Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlamadığım nokta maçları Fenerbahçe ile taraftar mı oynuyor? Fenerle iki maç oynamaya taraftarın psikolojisi yeterli değilmiş cümlesi nedir gerçekten. Sanki maaş alıyoruz biz..

Cevabını 2 mesaj sonra bir başka arkadaş vermiş.

En çok üzüldüğüm şeylerden biri fenerden intikamı alamamak.Düşünün kağıt biletli+hd şifresiz kanal+belki vodafone arenada bir derbi maçı gerçekten muhteşem olurdu.O gün taraftarların dediği herşeyi yedirirdik onlara.

Fenerbahçe'yle oynayıp intikam alamadan kupadan elensek, her yer yine yangın yerine dönecekti belli ki. 1 maç kaybettik, millet başladı Olcay, Gökhan, Oğuzhan gönderilmeli muhabbetine. Futbolcuların şu sosyal medya ortamında taraftar baskısından etkilenmediğini inkar etmek, gerçeklerden uzak yaşamaktır.

Avrupa'da gruplarda, Kupa'da Çeyrek Finalde şu Konya'ya elenmek fiyaskodur. Beşiktaş'ın kadrosu TR'nin en iyi 2 kadrosundan biri... Kimse durumu hafifletmeye çalışmasın. Fakat elimizde bir lig kaldı, ona odaklanmak zorundayız.
İşte bunları görüp insanlar umutsuzluğa kapılıyor belki Avrupa'da ve kupada yolumuza devam etsek umutlarımız artacak ama insanlar geçmişe bakıp acaba mı demeye başlıyorlar. Bir de şu nokta var hem takımın kadrosu iyi diyoruz hem de elenmemiz iyi oldu daha zinde olacağız diyoruz e hani bu kadro iyiydi? Kendi içimizde çok çelişiyoruz pek çok noktada.

Kadro iyi, ama özellikle savunmada geniş değil. Bu ikisinin farkını anlayın lütfen. Kupa maçında Marcelo kırmızı görüp ceza aldı, Başakşehir'e ligde puan kaybettik. Fenerbahçe'yle iki kupa maçı oynasak, kesin eyyamcının teki atardı bizim bu stoperlerden birini.

Ayrıca Konya'ya elenmek fiyasko falan değil, Konya'ya biz ilk maçta elendik zaten ve nasıl elendiğimizi herkes gördü. O ilk maç hakemin etkisi olmadan 1-0 bitse, ne dün Konya Çanakkale geçilmez oynayabilirdi, ne de biz boş alan bulmakta zorlanırdık.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 14:01:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ekrembaser

ersan'ın içine tosiç kaçmış ilk maçında kendi kalesine atmış :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cevabını 2 mesaj sonra bir başka arkadaş vermiş.

Fenerbahçe'yle oynayıp intikam alamadan kupadan elensek, her yer yine yangın yerine dönecekti belli ki. 1 maç kaybettikmillet başladı Olcay, Gökhan Oğuzhan gönderilmesli muhabbetine. Futbolcuların şu sosyal medya ortamında taraftar baskısından etkilenmediğini inkar etmek, gerçeklerden uzak yaşamaktır.

Kadro iyi, ama özellikle savunmada geniş değil. Bu ikisinin farkını anlayın lütfen. Kupa maçında Marcelo kırmızı görüp ceza aldı, Başakşehir'e ligde puan kaybettik. Fenerbahçe'yle iki kupa maçı oynasak, kesin eyyamcının teki atardı bizim bu stoperlerden birini.

Ayrıca Konya'ya elenmek fiyasko falan değil, Konya'ya biz ilk maçta elendik zaten ve nasıl elendiğimizi herkes gördü. O maç hakemin
Yine Hakeme filan bağlamışsın o yüzden polemiğe girmeyi doğru bulmuyorum çünkü bu muhabbetler baydı artık. Takım kötü değil, elenmek doğal çünkü hakem etki etti, geçmişe bakıp elli tane böyle cümle bulabilirim. Yine futbolcular suçsuz taraftar suçlu hakemler suçlu. Cidden artık komik kaçıyor bu söylemler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalpençesi

