Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313275 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı worns

Sosa kalır, kalmalı şu sayılanlardan.

Töre hiç bir zaman ihtiyaç olduğunda ortada gözükmedi. Profesyonelliğini benim de eleştirdiğim Quaresma'ya dua edelim. Adam bu sene şampiyonluk ciddiyeti takındı resmen. Töreyi 7ye falan bile satalım bana kalırsa. 3e 4e daha gösterişsiz ama katkılı adam bulunur.

Çevrimdışı Ogün

https://twitter.com/bjkigdir/status/706936482313932801

Oyuncularımız mükemmel konuşuyorlar, açın izleyin.
Karalar bağlayanlar utansınlar biraz. Bunları bizim söylüyor olmamız gerek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet oyuncularımız baskı hissetmişler üzerlerinde. Sosyal medya yasaklanmalı hepsine.

Gomez bile baskıdan söz ediyosa işimiz var. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı EagleForce

Şunu anlatamıyorum işte: Abuk sabuk adamları bile elden çıkarmayı başarıyor bir şekilde bu adam. Atınç gibi adamı daha hiç ligde oynatmadan 5 milyon euro'ya satıyor. Ersan'la geçen sene sözleşme yenilendiğinde bir sürü kişinin saydırdığı adamı 7 milyon euro'ya satıyor. Pedro, Miloseviç gibi fayda getirmeyen adamları çok zarar etmeden elden çıakrmayı başarıyor.

Bakın aldıklarından falan bahsetmiyorum, Fenerbahçe'nin Nani-Van Persie-Kajer üçlüsüne ödediği bonservis 20 milyon euro. Biz Q7-Mario Gomez-Rhodolfo üçlüsünü 5 milyon euro'ya alıyoruz. Tolgay gibi adamı 500 bin euro'ya geitrdi daha geçen sene.

Ama hala başarılı olduğunu düşünmüyorsunuz. Devam edin öyle düşünmeye.

Arkadasim rica ederim sen benim yazdiklarima cevap yazma.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

11 <span class="EmojiInput mj738" title="Soon With Rightwards Arrow Above 🔜"></span> <span class="EmojiInput mj233" title="Trophy 🏆"></span>

<-----------
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

''Gerçekten çok mutluyum. Zor bir hafta geçirdik. Aslında bu gerginlik bizden kaynaklanmadı. Böyle bir gerginlik yaratıldı. Kulüpte ve kulübün etrafında bir gerginlik vardı ama bunu anlamakta zorlanıyorum. Sadece deplasmanda 1 maç kaybettik. Üstelik oradan 1 puan da çıkarabilirdik. Bir anda böyle bir gerginliğin yaratılmasına anlam veremedim. Beşiktaş, 7 senedir şampiyon olamıyor. Biz tabii ki şampiyon olmak istiyoruz ama 10 puan önde şampiyon olmamız beklenmemeli. Ben Türkçe anlamıyorum, ne yazılıyor çiziliyor bilemiyorum. Ancak gerçekçi bir değerlendirme yapılması gerekiyor.''

- Mario Gomez
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı f_madida

Bizim takim icin duran toplar cok onemli. Sosa frikikci olarak yan toplar da dahil butun duran toplari kullanmali ve bu organizasyonlar calisilmali...Mario Gomez'in yaninda Marcelo da muthis bir firsatci bu gibi pozisyonlarda hep tehlike yaratiyor, biraz dikkatli olursak en zor maclari bile rahatlacak kozlari elimize geciririz. Zaten 1-0'dan sonra oyun hep istedigimiz sekilde gelisiyor o yuzden ilk golu bulmak onemli. Ilk golu ararken de duran toplari iyi kullanmak sart.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadasim rica ederim sen benim yazdiklarima cevap yazma.

Bunu dedikçe daha çok yazasım geliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

bize lazımmış, bu maçta olsa fark yaratırdı..

arası geri çağırıp kerim frei mi versek yerine, EPL kariyeri var falan die gazlasak yuttururmuyuz  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

kerim frei bu yönetimin bonservis anlamında en pahalı 3.transferidir  ???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan ve Gomez'in maç sonu açıklamaları gösterdi ki, oyuncularımız taraftarların geneli gibi kırılgan değil ve çok daha olgunlar.

