Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313091 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Futbolcu odaklı eleştirilerin pek bir anlamı yok. Takım olarak düşüş var ve Sistemimiz çöktü. Oyuncuların hırs, iştah, konsantrasyon düşüşleri var. O, şu, bu futbolcu diye birşey yok hepsi aynı. Sistemde ise ne sorun olduğunu bilmiyorum ama işlemiyor. Çalışmıyor. Şu konya maçı 90 dakika değil 900 dakika olsa 2 tane falan anca atarız.

Çevrimdışı cursedofdragon

tam bende bunu soracaktım bizde kalaydı

hiç yoktan oynatırdık.

Çevrimdışı 38life

Başkan'ın yarın tesislere gelmesini ve futbolcuları sert bir dille fırçalamasını, azarlamasını bekliyorum.

Çevrimdışı eniscan667

Üzüleceksek sezon sonu üzülelim.Şimdi zamanı değil.Şimdi ayağa kalkma zamanı hemen gardınız düsmesin renklileri sevindirmeyin.Bu takım buraya bu oyuncularla geldi bu oyuncularla bitecek baska çare yok önemli olan çabuk toparlanmak.Buda bize düsüyor

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Böyle bir mağlubiyetin kupada yaşanması iyi oldu . Ligde yaşansa daha kötü sonuçlar doğurabilirdi . Şimdi sağlam bir şekilde sirkelenip Eskişehir maçına çıkmamız lazım . Bence Eskişehir maçı şu zamana kadar oynayacağımız en kritik maç olacak . Eskişehiri geçersek yine Akhisar mağlubiyetinden sonra ki gibi seriye bağlarız diye düşünüyorum

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alexis elimizde patladi yasi 30 zaten satamazsin boyle beceriksiz adami keske kiralik alsaydik . Sene sonu teklif gelirse hemen satilmali .
Boyko desen komedi insan her ciktigi topa  kacirabilirmi boyko kacirir . Tolga su haliyle daha iyi artik bizimde Tolgayi tam destek vermemiz lazim sene sonuna kadar.
Senol Hoca karsi takim one yada kapaninca hicbir plani yok bu malasef bizim icin cok kotu , hoca bu durumlarda maçi izliyor bizim gibi.
Bence acil toplanti lazim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı mellfred

alexis topla iki defa güzel kat etti içeri ama rakipten uzak oynuyor evet. ve evet quaresma bizim set oynumuzu baltalıyor

Çevrimdışı 38life

Fırtına gibi estiğimiz haftalarda takımda bugün kim oynadıysa, geçen hafta kim oynadıysa onlar oynuyordu. Yani sorun mental ve taktiksel. Kadro aynı kadro. Yine fırtına gibi esebiliriz. Ama bu mental ve taktiksel sorunların çözülmesi gerek. Top Şenol Hocada.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2016, 23:59:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başarıyı kaldırmak ayrı meziyet ister. Her sene tam bu noktada kırılma ve gevşeme hissediyoruz.

Yaptığımız henüz bir şey yok biri futbolculara iyice anlatmalı bunu. Kalan 12 maç var. İçinde Fener maçı da yok yani bu şu demek, kazan ve kupayı kaldır.

O 12 maçı 1-0'larla değil çatır çatır oynayarak kazanacağız yeter ki gerekenler yapılsın kimse de boşuna umutsuzluğa kapılmasın kupa ile lig aynı şey değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Geçen yıl bu zamanlar... Bakın 12 maç var diyor.  :eyes

http://www.youtube.com/watch?v=9LrMDt7MKBU&feature=youtu.be

Daha geçen gün seyrettim bunu. Ama sanırım seyretmesi gerekenler bizler değiliz başkaları...

Çevrimdışı sallapati

ligde son 6 maçtır toplarımız direkten dönüyor

Çevrimdışı Tolga

Her şer de bir hayır var demişler.

Konya maçı bu sezon bize şampiyonluğun gelmesini sağlayacak belki de.

Bu maçtan gerekli dersler çıkartılırsa tekrardan çıkışa geçer ve şampiyonluğa uzanırız.

Oyuncular ve teknik ekip bu sezon 12 resmi maçımız kaldığını iyi anlamalılar ve ona göre hareket etmeliler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Başarıyı kaldırmak ayrı meziyet ister. Her sene tam bu noktada kırılma ve gevşeme hissediyoruz.

Yaptığımız henüz bir şey yok biri futbolculara iyice anlatmalı bunu. Kalan 12 maç var. İçinde Fener maçı da yok yani bu şu demek, kazan ve kupayı kaldır.

O 12 maçı 1-0'larla değil çatır çatır oynayarak kazanacağız yeter ki gerekenler yapılsın kimse de boşuna umutsuzluğa kapılmasın kupa ile lig aynı şey değil.
Tamamda abi ligde Mersin , Basaksehir , Fener maçlari iyimi oynadik ? Fener maçi hakem bizi dogradi ama oyunu ilk yari yine cok kotuydu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı eniscan667

Bir de passolig yüzünden maça gelmeyenler varsa lütfen bu inatlarından vazgeçsinler.Şimdi değilse ne zaman?

Çevrimdışı sallapati

içerde 5 dışarda 7 maçımız var....

bize düşen görev içerdeki 5 maçta 1 tane boş koltuk kalmamalı ve gereksiz tezahürat yapmak yerine , maçı takip ederek top rakipteyken rakibi ıslıklamak , bizdeyken de motive edici tezahürat ve alkışlarla motive etmektir...

eses
antalya
bursa
kayseri
osmanlı

bu 5 maçı taraftar kazandırmalı...

Çevrimdışı Uğurcan

Yalnız bir noktaya da değinmem lazım günlerdir forumda hakemi baskı altına alma konusunu deyip duruyorum bugün Gökhan Töre'yi takdir ettim hakem uyarırken gitti ağzının içine girdi dedim kafa atacak şimdi hakeme öyle dinledi piskopat bakışlarla HELAL OLSUN  :steamed:.
Yapacaksın arkadaş tek başına değil takım olarakta gireceksin hakemin içine kadar bakacaksın gözlerinin içine sana değil sarı kart vermeyi elini oynatmaya korkacak.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı 38life

18-19 yaşımdan beri birşey söylüyorum ve merak ediyorum. Bu koca koca futbol kulüplerinde her yıl transferlere milyon eurolar harcanıyor. Peki neden çok ufak paralarla çalışabilecek bir motivasyon konuşmacısı ve takım psikoloğu bulundurmuyor kulüpler? Neden? Yoksa bunların etkisine inanılmıyor mu? Okadar mı bağnaz ve geri kafalı kulüplerimiz?

Bizim ihtiyacımız olan şey şu:

Çevrimdışı atalay

Avrupa'daki majör ligler arasında en çok faule maruz kalan takımız. Oyuncuların saha içi reaksiyonlarında bu kadar pasif kalmasını anlamıyorum. Bu ligde ağlamayan çocuğa meme vermezler.

Çevrimdışı denilanz

Yalnız bir noktaya da değinmem lazım günlerdir forumda hakemi baskı altına alma konusunu deyip duruyorum bugün Gökhan Töre'yi takdir ettim hakem uyarırken gitti ağzının içine girdi dedim kafa atacak şimdi hakeme öyle dinledi piskopat bakışlarla HELAL OLSUN  :steamed:.
Yapacaksın arkadaş tek başına değil takım olarakta gireceksin hakemin içine kadar bakacaksın gözlerinin içine sana değil sarı kart vermeyi elini oynatmaya korkacak.

Bir işe yaradı mı, hayır. Hatta Oğuzhan kart bile gördü itirazdan. Töre de büyük ihtimal gözünü bile kırpsaydı görecekti kartı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:14:13
  • Beşiktaş / Bodrum
18-19 yaşımdan beri birşey söylüyorum ve merak ediyorum. Bu koca koca futbol kulüplerinde her yıl transferlere milyon eurolar harcanıyor. Peki neden çok ufak paralarla çalışabilecek bir motivasyon konuşmacısı ve takım psikoloğu bulundurmuyor kulüpler? Neden? Yoksa bunların etkisine inanılmıyor mu? Okadar mı bağnaz ve geri kafalı kulüplerimiz?

Bizim ihtiyacımız olan şey şu:

Çünkü normal şartlarda bu teknik direktör meziyetidir. Onda barınması gerek bu yeteneğin ki Şenol Güneş'in yüksektir aslında bu özelliği.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mülkübey

İnternete bakiyorum cevreme bakiyorum cok fazla Besiktasli  var , cok fazla taraftarimiz var super bir stat yapiyoruz gelecegimiz aydinlik tek yapmamiz gereken bu topculari 12 mac kampa mi alacaz napicaz bilmiyorum ama  bu maçları kazanmamız lazım. Bu kadar büyük bir camia bu sene  şampiyon olmalı.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:17:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece 12 maç var. Eleştirin ama ne hocayı, ne yönetimi ne oyuncuları yemeyin birbirinize düşmeyin.

12 maç. Sonra elbet ayıklama yapılacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı vural

Sadece 12 maç var. Eleştirin ama ne hocayı, ne yönetimi ne oyuncuları yemeyin birbirinize düşmeyin.

12 maç. Sonra elbet ayıklama yapılacak.

her sene ayıklama yapıyoruz zaten...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 00:20:37
  • Beşiktaş / Bodrum
her sene ayıklama yapıyoruz zaten...

Tabi ki yapılacak aksini beklemek mantıklı olur mu? Her sene 3-4 gider 3-4 gelir mesele geminin yürümesi. Batırmayalım o yüzden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli