Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304112 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

topalın 7 sülalesi Beşiktaşlıdır. bunlar kalabalık bir aile kardeşleri ile evde japon kale maç yaparken birbirlerine metin ali feyyaz sergen amokachi die isim takarlarmış   :D

Caner'de hasta Beşiktaşlıdır. Edremit körfezi civarında yaşayan kime sorsan nasıl hasta Beşiktaşlı olduğunu bilir. Edremit, Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu hattında herkes çocukken arkasında Feyyaz yazan eski bir forma giydiğini görmüştür. :D

Çevrimdışı pascal26

Belli ki bizim tarafta bazı kararlar alınıp düğmeye basılmış.

Caner Topal haberi de yine belli ki karşı tarafı karıştırma amaçlı. Çok başarılı.
Ama akşamki bildiri yanlış. Orantısız oldu. Biz öndeyiz zaten, biraz daha sakin kalmalıydık. Bi anda heryer tutuştu şimdi.

Herşeyi fb nin bu pazar puan kaybı yapması üzerine kurmuşuz sanırım. Eğer tutarsa yürürüz. İnşallah tutar.

Çevrimdışı tangaz

Caner'de hasta Beşiktaşlıdır. Edremit körfezi civarında yaşayan kime sorsan nasıl hasta Beşiktaşlı olduğunu bilir. Edremit, Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu hattında herkes çocukken arkasında Feyyaz yazan eski bir forma giydiğini görmüştür. :D

Asena Erkin fanatik fenerlidir (karakteri de zaten bunu ortaya koyuyor :evillol:), rivayete göre senin bahsettiğin Feyyaz formalı fotosunu görmüş ve ayrılma kararı almışlar  :bandit: :bandit: :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Raul meireles Quaresmaya beni kurtarın burdan yedek kalmaktan bıktım artık demiş
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Raul meireles Quaresmaya beni kurtarın burdan yedek kalmaktan bıktım artık demiş
hiç gereği yok

Çevrimdışı Ripley

bunları mı istiyorsunuz beşiktaşa ?

Çevrimdışı Necmi

bunları mı istiyorsunuz beşiktaşa ?
yoo biz değil onlar bize gelmek istiyorlar :bandit:

Çevrimdışı Necmi

o fenerde kalsın şimdi işin b.kunu çıkartmayın :bandit:

Çevrimdışı sallapati

bu maç tarihlerindeki değişiklik midemi bulandırdı. günü önemli değil kertenkeleleri her yerde her zaman ezeriz AMA maçlar bildiğin cinconun kupa yarı finaline yorulmadan dinlenerek çıkacağı şekilde ayarlanmış normalde bu sarı kızların maçları 11i ve 18indeydi. kupa maçı 20sine alındı baktılar cinconun 18inde maçı var  isteseler 16sı yada 17si yapar sadece cinconun 1 maçını değiştirip işi bitirebilirlerdi AMA onlar maçı 15ine aldılar cincona 5 gün mola verdirmiş oldular. bu seferde baktılar cinconun 11inde maçı var cincona kıyamadılar maçını 9una çekelim deyip bizim maçı 11ine aldılar.

buradaki tek amaç cincon sıkışık takvimde maç oynamasın kupa yarı finali öncesi yıpranmasın olurda 11inde kısa süreli sakatları olur iyileşemezler ama 9unda sakatlanırsa rehabilitasyon süresi uzun olur yeterli olur.

normalde 11 18 20si die gerçekleşmesi gereken takvim 9 15 20 die organize edildi. biz şike sezonu sonrası braga maçları akabinde 9. günde 4. maçımız olan cincon maçını oynamıştık cincon ise 10 gün dinlenip maça çıkmıştı.

şimdi bunları neden anlatıyorum. tüp kafanın tabiri ile galatasarayımızı nasıl kurtarırız senaryosu yazılmış çizilmiş oynanıyor. amaç cincona kupayı aldırmak böylelikle avrupaya kısa yoldan katılım garantiye alınacak ve ceza gelecek yıl çekilip kurtarma operasyonu adımları atılmış olacak.

manidar olan tam febe maçı arefesinde bu düzenlemenin yapılması acaba cincona kupa senin olacak FEBEYE LİGDE KAZARA ÇELME TAKMA kontratı imzalanmış olabilir mi...

