pozisyon öncesi topu eveleyip geveleyip kaptıranda İsmail oyun başında takımı sabote eder gibi hareket yapılmaz vasat altı bi oyuncu bu ismail hiç akıl kullanmadan doğaçlama top oynuyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sallapati

Fener bu Konyaspor'dan puan falan alamaz. (Eğer hakemler devreye girmezse) Ama şöyle bir durum var Bu Konya'dan biz de biraz zor puan alırız  :D Neyseki biz son hafta oynuyoruz ozamana kadar belki formu düşer Konyanın. 3.lüğü de garantilerler muhtemelen fazla abanmazlar bizim maça. Şuan oynanan maç böyle biterse 4.cü olan Başakşehir ile aralarında 9 puan fark oluyor. Konya her türlü 3.lüğü garantilemiş olacak. Hatta eğer Fb şu gs ve osmanlı maçlarında kayıp yaşarsa Konya fener maçına 2.ci olmak hayaliyle bile çıkabilir. Nitekim aralarında pek az bir puan farkı kalıyor. Şampiyonlar ligine gitme hayali Konya'yı epey ateşleyecektir. Konya maçlarının tarihleri fb açısından çok kötü bizim açımızdan çok iyi bir tarihte.

Konyanın kalecisi Serkan Kırıntılı.. geçen sene fb ile gs arasında gol averajı şampiyonu belirleyebilirdi.. Serkan Kırıntılı Rizenin kalecisiydi. FB rizeyi 5-0 yendi...  SErkan Kırıntılının çapraz bağları kopmadığı ya da ayağının  kırılmadığı sürece FB 3 puan alır KOnyadan..

O maç öncesi sosyal medyada bir çalışma yapmamız lazım.. hashtag açalım serkan ile ilgili

Çevrimdışı sallapati

fb camiasının güvendiği 4 maç var.. ben $ikebahçe forumunu takip ediyorum..

Sivas-BJK
KOnya - BJK
KOnya - FB
Sivas-FB

bu 2 takım FBye yakınlıkları dolayısıyla bize sert fbye yumuşak oynayacaklar... TFF de bu maçlara muhtemelen FIrat-Cücü -Bülo -ULUSOy-Özkalfa 5 lisinden birini verir...   

bu maçlara karşı UYANIK OLACAĞIZ beyler

Çevrimdışı 38life

Sivas-BJK
KOnya - BJK
KOnya - FB
Sivas-FB

bu 2 takım FBye yakınlıkları dolayısıyla bize sert fbye yumuşak oynayacaklar... TFF de bu maçlara muhtemelen FIrat-Cücü -Bülo -ULUSOy-Özkalfa 5 lisinden birini verir...   

Uyanık olunca ne olacak?

Çevrimdışı kyiv

Konyaspor Fenerbahçe'ye yatacak mı? Mutlaka bu konu işlenmeli gündemde tutulmalı. Yoksa bir bakmışız konya 3 tane yemiş.

Hatırlayın geçen sene Akhisar nasıl Galatasaraya yattı? Bize nasıl oynadı?

Çevrimdışı atalay

Sosa zamanında Subliminal mesajı vermiş. "Güneşli Günler"  :D

Çevrimdışı Kartalizm06

Sivas-BJK
KOnya - BJK
KOnya - FB
Sivas-FB

Güvensinler bakalım. Sivas maçını rahat geçeriz. Kazanmak için oynayacak bir takım savunma yapamaz zaten deplasmanda daha rahatız.

Konya maçı son maç o maça ya şampiyonluğu garantileriz yada Konya'yı ilk maçtaki gibi 4 atıp şampiyon oluruz.

Bizim Akhisar deplasmanı ve Osmanlı maçları daha kritik bence.

Bu arada fbnin bu akşamki derbiyle birlikte Gençler Osmanlı ve Başakşehir maçları kritik. Konya'nın fbye yatacağını düşünmüyorum.

En az 3 maçta takılacaklar. Ne olursa olsun biz kazanalım önümüze bakalım.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı sallapati

Konyaspor Fenerbahçe'ye yatacak mı? Mutlaka bu konu işlenmeli gündemde tutulmalı. Yoksa bir bakmışız konya 3 tane yemiş.

Hatırlayın geçen sene Akhisar nasıl Galatasaraya yattı? Bize nasıl oynadı?

sosyal medya hesaplarıyla iletişime geçip konya-fb maçı haftası serkan kırıntılı ile ilgili hashtag açtıracağız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 16:33:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

5 Tane yerli silmiş oldun. Kadroda iyi bir rotasyon için 8'i gerçekten oynayabilecek kapasitede 12 tane bulunması gerek.

Sildiklerinden sonra elde 6 tane kaldı şimdi tamamla bakalım en az 10'a :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son hafta Konya'dan dönüşte bunun daha eğlenceli olanı olacak inşallah :D

0:39

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 16:34:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsmail'i yedek sol bek olarak tutup, Bilal Başaçıkoğlu ve Çağlar'ı kadroya eklemek gerek.

Topal'ı da alırsak yerli iskeletini kaybetmez, yenileriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İsmail'i yedek sol bek olarak tutup, Bilal Başaçıkoğlu ve Çağlar'ı kadroya eklemek gerek.

Topal'ı da alırsak yerli iskeletini kaybetmez, yenileriz.
Aynen böyle yapmak gerek :ok:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

şu anda gelecek 2 maç rakibimiz olacak Kasımpaşa ve Bursaspor un maçı var.. izleyin.. 3-0 oldu daha ilk yarı

Çevrimdışı sallapati

deniz yılmaz ı çok beğeniyorum.. keşke biz alabilseydik.. komple bir oyuncu

Çevrimdışı atalay

Seneye bir tane Anchor man, bir de deep lying forward lazım. Topal, Anchor man için biçilmiş kaftan.

Çevrimdışı 38life

5 Tane yerli silmiş oldun. Kadroda iyi bir rotasyon için 8'i gerçekten oynayabilecek kapasitede 12 tane bulunması gerek.

Sildiklerinden sonra elde 6 tane kaldı şimdi tamamla bakalım en az 10'a :D

6 + Tolga, Günay, Çağlar, Topal eder = 10 :D Kaleciler o resimde yok oyüzden 6 değil 8 kalıyor.

Tolga, Çağlar, Olcay, Topal, Cenk, Oğuzhan, Tolgay + 1(Necip, Kerim) 18 kişilik kadroda herzaman yer alabilecek 8 yerli. Ama dediğin gibi aslında İsmail'i yedek olarak tutup Tosic'in üstünü çizmek yerli oyuncu açısından daha mantıklı olabilir.