Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297716 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı canergiray77

Yabancı hakemde gelse bir şey olmaz onlarıda kendilerine benzetirler. Değişmesi gereken yayıncı kuruluştur.Havuz sistemidir.  Neden mi ? Bir maç doğa olayları nedeniyle erteleniyor kuralda diyor ki ertesi gün aynı saatte oynanır ama talimatlara uyulmuyor neden ? Çünkü ertesi gün iki büyük takımın maçı çakışmasın gündüz maçı oynatmayalım neden ? aman yayıncı kuruluş zarar eder. Nisanda ne güzel gündüz maçları olur. İngiltere futbolun beşiği deriz adamlar çatır çatır gündüz maçı yapıyor salaklar mı ?
sağ elden alıp sol ele vermek gibi birşey olacak o zaman buda örnek D-smart Tivibu onlarda yayın haklarını alsa aynısını yapacaklar sistem gene aynı olmuş olacak
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

baba Türkiyede balık baştan kokuyor.. bu zincirin ucu kimlere dayanıyor bilemeyiz... şaşırır mıyız? hayır?.. Ben son haftalarda Metin Albayrak yerine Nur Çebinin konuşup bunları dile getirmesini istiyorum.. Metin Albayrak bu düzeni hiç bilmiyor.. Hakemi de yeneriz gibi romantik söylemler peşindeler.. Bunun bir faydası yok.. kalan 9 haftada daha neler göreceğiz kimbilir.... 2011 de şike gizli yapılıyordu belki şimdi sistematik şekilde yapılıyor.. bilemeyiz... iş işten geçmeden bunları dile getirmek lazım.. yoksa kafamızı taşlara vururuz

Biz hakemide yeneriz demek, sen kaşınıyosun belli demek.

Hakemde, tffde der ki al o zaman yen bakalım bizi muhabbetiyle çıkar sahaya ona göre hakemlik yapar, ben hakemlerin suyuna gidelim demiyorum. Ama bak azize hakemin odasına girip tehditler savuruyor çat ibre dönüyor bi anda. Bu da hoş bi davranış değil. Ama ne yapmalı ne etmeli bu konuyla ilgili bilmiyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

valla türkiye'ye yabancı hakem gelmediği sürece beşiktaş'ın devamlı hakkı yenecek devamlı hor görecekler devamlı eyyam olacak senelerdir bu senaryolar değişmiyor türkiye'de hiçbir sistemin şunları yanlış yapıyoruz haksızlık yapıyoruz düzeltelim gibi şeyler görmedim yabancı hakem ve beşiktaş'ın hakkının yenmemesini göremeyeceğim acılar ama gerçekler....

sistematik bir soykırım yapılacak son haftalarda.. bizim yapmamız  gereken buna cesaret edememelerini sağlamak..

Fikret Orman öyle bir açıklama yapabilir...

"Taraftarımızın hakları yendiğinde neler yapabileceği herkesin malumudur.. BU düzen böyle devam ederse ortalık karışır"  gibilerinden bir söylemde bulunabilir..  en azından bu kadar arsızca yapamazlar bu işi...

ya da
Fikret Orman
"Bundan sonra kalan 9 haftada Bülent Yıldırım ve Fırat Aydınus düşüncesinde hakemler maçlarımızı yönetirse bunun vebali çok çok ağır olur " gibi bir açıklama yapabilir...

Bu düzenin 'kök'ten değişmesi lazım öncelikle, bakın pfdk, tff falan demiyorum. Kökten diyorum.

Hile hurda ülke genelinde kullanılıyor artık malesef..

-Mustafa Kemal Atatürk

Aslında Fikret Orman'ın bi dahaki hakem hatasında artık taraftarı ben bile tutamam gibi bi söylemi olabilir.

Çünkü artık ne olucaksa olsun hakkımız yenmesin psikolojisi ağır basmakta.

