Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296205 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Sergenyalcın

Gökhan gönül  Mehmet topal ve Caner erkin iddiaları dönüyor var mı bilgisi olan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Topal olayı ciddi ama diğerlerini bilmiyorum.

Beni alın diyecek kadar ileri gitmiş hatta Topal olayı. Haberler çıktığında kaldırtmak için aramış rica etmiş vs.

@yagiz1903 bilir :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sergenyalcın

Beni alın diyecek kadar ileri gitmiş hatta Topal olayı. Haberler çıktığında kaldırtmak için aramış rica etmiş vs.

.                                                   Konuyu biraz daha açar mısın :D zahmet olmazsa

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar bu oyuncularla şampiyonluğa gidiyoruz. Burda yerden yere vurmanın bir manası yok.
Buraları okumadıklarınımı sanıyorsunuz.
Bundan sonra uyarı mesaj silme yok. Beşiktaşlı oyuncuya hakaret direk üyelik iptalidir ve bu kural uygulanacak.
Biraz haddinizi bilin Beşiktaş forumunda Beşiktaşlı oyuncuya hakaret edilirmi. Edilirde bu karşılıksız kalırmı.
Kendinize gelin Şampiyonluğa yürüyoruz bu tür konuşmalar sadece takımı sabote eder. sizin yaptığınızı anca renkliler yapar.
Bu forumda Beşiktaşlı oyuncuya bırak hakareti iması bile yapılmaz. buna izin verilmez.

yerden yere vuracağınıza takımı destekleyin en verimsiz oyuncudan bile performans alırsınız.
yerden yere vurduğunuzda en iyi oyuncu bile kendine güvenini kaybeder. İstediğiniz bumu?
Beşiktaşın şampiyonluğunu sabote etmekmi istiyorsunuz.
Biz istemiyoruz artık direk müdahale gelecek.

Çevrimdışı Necmi

rica etmek :alala:
bari bir bilgiyi doğru ver :D

Çevrimdışı Necmi

bilgiyi boş ver sosyal medyada pişirebildiğiniz kadar pişirin :evillol:
fenerde kaos var şu anda ateş olmayan yerden duman çıkmaz. :naughty:

Çevrimdışı Necmi

defansı filan bırakında sağ ve sol beke ilerki sene kimi alabiliriz şl kalitesinde
he şampiyon oldukta adam arayalım şl için
önce elindekileri desteklede sana şampiyonluğu getirsinler.  :bandit:

Çevrimdışı MrtBlgc

Beyler Trabzonu yenersek asın bayrakları çünkü önümüzdeki hafta FB , GS deplasmanından maksimum 1 puan çıkartır.
Şimdi birileri diyecek ki GS'deki durum çok kaotik. Evet, haklısınız ama bu maç GS ile taraftarının barışma, buzları eritme maçı olarak görüyorum ben.
Kesinlikle sonuna kadar asılacaklardır maça. Yeter ki şu Trabzon deplasmanından 3 puanla dönelim başka bir şey istemiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı underworld

Topal  niye beni alin desin ki.
Fener'de seviliyor iyi de para alıyor

Çevrimdışı Anıl1903

Beyler Trabzonu yenersek asın bayrakları çünkü önümüzdeki hafta FB , GS deplasmanından maksimum 1 puan çıkartır.
Şimdi birileri diyecek ki GS'deki durum çok kaotik. Evet, haklısınız ama bu maç GS ile taraftarının barışma, buzları eritme maçı olarak görüyorum ben.
Kesinlikle sonuna kadar asılacaklardır maça. Yeter ki şu Trabzon deplasmanından 3 puanla dönelim başka bir şey istemiyorum.
Galatasaray taraftarı elbette Feneri yenmek ister ama en çok istedikleri  de yönetimden kurtulmak durum muamma yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topal  niye beni alin desin ki.
Fener'de seviliyor iyi de para alıyor
aynen pek gerçekçi bir haber değil

