Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312821 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aşağıdaki yorumu ekşi sözlükte okudum ve hoşuma gitti paylaşmak istedim:

evet en güzel futbolu oynayan takım ve en iyi teknik direktöre sahip olan takım ve en iyi oyunculara sahip olan takım. hatta en iyi sistem ile oynayan takımdır beşiktaş.
rakipler taraftarların sistem takımı dediği takımlar, sistemli tekme atan, sistemli atak engelleyici faul yapan, sistemli zaman çalan, sistemli algı yaratan medyaya sahip takımlardır. sistemleri budur. ama işte o sistem iyi futbol değildir.
topu kaybettiği zaman hölölölö ayak top karışık rakibe dalmana müsade eden hakeme dayalı bir sistem. beşiktaş'ın bu sistemin çok daha yumuşağını uygulamasına bile müsaade etmiyor hakemler, beşiktaş da vazgeçti rakibe temassız bir oyun geliştirmek zorunda kaldı. ama maruz kaldığı temaslar ortada.
zor bir durum, birçok yönden... beşiktaş'ın kırılgan, rakiplerinin taş (!) gibi görünmesine, gösterilmesine sebep olan en önemli faktör bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Tamam hepsine eyvallah da, boş kaleye de atamayınca eleştirilsin bi' zahmet. Bugün sahada ilk yarıdaki Gomez olsa en az 4 gol falan atardı :)

burda cagrıda soylemişti hatırlıyorum

gomez bu tip boş kaleye golleri bayerndede kacırıyordu:)

yani bize geldide bozuldu değil adamın kariyeri boyunca atamadıgı basit gollerde var yani

yani bi klose gibi buldugunu atsa bize gelirmiydi :P yine standart söyleşimizi yapak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

Her ne kadar eskişehir zayıf olsa da toparlanma açısından önemli bir 3 puandı
Şimdi zor maçlar bekliyor bizi
Yalnız öyle baskı maskı bahanelerini kabul etmiyorum
Özellikle oğuzhandan hiç etmiyorum

Çevrimdışı ozan062

Çok büyük nimet bu adam.
https://twitter.com/FurkanAkinBJK/status/706971082293510144

anlamakta zorlanıyorum demiş yahu bi geçmişimixze baksın 20 yılda 2 kez lig gelmiş sonra birkaçkez bizi ipten almıslar ,, vs vs yani güven problemi bendede var bircok insandada var

o gergin havayı klübe getirende yönetim çnk bu hafta full baskan oyuncularla gorustu gibi haberler vardı demekki dogruymus..  çnk bu haftaya kadar o küfürler o eleştirilerde hep yapılıyordu  farklı olan tek şey yönetimin oyunculara ziyareti.. belliki bi amaç için onları costurma kenetleme yoluna gitmişler...

bunun en büyük kanıtıda

ilk gol atıldıktan sonra gol sevincine bakın herkes sevinmiyor herkes cosmuyor herkes sakin ,, yani gergin... sonra gelenler onları havaya sokuyor ama o dakka kadar gergin bekleyiş hakim takımda

demekki bununda altından kalkmaya baslamıslar bu güzel birde bunu büyük takımlara karsıda becerebilirsek işte o zaman güvenirim takımıma
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 09:32:29 ozan062 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aşağıdaki yorumu ekşi sözlükte okudum ve hoşuma gitti paylaşmak istedim:

evet en güzel futbolu oynayan takım ve en iyi teknik direktöre sahip olan takım ve en iyi oyunculara sahip olan takım. hatta en iyi sistem ile oynayan takımdır beşiktaş.
rakipler taraftarların sistem takımı dediği takımlar, sistemli tekme atan, sistemli atak engelleyici faul yapan, sistemli zaman çalan, sistemli algı yaratan medyaya sahip takımlardır. sistemleri budur. ama işte o sistem iyi futbol değildir.
topu kaybettiği zaman hölölölö ayak top karışık rakibe dalmana müsade eden hakeme dayalı bir sistem. beşiktaş'ın bu sistemin çok daha yumuşağını uygulamasına bile müsaade etmiyor hakemler, beşiktaş da vazgeçti rakibe temassız bir oyun geliştirmek zorunda kaldı. ama maruz kaldığı temaslar ortada.
zor bir durum, birçok yönden... beşiktaş'ın kırılgan, rakiplerinin taş (!) gibi görünmesine, gösterilmesine sebep olan en önemli faktör bu.
Cok güzel bir yorum :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Cok güzel bir yorum :claps:
Konya macinda yaptigimizin 3 kati faul yapti konya biz daha cok kart gorduk.... ufak bi bilgi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maci ÇIPLAK GÖZLE izleyince bazi şeyleri daha iyi farkediyorsunuz oyuzden Bir maç analizi ve değerlendirmesi yapmak istiyorum :)

Bizim takimin BEYNI ve PAS merkezi herkesin sandigi gibi Sosa veya Ozi degil bu takimin Beyni ve pas merkezi kesinlikle ATIBA !

Hucum bölgesinde veya defans bölgesinde topla bulusan kim olursa olsun topu ilk once Atiba ile buluşturuyor Atiba da oyun kuruyor yani Topu alan oyuncumuz kim olursa olsun Kafasini kaldirdiginda Gözü Atibayi arıyor , Atiba sanilanin aksine Defansa olan katkisi kadar Ofansa da katkisi var , Hucum Aksiyonlarinda ilk paslar hep Atiba nin ayagindan çıkıyor :busted_cop:

Gelelim bireysel Performanslara :bandit:

MARCELO : Daha once görüşümü belirtmistim ama Canli olarak izleyince daha da emin oldum kesinlikle tam aradığımız Stoper !

Topla birlikte ileri cikmayi ve oyun kurmayi seviyor ayrica Alexis ile uyumu her gecen gun artiyor

ALEXIS : Dun cok iyi ve temiz oynadı cok iyi müdahalelerde bulundu

ISMAIL : Hırslı ve Caliskandi

BECK : Her zamanki gibiydi hucumda cok aktif olmasada defansif gorevini yine eksiksiz yapti

ATIBA : Söylenecek soz yok bu adam.normal degil kesinlikle Biyonik

Resmen Ahtapot gibi sahanin her yerinde adam , Ozelllikle Marcelo veya Alexis onde baski yapmaya çıktığı zaman Atiba hemen onlarin boşalttığı yere yani stopere geçiyor zaman zamanda bu 2 stoperin arasina giriyor

QUARESMA: Uzun zaman sonra onu Ciplak gozle izlemek büyük bir zevkti benim icin , Eger Q17 oynadigi oyundan zevk alirsa hem izleyene hemde takim arkadaşlarına zevk veriyor muhtesem bir Asist yapti 1 asistini de Gomez degerlendiremedi

OLCAY : Cok cabaladi cok hirsliydi , Gol oncesi Quaresmaya verdigi pas muhtesemdi

KERIM: Kesinlikle 11 oynayamaz kafasini kaldirmayi ogrenmeli , Topu her aldiginda ya kendi etrafinda dönüyor yada Geri dönüyor yada Dumduz gitmeye calisiyor , Ismail bombos kaçıyor Pas atmiyor , Sosa bombos kaciyor Pas atmıyor topu ayagindan cikarmayi ogrenmeli artik...

TOLGAY: Ilk 5 dakika biraz afalladi ama daha sonra bize Eski Tolgaydan esintiler sundu , Sogukkanli calimlar sogukkanli bir sekilde top saklamalar , Paslar vs vs..
Sampiyonluk yolunda bize cok fayda saglayacak

Biraz uzun oldu kusura bakmayin..
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 09:58:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

burada bizim oglanın macı var..... bebe ye gel
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 10:00:21 ozan062 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Karşılaşmanın en fazla pas yapan futbolcuları listesinin ilk 10'unda 9 Beşiktaşlı var.

