Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316181 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Quaresma oynamasın, her ne kadar son maçlarda takımdaki tek ayakta kalan isim olsada.

Oyunumuzu oynayamıyoruz malesef o ilk 11de oynayınca. Sosa-Olcay ya da Sosa-Cenk yapabiliriz bu maçta kanatları..

Ricardo 60'dan sonra girsin daha etkili oluyor.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Kerim Frei gibi bi adam var şenol Güneş kaç maçtır oynatmıyor Olcay oynayacağına solda Frei oynasın
Sağ kanatta da Quaresma.

ne var kerim frei'da :)

kafasını öne eğip 30 kişiy çalımlamaya çalışıyor :)

Çevrimdışı bjkferhat

Yahu şu Alexis'i alacağımıza hiç sevmediğim Toraman kalsaydı keşke.En azından para cepte kalırdı

Yahu şu Alexis'i alacağımıza hiç sevmediğim Toraman kalsaydı keşke.En azından para cepte kalırdı

kaç yılında kaldın ferhat ?

Aslında hem Boyko hemde Alexis için 6-7 maç beklememiz gerektiğini düşünüyorum.

Ama şu an tahammülümüz yok şampiyonluğa gidiyoruz ve en iyi performansı görmek istiyoruz.

Alexis'ten iyi bir yedek olacağına inanıyorum. Boyko'da Tolga'dan alıcaktır eldivenleri. Bu adamlar takımla kamp yapmadı..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

ne var kerim frei'da :)

kafasını öne eğip 30 kişiy çalımlamaya çalışıyor :)

Kerim bidibidi oyuncu. Quaresma cok top tutuyor oyun sistemimizi bozuyor, diyorlar kerim bozmuyor

Kerim bidibidi oyuncu. Quaresma cok top tutuyor oyun sistemimizi bozuyor, diyorlar kerim bozmuyor

güldürdün :D

Çevrimdışı can1903

Sene kaç orda?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

alexis evet stoper sizelı  değil fakat göstermeden yaptığı faullerlede takımda aslında yeni bir akım oluşturabilir cnk bizimkiler bu konuda ağır birsekilde saflar... onlara bir abinin vermesi gerekiği derslerden biride faul verilmez alınır dır....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2016, 23:02:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biraz inceledim Demirören döneminde özellikle 2005-09 arası iç sahada arka arkaya 4 derbi kaybetmişiz Fenerbahçe'ye karşı. Toplamda 7 sezonda 6 mağlubiyet.

Son 15 yılda ise 7 galibiyet 2 beraberlik 8 mağlubiyet iç sahada. Yani Demirören dönemi dışında 2000 yılından beri 7-2-2

Gerçekten Beşiktaş'ı Demirören öncesi sonrası diye ayırmak gerek.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Biraz inceledim Demirören döneminde özellikle 2005-09 arası iç sahada arka arkaya 4 derbi kaybetmişiz Fenerbahçe'ye karşı. Toplamda 7 sezonda 6 mağlubiyet.

Son 15 yılda ise 7 galibiyet 2 beraberlik 8 mağlubiyet iç sahada. Yani Demirören dönemi dışında 2000 yılından beri 7-2-2

Gerçekten Beşiktaş'ı Demirören öncesi sonrası diye ayırmak gerek.

Sportif başarılar geldikten sonra bugün Orman'ı eleştirenler de olumlu bakmaya başlayacaklardır.

Bence bu sezon ve önümüzdeki sezon şampiyon olursak güç dengesi Beşiktaş lehine değişecektir, Avrupa'da başarıların kapısı aralanacaktır. Şampiyonlar ligine 2-3 sezon ard arda direkt katılmak maddi ve sportif açıdan bize çok şey katacaktır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sportif başarılar geldikten sonra bugün Orman'ı eleştirenler de olumlu bakmaya başlayacaklardır.

Bence bu sezon ve önümüzdeki sezon şampiyon olursak güç dengesi Beşiktaş lehine değişecektir, Avrupa'da başarıların kapısı aralanacaktır. Şampiyonlar ligine 2-3 sezon ard arda direkt katılmak maddi ve sportif açıdan bize çok şey katacaktır.
ağzından bal damlıyo inşallah çok ihtiyacımız var öyle şeylere :ok:

Çevrimdışı EMİR EMRE

ağzından bal damlıyo inşallah çok ihtiyacımız var öyle şeylere :ok:

inşallah başarılı oluruz bu sene gerçekten her sezondan önemli bir sezon olacak.  :ok:

inşallah başarılı oluruz bu sene gerçekten her sezondan önemli bir sezon olacak.  :ok:

Bu seneyi alırsak 3 sene ambargo koyarız lige diye düşünyorum :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu seneyi alırsak 3 sene ambargo koyarız lige diye düşünyorum :)

