Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311110 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Taraftar başıboş kalmayacak sonunda.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/706984901384478721

Besiktas'in en cok ihtiyac duydugu zamanda takimi yalniz birakip stad biterken ortaya cikmak...  :bandit:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

dün aslında karsıda direncli takım olsa üretemeyecekti, ve takım anlaısımız değişti quaresma üzerinden gidiyor bence bu bir hatadır. belki bunun sebebi oguzhanın  formsuzlugu olabilir yani onun durumu bizi bu taktiğe itmiş olabilir

ama bana görede defans değiştiği için boyle bir hamle yapıyoruz, ben memnun değilim çnk atak bulmakta sorun yasamıyoruz fakat bolcada tehlikeli atak veriyoruz adam elini kolunu sallayarak bir pasla ceza sahama yaklasıyor bu beni sene basından beri rahatsız ediyor buna cozum bulunamayacak hocanın bircok kariyerinde boyle bir açığı var maalsef,,, birden fazla formsuz adam olursa sahada ayvayı yiyoruz

yani kısacası yediğimizden bir fazlasını attığımız sürece sorun yok
Önümüzdeki 3 maça baktığımızda hiçbiri çok dirençli takım değil. Kweuke gittikten sonra Rize nin oyununda büyük düşüş var, Trabzonspor'un hali ortada (umarım en kısa sürede toparlar, böyle büyük bi camianın o halde olması beni gerçekten üzüyor, Başakşehir, Akhisar olacağına Trabzon olsun isterim) Antalyada etoo nun ayağına bakıyor tamamen.. Gerek Rize gerek Trabzon ve Antalya defansif oyun oynamayan ekipler. Bu takımlara karşı mutlaka gol buluruz dediğin gibi yediğimizden bi fazlasını attığımız sürece sıkıntı yok. Ancak benim takımı eleştireceğim nokta rakibin ayağı sağlam bi ortasaha oyuncusu ile hızlı bi forveti varsa o maçta gol yememe ihtimalimiz oldukça az. Defansın arkasına atılan her top tehlikeli oluyor buna bi çözüm bulunması gerekiyor. Son olarak maç sonu taraftarın Şenol hocayı çağırıp alkışlaması çok güzeldi, hocanın buna ihtiyacı vardı.

Çevrimdışı aa1903

erman toroğlu beşiktaş'ın önünü kesen yıldırım demirören'dir demiş. hıncal uluç da defalarca aynı şeyi söyledi. hıncal'a göre demirören tff başkanı olduğu sürece beşiktaş şampiyon olamaz.

erman'ın iddiasına göre y.d tekrar beşiktaş'a dönmek istiyormuş. (içim ürperdi)

bu iddia basında daha çok dile getirilmeli ve taraftar olarak da bu konunun üzerine gitmeliyiz diye düşünüyorum. bu konu bu kadar dillendirildikten sonra belki bu toplara girmekten yüzü kızarıp vazgeçer diyorum sonra da bu kişinin demirören olduğu akılma geliyor ve delleniyorum.

Çevrimdışı laoban

12 Mar 2016   Çaykur Rizespor          -    Beşiktaş
15 Mar 2016   Trabzonspor               -    Beşiktaş
19 Mar 2016   Beşiktaş                 -    Antalyaspor
04 Nis 2016      Kasımpaşa                 -    Beşiktaş
09 Nis 2016      Beşiktaş                    -    Bursaspor
16 Nis 2016      Medicana Sivasspor     -    Beşiktaş
23 Nis 2016    Akhisar Bld.Spor     -    Beşiktaş 
30 Nis 2016      Beşiktaş  Beşiktaş   -    Kayserispor
08 May 2016   Galatasaray                -    Beşiktaş
16 May 2016   Beşiktaş                   -    Osmanlıspor FK
22 May 2016   Torku Konyaspor       -    Beşiktaş

kalan maclarımız bunlar. siyahla belirledigim noktadan itibaren (planlamaya gore giderse) kalan ic saha maclarimizi yeni stadımızda oynayacagız. bunun buyuk bir etkisi olacaktir. bunun disinda kalan maclar icerisinde bizim orta sahayi bogabilecek olan takimlarin bizi zor durumda birakacagini dusunursek, gs bursa ve konya maclari en zorlu maclarimiz olur diye dusunuyorum/

Çevrimdışı Abdurrahim S.

kalan maclarımız bunlar. siyahla belirledigim noktadan itibaren (planlamaya gore giderse) kalan ic saha maclarimizi yeni stadımızda oynayacagız. bunun buyuk bir etkisi olacaktir. bunun disinda kalan maclar icerisinde bizim orta sahayi bogabilecek olan takimlarin bizi zor durumda birakacagini dusunursek, gs bursa ve konya maclari en zorlu maclarimiz olur diye dusunuyorum/
Ben kalan 11 maçta en zorlanacağımız maçın Osmanlıspor olacağını düşünüyorum. Takımın oyun yapısı ve oyuncuları bizim sisteme tamamen zıt. Ayrıca şampiyonluk yarışı umarım son haftaya kalmaz, Aykut, kalenin önüne otobüsü çeker ve baya zorlar bizi. Son 2 haftaya kalmadan  3 4 puan öne geçmemiz lazım. 