Bu 2 oyuncunun demeçleri beni şampiyonluğa daha çok inandırdı. Yazık ki normalde taraftar takımı şampiyonluğa iter, bizde oyuncular taraftarı şampiyonluğa çekmeye çalışıyor.

Önümüzdeki Rize, Trabzon ve Antalyaspor karşılaşmalarını kazanırsak, önümüz açık.

Çevrimdışı Savaş

Çok dikkat ettim burada birkaç arkadaş var. Takım puan kaybettiği zaman inanılmaz sallıyorlar fakat takım puan aldığı zaman ses soluk kesiliyor bu arkadaşlardan.

Geçen hafta fenere puan kaybettik diye hatta dün fener kazandı diye inanılmaz bir algı yaptı bu arkadaşlar hatta feneri şampiyon bile yaptılar.

Bu arkadaşların aynısından sosyal medyada bi dolu var. Takımdaki tüm oyuncuların açıklaması da gereksiz bir baskı yedikleri yönünde. Keza Gomez keza Oğuzhan...

Yemin ederim sıkarsak bu taraftar yapısıyla kendi ayağımıza sıkarız. Dik durmayı, takıma güvenmeyi bir türlü beceremiyoruz. Sarışın medyanın gazı ile futbolcuları da baskı altına alıyoruz.

Allah aşkına gelmeyin şu oyunlara. Köstek değil destek olun. Daha bu köprünün altından çok sular akacak. Sakin olun. Rahat olun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok dikkat ettim burada birkaç arkadaş var. Takım puan kaybettiği zaman inanılmaz sallıyorlar fakat takım puan aldığı zaman ses soluk kesiliyor bu arkadaşlardan.

Geçen hafta fenere puan kaybettik diye hatta dün fener kazandı diye inanılmaz bir algı yaptı bu arkadaşlar hatta feneri şampiyon bile yaptılar.

Bu arkadaşların aynısından sosyal medyada bi dolu var. Takımdaki tüm oyuncuların açıklaması da gereksiz bir baskı yedikleri yönünde. Keza Gomez keza Oğuzhan...

Yemin ederim sıkarsak bu taraftar yapısıyla kendi ayağımıza sıkarız. Dik durmayı, takıma güvenmeyi bir türlü beceremiyoruz. Sarışın medyanın gazı ile futbolcuları da baskı altına alıyoruz.

Allah aşkına gelmeyin şu oyunlara. Köstek değil destek olun. Daha bu köprünün altından çok sular akacak. Sakin olun. Rahat olun.

:claps: :claps:

Biraz fazla özgüvensiz bir kesim var taraftarımız arasında.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abdülkerim yine salyalar saçarak.. :)

iyi gün taraftarları işte.

Çevrimdışı 38life

Benim hiç Rize maçı izlemişliğim falan yok, izleyen arkadaşlardan da yorum bekliyorum ama son haftadan geriye doğru oynadıkları son 12 maçın sonuçlarına bakarsak;

Bursa kendi sahasında erken attığı golle maçı 1-0 bitirmiş. Rize 70 dakika boyunca herhangi bir refleks gösterememiş.

Rize kendi sahasında Deniz Kadah'ın 2 golüyle düşüşteki Kasımpaşayı yenmiş.

Antalya deplasmanında erken gol bularak öne geçmesine rağmen direnç gösterememiş ve 2-1 yenilmiş. (Antalya'nın son 9 haftada aldığı 2 galibiyetten biri bu maç.)

Sivasspor deplasmanında 1-0 geriye düştükten sonra Sivas 10 kişi kalmış ve Rize skoru 1-1 yapmış. Ama maçın sonlarına doğru 10 kişi oynayan Lig 17.cisi Sivastan golü yiyip maçı 2-1 kaybetmiş.

Lig sonuncusu Eskişehir ile kendi evinde yaptığı maçta 7.ci dakikada penaltı yapıp 1-0 geriye düşmüş. 62'de Mehmet Akyüzle eşitliği sağlamış ancak kalan dakikalarda gol bulamamış ve maç 1-1 bitmiş.

Fener maçında ilk yarı 2 gol yiyip maçı kaybetmiş.

Ligin son sıralarındaki Gençlerbirliği ile kendi sahasında oynadığı maçta 10da öne geçip 20 ve 24te yediği gollerle geriye düşmüş. Daha sonra penaltı ile beraberliği yakalmış ancak 88de yediği gol ile maçı 3-2 kaybetmiş.

Kendi evinde Başakşehir ile oynadığı maçta 1-1 bitmek üzere olan maçı yine son dakikalarda attıkları gol ile 2-1 kazanmışlar.

Gaziantepspor deplasmanında ilk 13 dakikada yedikleri 2 gol ile maçı 2-0 kaybetmişler. Geri dönmek adına bir refleks gösterememişler.

Kendi evlerinde oynadıkları Trabzonspor maçını 3-0 kazanmışlar.

Ligin son sıralarına demir atan Mersin ile deplasmanda oynadıkları maçta 3-0 ile ezilerek kaybetmişler.

Konya ile kendi sahalarında oynadıkları maçta hiç gol olmamış ve 0-0 berabere kalmış.

Sonuç olarak son 12 haftada içeride oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış.
Deplasmanda oynadığı 6 maçta ise tek bir puan bile alamamış.

Yorumları alalım  :)

Çevrimdışı can1903

Benim hiç Rize maçı izlemişliğim falan yok, izleyen arkadaşlardan da yorum bekliyorum ama son haftadan geriye doğru oynadıkları son 12 maçın sonuçlarına bakarsak;

Bursa kendi sahasında erken attığı golle maçı 1-0 bitirmiş. Rize 70 dakika boyunca herhangi bir refleks gösterememiş.

Antalya deplasmanında erken gol bularak öne geçmesine rağmen direnç gösterememiş ve 2-1 yenilmiş. (Antalya'nın son 9 haftada aldığı 2 galibiyetten biri bu maç.)

Sivasspor deplasmanında 1-0 geriye düştükten sonra Sivas 10 kişi kalmış ve Rize skoru 1-1 yapmış. Ama maçın sonlarına doğru 10 kişi oynayan Lig 17.cisi Sivastan golü yiyip maçı 2-1 kaybetmiş.

Lig sonuncusu Eskişehir ile kendi evinde yaptığı maçta 7.ci dakikada penaltı yapıp 1-0 geriye düşmüş. 62'de Mehmet Akyüzle eşitliği sağlamış ancak kalan dakikalarda gol bulamamış ve maç 1-1 bitmiş.

Ligin son sıralarındaki Gençlerbirliği ile kendi sahasında oynadığı maçta 10da öne geçip 20 ve 24te yediği gollerle geriye düşmüş. Daha sonra penaltı ile beraberliği yakalmış ancak 88de yediği gol ile maçı 3-2 kaybetmiş.

Kendi evinde Başakşehir ile oynadığı maçta 1-1 bitmek üzere olan maçı yine son dakikalarda attıkları gol ile 2-1 kazanmışlar.

Gaziantepspor deplasmanında ilk 13 dakikada yedikleri 2 gol ile maçı 2-0 kaybetmişler. Geri dönmek adına bir refleks gösterememişler.

Ligin son sıralarına demir atan Mersin ile deplasmanda oynadıkları maçta 3-0 ile ezilerek kaybetmişler.

Konya ile kendi sahalarında oynadıkları maçta hiç gol olmamış ve 0-0 berabere kalmış.

Sonuç olarak son 12 haftada içeride oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış.

H.Karaman bilenir bize zor maç olur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eline sağlık abi.

Bunlara da koyar geçeriz futbolcular kendine geldi artık biraz olsun bence :icool:

Çevrimdışı 38life

first goal is a key..

Evet şöyle bir baktığımızda bunu görüyoruz. Zaten genelde bizim için İlk gol çok önemli ama Rizeye karşı bu daha önemli gibi görünüyor.

Çevrimdışı can1903

İlk golü atalım yeter, her maçı kazanma şansımız var. %80.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı KAP

Cizgiye inen toplarda bizim defans orta saha inanilmaz bocaliyor. Stoperler kalenin icine giriyor ortayi kapatacak oguzhan atiba bu sirada ne yapiyorlar takip edemedim sonucta ceza sahasi onunde bosta bekleyen rakibe ya bilincli pas ya da seken top gidiyor basan olmadigi icin gollere musait pozisyon yiyoruz ve bu durum bircok macta dikkatimi cekti, alan savunmasi bizde cok zayif, cizgi halinde hersey. Kirilganligimizinda buradan kaynaklandigini dusunmekteyim.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 23:34:22 KAP ]
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden