Varya iki haftadir dusunuyorum yazssam mi yazmasam mi, diye
Gelecek sezon soyle ligin kasarlarindan 2 tane adam lazim bize. Ligi bilen, hani deplasmana gidince nerede ne yenilir bilen, stadlari gorevlileri taniyan 8-10 takim gezmis lig futbolcusu istiyorum.
Gecen hurriyet'i gordum aklima geldi. Simdi bu hurriyet bizim takimda olsa son15-20 dakika Alsan oyuna butun maclari 2-0 sa 2-0 1-0sa 1-0 bitiririz. Sertligini yapar, tekmesini atar gerekirse. Mesela fb macinda soksaydik hurriyeti, topla karisik macin sonlarina dogru canerin hesabini kapatirdi.
Ayman vardi, bizim ziyanin has adami.
AMA en sevdiklerimden biri umit kazmaz di. Iki ayagi duzgun, fizikli, hirsli, futbolu bilen lig futbolcusu.
Vallahi su mustafa pektemek yerine genc takimdan biri gelsin beklesin mario ile cenkin arkasinda orta sahaya kasar topcu ariyorum. Murat ceylan var mesela uyar.
Az paraya kariyer sonunda buyuk takim formasi giysin. Besiktaslisini bulacaksin ayrica.
Simdi bizde necip var, diyeceksiniz ama necip sert oyuncu degil, faullu oynayan oyuncu.
Simdilerde kimler vardir acaba. Mesela lig icin tecrubeli golcu de alinabilir. Bekler adam, hir gur cikarmaz. Buyuk takimda oynadiginin farkindaligini gosterir.
Eskiler hatirlar erdogan vardi kel erdogan. Tam anlatmaya Calistigim futbolcu tipi, kaleciyi tanir, rakip oyuncuyu tanir. 150-200 Mac oynamistir ligde vs.
Sene basinda mustafa pektemek yerine gekas koyulsaydi gibi
Anlatamadim herhalde AMA bulunsun burada.