Çevrimdışı tangaz

@cursedofdragon  skor alalım lütfen  :D
son 2 maç skorları tutturdun.
iddaa oynayalım 5 maç skoru rica ediyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Umarım İsmail'le sözleşme yenilenmez. Adamın futbol aklı cidden yerlerde, kendini sol açık sanıyor yerinde o kadar çok açık veriyor ki olası bir şampiyonlar ligi maçında kevgire çevirirler bizi. Yediğimiz goldeki hatasını söylemeye gerek bile duymuyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Bu hafta penaltı kaçırma veya kurtarma yarışı olmuş resmen. Messi bile atamamış :)

Çevrimdışı panic13

Umarım İsmail'le sözleşme yenilenmez. Adamın futbol aklı cidden yerlerde, kendini sol açık sanıyor yerinde o kadar çok açık veriyor ki olası bir şampiyonlar ligi maçında kevgire çevirirler bizi. Yediğimiz goldeki hatasını söylemeye gerek bile duymuyorum.

maçta sonra lig tv'de analiz vardı rize hücumlarının. sağdan bütün maç boyunca 1 defa falan gelmişler, soldan bildiğin yardırmışlar. ismail'le sözleşme yenilenecek bu belli. pektemek'e 1,5 milyon veren, ismail'e de bu kadar verir sanırım. inşallah eur 1 milyon civarına falan yenilenir. yerine de iyi bir sol bek alırız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu Olcay nereye gitti anlamak çok güç.
Olcay kafa olarak bitmiş, fizik olarak da bitmiş. Aklı başka yerde hiç konsantre değil, evlendikten sonrada fiziken inanılmaz bir çöküş içinde, hoca nasıl görmüyor bu çöküşü anlamlandıramıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

daha önce bazı sol bekler tavsiye etmiştim. aynısını burada yine paylaşıyorum. eğlenceli dili için kusura bakmayın, doğal olarak bugün öyle bir dille yazmam mümkün değik. eski bir yazı olduğu için o şekilde. siz oyunculara bakın, eğer ilgilenirseniz.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-Günaydın pek kıymetli Beşiktaş taraftarı ve onlardan da kıymetli besiktasarena.com üyeleri;

Bugün yine geleneksel oyuncu tavsiyesi günlerimizde sizinle karşı karşıyayız. Tüm dünya Alman'ın gadasını alsın mottomdan haraketle size Alman Panzeri sol bek oyuncular tavsiye edeceğim. Tabii ki kulübümüz gidecek yine çar çöpe milyonlarca öyro sayacak ama biz yine üzerimize düşeni yapalım. Başlayalım mı Olric? Neden olmasın Turgutçuğum Özben?

Jeremy Toljan: Herkes Karabadek'in peşinde ama bence asıl potansiyeli 21 yaşındaki bu çocuk. Bir kase antep fıstığı hayal edelim. Herkes kabuğu açılmışlara saldırır kolay açılıp yeniyor diye. Onlar bazen taze çıkar, bazen bayat, bazen acı... Ve sonlarda daima kabuğu kırılmamış olanlar kalır. Onlar ki her zaman en taze ve en lezzetli olanlar değil midir? Bakın Karabadek'in oynamadığı her maçta bu çocuk oynuyor. Ve dahasa alt yaş grubu Alman milli takımlarında 20'den fazla defa forma giymiş. Hızı iyi, defansif yönü kuvvetli. Hem stoper hem sol bek oynuyor. hücumda ise bindirmeleri iyi. Türkiye ligi için yeterince iyi bir aday. EUR 1 milyon civarına al 3 yıl kafan rahat etsin.