Çevrimdışı Çağatay

Eskişehir macina Mete Kalkavan verildi degil mi
Aslinda bizim icin zorluk derecesi cok yuksek olmayan bir macti
Ve şu an baktigimiz zaman bundan sonraki maclara hangi hakem atansin derlerse sanirim pek cok kişi Kalkavan i isteyecektir
Demem o ki tff bizim kolay macimiza kalkavani atayarak bundan sonraki surecte yapacagimiz zorluk derecesi daha yuksek maclara verilmesinin onune geçti
Yani en azindan 3-4 mac hadi 5 olsun..
Mesela daha zor gecmesi yuksek ts macina bu adam verilebilirdi fakat artik imkansiz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Maci ÇIPLAK GÖZLE izleyince bazi şeyleri daha iyi farkediyorsunuz oyuzden Bir maç analizi ve değerlendirmesi yapmak istiyorum :)

Bizim takimin BEYNI ve PAS merkezi herkesin sandigi gibi Sosa veya Ozi degil bu takimin Beyni ve pas merkezi kesinlikle ATIBA !

Hucum bölgesinde veya defans bölgesinde topla bulusan kim olursa olsun topu ilk once Atiba ile buluşturuyor Atiba da oyun kuruyor yani Topu alan oyuncumuz kim olursa olsun Kafasini kaldirdiginda Gözü Atibayi arıyor , Atiba sanilanin aksine Defansa olan katkisi kadar Ofansa da katkisi var , Hucum Aksiyonlarinda ilk paslar hep Atiba nin ayagindan çıkıyor :busted_cop:

Gelelim bireysel Performanslara :bandit:

MARCELO : Daha once görüşümü belirtmistim ama Canli olarak izleyince daha da emin oldum kesinlikle tam aradığımız Stoper !

Topla birlikte ileri cikmayi ve oyun kurmayi seviyor ayrica Alexis ile uyumu her gecen gun artiyor

ALEXIS : Dun cok iyi ve temiz oynadı cok iyi müdahalelerde bulundu

ISMAIL : Hırslı ve Caliskandi

BECK : Her zamanki gibiydi hucumda cok aktif olmasada defansif gorevini yine eksiksiz yapti

ATIBA : Söylenecek soz yok bu adam.normal degil kesinlikle Biyonik

Resmen Ahtapot gibi sahanin her yerinde adam , Ozelllikle Marcelo veya Alexis onde baski yapmaya çıktığı zaman Atiba hemen onlarin boşalttığı yere yani stopere geçiyor zaman zamanda bu 2 stoperin arasina giriyor

QUARESMA: Uzun zaman sonra onu Ciplak gozle izlemek büyük bir zevkti benim icin , Eger Q17 oynadigi oyundan zevk alirsa hem izleyene hemde takim arkadaşlarına zevk veriyor muhtesem bir Asist yapti 1 asistini de Gomez degerlendiremedi

OLCAY : Cok cabaladi cok hirsliydi , Gol oncesi Quaresmaya verdigi pas muhtesemdi

KERIM: Kesinlikle 11 oynayamaz kafasini kaldirmayi ogrenmeli , Topu her aldiginda ya kendi etrafinda dönüyor yada Geri dönüyor yada Dumduz gitmeye calisiyor , Ismail bombos kaçıyor Pas atmiyor , Sosa bombos kaciyor Pas atmıyor topu ayagindan cikarmayi ogrenmeli artik...

TOLGAY: Ilk 5 dakika biraz afalladi ama daha sonra bize Eski Tolgaydan esintiler sundu , Sogukkanli calimlar sogukkanli bir sekilde top saklamalar , Paslar vs vs..
Sampiyonluk yolunda bize cok fayda saglayacak

Biraz uzun oldu kusura bakmayin..

Yunus Emre; Sosa, Ozzy ve Gomezi yazmamışsın?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Bu maç beni rahatlattı. Takım kaybedince düşmemiş aksine hırslanmış.

Önde basan isteyen ısıran bir takım vardı. Böyle oynadığımız sürece kolay maç kaybetmeyiz. Marcello çok iyi bir stoper.

Tolgayda sıkışan maçlarda ve orta sahamız yorulduğunda çok değerli katkılar verecek.

Olcayda bir gol atsa kendine gelecektir. Kerim Beşiktaşı bitirmiş kafasında yazık.

Yunus Emre; Sosa, Ozzy ve Gomezi yazmamışsın?
Biliyorum Sosa ve Ozi ortalama bir performans gösterdi onun icin yazmadim :)

Gomezde sanki bir stres var gibi ama hirsliydi 2 Gol atti dahada fazlasini atabilirdi

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada Aras, sadece Kerim'in yerine alınmış olabilir. Baska bir ihtimal olmamalı.

