@Çağrı, denisov demişsin hücum anlamında iyi oyuncu da savunma kısmında nasıl? dün @mylife1903 hariç kimse ismail için olumsuz konuşmuyordu ama bildiğin rezildi ismail böyle oynayacaksa ben şahsen yedek dahi güvenmiyorum ona. yediğimiz golde amatör ligden sol beklerin yapmayacağı hatayı yaptı havadan 40 metreden top geliyor onu bile karşılayamıyor savunma anlamında ligin kesinlikle en kötü beklerinden biri.
Problem ismailin performansi degil. Esek olsa 6 sezonda iki iyi mac oynar.
Ismail futbolcu degil bak kotu futbolcu demiyorum futbolcu degil adam.
Mesela futbolcu olsa kotu oynayabilir ama kotu kosamaz. Basketbolda bile boyledir, kotu gunundesindir, girmiyordur. Savunma yaparsin, geri kosarsin, dogru yerde durur hucum faul alirsin, iyi fauller yaparsin ama top kullanmazsin. Bunlari basketbolcular nasil yapiyor cunku star olmayan bir basketbolcu bile basketbolu bilir.
Ismail sahada nerede duracagini bilmiyor hala. 3m onune pas atamiyor.
Benim diger takimdan denisov mu o dediginiz. Denisov candir ya. Rusya rusu da degildir. Hizli, sert iyi bektir. Cafu performansi beklemeyin tabii. Rusyadan gelecek oyuncuya 1 sezon sabir gostereceksiniz alinsin yok gostermeyecekseniz mundar etmeyin. Adamin biyolojik saati baska. Onlarda sezon aciliyor bizde bitiyor. Iki kamp yiyecek adam, zor toparlar.
Rusya milli takiminin sag bekini mundar etmistik. Scala zamani.