Marvin Plattenhardt: Nasıl ki zenginlerin jeep tercihi Audi Q7 fakirlerin Kia Sportage ise bu çocuğu da öyle değerlendirebiliriz. Zenginlerin sol bek tercihi ne bileyim Felipe Luis, frederick Lahm ise aha bizim gibi fakir mahalle delikanlısının tercihi de rahatlıkla Marvin olmalıdır. Üstün alman teknolojisinin ürünü. altyapılarda defalarca milli oldu. bu sezon neredeyse bütün maçlarda forma giydi, 2 gol 3 asisti var. Herhta Berlin'in forveti kabız salomon Kalou değil bizim Gomez olsa, asist sayısı temizinden 6-7 olurdu. çık 4 milyona ver yıllık 1,5 milyon kemiksiz 10 sene kafan rahat etsin. Öyle bir adam.

Garcia&Garcia: Biri endülüs topraklarından Arjantin'e göç etmiş Santiago Garcia, diğeri çikolata renkli dünyaca ünlü isviçre çikulatası Ulisses Garcia. Werder Bremen'in azılı sol bek ve açıkları. Özellikle Uruguay liginde leblebi çekirdek gibi gol atan Garcia'lardan Santiago olanı alamanya diyarlarında sol beke evrildi ve bildiğin taş gibi sol bek oldu. elimizi cebimize biraz kalın sokup alabilirsek tribünlerin yeni sevgilisi olabilir bu latin davuşanı. Garcia'lardan Ulisses olanı ise İsviçre futbolunun yeni meyvelerinden. Önünde garcia olmasa ve diz sakatlığı olmasa idi çok daha farklı olurdu. Hızsa hız, teknikse teknik. Bence önerilerimden en makulü bu çikolata renkli arkadaşımız. Çünkü izlediğim kısıtlı anlarda dahi tek pas ve set oyununa uyumu gözüküyor. Ben olsam seneye yardırırım.

Jonas Hector: gurbetçi vatandaşlarımız sayesinde 82. vilayetimizden hallice olan Cologne (Köln/aka Kölün) diyarından Alaman panzeri. Ama artık A milli havuzuna da girdi, babayı alırız. burada iyi niyet göstergesi olarak tutalım. Olur mu olur Gomez gibi :D

Önerilerin faydalı olmasını arzu eder, tüm Beşiktaşlı kardeşlerimi teker teker en münasip yerlerinden öperim.

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Topal, Caner, Gökhan Gönül haberlerine itibar etmeyin.

Bu sözleşme bitişi zamanı oyuncuların menajerleri özellikle çıkarttırıyor bu haberleri, pazarlık sırasında elleri kuvvetlensin diye. Galatasaray iflas etmeden önce onun ismi geçiyordu, şimdi Beşiktaş'la Fenerbahçe arasında haberler çıkarttırıyorlar.

Ama beyhude. Yabancı sınırlaması kalkmış, 3-4 milyon euro'ya sağlam bekler, defansif orta sahalar getirebiliyorsun. O yüzden Caner'ler, Gökhan'lar falan 2 milyon euro maaşları rüyalarında görür artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maçta sonra lig tv'de analiz vardı rize hücumlarının. sağdan bütün maç boyunca 1 defa falan gelmişler, soldan bildiğin yardırmışlar. ismail'le sözleşme yenilenecek bu belli. pektemek'e 1,5 milyon veren, ismail'e de bu kadar verir sanırım. inşallah eur 1 milyon civarına falan yenilenir. yerine de iyi bir sol bek alırız.
İşi bıraktım maç boyunca İsmail'i izledim, acayip komik şeyler yapıyor mesela top defansta ileri çıkmaya çalışıyoruz ismail en sol ileri uçta veya Rizeli oyuncunun arkasında, ne top almaya geliyor ne de açığa çıkıyor defansı rahatlatmak için hep ileriye kaçayım oradan orta yapayım derdinde. Bu futbol kafasıyla cidden işimiz var işin kötü tarafı hoca hiç uyarma ihtiyacı bile duymadı maç boyunca İsmaili.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zor Tolgay irtifa kaybetmiş baya daha baya zamanı ihtiyacı var. Sosa'yı oynatacağını sanmıyorum yerinden çok formda.

