Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306503 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

futbolcular çok bilinçsiz cinsel hayat konusunda yamyam gibiler  :D
2004de bize gelip giden Okan Koç'la 2009da izmir havaalanında sohbet ediyorum. kendisine çok haytasın yazık ettin kendine bu ülkenin en önemli yeteneklerinden biriydin zamanında madara ettiğin italyan ümit milli sol bek grosso 2006 dünya kupası finali golünü attı sen vestel manisaya düştün demiştim. gülmüştü sonrası itiraf.com abi cok cahildim 20 yaşında ist.a geldim cebimde 1 milyon dolar para ne yapacağımı şaşırdım her gece 4-5 kadınla birlikte oluyorduk beni bitiren bu oldu die itiraf etmişti bana...

Sbi su turkun uckuru yok mu bizim ilerleyemememizin sebebidir, cinsel aclik.

Çevrimdışı Dr.Zeck

oğuzgan ve tolganın tedavileri bitmiş törenin devam ediyor. maç 4-0 bitecek  :icool:

aman abi ucmayalım yine :) dikkatimi cekiyor kim boyle ucuk skorlar verse toto zoruyla kazanıyoruz :)

Çevrimdışı sallapati

futbolcular çok bilinçsiz cinsel hayat konusunda yamyam gibiler  :D
2004de bize gelip giden Okan Koç'la 2009da izmir havaalanında sohbet ediyorum. kendisine çok haytasın yazık ettin kendine bu ülkenin en önemli yeteneklerinden biriydin zamanında madara ettiğin italyan ümit milli sol bek grosso 2006 dünya kupası finali golünü attı sen vestel manisaya düştün demiştim. gülmüştü sonrası itiraf.com abi cok cahildim 20 yaşında ist.a geldim cebimde 1 milyon dolar para ne yapacağımı şaşırdım her gece 4-5 kadınla birlikte oluyorduk beni bitiren bu oldu die itiraf etmişti bana...

okan koç stamford bridge de chelsea karşısına ilk 11 çıkmıştı...

Türk futbolculara ilk sözleşme yaptıklarında bu karı kız konuları ve diğer hayat meseleleri konusunda danışman da vermeli..

Muhammed Demirci de cinsel açlık yüzünden bu hallere düştü.. Adamın düzenli bi sevgilisi vs olsaydı böyle olmazdı... Gökhan Töre de keza o şekilde.. hatun düşürücem diye gece 3lere 4lere kadar gece klüplerindeler...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Türk futbolculara ilk sözleşme yaptıklarında bu karı kız konuları ve diğer hayat meseleleri konusunda danışman da vermeli..

Muhammed Demirci de cinsel açlık yüzünden bu hallere düştü.. Adamın düzenli bi sevgilisi vs olsaydı böyle olmazdı... Gökhan Töre de keza o şekilde.. hatun düşürücem diye gece 3lere 4lere kadar gece klüplerindeler...

Çok para sistemi bozdu.

Önceden vurucu tim sahadaydı, şimdi clublarda.

Çevrimiçi murat baltacı

Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz üç kişi maça gidiyoruz biletleri güney den aldık ikisi üst bi tanesi alt stada girerken güvenlikle konuşsak yardımcı olurmu ayrı ayrı izlemeyelim maçı yada nasıl bi formül yapılabilir? tribün aynı sadece alt üst durumunu nasıl çözeriz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 13:33:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Düzenli bir sevgilisi vardı :D

Ama kızı görseniz zaten o düzen bırakmaz adamda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat baltacı

aynı şeyi söylüyorum ben de. genelde fenerden aldığımız adamlar (rüştü hariç) caner ve topal seviyesinde de değildi. bana kalırsa rüştü de iş görmüştür. gidip alper potuk'u almamız fener'i zora sokmaz ama topal, caner gibi adamları kopartabilirsek sinirlerini bozarız. bu iki futbolcunun futbolu bıraktıktan sonraki fenerbahçe'ye ait olma özelliklerinin önüne geçeriz. bizde oynamazsa oynamasınlar, bizim kazanıp kazanamayacağımız belirsiz ama onların bir şeyler kaybedeceği kesin.
Ben bu konuda hiçbir risk görmüyorum bahsettiğimiz oyuncular milli takımın bankoları işimizi görürmü fayda sağlarmı diye düşünmek bile futbola ihanet olur kısa ve net söylüyorum caner sol kanadı uçurur topal orta sahaya güç katar.

