Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295992 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

rakip yarı alanda ilk 17 hafta en fazla top çalan oyuncuydu abi :)

sonuçta bu da bir savunma fonksiyonu 40 metre burada temsili rakam genel olarak hücüm pası anlamında eli ayağına dolaşıyor afallıyor bazen ve ben buna çoook şaşırıyorum  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada eski kazmalar yazılmış. konuyu uzatmadan PAPRİCA diycem hemen hepiniz "abi biber cinsimi cips mi o ne" diyeceksiniz :D
bu gözler bu formada Paprica'yı da izledi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjkferhat

Osmanlı'dan kesin umudunuzu bence.
Devletin takımı ve son zamanlarda Fb ile devletin arası iyi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2016, 01:00:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son 11 maç 9 galibiyet olmuşuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Son 11 maç 9 galibiyet olmuşuz.

darısı son 10 maça (9galibiyet 1 beraberlik)
 :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2016, 01:14:51
  • Beşiktaş / Bodrum
darısı son 10 maça (9galibiyet 1 beraberlik)
 :biggrinking:

85 puan gelir bknz. 2003 :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İşin iyi tarafı; febe her maçını kazansa bile şampiyon olamaz, bizim puan kaybetmemizi beklicekler, ama bizim için böyle bi durum söz konusu değil :D

Yani onlar bize, biz önümüze bakıyoruz :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

İşin iyi tarafı; febe her maçını kazansa bile şampiyon olamaz, bizim puan kaybetmemizi beklicekler, ama bizim için böyle bi durum söz konusu değil :D

Trabzon maçını kazanırsak bu dediğin geçerli. bence sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. bu maçta olası puan kaybında takip edilen değil takip eden takım hüvüyetine bürüneceğiz. rakip zor dönemde de olsa Trabzondur. umarım güzel ve güçlü bir oyunla galibiyet gelir ve hakkımız olan liderliği devir alırız...

Çevrimdışı Kartalizm06

İnşallah yarın kazanırızda hakkımız olan liderliği sonuna kadar götürürüz.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2016, 01:24:51
  • Beşiktaş / Bodrum
3. kez yazacağım siz de tekrarlayın :D

Yeni Trabzon, Antalya ve Paşa'yı Fener Osmanlı maçı öncesi 7 hafta kala maç eksiği ile 7 puan geride girsin :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Trabzon maçını kazanırsak bu dediğin geçerli. bence sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. bu maçta olası puan kaybında takip edilen değil takip eden takım hüvüyetine bürüneceğiz. rakip zor dönemde de olsa Trabzondur. umarım güzel ve güçlü bir oyunla galibiyet gelir ve hakkımız olan liderliği devir alırız...

Umarım abi, ben inanıyorum söke söke alıcaz yarınki maçı!

-Mustafa Kemal Atatürk

Yeni Trabzon, Antalya ve Paşa'yı Fener Osmanlı maçı öncesi 7 hafta kala maç eksiği ile 7 puan geride girsin :D

Maç başlığına ve stadyum başlığınada yaz cümle alem duysun :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Umarım abi, ben inanıyorum söke söke alıcaz yarınki maçı!

ben ikinci yarı başlarken 15 galibiyet 2 beraberlik bekliyordum 1 yenilgi 1 beraberlik aldık hakkımızı doldurduk fazlası ile. ben kalan 10 maçı kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Kartalizm06

ben ikinci yarı başlarken 15 galibiyet 2 beraberlik bekliyordum 1 yenilgi 1 beraberlik aldık hakkımızı doldurduk fazlası ile. ben kalan 10 maçı kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum.

İnşallah dediğin gibi olur. Kalan maçlarda en zor maçımız Konya deplasmanı o da son hafta inşallah o maça şampiyon olarak çıkarız.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Ben fener maçına yenildiğimize çok üzüldüm.

Sonra mantıklı düşününce dedim ki ne bekliyoduk ki, tabiki tff, hakemler, basın bizim yenilmemizi ister, kimse bu kadar hızlı yarışı koparmamızı istemez.

Bundan sonra herkesi yeneceksin, şampiyon olacaksın bu kadar basit abi. Çünkü şampiyon olmak isteyen takım çıkar herkesi tokatlar.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat baltacı

Dediğin mantıklı ama fener osmanlı maçını bizden önce oynayacak hem gs hem osmanlı fenerden puan alırsa biz kasımpaşa maçına ekstra motivasyonla çıkarız zaten :)
BeŞiKtAşK

Bu arada sene sonu Rode için pek umutlu değilim, çünkü yönetim sözleşmesi biten Topal, Veloso ve Didavi'yi kovalayacaktır.

Rode olsa olsa kiralık olur..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2016, 01:52:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada sene sonu Rode için pek umutlu değilim, çünkü yönetim sözleşmesi biten Topal, Veloso ve Didavi'yi kovalayacaktır.

Rode olsa olsa kiralık olur..

Veloso olacaksa Rode kalsın zaten :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Veloso olacaksa Rode kalsın zaten :D

Tabi bir de önemli olan yönetim bu oyuncuları takip ediyor mu :D

Gerçi bonservisi bitiyorsa kesin takip ediyoruzdur :D

-Mustafa Kemal Atatürk

gs ve fb tepki olarak derbiyi omuz omuza izleyelim çağrısında bulunmuş. Eğer oluru varsa bu işin gerçekten çok güzel bi haber.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın Gomez terör olaylarından dolayı gelecek sene gitmek istiyormuş diyorlar

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Gomez terör olaylarından dolayı gelecek sene gitmek istiyormuş diyorlar

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Giderse gitsin ama bu seneyi iyi ve bol gollu bitirsin. Adam gitmek istiyorsa kal denmez.
Rode konusu gundeme gelince bakmistim. ben biraz rahmetli vedat okyar kafaliyimdir sadece bizim takimi izlerim, kalan maclari futbol sevdigim icin sadece izliyorum. ronaldo messi falan filan davul-zurna benim icin. Bizim futbolcularimiz en iyisidir benim icin. ismail futbolcu olmadigi icin buraya katmiyorum(belki ozunde iyi cocuktur ayni 20numara gibi saha disinda bir melek)
cok nadir begendigim futbolcular oluyor. son zamanlarda ilk aklima gelen Anatoliy Tymoshchuk. Kayrat`a transfer olunca 4000km yol yapip son sezonunu canli izlemisligim vardir. Dunyanin en iyi orta saha oyuncudur benim icin.
Rodeyi 2 mac izledim onemli mevki cunku. iyi futbolcu biraz pirpir ama yere saglam basiyor.
Ama bize Atiba etkisi gerekiyor.
Atiba neden faydali futbolu cok iyi biliyor ve sadece iyi bilerek degil futbolu kitabina gore oynuyor. inanilmaz bir disiplin ve futbol kulturu var,
Atibayla beraber 1 sene oynayip, formayi alip 3-4 sene oynamasi gereken bir futbolcudan bahsediyoruz. Ayrica Ben Atibayi 36-37 yasina kadar tutarim takimda. sonrada genc takima hoca yaparim.

bahsettigim adam Michael Bradley arkadaslar. Atibanin beyazi, biraz daha serti. gozum kapali alirdim sene sonu. mukemmel futbolcu.
nedense bu kuzey amerikadan orta alana iyi topcular cikiyor. zaten soyle saglam bir forvet oyuncusu bulsa amerika yapacak bir final dunya kupasinda.

kac para bir michael bradley?

Çevrimdışı brkntcnr

Valla Bradley kaç para bilmiyorum da Gomez yerine Ajax' tan Arkadiusz Milik' i alsak yokluğunu hissetmeyiz bence Gomez' in falan :D