Çıksın çarşı karışır desin, biraz tehditkar konuşsun.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

sağ elden alıp sol ele vermek gibi birşey olacak o zaman buda örnek D-smart Tivibu onlarda yayın haklarını alsa aynısını yapacaklar sistem gene aynı olmuş olacak
Değişmesi gereken havuz sistemi diye belirtmiştim. Futbolu TFF yönetmesi gerekirken bizim ülkede parayı veren düdüğü çalar misali resmen lig tv yönetiyor.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

Bu düzenin 'kök'ten değişmesi lazım öncelikle, bakın pfdk, tff falan demiyorum. Kökten diyorum.

Hile hurda ülke genelinde kullanılıyor artık malesef..

baba ülkede gücü gücü yetene  malesef.. oyunu kuralına göre oynayacaksın...

rizespor kadar olamıyoruz ona yanıyorum.. Adamlar bizim maçta çatır çatır penaltılarını zorla aldılar..

bizim oyuncular haklı penaltımızda bile hakemin etrafını saramıyorlar... Trabzon maçında belki 2 oyuncumuz Hakan Ceylanın yanına gitseydi , o penaltıyı çaldırabilirdi o hakem... hakan Ceylan benim liseden bir kız arkadaşımın abisi.. kız Beşiktaşlıydı.. muhtemelen o da Beşiktaşlı... orda o hakemi ikna edebilseydik ..penaltımız çalınabilirdi...

Azize iyi fırçalamıştır zaten Bülent köpeğini maçtan sonra. Adamın ikinci golümüzden sonra eliyle santrayı göstermeye hali yoktu be. O kadar bozmuşuz demek ki moralini.

buna rağmen son 9 maçtan birine bile daha bülent atanmasına müsaade ederse yönetim ve o maçı bülent yüzünden kaybedip şampiyonluk giderse gerisini yönetim düşünsün.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

Değişmesi gereken havuz sistemi diye belirtmiştim. Futbolu TFF yönetmesi gerekirken bizim ülkede parayı veren düdüğü çalar misali resmen lig tv yönetiyor.

ülkede 3-4 futbol baronu var.. bunlardan 2si Rıdvan dilmen ve Şansal Büyüka... bunlar herkesle içli dışlı.. operasyona katkı veriyorlar...

Çevrimdışı sallapati

bugün o ligtv reklamını gördüm iyice midem bulandı zaten

ülkede 3-4 futbol baronu var.. bunlardan 2si Rıdvan dilmen ve Şansal Büyüka... bunlar herkesle içli dışlı.. operasyona katkı veriyorlar...

O şansal yok mu o şansal işine gelmeyen pozisyonu geçelim der ve kimse çıtını çıkartamaz. Tamamen paranın gücü ya adamlar bir şekilde memnun ediyorlar herkesi ve dedikleri oluyor.

buna rağmen son 9 maçtan birine bile daha bülent atanmasına müsaade ederse yönetim ve o maçı bülent yüzünden kaybedip şampiyonluk giderse gerisini yönetim düşünsün.

Hocam, Bülent, Fırat aydınus, cüno, hepsi aynı hepsi tetikçi biri olmasa biri gelecek malesef ki..

-Mustafa Kemal Atatürk

Hocam, Bülent, Fırat aydınus, cüno, hepsi aynı hepsi tetikçi biri olmasa biri gelecek malesef ki..

O konuda haklısın ama bülent gerçekten tam Beşiktaş düşmanı ya. Suratından bile nefret akıyor bize karşı.Eğer kritik bir maçta daha denk gelirse bu sefer kesin kırmızı kart ve penaltı uydurur rakibe vermez maçı bize.

Çevrimdışı sallapati

tolga özkalfa - alper ulusoy - ali palabıyık.... bunlar da tehlikeli...

zararsız hakemler

hüseyin göçek - mete kalkavan - barış şimşek - halis özkahya -serkan tokat - serkan çınar - özgür yankaya...

