Maci ÇIPLAK GÖZLE izleyince bazi şeyleri daha iyi farkediyorsunuz oyuzden Bir maç analizi ve değerlendirmesi yapmak istiyorum

Bizim takimin BEYNI ve PAS merkezi herkesin sandigi gibi Sosa veya Ozi degil bu takimin Beyni ve pas merkezi kesinlikle ATIBA !
Hucum bölgesinde veya defans bölgesinde topla bulusan kim olursa olsun topu ilk once Atiba ile buluşturuyor Atiba da oyun kuruyor yani Topu alan oyuncumuz kim olursa olsun Kafasini kaldirdiginda Gözü Atibayi arıyor , Atiba sanilanin aksine Defansa olan katkisi kadar Ofansa da katkisi var , Hucum Aksiyonlarinda ilk paslar hep Atiba nin ayagindan çıkıyor

Gelelim bireysel Performanslara

MARCELO : Daha once görüşümü belirtmistim ama Canli olarak izleyince daha da emin oldum kesinlikle tam aradığımız Stoper !
Topla birlikte ileri cikmayi ve oyun kurmayi seviyor ayrica Alexis ile uyumu her gecen gun artiyor
ALEXIS : Dun cok iyi ve temiz oynadı cok iyi müdahalelerde bulundu
ISMAIL : Hırslı ve Caliskandi
BECK : Her zamanki gibiydi hucumda cok aktif olmasada defansif gorevini yine eksiksiz yapti
ATIBA : Söylenecek soz yok bu adam.normal degil kesinlikle Biyonik
Resmen Ahtapot gibi sahanin her yerinde adam , Ozelllikle Marcelo veya Alexis onde baski yapmaya çıktığı zaman Atiba hemen onlarin boşalttığı yere yani stopere geçiyor zaman zamanda bu 2 stoperin arasina giriyor
QUARESMA: Uzun zaman sonra onu Ciplak gozle izlemek büyük bir zevkti benim icin , Eger Q17 oynadigi oyundan zevk alirsa hem izleyene hemde takim arkadaşlarına zevk veriyor muhtesem bir Asist yapti 1 asistini de Gomez degerlendiremedi
OLCAY : Cok cabaladi cok hirsliydi , Gol oncesi Quaresmaya verdigi pas muhtesemdi
KERIM: Kesinlikle 11 oynayamaz kafasini kaldirmayi ogrenmeli , Topu her aldiginda ya kendi etrafinda dönüyor yada Geri dönüyor yada Dumduz gitmeye calisiyor , Ismail bombos kaçıyor Pas atmiyor , Sosa bombos kaciyor Pas atmıyor topu ayagindan cikarmayi ogrenmeli artik...
TOLGAY: Ilk 5 dakika biraz afalladi ama daha sonra bize Eski Tolgaydan esintiler sundu , Sogukkanli calimlar sogukkanli bir sekilde top saklamalar , Paslar vs vs..
Sampiyonluk yolunda bize cok fayda saglayacak
Biraz uzun oldu kusura bakmayin..