Çevrimdışı ilhancelebi

Dun attigimiz ikinci gol oncesi atak baslangici :) golun onemi daha da belli bu sekilde. Bu pozisyondan 13 saniye sonrasinda kafayi vuruyor Gomez.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 15:55:55 ilhancelebi ]

Çevrimdışı can1903

Şampiyonluk son haftaya filan kalmaz. 32. hafta sonuna kader gider en fazla.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

tabloya göre önümüzdeki ilk 4 maçın 3ü ilk 7 maçın ise 5i deplasmanda oynanacak. her ne kadar deplasman performansımız çok iyi olsa da sezon finallerinde deplasmanlar daima zorlaşır. zorlu bir süreç bizi bekliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Kayseri maçını nispeten kolay görüyorum
Diğer hangi maça baksam zor

Çevrimdışı laoban

tabloya göre önümüzdeki ilk 4 maçın 3ü ilk 7 maçın ise 5i deplasmanda oynanacak. her ne kadar deplasman performansımız çok iyi olsa da sezon finallerinde deplasmanlar daima zorlaşır. zorlu bir süreç bizi bekliyor...

fener'n deplasman maclari cok daha zor.
galatasaray
konya
trabzon
basaksehir
trabzon.
bu maclarda trabzonda haric kolay maci yok fenerin.

Çevrimdışı tangaz

fener'n deplasman maclari cok daha zor.
galatasaray
konya
trabzon
basaksehir
trabzon.
bu maclarda trabzonda haric kolay maci yok fenerin.

zor ama sayısal olarak az kendi sahasında zaten kazanıyor totoşlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı f_madida

erman toroğlu beşiktaş'ın önünü kesen yıldırım demirören'dir demiş. hıncal uluç da defalarca aynı şeyi söyledi. hıncal'a göre demirören tff başkanı olduğu sürece beşiktaş şampiyon olamaz.

erman'ın iddiasına göre y.d tekrar beşiktaş'a dönmek istiyormuş. (içim ürperdi)

bu iddia basında daha çok dile getirilmeli ve taraftar olarak da bu konunun üzerine gitmeliyiz diye düşünüyorum. bu konu bu kadar dillendirildikten sonra belki bu toplara girmekten yüzü kızarıp vazgeçer diyorum sonra da bu kişinin demirören olduğu akılma geliyor ve delleniyorum.

sasirmam, carsinin donmesi de hayirli birsey degil zaten.

Çevrimdışı yigitcan1903

yd kongrede de hala çok tutuluyor
Ama dönecek kadar cesaretli midir bilmem

Çevrimdışı tangaz

yd.nin kongrede her zaman kemik oyu var, varolmaya da dewam edecek.

Çevrimdışı f_madida

Bunlari gordukce soguyorum bu camiadan. Sen istersen 10 tane forma al, en zor gununde klube sahip cik, kombine al katki yap sonra bu adam gelsin tribundeki cakallariyla birlikte yonetimi degistirmeye kalksin.

Çevrimdışı ozan062

demirörenin oylarının bir cogunlugu belkide hepsi kime gitti? Orman'a dolayısıyla o bırakmadıkca geri gelmez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

demirörenin oylarının bir cogunlugu belkide hepsi kime gitti? Orman'a dolayısıyla o bırakmadıkca geri gelmez

yd. istediği anda Ormana verdiği oyların tümünü geri alır. NET.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne yazikki cok dogru :by2:

Y.D bugun aday olsun kazanir bunu üzülerek söylüyorum kazanmama sansi yok :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

orasıda dogru ama ne diye geri gelsinki,,

tamam hiç olmadığı kadar tff de ismi geçiyor normalde hiç ismi geçmez hiç eleştirilmezdi ama artık ucu ona dokunmaya basladı.. birazdaha yıpratsın kendini o vakit gelir tekrar ama 2019a kadar bence zor gelmesi

Çevrimdışı f_madida

simdilik tffyi birakmaz...ama Besiktas borclari odemeye baslarsa, klubu batirmak icin geri gelir. tribun orgutlenmesi zaten dunden hazir, iki tane de ismi buyuk ici bos topcu getirdi mi oldu bitti. o yuzden ben kendimi cok kaptirmamaya karar verdim, klubun en zor gununde yaninda duranlar, bu forumdaki arkadaslarda dahil yarin carsi vs donunce 2. hatta 3. plana atilacak Besiktas'in gercegi de maalesef bu.

Çevrimdışı tangaz

orasıda dogru ama ne diye geri gelsinki,,

tamam hiç olmadığı kadar tff de ismi geçiyor normalde hiç ismi geçmez hiç eleştirilmezdi ama artık ucu ona dokunmaya basladı.. birazdaha yıpratsın kendini o vakit gelir tekrar ama 2019a kadar bence zor gelmesi

ben geri gelir demiyorum geri geleceğini de düşünmüyorum ama istediği anda geri gelir. ancak kongre üye sayısı belirli rakamlara ulaşır ve bu üyeler aidatlarını ödeyip oy kullanırsa kazanamaz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yd döncem derse ne olur sence Orman girer mi seçime :naughty:
Bunların hepsi arkadaş
Biz kendimizi yiyoruz sadece
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 16:48:40 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Yıldırım Demirören başkan olacağım desin maalesef başkan olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

ben geri gelir demiyorum geri geleceğini de düşünmüyorum ama istediği anda geri gelir. ancak kongre üye sayısı belirli rakamlara ulaşır ve bu üyeler aidatlarını ödeyip oy kullanırsa kazanamaz.

10bin kişi geliyor en enfazla oy kullanmaya bu sayı 15 bin 18bin oldugu vakit kralı gelsin demiröreni geçer ama gelmiyorlar sorun burda

Çevrimdışı ozan062

Yd döncem derse ne olur sence Orman girer mi seçime :naughty:
Bunların hepsi arkadaş
Biz kendimizi yiyoruz sadece

bi çıkık var ismail ünal denen adam,, en büyük korkum bu adamdır.. buda ormana degil bana gelecek oylar dediği an geçmişler olsun