Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312028 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

10bin kişi geliyor en enfazla oy kullanmaya bu sayı 15 bin 18bin oldugu vakit kralı gelsin demiröreni geçer ama gelmiyorlar sorun burda

gelmiyorlar çünkü aidatlarını ödemiyorlar. kongrede aidat borcu olmayanlar oy kullanabiliyor sadece
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Dun attigimiz ikinci gol oncesi atak baslangici :) golun onemi daha da belli bu sekilde. Bu pozisyondan 13 saniye sonrasinda kafayi vuruyor Gomez.

Cok guzel caps. Su golu fb atsaydi bugun hala gomezin kosusunu, kac km hiz yaptigini, kac m mesafe kat ettigini gozumuze sokuyorlardi.

Yahu su turk medyasi yok mu, bu kadar gereksiz bu kadar tarafli bu kadar kaypagi istesen bulamazsin.

Fb nin eskilerde bir transferi vardi murat hacioglu, kotten bacak, bidibidi bir abuk anadolu takimi futbolcusuydu, bu sezon basi hazirlik macinda 5 gol atmisti. O zaman hazirlik maclari soyle oynaniyordu, bu renkli takimlar almanyanin bir koyune giderdi, koyden 11 kisi toplanir, hazirlik maci yaptirilirdi.
Fanatik gazetesi falan ilk sayfadan bu muratin anatomisini incelemislerdi, yok bacaginin acisi bilmem ne dereceymis, yok ayak numarasi kucukmus, yok kalcasinin arkasinda extra kil varmis vs.
Ah o gazeteyi saklamak lazimdi iyi gulerdik simdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 18:18:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
erman toroğlu beşiktaş'ın önünü kesen yıldırım demirören'dir demiş. hıncal uluç da defalarca aynı şeyi söyledi. hıncal'a göre demirören tff başkanı olduğu sürece beşiktaş şampiyon olamaz.

erman'ın iddiasına göre y.d tekrar beşiktaş'a dönmek istiyormuş. (içim ürperdi)

bu iddia basında daha çok dile getirilmeli ve taraftar olarak da bu konunun üzerine gitmeliyiz diye düşünüyorum. bu konu bu kadar dillendirildikten sonra belki bu toplara girmekten yüzü kızarıp vazgeçer diyorum sonra da bu kişinin demirören olduğu akılma geliyor ve delleniyorum.

Çok değil 3 sene sonra Orman dönemi bitince, Ronaldo 34 yaşına girecek. Ortaklar biliyorsunuz İspanya'da koca bir ada üzerine yapılan otelde.

Ronaldo'yu getiriyorum diye aday olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kartalizm06

Çok değil 3 sene sonra Orman dönemi bitince, Ronaldo 34 yaşına girecek. Ortaklar biliyorsunuz İspanya'da koca bir ada üzerine yapılan otelde.

Ronaldo'yu getiriyorum diye aday olacak.

Dün bende izledim. Kafamda bir sürü soru işareti var.

Şimdi düşünüyorum da Beşiktaş'ın yeni stadı ve şampiyonlukla Fikret Orman seçimi kazanacaktır. Demirören gerçekten bunu ister mi? diye soruyorum.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 18:30:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün bende izledim. Kafamda bir sürü soru işareti var.

Şimdi düşünüyorum da Beşiktaş'ın yeni stadı ve şampiyonlukla Fikret Orman seçimi kazanacaktır. Demirören gerçekten bunu ister mi? diye soruyorum.

Demirören'in Fil gibi bir egosu var. Onu doyurmak için her şeyi yapar ne olsa paralı askerleri var tribünde.

Bunu biz yıkacağız. Herkes üye olsun, herkes kombine alsın bu kulübü seviyorsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

Demirören hakkında ben de geçen sene benzer şekilde düşünüyordum, gelip aday olsa yine seçilir diye.

Ama işler biraz değişti son 1 senede. Fikret Orman çok akıllı işler yaptı, özellikle eski üyelere ahde vefa konusunda. Şan Ökten sosyal tesisleri, Çilekli tesisleri, yaşlıları onore eden konuşmaları ve stad inşaatı ile eski üyelerin tamamına yakınının kalbini kazandı. Artık Demirören'in eskisi gibi bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Zaten Demirören'in de buna pek sıcak baktığını sanmıyorum, hükümete çok yakın bir konumda şu anda. Beşiktaş başkanlığı daha uzak bir konum, onu bırakıp geri dönmez.

Bence asıl tehlike, yeni üyelerde. Üye sayısını arttırma yoluna giderken Twitter ergenleri de kulübe üye oldu, Rüzgar Sağnak gibi ipe sapa gelmez bir adamı başımıza debelleş ettiler.

O yüzden yaşlı üyeler eskiden Beşiktaş'ı batırmışlardı, şimdi ise batmasını engelleyecekler.

Quaresma'nın dün akşamki 51 dakikalık performansı.
1 Asist.
5 Kilit Pas.
10 Orta.
3 Top Kapma.
4 İkili M. Kazanma.

Ricardo Quaresma vs Fenerbahçe

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 19:44:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre'nin ölüsü şu rakamları yaptı. Çok yazık etti bize bu sezon.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

İki sezondur boyle, kendisine bakmiyor mudur, kafasi transferde midir, baski mi agir geldi anlayamiyorum.

Nerede ilk yarinin buyuk kismindaki oyunu nerede simdiki adim atamayan her topu ezen Tore. Cok yazik etti iki sezondur bize...

Çevrimdışı can1903

Quaresma bu listeye rahat girerdi çok asisti yendi.

Töre'de dönücek insallah. Çok ihtiyacımız var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Töre geçen senenin aynısını yapıyor.Ben oldum artık dedi kendini bitirdi bitirmeye devam ediyor sen ne zaman oldun 33 yaşındaki Quaresma halen ben olmadım diyor takıma ayak uydurmaya çalışıyor takım oyunu oynamaya çalışıyor geriye geliyor defansa yardım ediyor :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma bu listeye rahat girerdi çok asisti yendi.

Töre'de dönücek insallah. Çok ihtiyacımız var.
benim hiç umudum yok töreden

Çevrimdışı LuceGel

Demirörenin çok 6000 civarında blok oyu var sanırım şimdi aday olsa belki kazanır ama sürekli yeni üyeler oluyor klube F.Orman döneminde 7000 civarında yeni üye olmuş bunların bir kısmı belli kişilerin adamı olsalar bile her geçen gün klubte dengeler değişmekte o yüzden 2019 da Demirörenin dönmesi sadece hayal olur.2015 de tekrar Tff başkanı seçilmese bizim için kabus olabilirdi cidden.Hıncal Uluç ve Erman T. dediklerine katılıyorum klubü batırmış bir adam Beşiktaşın şampiyon olmasını istemez maalesef.Anayacağınız tüm sisteme karşı savaşımız ,yenilebiliriz ama ne kadar çok kişi rahat  uyuyamazsa bu bizim için zaferdir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

G.Töre'den kalan haftalarda çok büyük beklentilerim yok maalesef.

Ara ara süre alır, arada gol atar ya da asist yapar o kadar. Kafasında burayı maalesef bitirmiş gibi.

Sezon sonuna kadar idare eder sonra da yollar ayrılır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

G.Töre'den kalan haftalarda çok büyük beklentilerim yok maalesef.

Ara ara süre alır, arada gol atar ya da asist yapar o kadar. Kafasında burayı maalesef bitirmiş gibi.

Sezon sonuna kadar idare eder sonra da yollar ayrılır.
12 m euroya fitim

Çevrimdışı Tolga

12 m euroya fitim

12-15 arası bir fiyata yüksek ihtimalle A.Madrid'e gidecek gibi :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

12-15 arası bir fiyata yüksek ihtimalle A.Madrid'e gidecek gibi :)
transfer yasagi kalktimi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

transfer yasagi kalktimi?
A.Madrid'in transfer yasağı kalkmış diye forumda biri söylemişti.

Çevrimdışı AigleBordeaux

A.Madrid'in transfer yasağı kalkmış diye forumda biri söylemişti.
O zaman bence bu transfer bitti
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

O zaman bence bu transfer bitti
Şimdi tekrar kontrol edeyim dedim evet yasakları geçici olarak kaldırılmış. Yani ertelenmiş diyebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Törenin bu kadar gevşek davranması transfer olduğu ihtimalini aklıma getiriyor