Şampiyonluk sonrası doğru kadro planlaması ile neden olmasın, inşallah olacak  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyonluk sonrası doğru kadro planlaması ile neden olmasın, inşallah olacak  :)
kaleci ve geri 4'lü kalitesi en önemli sorunumuz kağıt üzerinde beklerimizin kalitesi ciddi anlamda artmalı bugün ospina olsaydı kalede şampiyonduk derdim  :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

kaleci ve geri 4'lü kalitesi en önemli sorunumuz kağıt üzerinde beklerimizin kalitesi ciddi anlamda artmalı bugün ospina olsaydı kalede şampiyonduk derdim  :)

Ospina kanayan yaramızdır.  :icool:

Bence de Marselo'nun yanına ondan daha atletik ve hızlı bir stoper alırsak, Çağlar'ı gelişim amaçlı kadromuza katarsak, Alexis ve Rhodolfo ile bu seneye göre çok iyi bir savunma hattı kurarız. Şamp. Ligi'ne katılım ve şampiyonluktan gelecek para ile mutlaka sağ ve sol bek mevkilerine günü kurtarmaktan çok daha fazlasını yapabilecek oyuncular lazım. Fenerin beklerinden biri bizde olsaydı ligi forse ederdik vallahi.

Hiç umudunu yitirmeden Ospina'yı bekliyosun valla helal olsun :) bende isterdim ama artık o tren kaçtı gibi...

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina kanayan yaramızdır.  :icool:

Bence de Marselo'nun yanına ondan daha atletik ve hızlı bir stoper alırsak, Çağlar'ı gelişim amaçlı kadromuza katarsak, Alexis ve Rhodolfo ile bu seneye göre çok iyi bir savunma hattı kurarız. Şamp. Ligi'ne katılım ve şampiyonluktan gelecek para ile mutlaka sağ ve sol bek mevkilerine günü kurtarmaktan çok daha fazlasını yapabilecek oyuncular lazım. Fenerin beklerinden biri bizde olsaydı ligi forse ederdik vallahi.
aynen katılıyorum  :)
Hiç umudunu yitirmeden Ospina'yı bekliyosun valla helal olsun :) bende isterdim ama artık o tren kaçtı gibi...
umudum azaldı ama bitmedi şampiyonlar ligine de gideceğiz o da bizi istiyor önümüzdeki birkaç senede ospina buraya gelecek  :D

Çevrimdışı Kartalizm06

TRT stadyum da Oğuz Çetin de Hakan Ünsal da fb şampiyon olur dedi. Beşiktaş finalleri yapamıyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar.

Fb ile sadece 92 sezonunda bire bir şampiyonluk yarışına girmiş onuda kazanmışız.

fb 34. haftalara önde girmesine rağmen 2 şampiyonluk verdi bursa ve gsye. 2011de ts den aldıkları şampiyonluğu da herkes biliyor. TR Kupalarında bile en çok finalde kaybeden takım fb.

Şimdi nasıl oluyor da Beşiktaş final takımı değil...
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Ogün

Bu arada şöyle bir şey var:
https://twitter.com/AyhancArsibjk/status/706144528856686593

Eskişehir maçıyla dönseler artık.

Çevrimdışı mylife1903

En korktugum konu basiretimizin baglanmasi.

Besiktas camiasi olarak ne zaman bicak kemige dayansa, yumurta kapiya dayansa bir akil tutulmasi yasiyoruz. Ne zaman bir kose basi olsa, ne zaman toplansak hep beraber ayni dusunceyi paylassak ayni hedefe odaklansak bir hayal kirikligi yasiyoruz.

Besiktasli olmak biraz romantizm, biraz hayal kirikligi ve karsiliksiZ sevgi, demektir o yuzden demiyormuyuz sadece bugun degil hergun besiktas, besiktASk diye.

Futbolcularimizdan beklentimiz, sahaya ciktiklarinda dik durmalari ve tribunden biriymis gibi herseylerini vermeleri sampiyon oluruz, olamayiz ama benim butun camia olarak elimizden gelenin en iyisini yaptigimiza emin olmam lazim ancak o zaman kaybedisi kabul edebilirim.

Insallah isimiz rast gider bu sene her sene gibi sadece rakiplerle bogusmuyoruz, mucadele etmemiz lazim, oleceksek vurusarak olelim, pusuya kurban gitmeyelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan Çinde ki ilk macinda 1 i kendi kalesine digeride rakip kaleye olmak uzere 2 Gol atmış

Attigi Golden sonra kartal pençesi yapmış
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ersan Çinde ki ilk macinda 1 i kendi kalesine digeride rakip kaleye olmak uzere 2 Gol atmış

Attigi Golden sonra kartal pençesi yapmış

Günaydın :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın :D
Hastayim 3 gundur yatıyorum yeni ayaklandim biraz geriden okuyarak geldim ama goremedim :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık