Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311841 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

fb-kayseri maçı öncesi Tolunay hoca bıraktı.. gene bi fırıldaklar dönüyor

Çevrimdışı canU

Adaletine ettiklerim. Sadece 2 tribüne ceza vermişler fenerin ahlaksızlar. Bize olunca 4er 4er fener anca 2. Ahlaksızlar. Rezalet düzen

Çevrimdışı Deniz

Gelişmelere bakıp ufak çapta bir analiz yapalım:

1)Bütün stad hep bir ağızdan küfür etti.
2)Beşiktaş ın en önemli değerlerinden birine toplu küfürler yapıldı.
3)Olaydan 1 gün sonra kulüp duruma tepki gösterdi.
4)Fener küfürbaz taraftarına sahip çıktı
5)Başkan basın toplantısı yaptı ve özellikle hakem kararlarına atamalarına tepki gösterdi.
6)MHK başkanı yemedi içmedi hakemi değiştirmeyecez diye açıklama yaptı

Sonuç:

1)90 dk boyunca küfür edip ,Beşiktaşın en büyük değerlerinden birine ayrıca küfürler eden fener 100 bin lira ceza ile bu işten yırttı.
2)maçın hakemi değişmedi.

Adamlar açıkça biz istediğimizi yaparız ne yaparsanız yapın umrumuzda değil diyor.Resmen 4 senelik suskunluk bunlara "Beşiktaşı ezebilirsiniz" gibi bir algı yaratmış.Bu imajdan acilen kurtulup bunlarla mücadele etmeliyiz.Yoksa bu güç şampiyonluğu da elimizden almaya çalışacak buna müsade etmemeliyiz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LithuM

Cok buyuk bir tepki gostermemiz lazim sampiyonluk elden gitmeden. Sokaklara dokulmenin zamani geldi!

Çevrimdışı canU

Bu işler basit aslında. Futbolun katili denildi diye yazan temsilciyi baskıya alıcaksın statta. Her türlü zorluğu çıkartacaksın. Ama işte başkalarının stadında zor işimiz. Geçelim şu stada ne gözlemci ne hakem oradan çıkamayacağını hissetmeli.

Olacak iş değil ya digiturk sesi kıstı en az 15dk tüm tribün küfür etti. Maçı izlerken fenerli arkadaşa dedim gene size 2 tribün ceza verirler o da yok ya bu sefer 4 verirler tüm stat bağırıyor dedi. Her zaman olduğu gibi görünen köy kılavuz istemiyor inanılmaz adaletsiz bir düzen var.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 19:17:14 canU ]

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Cenk tosun derbide 10 dakika sahada kaldı kasık zorlaması olmuş. Bu nasıl oluyo? bende de bi kere olmuştu bu hamlıktan ve kendimi çok zorlamıştım. Şimdi 10 dakika sahada hiç bir şey yapmadan da oluyo mu bu zorlama?

Çevrimdışı Librarius

Gelişmelere bakıp ufak çapta bir analiz yapalım:

1)Bütün stad hep bir ağızdan küfür etti.
2)Beşiktaş ın en önemli değerlerinden birine toplu küfürler yapıldı.
3)Olaydan 1 gün sonra kulüp duruma tepki gösterdi.
4)Fener küfürbaz taraftarına sahip çıktı
5)Başkan basın toplantısı yaptı ve özellikle hakem kararlarına atamalarına tepki gösterdi.
6)MHK başkanı yemedi içmedi hakemi değiştirmeyecez diye açıklama yaptı

Sonuç:

1)90 dk boyunca küfür edip ,Beşiktaşın en büyük değerlerinden birine ayrıca küfürler eden fener 100 bin lira ceza ile bu işten yırttı.
2)maçın hakemi değişmedi.

Adamlar açıkça biz istediğimizi yaparız ne yaparsanız yapın umrumuzda değil diyor.Resmen 4 senelik suskunluk bunlara "Beşiktaşı ezebilirsiniz" gibi bir algı yaratmış.Bu imajdan acilen kurtulup bunlarla mücadele etmeliyiz.Yoksa bu güç şampiyonluğu da elimizden almaya çalışacak buna müsade etmemeliyiz

Yahu alti ustu loser Fenerbahce camiasiyla mucadele ediyoruz. Tamam lobileri var ama loser bir camiadan cekinmeyin. Bu sene her turlu sampiyon olacagiz Allah'in izniyle. Rahat olun. Tabi bu oynanan oyunlara sessiz kalalim demek degildir.