:evillol:

Oğuzhan da uzun pas atmıyor ki zaten birebirler ile geçiyor 2. bölgeyi. Tolgay hazır değil. Dersen ki 1 devre oynasın o devre maçı koparman gerek çünkü 45 dakikadan fazlasını çıkaramaz. O yüzden bunu yapacaksa bile ikinci yarı hamle oyuncusu olarak yapar.

4-4-2 zaten olmaz alacağımız maçı veririz. 2 seçenek kalıyor Veli veya Olcay. Ben Veli'ye Olcay'ı seçerim çünkü Veli çok daha kötü.
Tolgay şu hali ile Olcay'dan 4-5 kat daha hazır @Çağrı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

İşi bıraktım maç boyunca İsmail'i izledim, acayip komik şeyler yapıyor mesela top defansta ileri çıkmaya çalışıyoruz ismail en sol ileri uçta veya Rizeli oyuncunun arkasında, ne top almaya geliyor ne de açığa çıkıyor defansı rahatlatmak için hep ileriye kaçayım oradan orta yapayım derdinde. Bu futbol kafasıyla cidden işimiz var işin kötü tarafı hoca hiç uyarma ihtiyacı bile duymadı maç boyunca İsmaili.

ismail'in meselesi taktik değil, altyapısı ve futbol aklı yok. bizim taktik gereği zaten beklerimizin rakibin dönen toplarını ileride karşılaması veya toplaması lazım. Güneş bu nedenle ikaz etmiyor olabilr. mesela linnes'i izliyorum, ortaları ve hücuma katkısı ismail kadar kötü ama pozisyon kaybetmiyor. defans, büyük ölçüde tecrübe ve eğitim işidir. beck belki hücumda çok etkisiz ama 23-24 maç sonunda adamın yaptığı hata, kaçırdığı adam sayısı 3-4'ü geçmez. ismail'de bu yok. ne adam karşılamayı biliyor, ne ne zaman ileri çıkacağına karar veriyor ne de nasıl döneceğini biliyor.

Çevrimdışı tangaz

@panic13 ben önerilerden Hertalı Plattenhard'ı seçenlerdenim. aynı tatımda sağ bek vardı Wiessar gibi bir şeydi adı. o adam hakkında bilgi ve yorumun varsa dinlemek isterim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü saldırıda Umut Bulut'un babası da hayatını kaybetmiş. Allah sabır versin, Galatasary camiasının başı sağolsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

@panic13 ben önerilerden Hertalı Plattenhard'ı seçenlerdenim. aynı tatımda sağ bek vardı Wiessar gibi bir şeydi adı. o adam hakkında bilgi ve yorumun varsa dinlemek isterim.

mitcell weiserr. onu almamız çok zor. birincisi bayern munich havuzunda. herkes lahm'ın veliahtı derken nedense değerlendirmedi guardiola. guardiola'nın antrenörlüğünü ve sistemini çok beğenirim ama oyuncu gözü pek yok. bu yıl hertha'da yardırıyor. özellikle çok hücumcu ve bizim tek pas oyunumuza uygun bir tarzı var. bizim açımızdan iki handikapı var;

1) almanya şartlarında bile çok sık sakatlanıyor. neredeyse 5-6 maçta bir mutlaka 1-2 maç kaçırıyor. türkiye saha grünümlü tarlarında ve doktorlarında bu sayı artabilir.
2) potansiyelli adam ama daha olmadı. patlamaya ihtiyacı var, türkiye'de bizim beklediğimiz doğrudan katkıyı veremeyebilir. ayrıca kendini gelitirmek isteyeceği için türkiye tercihi olmayacaktır. haa 24-25 yaşına kadar sınıf atlayamazsa mutlaka alınmalı. yalnız şimdi almak istiyorsa

a) elimizi cebimize kalın sokmamız lazım
b)beck gibi olmuş adam değil. fikren uyum sağlayamaz ise patlayabilir.

@tangaz