@sallapati sanırım dediğimi anlatabildim bu konuda forumdaki en bilinçli en duyarlı arkadaşlardan birisin bu yazdıklarımı güzel çarpıcı bir dille kaleme alsan sosyal medyada yayılmasını sağlasan... kulübe mail atsak kulüpte bir gizli anlaşmalar varsa alarma geçse hafiyelik yapsa.....

@tangaz abi ben fb ile gs arasında böyle bir anlaşma olabileceğine pek ihtimal vermiyorum.. Ama Federasyonun böyle bir düşüncesi olabilir.. Onlardan herşey beklenir.. Yıldırım demirören kesinlikle Fikret Orman ın başarılı olmasını istemeyecektir..
zaten derbi pazar günü... orda herşey belli olur.. Ben GSnin FBden puan almasını biraz zor görüyorum zaten... ama FB moralsiz ve yorgun.. Sneijder ve Podolski gününde olursa GS puan alabilir..

benim asıl korktuğum başka bir konu var... İngiltere Ligi bizden 1 hafta önce bitiyor..15 mayısta... BU adamlar WEmbleyde 22 mayısta hazırlık maçı yapmak istediler bir ülkeyle... Avrupada çoğu lig 22 mayısta bittiği için hiçbiri kabul etmedi... Bizim ligimiz de 22 mayısta bitecek lakin , bizim görmemiş FT ve YD kabul ettiler bu teklifi...

Beşiktaşın 33. hafta pzt maçı var yani 16 mayıs pazartesi... 22. mayısta ingiltere maçı olduğu için son haftayı hafta içi oynatabilirler... çünkü milli takımda 13 tane FB ve BJKli oyuncu var..
Bizi son 2 hafta pazartesi-perşembe ya da pzt-cuma oynatırlarsa Konyada şampiyonluğumuz gidebilir elimizden... Konya fizik güçle oynayan, alan savunması yapan takım.. karşılarına yorgun gidersek badem olabiliriz...

Yönetim bu konuyu gerçekten önemsemeli.. TFF nin özellikle maç programını ve hakemleri ayarlayan bölümünün hepsinin FB ye çalıştığını düşünüyorum.. Bunun önlemini almazsak son hafta bizi yakarlar...

senin belirttiğin konu ise pazar günü ortaya çıkar zaten... Ben dursun özbek in o riske gireceğini düşünmem.. koltuğu riskte zaten.. Asıl bugun GS kongresi var.. Yönetim ibra edilmezse FB maçında ortalık karışır...

Biz kendi yolumuza bakmalıyız.. FB çok zor puan kaybeder bu haftadan sonra.. zaten konya , başakşehir ve gençlerbirliğinde köstebekleri var... en zor maçları da onlar...

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi ben fb ile gs arasında böyle bir anlaşma olabileceğine pek ihtimal vermiyorum.. Ama Federasyonun böyle bir düşüncesi olabilir.. Onlardan herşey beklenir.. Yıldırım demirören kesinlikle Fikret Orman ın başarılı olmasını istemeyecektir..
zaten derbi pazar günü... orda herşey belli olur.. Ben GSnin FBden puan almasını biraz zor görüyorum zaten... ama FB moralsiz ve yorgun.. Sneijder ve Podolski gününde olursa GS puan alabilir..

benim asıl korktuğum başka bir konu var... İngiltere Ligi bizden 1 hafta önce bitiyor..15 mayısta... BU adamlar WEmbleyde 22 mayısta hazırlık maçı yapmak istediler bir ülkeyle... Avrupada çoğu lig 22 mayısta bittiği için hiçbiri kabul etmedi... Bizim ligimiz de 22 mayısta bitecek lakin , bizim görmemiş FT ve YD kabul ettiler bu teklifi...

Beşiktaşın 33. hafta pzt maçı var yani 16 mayıs pazartesi... 22. mayısta ingiltere maçı olduğu için son haftayı hafta içi oynatabilirler... çünkü milli takımda 13 tane FB ve BJKli oyuncu var..
Bizi son 2 hafta pazartesi-perşembe ya da pzt-cuma oynatırlarsa Konyada şampiyonluğumuz gidebilir elimizden... Konya fizik güçle oynayan, alan savunması yapan takım.. karşılarına yorgun gidersek badem olabiliriz...

Yönetim bu konuyu gerçekten önemsemeli.. TFF nin özellikle maç programını ve hakemleri ayarlayan bölümünün hepsinin FB ye çalıştığını düşünüyorum.. Bunun önlemini almazsak son hafta bizi yakarlar...

senin belirttiğin konu ise pazar günü ortaya çıkar zaten... Ben dursun özbek in o riske gireceğini düşünmem.. koltuğu riskte zaten.. Asıl bugun GS kongresi var.. Yönetim ibra edilmezse FB maçında ortalık karışır...

Biz kendi yolumuza bakmalıyız.. FB çok zor puan kaybeder bu haftadan sonra.. zaten konya , başakşehir ve gençlerbirliğinde köstebekleri var... en zor maçları da onlar...

Günaydın @sallapati , tespitler süper bu tff.den her şey beklenir. ben de gs.ye güvendiğimden değil fener kötü olduğu için puan kaybı yaşayabilirler die düşünenlerdenim. fb ile gs böyle bir antlaşma yapmazlar ama FT ve YD nin olduğu bir ortamda her türlü kumpas alavere dalavere beklenir. gs ve fb.yi kurtarmak için yapılan borç yapılandırma işleri vbvb hepimizin malumu. gs.nin lig sıralaması kontenjanından avrupaya gitmesi garanti değil kaldı ki son maçlardaki bariz hakem hataları ile aldıkları puanlar ya da rakiplerinin kaybettikleri puanlar olmasa 3.lük ve 4.lük koltuğu cincon için hayaldi. şuan da gs.yi avrupaya en kısa yoldan götürme formülü kupadan geçiyor, kupayı kazanmalarına dahi gerek yok finale çıksalar yeterli fb ilk 2 sıra şampiyonlar ligi garanti gs finale çıkınca yırtıyor. ben FT.den her türlü şeyi beklerim YD.yi zaten parmağında oynatıyor... tff bu kumpası organize etmiş olabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim camiada gereksiz bir sesizlik ve sakinlik hakim.

Testi kirilmadan iki kelam edelim,

Gecen sezon 29. Hafta nasildik, sezon nasil bitti?

Antep, manisa, konya

Kimse rahatlamasin, adamlari itekleye itekleye yarista tutuyorlar. Biz futbolun enayisi miyiz yahu enguclu ama enguclu kadro bizde olsun hakemleri de yenelim.

Oh ne ala, ts macinda biz hakemi yenmek zorunda miyiz?

Gsnin ts ile maclarini hatirlayin, adamlari bu sene bile itekliyorlar, utanmadan. Ben gs yaristan kopunca fb macina kadar silindir gibi ezileceklerini dusunuyordum adamlarin ama helal olsun iyi lobileri varmis, hala butun hatalar lehlerine yapiliyor.

Bizim lehimize hata yapilsin anlami cikmasin ama fb maclari falan ayri yonetiliyor bu ulkede.

Bir enayi biziz yeminlen

Çevrimdışı sallapati

Bizim camiada gereksiz bir sesizlik ve sakinlik hakim.

Testi kirilmadan iki kelam edelim,

Gecen sezon 29. Hafta nasildik, sezon nasil bitti?

Antep, manisa, konya

Kimse rahatlamasin, adamlari itekleye itekleye yarista tutuyorlar. Biz futbolun enayisi miyiz yahu enguclu ama enguclu kadro bizde olsun hakemleri de yenelim.

Oh ne ala, ts macinda biz hakemi yenmek zorunda miyiz?

Gsnin ts ile maclarini hatirlayin, adamlari bu sene bile itekliyorlar, utanmadan. Ben gs yaristan kopunca fb macina kadar silindir gibi ezileceklerini dusunuyordum adamlarin ama helal olsun iyi lobileri varmis, hala butun hatalar lehlerine yapiliyor.

Bizim lehimize hata yapilsin anlami cikmasin ama fb maclari falan ayri yonetiliyor bu ulkede.

Bir enayi biziz yeminlen

aynen söyledin abi...

geçen sene 29. hafta Trabzonu deplasmanda yenip 30. haftaya lider girmiştik... Şenol Hoca futbolculara bunu anlatması lazım.. her maça full konsantrasyon...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün tertemiz bir galibiyetle 4 puana çıkaracağız

Çevrimdışı Anıl

Puan farkını 4 yapalım paniklesinler :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Puan farkını 4 yapalım paniklesinler :kop: :kop:
bol gollü galibiyet alalım derbiyi de kaybetsinler ağlasınlar :evillol:

Çevrimdışı sallapati

trabzon kampı sonrası umarım gecelere akmamıştır futbolcularımız... özellikle sosa , ozzie , atiba...

ozzie oynuyor mu bu arada?

olcay ın maçı olacak bu maç yazın kenara...

Çevrimdışı sallapati

mecburi rotasyon..

Tolga-Boyko
Necip-Alexis
Tosic - MArcelo

Sosa ya çok yük biniyor her hafta.. sık dişini be oğlum 1 maç daha.. sonra milli maç arası..

bu arada İsmail in yerine Tosic i koyarsa bugun hiç şaşırmayın... Cenk de oynayabilir

Çevrimdışı tangaz

trabzon kampı sonrası umarım gecelere akmamıştır futbolcularımız... özellikle sosa , ozzie , atiba...

oğuzgan ve tolganın tedavileri bitmiş törenin devam ediyor. maç 4-0 bitecek  :icool:

Çevrimdışı sallapati

oğuzgan ve tolganın tedavileri bitmiş törenin devam ediyor. maç 4-0 bitecek  :icool:

diego mamalanmış olabilir. 2011 sezonunda fb ye yatmıştı..

valla ben zor geçeceğini düşünüyorum.... 7 gün içinde 3. maçımız.. Bunun aksine Antalyanın hızlı zenci oyuncuları var.. Atiba fazla mesai yapması lazım bugün...

Çevrimdışı LuceGel

Gs Fb arasında anlaşma ihtimali görmüyorum gs yarın yenilirse taraftar büyük olaylar çıkarır . 22 mayısta milli maç olacağı için 34. hafta hafta içi oynanabilir ama konyanın bu haftaya kadar fikstürü kolaydı kupa maçları ile zor maç trafiği onlarıda sıkıntıya sokacaktır ,bu durum bizim için aksine avantajlı olabilir.Ancak maç günleri değişikliği hakem atamaları herşeyi takip edip hakkımızı her platformda aramamız şart elbette.
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 11:26:45 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

Meireless halen daha fener de mi la yuh adamı unutmuşum ben tamamen

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

diego mamalanmış olabilir. 2011 sezonunda fb ye yatmıştı..

valla ben zor geçeceğini düşünüyorum.... 7 gün içinde 3. maçımız.. Bunun aksine Antalyanın hızlı zenci oyuncuları var.. Atiba fazla mesai yapması lazım bugün...
savunmaları çok kötü çok rahat bir galibiyet bekliyorum

Çevrimdışı mylife1903

Sallapati cocuk yok herhalde sende.  Sosanin yeni doganlari var, karisi onu keser atar, sosa disari cikamaz. Belki kadin hormonlardan sapitmis olabilir, ama sosanin performansindan kadinin hormon zehirlenmesi yasamadigi belli.
Atiba da ayni yeni baba oldu, ailesi de bildigim istanbulda gezemez, anca cocugu alip bogaza gider cay icmeye.
Oguzhan ile tore ise soru isareti, gurbetci cocuklar, parayi da bulunca sapitmis olabilirler.

Çevrimdışı sallapati

Sallapati cocuk yok herhalde sende.  Sosanin yeni doganlari var, karisi onu keser atar, sosa disari cikamaz. Belki kadin hormonlardan sapitmis olabilir, ama sosanin performansindan kadinin hormon zehirlenmesi yasamadigi belli.
Atiba da ayni yeni baba oldu, ailesi de bildigim istanbulda gezemez, anca cocugu alip bogaza gider cay icmeye.
Oguzhan ile tore ise soru isareti, gurbetci cocuklar, parayi da bulunca sapitmis olabilirler.

bu hafta ülke karışık .. evdelerdir  :D

Çevrimdışı tangaz

bu hafta ülke karışık .. evdelerdir  :D

futbolcular çok bilinçsiz cinsel hayat konusunda yamyam gibiler  :D
2004de bize gelip giden Okan Koç'la 2009da izmir havaalanında sohbet ediyorum. kendisine çok haytasın yazık ettin kendine bu ülkenin en önemli yeteneklerinden biriydin zamanında madara ettiğin italyan ümit milli sol bek grosso 2006 dünya kupası finali golünü attı sen vestel manisaya düştün demiştim. gülmüştü sonrası itiraf.com abi cok cahildim 20 yaşında ist.a geldim cebimde 1 milyon dolar para ne yapacağımı şaşırdım her gece 4-5 kadınla birlikte oluyorduk beni bitiren bu oldu die itiraf etmişti bana...