Futbol takimimiz FB takimindan kat be kat daha kaliteli ve iyi futbol oynuyor. Icerde disarda derbi veya kucuk mac demeden oyunu domine ediyoruz. Bize dusen tribunleri doldurup hakem kurularina baski koymak. Gerisini oyuncularimiz hallediyor zaten.

Loser FB'nin bizi alt edebilmesinin 2 yolu var. Birincisi, kirilgan davranip, bu oyunlar karsisinda sukunetimizi kaybetmemiz. Ama goruyorum ki artik bu oyunlara serbetliyiz ve bu oyunu yemiyoruz.

Ikincisi FB'nin sike yapmasi ki artik bu is oyle kolay degil. Butun telefonlar dinleniyor ve bu ise cesaret edebileceklerini zannetmiyorum.

Dolayisiyla son maca 2 puan geriden bile girsek yine loser FB loserligini yapip sampiyonlugu bize birakir. Fakat biz sampiyonlugumuzu insallah ligin bitimine en az 3 mac kala ilan ederiz. Rahat olun...

stadyumu dolduruyoruz, hakemlere baski uyguluyoruz ve sonuc: SAMPIYON BESIKTAS 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Durum bu olsa keşke abi :) kendim konyalı olunca,konya tribününden yığınla arkadaş var hali hazırdai sabahtan beri 4 tane arama aldım ; konya tribününe gireceksen dikkatli ol arkadaşların varsa onlarıda uyar burada bildiğin bileniyor diye..bir durumlar dönüyor bazı taraftar gruplarında..ki biliyorum o grupların düşünce yapılarınıda, bedenleri 21. beyinleri 14.yy da kalmış çok adam var içlerinde, o yüzden kadın çocuk dinlemez saldırabilirler dedim..

Nerde Konya da o Güven Özveri Tecrübe, Konyayi baskent yaptirmasinlar bizim taraftara..

Çevrimdışı muhendis

Sezonun 2. Yarısı başladığından bu yana kötü oynuyoruz.üzgünüm ama bu maçın ilk devresi de çok kötüydük.maalesef sezonun kalanı için umutsuzum

Çevrimdışı sallapati

takım malesef aynı 11 tempoyu kaldıramıyor... oğuzhan , sosa , atiba üçlüsü kevgire döndü.... veli ve tolgay neden ısındırılmıyor yavaş yavaş maçlara?

marcelo ve alexis hata yapacağım korkusuyla korkak dövüşüyor... sosa ilerde kayboluyor...

Çevrimdışı atalay

Yapılan transferde her daim yanılmadığıma sevinsem mi; yoksa Beşiktaş için üzülsem mi?

Çevrimdışı talha

Yapılan transferde her daim yanılmadığıma sevinsem mi; yoksa Beşiktaş için üzülsem mi?
Boşver uefa ilk onbire seçmiş fifa da yılın kaleci adaylarının arasına girmiş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca ve oyuncular İstanbul'a döndüklerinde bu düşüşün nedenlerini el birliğiyle oturup konuşmalılar.

Bizim için en önemli şey motivasyon o da giderse sezonun sonunda yine hedefi göremeyiz.

Herkesin kendine gelmesi lazım. 12 lig maçının hepsini lige başladığımız o hevesle oynamalıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim bir scout sistemimiz var aböüüvv..haydi iyi geceler

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Konuşacak çok şey var

Ama ne yazılsa boş bence çünkü gelecek tepkiler belli işte daha zamana ihtiyacı var

Tolga da bakacak bu beni kesemez Tolga eski Tolga olacak

Böyle böyle ikidir kaybediyoruz aralarda

Çevrimdışı aşığımsana

Quaresma'yı gelmesinden önce en az isteyen biriydim. Ama gelgelim son maçlarda bir şeyler yapmaya çalışan bir iki kişiden birisi. Abi ruh diyordik ruh da kalmamış takımda. Hakem yine doğradı sağolsun. Lige adapte nasıl olucaz merak içindeyim. Allah büyük.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

İçerde sadece '1' futbolcumuz var ve 5252354 orta açıyoruz. 😃😂

Takımın hızlı ve pas oyunu bozuluyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı muhendis

