Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305777 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Şenol Güneş e helal olsun.. son haftalarda duran topları çok etkili kullanıyoruz.. çalışıyorlar devamlı belli ki...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kimi kullanmadılar ki...

Süleyman seba
Ali İsmail Korkmaz
Terör
Cemaat

Herşeyden nemalanmayı biliyorlar
işte sırf bu yüzden çok antipatikler bitmez bir egoları da olunca nefret sebebi oluyorlar

Çevrimdışı mülkübey

kısaca ne demişti kahin Vitor efendi

Beşiktaş’la aramızdaki puan farkı 5  ve biz Antalya’yı devirersek, bu fark 8’e yükselecek. Eğer düşündüğümüz şeyleri sahaya yansıtırsak, Beşiktaş’ı  baskı altına almış oluruz .

Antalya yı biz devirince nostradamus vitor efendinin kehaneti gerçekleşti ama tersten  :muhaha:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol Güneş e helal olsun.. son haftalarda duran topları çok etkili kullanıyoruz.. çalışıyorlar devamlı belli ki...

10-12 tane korner kullandık ne gol ne gol pozisyonu oldu :D Baya iyi çalışmışız :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa ligde oynadığı son 13 maçta 13 gole katkı yaptı! (5 gol, 8 asist)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

10-12 tane korner kullandık ne gol ne gol pozisyonu oldu :D Baya iyi çalışmışız :D

1 tanesi gomez arka direkte boş kaleye atamadı..
1 tane gomez vurdu yine arka direkte adamın kafasına çarpmasa gol olacaktı
1-2 tane etkili ön direğe vurduk..

daha ne olsun.. gol olması önemli değil.. bilinçli atıyorlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 22:00:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neden baskı başlıkları göremiyorum?  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 22:01:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Önce Galatasaray kazanır ardında da Osmanlı kazanır ve lig 2 haftada bitiverir bir bakarsınız  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önce Galatasaray kazanır ardında da Osmanlı kazanır ve lig 2 haftada bitiverir bir bakarsınız  :D

Ağzın bal yesin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

abi bu oley oley Şampiyon Beşiktaş tezahüratını yapmasak olmazmı.. senelerdir yapıyoruz ben bir faydasını görmedim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abi bu oley oley Şampiyon Beşiktaş tezahüratını yapmasak olmazmı.. senelerdir yapıyoruz ben bir faydasını görmedim

Bursa maçını Arena'da oynayalım orda yapılsın da etkiyi gör abi :super:

Çevrimdışı 38life

Osmanlı çok fena geliyor çünkü çakabilir haftaya  :evillol:

Aynen ben de geçen yazmıştım. Milli ara dönüşü Biz düşüşteki kasımpaşa ile onlar çıkıştaki Osmanlı ile oynayacaklar. Her ne kadar biz deplasmanda fener içerde oynayacak olsak da Biz ligin en iyi deplasman takımıyız Osmanlı ise ligin en iyi ikinci deplasman takımı.  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Bugün Antalyan'ın kaleyi bulan isabetli şut sayısı "0" ise bu Beşiktaşın Fedaisi Necip'in sayesindedir!

Çevrimdışı Hasan Akten

1 tanesi gomez arka direkte boş kaleye atamadı..
1 tane gomez vurdu yine arka direkte adamın kafasına çarpmasa gol olacaktı
1-2 tane etkili ön direğe vurduk..

daha ne olsun.. gol olması önemli değil.. bilinçli atıyorlar

Sosa etkili kesiyor zaten ona diyecek lafım yok. Fakat kornerlerde gözüm hala Sivok'u arıyor. Stoper dediğin duran toplardan senede 2-3 atmalı. Bizde Sivok'tan sonra gelen stoperlerde bu özellik yok.

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Bu takımda 2003 ruhu var, İnşallah bu sene şampiyon olacaz.
La Vittoria Sara Nostra !

Çevrimdışı Hasan Akten

Bugün Antalyan'ın kaleyi bulan isabetli şut sayısı "0" ise bu Beşiktaşın Fedaisi Necip'in sayesindedir!

Necip 2 maçtır iyi oynuyor. Fakat 90 dk harika oynasa bile son dakikada yapacağı büyük bir hata pahalıya patlayabilir.

Mesela bugün son dakikalarda sarı kart aldığı pozisyon çok gereksizdi. Ayakta kalması gerekirken kayarak müdahele etti. O frikik gol olsa burada Necip'i konuşacaktık.

Çevrimdışı sallapati

abi yapmayın , Necip saatli bomba.. 5. dakikada penaltı yaptı hakem vermedi... son dakikalarda kritik yerde adamı biçti.. frikikten yiyebilirdik...

tamam mücadelesi çok iyi ama biraz akıl katması lazım.. her topa kayıyor abi.. bir stoper en son çare gol yiyecekse adama kayar...

Çevrimdışı sallapati

Boykoya helal olsun.. toplara ölümüne atladı 2 pozisyonda.. Quaresmaya da teessüf ediyorum abi... bizi kanser etmeye mecbur musun.. atılacak diye aklımız çıkıyor...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 22:27:38
  • Beşiktaş / Bodrum
İsmail, Necip, Olcay bunlar hep iyi yedekler. Kadroda bulunacaklar.

Ancak seneye iş farklı bir boyuta çıkacak orada daha farklı oyuncular gerekli.

Quaresma, Veli, Tosic, Töre, Serdar yerine en az 2'si çok üst düzey 6 oyuncu olmalı.

Dede, Cherysev, Topal, Bryan Oviedo, Mayke gibi..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Selamün Aleyküm beyler.

Bugün sizin maçı izleyemedim ama kazanmışınız. Tebrikler...

Malum bugün fosil partisi vardı bizim camiada

Neyse umarım bizde üstümüze düşeni yapıp yarın feneri tokatlarız

[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 22:29:47 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abi yapmayın , Necip saatli bomba.. 5. dakikada penaltı yaptı hakem vermedi... son dakikalarda kritik yerde adamı biçti.. frikikten yiyebilirdik...

tamam mücadelesi çok iyi ama biraz akıl katması lazım.. her topa kayıyor abi.. bir stoper en son çare gol yiyecekse adama kayar...

"Abartıyorum çünkü anlaşılmak bana göre değil"

:evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail, Necip, Olcay bunlar hep iyi yedekler. Kadroda bulunacaklar.

Ancak seneye iş farklı bir boyuta çıkacak orada daha farklı oyuncular gerekli.

Quaresma, Veli, Tosic, Töre, Serdar yerine en az 2'si çok üst düzey 6 oyuncu olmalı.

Dede, Cherysev, Topal, Bryan Oviedo, Mayke gibi..

Bu sefer yan yana yazmamışsın ama farketmedik sanma :kop:

Çevrimdışı Scout

Quaresma Bence Bilerek Yedi Sarıyı
Pika Pika

Çevrimdışı sallapati

"Abartıyorum çünkü anlaşılmak bana göre değil"

:evillol:

bugün sahada bülo hakem olsaydı.. cart penaltıyı çalardı.. Necipe sarı kart.. Quaresmayı da atardı..Geçmiş olsun...

bundan sonra ufak detaylar şampiyonluğu belirler.. Ceza sahasında adama kaymayacaksın abi.. ya da sinirle topu dikmeyeceksin... 26 haftanın emeğini çalmaya hakkı yok hiç bir oyuncunun...

Çevrimdışı Hasan Akten

Quaresma Bence Bilerek Yedi Sarıyı

Yanlış anlama da her kelimeyi büyük harf yazmak zor olmuyor mu? :D