Uzun uzadıya tek tek futbolcuların ve futbolun analizini yapmaya gerek yok, kaldı ki o kadar teknik bilgim senelerini bu işe vermiş kardeşlerimize saygısızlık yapmaya haddim de yok.
Ama;
As kadro dışında yedekte bekleyen istisnasız TÜM oyuncuların çöp olduğunu acı bir şekilde gördük.
Turu kaybettik, dilerim sene sonunda Serdar Kurtuluş, Mustafa Pektemek, Tosic ve hatta yol yakınken Alexis'ten de kurtuluruz.
Boyko'ya yorum yapmayacağım. Ama bu akşam daha önce kendisi hakkında yazdıklarımdan utandırdı beni.
Bu akşam ilk defa çaresiz bir Beşiktaş gördüm ve bu motivasyonsuzlukla tünelin sonundaki ışık gittikçe uzaklaşıyor.
Hakeme laf söyleyeceğim tabi, bu kadar maçı çirkinleştiren;
her taç atışını 30 saniyede,
her aut atışını 15-20 saniyede,
her duran topu 2-3 defa birbirlerine bırakan takımın bir tane oyuncusuna bile gecikme için sarı kart göstermedi.
Sosa, Oğuzhan, Mario, Tosic tekme dirsek kafa göz içinde kaldı, bir tane faul sarı kart vermedi.
En az 3-4 olgun atağımızı bölen faule sarı kart vermedi.
Aykut hoca çirkef oyununa devam ediyor, köpek gibi kapattı takımını.
Ama gözler üzerinde, çok sevdiği fenerbahçesine karşı takımını bu akşamki gibi oynatmaz ise,
ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZDİR.
Son söz, Beşiktaşlı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Bu kadar çok basının hakemlerin ve hatta yayıncı kuruluşta adı yorumcu olan insanlara karşı yıkılmak istenen bir kale olmamıştır ve biz bu kaleyi YIKTIRMAYACAĞIZ.