Çevrimdışı Scout

Bu arada Aras, sadece Kerim'in yerine alınmış olabilir. Baska bir ihtimal olmamalı.
Aras İlk 11 Oyuncusu Olamaz mı ?
Pika Pika

olcay'ın yerine alındı.

Ayrica sunuda soyleyeyim TV den izleyenler belki gormemistir

Mac sonu Taraftar 5 dakika boyunca Senol Gunes tezahurati yapti daha sonra da Tolga Hocayi buraya getir tezahurati yaptik ve Tolga da Soyunma odasina gidip Senol Hocayi tribünlere getirdi cok guzel hareketlerdi bunlar

Taraftar Hocaya sahip cikti !

Ama Senol Gunes cok mütevazı bir insan adam tiribunun onune kadar geldi sonra taraftara dönüp ben bir sey yapmadim bu cocuklar yapiyor diyerek ( Hareketleri ile )Taraftara futbolcularini gosterdi israrla :claps:

Çevrimdışı panic13

Dun Kesin Bati tribün olarak Ceza yedik bu kesin Bati ust tribunun orta kismindan kuzey tribunune doğru olan taraf mac boyu kufur etti bizim olduğumuz taraf yani Bati tirbunun Guney tribunune yakin olan taraf da bir sure isliklayarak bagirarak kufuru engellemeye calistik ama basarili olamadik :s20:

Neymis efendim gecen hafta fener bize kufur etmis bizde onlara edecekmisiz ulan bu nasil bir mantik ya :akuma:

@Yunus Emre Dökmeci Emre dün maçı evde 3 arkadaşımla izledim. Birisi bu yıl Başakşehir'de en az 5 maça gittiğim koyu beşiktaşlı, diğer 2 si gençler maçına götürdüklerimdi. Maç başında FB'ye yapılan tezahuratalrı duyunca şu tepkiyi verdik hepimiz aynı anda "Etsinler abi, yapsak da ceza alıyoruz yapmasak da! FB bunun 3 katını yaptı resmen yalandan ceza verdiler!" Diğer maçlara biz doldururuz tribünleri merak etmeyin.

Sahtekar PFDK, (Hakaret Yasak)₅ FEDERASYON!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

bu arada rakiplerimize kırmızı kart çıkarılmama alışkanlığı devam ediyor. ligde en çok faule maruz kalan takım olmamıza rağmen rakipler ilk haftadan beri kırmızı kart görmüyor. sadece ikinci yarı oynadığımız sınırlı sayıda maçta kırmızıdan kurtulanlar (M.Battal, Volkan Şen, Caner Erkin, Toko)  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Gomez'in 1.ci golü bu hafta haftanın golü seçildi :)

Çevrimdışı Çağatay

olcay'ın yerine alındı.

4 tane kanat adamimiz var
Olcay satilacak son siradakidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sezon bitmeden mario gomez hat trick yapabilecek mi acaba  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı denilanz

Ayrica sunuda soyleyeyim TV den izleyenler belki gormemistir

Mac sonu Taraftar 5 dakika boyunca Senol Gunes tezahurati yapti daha sonra da Tolga Hocayi buraya getir tezahurati yaptik ve Tolga da Soyunma odasina gidip Senol Hocayi tribünlere getirdi cok guzel hareketlerdi bunlar

Taraftar Hocaya sahip cikti !

Ama Senol Gunes cok mütevazı bir insan adam tiribunun onune kadar geldi sonra taraftara dönüp ben bir sey yapmadim bu cocuklar yapiyor diyerek ( Hareketleri ile )Taraftara futbolcularini gosterdi israrla :claps:
Üçlü sırası Şenol Güneş'te! Maç sonrası büyük coşku... Beşiktaş, Eskişehirspor maçı sonrası büyük coşku yaşadı... http://www.ligtv.com.tr/haber/uclu-sirasi-senol-guneste-mac-sonrasi-buyuk-cosku

Çevrimdışı Çağatay

Gomez gol kralı, Sosa asist kralı

4 tane kanat adamimiz var
Olcay satilacak son siradakidir.

olcay satılacak demedim ki abi :)

Olcay yedek olur aras'ın yedeği :)