Çevrimdışı Samet_

Bilet almayı düşünen varsa çabuk alsın 57 tane kale arkası kalmış pasodan baktım :) Son gün de az bir miktar satışa çıkar doğu ve batıda

Bilet almayı düşünen varsa çabuk alsın 57 tane kale arkası kalmış pasodan baktım :) Son gün de az bir miktar satışa çıkar doğu ve batıda

Çıktığı gibi kapalı üstten aldım biletimi, yanındayız kartalımın :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı bjkferhat

Motta İsmail'in ömr-ü hayatında yapamayacağı işler yaptı bu hafta Antalya'da

halise zararsız diyemem be ayaklı ego herif

Dostum avatarına kurban :lol: :lol:

-Mustafa Kemal Atatürk

zararsız hakemler

hüseyin göçek - mete kalkavan - barış şimşek - halis özkahya -serkan tokat - serkan çınar - özgür yankaya...

bazen moralim çok bozuluyor. Neden biz sadece rakiplerimizle eşit adaletli bir şekilde yarışamıyoruz ya. Hakem insandır hata yapar ama bunlar kasıttan da ileri geçtiler göz göre göre yapıyorlar. Yakında ceza alanına girip gol atacaklar eskiden yapmadıkları şey değil.

Çevrimdışı sallapati

Bülonun maç sonrası hali.. çok kötü bir haber alırsın ya...

sınavdan  kalmışsındır senen uzamıştır..
askerliğin doğuya çıkmıştır
anneni babanı kaybetmissindir.
karın seni aldatmıştır..

tependen kaynar sular dökülür...

aynen öyle bir ruh halindeydi 2. golden sonra.. maç bitiminde de öyleydi.. kopmuştu resmen...

bu adamın bu hale getirilmesinin nedeni ne olabilir tehdit şantaj dışında...

Çevrimdışı Alper1903

sistematik bir soykırım yapılacak son haftalarda.. bizim yapmamız  gereken buna cesaret edememelerini sağlamak..

Fikret Orman öyle bir açıklama yapabilir...

"Taraftarımızın hakları yendiğinde neler yapabileceği herkesin malumudur.. BU düzen böyle devam ederse ortalık karışır"  gibilerinden bir söylemde bulunabilir..  en azından bu kadar arsızca yapamazlar bu işi...

ya da
Fikret Orman
"Bundan sonra kalan 9 haftada Bülent Yıldırım ve Fırat Aydınus düşüncesinde hakemler maçlarımızı yönetirse bunun vebali çok çok ağır olur " gibi bir açıklama yapabilir...

Benim anladığım başkan ve yöneticiler de aynı bizim gibi takıma çok güveniyorlar. Dün maç stresiyle dahil olamadım mevzuya ama hakemin yaptıkları resmen ..... su kaçırmaktı. Evet takım çok iyi ama futbol bu, bazen ne kadar çabalasan da olmaz. Maç bitiminde hemen sıcağı sıcağına açıklama yapmaları lazım. Yensek bile. Ama bu söylediğimin gerçekleşeceğini pek sanmıyorum. İnşallah bu takım, bu kirli düzene çomağı sokacak. Tek güvencem bu.

Çevrimdışı Samet_

zararsız hakemler

Barış şimşeki alalım oradan her maç dayak yiyoruz onunla özgür yankaya da paso gsye çalışır

Biz hiç bi zaman gese gibi fener gibi bize bedavadan penaltı verin, rakibe bedavadan kırmızı verin demedik.

Maçı layıkıyla yönetin, gördüğünüzü verin biz o maçı zaten söker alırız! Adaletli yönetim istiyoruz!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2016, 01:02:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Etoo geçen hafta Beşiktaş şampiyon olur diye ropörtaj vermiş :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2016, 01:02:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yorumlara gelin :D

Alıntı
gerçekçi olalım beyler‚ adamlar mükemmel top oynuyor. her maç en az 7-8 net pozisyonları var‚ hemde her takıma karşı. bizim kayseri maçında ilk yarı tek pozisyonumuz yok‚ 10 kişi kalmasa kayseri puan kaybedecez. bu sene şampiyonluk geçen senekinden daha zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli