Günaydın Gomez terör olaylarından dolayı gelecek sene gitmek istiyormuş diyorlar
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Giderse gitsin ama bu seneyi iyi ve bol gollu bitirsin. Adam gitmek istiyorsa kal denmez.
Rode konusu gundeme gelince bakmistim. ben biraz rahmetli vedat okyar kafaliyimdir sadece bizim takimi izlerim, kalan maclari futbol sevdigim icin sadece izliyorum. ronaldo messi falan filan davul-zurna benim icin. Bizim futbolcularimiz en iyisidir benim icin. ismail futbolcu olmadigi icin buraya katmiyorum(belki ozunde iyi cocuktur ayni 20numara gibi saha disinda bir melek)
cok nadir begendigim futbolcular oluyor. son zamanlarda ilk aklima gelen Anatoliy Tymoshchuk. Kayrat`a transfer olunca 4000km yol yapip son sezonunu canli izlemisligim vardir. Dunyanin en iyi orta saha oyuncudur benim icin.
Rodeyi 2 mac izledim onemli mevki cunku. iyi futbolcu biraz pirpir ama yere saglam basiyor.
Ama bize Atiba etkisi gerekiyor.
Atiba neden faydali futbolu cok iyi biliyor ve sadece iyi bilerek degil futbolu kitabina gore oynuyor. inanilmaz bir disiplin ve futbol kulturu var,
Atibayla beraber 1 sene oynayip, formayi alip 3-4 sene oynamasi gereken bir futbolcudan bahsediyoruz. Ayrica Ben Atibayi 36-37 yasina kadar tutarim takimda. sonrada genc takima hoca yaparim.
bahsettigim adam Michael Bradley arkadaslar. Atibanin beyazi, biraz daha serti. gozum kapali alirdim sene sonu. mukemmel futbolcu.
nedense bu kuzey amerikadan orta alana iyi topcular cikiyor. zaten soyle saglam bir forvet oyuncusu bulsa amerika yapacak bir final dunya kupasinda.
kac para bir michael bradley?