Şampiyonluk için Uefa dan elenmek lazım.lige konsantre olalım sadece.zaten Türkiye kupası da önemsiz.ondan da elenelim lige konsantre olalım iyice.derken püffff lig de gider.yine sıfıra sıfır elde var 0.arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama geçen yılki Biliç in takımı bundan daha iyi futbol oynuyordu.gerçekler acıdır yavaş yavaş gerçekle yüzleşelim bence bu takım şampiyon falan da olamaz.hem şu yok şampiyonluk için şu kulvardan vazgeçelim yok şu da zaten önemsiz, hafta içi maç yapmak lig açısından bizi zorlar falan zırvalarını da lütfen bırakalım artık.büyük takım oynadığı her kulvarda zirveyi hedefler.şu kulvarı kazanmamız için şu kulvarı sallayalım mantığı çok yanlış.yazık çok yazık.bu arada bu Boyko yu da bize güzel ittirmişler, birgün Tolga yı mumla arayacaksın deseler kahkaha atardım ama bugünleri de görecek mişiz :akuma:

Çevrimdışı aşığımsana

Şenol Hoca ve oyuncular İstanbul'a döndüklerinde bu düşüşün nedenlerini el birliğiyle oturup konuşmalılar.

Bizim için en önemli şey motivasyon o da giderse sezonun sonunda yine hedefi göremeyiz.

Herkesin kendine gelmesi lazım. 12 lig maçının hepsini lige başladığımız o hevesle oynamalıyız.
Ben öyle bir ışık göremiyorum abi nasıl olacak merak içindeyim. İnşallah geri iyi bir dönüş yaparız Eskişehir galibiyetiyle  :alala:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Uzun uzadıya tek tek futbolcuların ve futbolun analizini yapmaya gerek yok, kaldı ki o kadar teknik bilgim senelerini bu işe vermiş kardeşlerimize saygısızlık yapmaya haddim de yok.

Ama;

As kadro dışında yedekte bekleyen istisnasız TÜM oyuncuların çöp olduğunu acı bir şekilde gördük.

Turu kaybettik, dilerim sene sonunda Serdar Kurtuluş, Mustafa Pektemek, Tosic ve hatta yol yakınken Alexis'ten de kurtuluruz.

Boyko'ya yorum yapmayacağım. Ama bu akşam daha önce kendisi hakkında yazdıklarımdan utandırdı beni.

Bu akşam ilk defa çaresiz bir Beşiktaş gördüm ve bu motivasyonsuzlukla tünelin sonundaki ışık gittikçe uzaklaşıyor.

Hakeme laf söyleyeceğim tabi, bu kadar maçı çirkinleştiren;

her taç atışını 30 saniyede,

her aut atışını 15-20 saniyede,

her duran topu 2-3 defa birbirlerine bırakan takımın bir tane oyuncusuna bile gecikme için sarı kart göstermedi.

Sosa, Oğuzhan, Mario, Tosic tekme dirsek kafa göz içinde kaldı, bir tane faul sarı kart vermedi.

En az 3-4 olgun atağımızı bölen faule sarı kart vermedi.

Aykut hoca çirkef oyununa devam ediyor, köpek gibi kapattı takımını.

Ama gözler üzerinde, çok sevdiği fenerbahçesine karşı takımını bu akşamki gibi oynatmaz ise,

ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZDİR.

Son söz, Beşiktaşlı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Bu kadar çok basının hakemlerin ve hatta yayıncı kuruluşta adı yorumcu olan insanlara karşı yıkılmak istenen bir kale olmamıştır ve biz bu kaleyi YIKTIRMAYACAĞIZ.

Çevrimdışı talha

Geçen sene bilice yükleniliyordu yok kupa gitti tok Avrupa gitti diye yine aynı devran

Bizden kötü dediğimiz adamlar hem kupa hem Avrupa hem de ligde devam ediyorlar

Bazı şeyler yanlış ne ama çözümünü bulan yok

Güya birşeyleri düzelecektik iyice beter yaptık

Çevrimdışı can1903

İçerde sadece '1' futbolcumuz var ve 5252354 orta açıyoruz. 😃😂

Takımın hızlı ve pas oyunu bozuluyor.
:s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Nerde sene başında Gomezin duvar olduğu Oğuzhan ve Olcayın ceza sahası içini zorladığı takım nerde? Quaresmanın daha 1 kere Gomeze pas attığını görmedim alıyo hep sağ ayağıyla rakip oyuncunun soluna doğru sürüp orta açmak başka bir şey yok. Quaresma ve Stoperler sistemin içine etti.

Çevrimdışı atalay

Marcelo ve Alexis 90 dakika boyunca çok güzel geri geri kaçtılar. Rhodolfo ve Ersan'ın önemini anlatamadım bir türlü...