Ben bu istatistiginde saçma olduğunu düşünüyorum çünkü 5 mağlubiyetin dördü kupa.hala lig için çok avantajlıyız ama oyun olarak avantajlımıyız hayır bu çok can sıkıcı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 başlarken bizim hem ztk hem lig hedefimiz vardı.Orda 2016 maçlarını listeleyeceğim tabi ligi ayrı olarak anlatmadım zaten.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Kalyoncu

2016 başlarken bizim hem ztk hem lig hedefimiz vardı.Orda 2016 maçlarını listeleyeceğim tabi ligi ayrı olarak anlatmadım zaten.
Oyun olarak düzelmek istiyorsak atiba tolgay oguzhan sosa olcay gomez onbirine dönmek o zaman nasıl kendi oyunumuzu oynuyoruz tabi kenarda bekleyen üç suratsız için bir çözümüm yok onuda siz bulursanız güzel olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Tolgay Quaresma'yla değişseydi daha mı çok sorumluluk almış olacatı o kısmı anlamadım? Mesele Tolgay'ı merkeze, Oguzhan'ı öne, Sosa'yı kanata atmaksa eger dün bunu deneyebilirdi hoca. Ama denemedi. Demekki boyle bir şey yok aklında. Benim savundugum bu. Tolgay'ın fiziksel olarak hazır olmaması ayrı konu

Hoca dün Sosa'ya resmen dayak attıkları için aldı oyundan
ama dediğini de deneyebilir miydi? tamamen kendi tasarrufu oldu
Dün tolgay herhangi birinin yerine oyuna girebilirdi (boyko dahil)
fakat bir şey denemek için değil.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Willerdem

Eskişehir'i 5'leyerek kendimize gelmemiz lazım.
Bu takım bu sene şampiyon olacak.

Çevrimdışı firewater

Eleştiri bile yapılmasın 12 hafta . Ne yazıp çizip gömüp sıyıracaksak 3 ay sonra yaparız. Lig bitsin önce şimdi destek zamanı . Hele o futbolcu sosyal profili altına küfredenlerin beynine kan götüren damarları seveyim .

Yapıcı ne yapacaz tarzında konuşulacaksa konuşulmalı. Mesela Tosic stoperde Marcelo ile kullanılınır mı ?  q17 ile tik tak pas trafiği mi durdu . Kerim daha çok mu kullanılmalı ?

Ama öldük bittik demek bizi öldürür şuanda , ölüp bitsek bile lig bitmeden kimse bunu dillendirmesin .

Hoşgeldin geçen sene :) :)

Çevrimdışı ozan062

2020 olunca konuşmak gerek bunu.

4 sene sonra aynı sayıya ulaşma ihtimali cok zor  yani kalan yıllarda avrupaya hep gittğimizi sayarsak 12de 6 yapıcakki demirörene yetişsin sonrasında geçmesi için de 7 ve üzeri lazım yani nerden baksan her sene bir kupa garanti ve aradada bir tane daha birşeyler kazanmamız gerekiyor:) çifte kupalar yani,,, fener ve gsnin stad yapımından sonraki olusturdukları gelir havuzları bizde o sıçrayışı yaratmayacak yani biz müthiş kadrolar yaratmıcaz dolayısıyla biz yine benzer kadrolar kurucaz gsnin stada geçişi ilee iki sene ard arda rakiplerine +10 puan farkı biz atamayacaz.. gibi gibi..

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 14:14:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoşgeldin geçen sene :) :)
Sene sonunda yine herşeyin suçlusu olarak taraftar, hakemler, federasyon ve renkli medya ilan edilmez umarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine Hakeme filan bağlamışsın o yüzden polemiğe girmeyi doğru bulmuyorum çünkü bu muhabbetler baydı artık. Takım kötü değil, elenmek doğal çünkü hakem etki etti, geçmişe bakıp elli tane böyle cümle bulabilirim. Yine futbolcular suçsuz taraftar suçlu hakemler suçlu. Cidden artık komik kaçıyor bu söylemler..

Dostum, komik kaçan bir şey yok. Konya maçında 60 dakika top bizdeydi, kalkmayan ofsayt ve akabinde kırmızı kart maçın ve turun kaderini değiştirdi.

Şenol hoca'ya mı bağlayayım bağlayayım o mağlubiyetin sonucu, "bak forumda Serhat diye biri var Şenol hoca'ya ne güzel akıl veriyordu ama şenol hoca dinlemiyordu" diye?

