Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296019 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bilal Basakcioglunu alalım ilk 11 oynar bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı underworld

Umarım İsmail'le sözleşme yenilenmez. Adamın futbol aklı cidden yerlerde, kendini sol açık sanıyor yerinde o kadar çok açık veriyor ki olası bir şampiyonlar ligi maçında kevgire çevirirler bizi. Yediğimiz goldeki hatasını söylemeye gerek bile duymuyorum.
Imza

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum fb 2 beraberlik alsa 82 yapar gs,konya,ts,başakşehir,osmanlı,gençler gibi zor maçlar oynayacaklar.
İçeride değil ama deplasmanda 2 kez takılmasını bekliyorum.

Çevrimdışı Kuntz

Biz yarın kazanırsak ben Fenerbahçe'nin Galatasaray maçında muhakkak puan kaybedeceğini düşünüyorum. Özellikle Braga maçı da fiziksel ve psikolojik açıdan yıpratabilir Fenerbahçe'yi. Bunun dışında Gençler ve Konya maçlarında da puan kaybetmeleri olası.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 21:01:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kovaları saymaya başlamışsınız yine yapmayın sabaha kadar bitmiyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kuntz

Kovaları saymaya başlamışsınız yine yapmayın sabaha kadar bitmiyor  :evillol:

Doğru ya sonra durduramıyoruz kendimizi :D Kapatalım mevzuyu :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 21:03:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Arena'daki son 5 maçı Galatasaray kazandı 6.yı yapsın yolumuzu açsın. 40 yılda 1 iyilikleri dokunsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz yarın kazanırsak ben Fenerbahçe'nin Galatasaray maçında muhakkak puan kaybedeceğini düşünüyorum. Özellikle Braga maçı da fiziksel ve psikolojik açıdan yıpratabilir Fenerbahçe'yi. Bunun dışında Gençler ve Konya maçlarında da puan kaybetmeleri olası.
Fb'nin Konya ve Gs maçlarında takılmasını bekliyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 21:07:51
  • Beşiktaş / Bodrum

+ Osmanlı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbolcularimiz Yarin Ts macinda Isinmaya bu t-shirtlerle cikacak :claps: :claps: :claps:

T-Shirt mukemmel olmus yalnız , Uzgun boynu bükük Kartal Harika düşünülmüş , Kartal yuvalarında satisa cikarmi acaba ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 21:09:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbolcularimiz Yarin Ts macinda Isinmaya bu t-shirtlerle cikacak :claps: :claps: :claps:

T-Shirt mukemmel olmus yalnız , Uzgun boynu bükük Kartal Harika düşünülmüş , Kartal yuvalarında satisa cikarmi acaba ?

Bunun ticareti olmaz ama ailelere yardım olarak gidecekse ne ala.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biraz düşününce bencede ticareti olmaz ama Tshirt cok guzel ve anlamli..

aynisinin anKARA yazili olmayani olsa ve satilsa hemen gider alirdim muthis düşünülmüş Arma icinde Uzgun kartal..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Kayseriyi hakem sayesinde yenebilen takımın bırakta içerde Osmanlı Gençler maçında takılma ihtimali olsun Mersin demiyorum bak  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Kayseriyi hakem sayesinde yenebilen takımın bırakta içerde Osmanlı Gençler maçında takılma ihtimali olsun Mersin demiyorum bak  :icool:
İç sahada hakemle falan bir şekilde kazanıyorlar ama deplasmanlarda o kadar kolay hakemler maça etki edemiyorlar haliyle deplasmanlarda daha fazla puan kaybediyorlar :)

Çevrimdışı ozan062

satılmıcaktır bu

nasıl unutmayacağız veya aklımızdasın gibi değişik seyler yaparak cıkmıslardı sahaya buda oyle yani satısı olmaz

bu arada bir reklam gordum sitede yakısmıs

[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 21:43:33 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Fener'in içeride takılacağını hiç sanmıyorum. Osmanlı hariç.

Puan kaybederse deplasmanda kaybeder.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener'in içeride takılacağını hiç sanmıyorum. Osmanlı hariç.

Puan kaybederse deplasmanda kaybeder.

geberik kayseriyi hakem sayesinde yendiler :)

Gençlerbirliği kendi evinde çelme takar fenere yeterki ibrahim üzülmez selçuk şahini oynatmasın.

Konyaspor eğer aykut kocaman yatmazsa hem kupada hem ligde çelme takacağını düşünüyorum fenere.

Gs ne kadar kötü olursa olsun en kötü beraberlik kopartacağını düşünüyorum.

Aynı şekilde osmanlıspor'da fenere evinde çelme takacaktır.

Trabzonspor deplasmanına gidicek fener 30.cu hafta ts'de çelme takacaktır.

Fenerin rahat  galibiyet alacağı 2 maç var evinde mersin,antep.

Deplasmanda 2 tane rahat galibiyeti var biri başakşehir bide sivas düşmeyi garantilerse düşmeyi garantilemezse kesinlikle yatmaz ama garantilerse hep yatıyor yaptığı şey.

12 puan'ı fenere direk yazarım ancak diğer maçlarda kesinlikle takılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

Gençlerbirliği kendi evinde çelme takar fenere yeterki ibrahim üzülmez selçuk şahini oynatmasın.

Konyaspor eğer aykut kocaman yatmazsa hem kupada hem ligde çelme takacağını düşünüyorum fenere.

Deplasmanda 2 tane rahat galibiyeti var biri başakşehir bide sivas düşmeyi garantilerse düşmeyi garantilemezse kesinlikle yatmaz ama garantilerse hep yatıyor yaptığı şey.

12 puan'ı fenere direk yazarım ancak diğer maçlarda kesinlikle takılacağını düşünüyorum.

Çok iyimser bir tablo çıkarmışsın. Şu hakemlerle Fener evinde kiminle oynarsa oynasın kazanır bence.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İşte zaten sorun orda, hakem sayesinde yeniyorlar.

Kadıköyde febe yenilmez algısı çoktan oluştu çatır çatır penaltı, kırmızı kartları sıralıyorlar. O yüzden diyorum evinde puan kaybetmez diye..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başakşehir hiç belli olmaz 1 0 g. zoruyla aldılar puan kaybedebilirler  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı MrtBlgc

Galatasaray taraftarı elbette Feneri yenmek ister ama en çok istedikleri  de yönetimden kurtulmak durum muamma yani
Yönetimden kurtulmak istemeleri çok normal fakat hiç bir zaman ezeli rakiplerinin şampiyon olup 4. yıldızı takmasını istemeyeceklerdir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Yönetimden kurtulmak istemeleri çok normal fakat hiç bir zaman ezeli rakiplerinin şampiyon olup 4. yıldızı takmasını istemeyeceklerdir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamen haklısınız kim isterki,güncel durumlarına değinmek  istemiştim  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok iyimser bir tablo çıkarmışsın. Şu hakemlerle Fener evinde kiminle oynarsa oynasın kazanır bence.

her zaman işlemez o düzen :) 1 maç daha fener hakemle puan alsın hele ki gs maçında filan bak çarşı pazar nasıl karışıyor :)