Yok hırslıymış yok kendini hakim olamıyomuş falan geçelim bunları Ersun yanal ile adam sol bek performansını ülkedeki en üst noktaya taşıdı Şenol hoca ilede uçacaktır heleki ismailden sonra başka bi etki yaratacaktır. hırslı olması bizim eksik tarafımız zaten bakın derbide fener pas yapıp oley çekerken hiçbir oyuncumuz pres yapmadı faul yapmadı tepki göstermedi braga maçında fener maçı kaybetmiş olmasına rağmen oley çektirmedi üç oyuncuyla bastı maçı bitirdi futbol böyle bi oyun bizim oyuncularımız bu konuda fazla soğukkanlı fazla yumuşak gs nin uefayı nasıl aldığını gördük bu tür oyuncular takımda olmalı takımın oyunu kadar sahadaki karakteri ve hırsıda olmalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 13:45:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre West Ham - 15 Milyon

Güzel olurdu..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sametbagan

Hiç bir avrupa klübü şu haldeki töreye 15 vermez gibi.
Töre West Ham - 15 Milyon

Güzel olurdu..
Nedense ben bu satışın gerçekleştiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Hiç bir avrupa klübü şu haldeki töreye 15 vermez gibi.
Verir yahu adamlar potansiyeline verir 15. Duzgun oynarsa pazarlikta elimiz guclenir. Gokhan belki gelmis gecmis en iyi turk oyuncu degil ama en pahali oyuncu. Onun tarzinda adam yetistiremiyoruz, gokhana yakin diger turk futbolcular volkan ve olcan.

Biraz oynarsa milli mac arasi 20ye okuturuz.

Çevrimdışı kartalpençesi

Bugün kuruluş yıldönümümüz.Maçımız var.İnşallah güzel bir galibiyet olur.Bütün taraftarımızla bugün marşlarımızla inleyecek stad.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kartalpençesi

fenerin maşası hakemlerin bize yaptığı haksızlıklar, kadıköyde çektikleri oleeeyler,verilen kırmızılar hepsinin hesabı, Braga maçında fenerden soruldu.Bize çektirdiklerini onlarda çekti o yüzden çok mutluyum.Beter olsunlar.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimiçi Koa_lAA

gs- d.doğuş maçı iptal olmuş sanırım bu akşamki...

bizim maçı da iptal ederler aynı mantıkla gibi gibi..

Çevrimdışı Kemal

gs- d.doğuş maçı iptal olmuş sanırım bu akşamki...

bizim maçı da iptal ederler aynı mantıkla gibi gibi..

Ts maçı iptal olmadı buda olmaz ama yarın ki derbiye emin değilim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Nedense ben bu satışın gerçekleştiğini düşünüyorum.

Hatta formu da buyüzden düşmüş falan :D güzel hayal.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre gider ama nereye ve kaç paraya gider orası meçhul

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 15:36:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 15:57:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bazı şeylerin daha net kavranması açısından;

Galatasaray'ın borcu 1.5 milyar - Beşiktaş'ın 1.2 milyar ( 100 Milyon Demirören )

Galatasaray'ın teminatları 1.77 milyar - Beşiktaş'ın 400 milyon

Galatasaray'ın gösterdiği alacak 500 milyon - Beşiktaş'ın 200 milyon ( Beşiktaş'ın alacakları tamamen piyasadan alacağı paralar Galatasaray ise futbolcularının tamamını satarsa 400 milyon gelir elde edecek şekilde yazmış yani aslında alacağı 100 milyon.

Geldiğimiz noktaya iyi bakın çünkü Fener de böyle çıkacak 2 sene içinde. Beşiktaş şuan 1 battıysa Galatasaray 5 batmış durumda.
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 16:13:28 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 17:24:46
  • Beşiktaş / Bodrum
N'diaye ile anlaşıldığına ve kulüp ile görüşüldüğüne dair bilgi aldım. Güvendiğim birisi daha önceden 2 duyumu sağlam çıkmıştı.

Hayırlısı diyelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

N'diaye ile anlaşıldığına ve kulüp ile görüşüldüğüne dair bilgi aldım. Güvendiğim birisi daha önceden 2 duyumu sağlam çıkmıştı.

Hayırlısı diyelim.

inşallah :)

Çevrimdışı OrhanAker

Hayırlısı diyelim.
Yunus emre istiyodu zaten.. bitmiştir o

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayırlısı diyelim.
sen ister misin peki ?

Çevrimdışı alimm

Hayırlısı diyelim.

N'diaye ile anlaşmak ta sıkıntı olmaz zaten de umarım takımı ile anlaştığımız haberini de verirsinn kısa zamanda...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi MUSTAFA_

Yunus emre istiyodu zaten.. bitmiştir o

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da gitsin iyi oyuncu istesin arkadaş  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★