Komik kaçıyormuş, Fenerliler hala ilk kazandığımız 3-2'lik maçın hakemini konuşuyorlar. Yarım sezon geçti üzerinden, hala Halis Özkahya muhabbetinde herifler. Neymiş, Ersan'ı atmamış. Olay da bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dostum, komik kaçan bir şey yok. Konya maçında 60 dakika top bizdeydi, kalkmayan ofsayt ve akabinde kırmızı kart maçın ve turun kaderini değiştirdi.

Şenol hoca'ya mı bağlayayım bağlayayım o mağlubiyetin sonucu, "bak forumda Serhat diye biri var Şenol hoca'ya ne güzel akıl veriyordu ama şenol hoca dinlemiyordu" diye?

Komik kaçıyormuş, Fenerliler hala ilk kazandığımız 3-2'lik maçın hakemini konuşuyorlar. Yarım sezon geçti üzerinden, hala Halis Özkahya muhabbetinde herifler. Neymiş, Ersan'ı atmamış. Olay da bu.
Maç sonunda %70 top oranına sahip olan takıma mı veriyorlar puanı? Topu o kalenin içine sokup galip gelene veriyorlar. Sonuca baktığında biz bunlar yapamadık ve elendik. Hadi ilk maçta hakem etki etti 2.maçta tek bir pozisyonumuz yok o kadar top bizde olmasına rağmen ve yine kaybettik. Bunu neye bağlıyorsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 14:18:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4 sene sonra aynı sayıya ulaşma ihtimali cok zor  yani kalan yıllarda avrupaya hep gittğimizi sayarsak 12de 6 yapıcakki demirörene yetişsin sonrasında geçmesi için de 7 ve üzeri lazım yani nerden baksan her sene bir kupa garanti ve aradada bir tane daha birşeyler kazanmamız gerekiyor:) çifte kupalar yani,,, fener ve gsnin stad yapımından sonraki olusturdukları gelir havuzları bizde o sıçrayışı yaratmayacak yani biz müthiş kadrolar yaratmıcaz dolayısıyla biz yine benzer kadrolar kurucaz gsnin stada geçişi ilee iki sene ard arda rakiplerine +10 puan farkı biz atamayacaz.. gibi gibi..

Ne 6'sı ne 7'si :) 4 yılda 2 şampiyonluk alsın fazlasıyla yeterli 3 tadından yenmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu kadro çok geniş olmasa da 2 kupayı da alabilecek genişlikteydi kimse kusura bakmasın.

Çifte kupalı şampiyonlukta kadromuz çok mu genişti o yüzden elendik diye sevinmeyi doğru bulmuyorum.

Her neyse olan oldu artık önümüze bakmalıyız. Önümüzdeki 4 maç çok kritik. Hepsini kazanırsak Fb, Akhisar ve Gs maçlarında büyük ihtimalle takılacağı için yine avantajlı duruma geçeriz.

Bu arada sistemimizin çözüldüğü fikrine de çok katılamayacağım. Zaten ligin ilk yarısında da rakipler orta sahayı kalabalık tutup bizi oynatmamaya çalışıyorlardı şimdi de öyle. Sorun özellikle Oğuzhan'da ki fiziksel düşüş. Ligin ilk yarısındaki maçlarda geriden oyun kurmak için top alırdı ve baskı yediğinde bile topu bir şekilde rakip sahaya geçirebiliyordu. Bunun yanında ikili mücadelelerde kolay kolay yere düşmüyor en azından faul alıyordu. Oğuzhan'daki bu isteksiz tavırlar oyun sistemimize balta vuruyor artık. Rakipler de direnci biraz arttırmaya başlayınca ortadan zorlayamıyoruz eskisi kadar.

Tabi bunun yanında takımın oyun iştahında da azalma var ki en büyük tehlike de bu. Olcay-Oğuzhan-Sosa-Töre-Gomez hepsinde düşüş var. Bizim en büüyk özelliğimiz oyun iştahımızın verdiği coşkuyla rakibe ön alanda basarak kaptığımız toplarla hızlı hücum ederek goller bulmaktı. Bunu yapamadığımız için Oğuzhan'ın yeteneklerinden de gerektiği ölçüde yararlanamıyoruz. Yani Oğuzhan fiziksel açıdan düşüş yaşıyor olsa da takım halinde eskisi gibi iyi hücum pres yapıyor olsak yani oyunu rakip alanda oynuyor olsak Oğuzhan'ın da kreatif özellikleri ortaya çıkacak ama maalesef takımda komple bir düşüş var.

Bir de Şenol Hoca'nın B Planı olmaması sıkıntı tabi. Normal oyun anlayışımız sekteye uğradığında taktiksel değişikliklere giderek çözüm üretemiyor maalesef bu da ayrıca tartışılması gereken bir konu. Tabi yine de çok iyi işleyen bir A Planımız var bunu her maç sahaya yansıtırsak kalan 12 maçta en kötü 5 puan kaybı yaşar ve hedefe ulaşırız.

Eskişehir maçıyla birlikte üzerimizdeki ölü toprağı atmamız lazım. Herkes şapkasını önüne koyarak içerideki sorunları çözüp şampiyonluğa yürümek için var gücüyle çalışmalı. Şenol Hoca ve oyuncuların 12 resmi maçımızın kaldığını iyi anlamalılar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ersan kendi kalesine gol attıktan sonra berberlik golünü atmış.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

:ok:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

ersan hem kendi kalesine havalandırdı hem rakip takımın kalesini :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kupadan elenip Fener'den intikam alamadık diye üzülenler Süper Kupa'yı beklesin  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

bu çin ligini neresi veriyor ?

Çevrimdışı ekrembaser

golden sonra kartal pençesi yapmış

Çevrimdışı tuncaboylu

Maç sonunda %70 top oranına sahip olan takıma mı veriyorlar puanı? Topu o kalenin içine sokup galip gelene veriyorlar. Sonuca baktığında biz bunlar yapamadık ve elendik. Hadi ilk maçta hakem etki etti 2.maçta tek bir pozisyonumuz yok o kadar top bizde olmasına rağmen ve yine kaybettik. Bunu neye bağlıyorsun?

Yahu ilk maçı 2-1 kaybetmişsin, deplasmanda yemeden 2 gol atman lazım ki turu geçesin. Karşındaki takım da çöpçü değil sonuçta, 40 bin taraftarıyla ve 11 kişiyle organize savunma yapan lig 3.sü.

Şu şartlarda 2-1'in rövanşında elenmek neden fiyasko oluyor, onu anlamıyorum ben.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş veya diğer takımlar yapınca niye yasak?

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş veya diğer takımlar yapınca niye yasak?

tribünde siyasi içerikli mesaj yasak yalakalık yasak değil.
bu düpedüz YALAKALIK...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Takımın fizik anlamında düşüp düşmediğini net olarak anlamak için eskişehir maçını görmemiz gerek fener ve konya maçlarında kötüydük ama bi kaç maçlık düşüşler normal önemli olan ligin sonunu getirebilmek. fener sezonun ilk yarısında top oynamadı her sene aynı senaryo ilk yarılarda yürüyecek halleri yok devre arasından sonra çıkışa geçiyolar bizdede tam tersi hızlı başlıyoruz devreden sonra düşüyoruz.

Geçen sene biliç zamansız yükleme yapmış,ligi erken açtık avrupa lig yordu oyuncuları diyoduk bu sene o bahaneler kalmadı takımda devre arası kampından çıktı düşüşe geçmeleri için hiçbir neden bulamıyorum ben tek ihtimal q7 nin kadroda olması oyun planımızı bozmuş olabileceği bunun sebebide olcay ve töre nin sezon başından beri olan formsuzluğu eğer sıkıntı buysa halledilebilir ama yok fiziki düşüş başladıysa bittiğimizin resmidir buna bulunacak çare yok.

sosa,gomez zaten sezon başı bitiktiler devreye doğru toparladılar fiziki anlamda düşüş yaşayabilecek bi atiba bide oğuzhanı kabul ederim başka kimsenin düşüş yaşama hakkı yok oğuzhanı bir iki hafta dinlendirip ati,necip,sosa yada ati,tolgay,sosa yapılabilir bi kaç hafta sonrada kapanan çıkmayan takımlara karşı atiba dinlendirilir tolgay,ozi,sosa çıkar bi iki maçta atiba dinlendirilir.
BeŞiKtAşK