bu maç tarihlerindeki değişiklik midemi bulandırdı. günü önemli değil kertenkeleleri her yerde her zaman ezeriz AMA maçlar bildiğin cinconun kupa yarı finaline yorulmadan dinlenerek çıkacağı şekilde ayarlanmış normalde bu sarı kızların maçları 11i ve 18indeydi. kupa maçı 20sine alındı baktılar cinconun 18inde maçı var isteseler 16sı yada 17si yapar sadece cinconun 1 maçını değiştirip işi bitirebilirlerdi AMA onlar maçı 15ine aldılar cincona 5 gün mola verdirmiş oldular. bu seferde baktılar cinconun 11inde maçı var cincona kıyamadılar maçını 9una çekelim deyip bizim maçı 11ine aldılar.
buradaki tek amaç cincon sıkışık takvimde maç oynamasın kupa yarı finali öncesi yıpranmasın olurda 11inde kısa süreli sakatları olur iyileşemezler ama 9unda sakatlanırsa rehabilitasyon süresi uzun olur yeterli olur.
normalde 11 18 20si die gerçekleşmesi gereken takvim 9 15 20 die organize edildi. biz şike sezonu sonrası braga maçları akabinde 9. günde 4. maçımız olan cincon maçını oynamıştık cincon ise 10 gün dinlenip maça çıkmıştı.
şimdi bunları neden anlatıyorum. tüp kafanın tabiri ile galatasarayımızı nasıl kurtarırız senaryosu yazılmış çizilmiş oynanıyor. amaç cincona kupayı aldırmak böylelikle avrupaya kısa yoldan katılım garantiye alınacak ve ceza gelecek yıl çekilip kurtarma operasyonu adımları atılmış olacak.
manidar olan tam febe maçı arefesinde bu düzenlemenin yapılması acaba cincona kupa senin olacak FEBEYE LİGDE KAZARA ÇELME TAKMA kontratı imzalanmış olabilir mi...
@sallapati sanırım dediğimi anlatabildim bu konuda forumdaki en bilinçli en duyarlı arkadaşlardan birisin bu yazdıklarımı güzel çarpıcı bir dille kaleme alsan sosyal medyada yayılmasını sağlasan... kulübe mail atsak kulüpte bir gizli anlaşmalar varsa alarma geçse hafiyelik yapsa.....
@tangaz abi ben
fb ile gs arasında böyle bir anlaşma olabileceğine pek ihtimal vermiyorum.. Ama
Federasyonun böyle bir düşüncesi olabilir.. Onlardan herşey beklenir.. Yıldırım demirören kesinlikle Fikret Orman ın başarılı olmasını istemeyecektir..
zaten derbi pazar günü... orda herşey belli olur.. Ben GSnin FBden puan almasını biraz zor görüyorum zaten... ama FB moralsiz ve yorgun..
Sneijder ve Podolski gününde olursa GS puan alabilir..
benim asıl korktuğum başka bir konu var...
İngiltere Ligi bizden 1 hafta önce bitiyor..15 mayısta... BU adamlar WEmbleyde 22 mayısta hazırlık maçı yapmak istediler bir ülkeyle... Avrupada çoğu lig 22 mayısta bittiği için hiçbiri kabul etmedi...
Bizim ligimiz de 22 mayısta bitecek lakin , bizim görmemiş FT ve YD kabul ettiler bu teklifi...
Beşiktaşın 33. hafta pzt maçı var yani
16 mayıs pazartesi... 22. mayısta ingiltere maçı olduğu için
son haftayı hafta içi oynatabilirler... çünkü milli takımda 13 tane FB ve BJKli oyuncu var..
Bizi son 2 hafta
pazartesi-perşembe ya da
pzt-cuma oynatırlarsa Konyada şampiyonluğumuz gidebilir elimizden... Konya fizik güçle oynayan, alan savunması yapan takım.. karşılarına yorgun gidersek badem olabiliriz...
Yönetim bu konuyu gerçekten önemsemeli..
TFF nin özellikle maç programını ve hakemleri ayarlayan bölümünün hepsinin FB ye çalıştığını düşünüyorum.. Bunun önlemini almazsak son hafta bizi yakarlar...
senin belirttiğin konu ise pazar günü ortaya çıkar zaten... Ben
dursun özbek in o riske gireceğini düşünmem.. koltuğu riskte zaten.. Asıl bugun GS kongresi var.. Yönetim ibra edilmezse FB maçında ortalık karışır...
Biz kendi yolumuza bakmalıyız.. FB çok zor puan kaybeder bu haftadan sonra.. zaten
konya , başakşehir ve gençlerbirliğinde köstebekleri var... en zor maçları da onlar...