Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301043 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gerçekten Boyko'yu niye aldık biz? Birisi mantıklı bir açıklama yaparsa cidden rahatlayacağım, düşünüyorum ama hiç bir sebep bulamadım. Madem Tolga bu kadar iyi neden devre arasında o kadar paraya kıyıp Boyko'yu aldık?

UEFA Avrupa ligi finali görmüş kaleci kenarda oturuyor...

2 sene üst üste bizi avrupadan men eden her gelen topu içeri alan hata üstüne hata yapan tolga hep kalede ?

Bende merak ediyorum açıkcası ?

Çevrimdışı Scout

Gerçekten Boyko'yu niye aldık biz? Birisi mantıklı bir açıklama yaparsa cidden rahatlayacağım, düşünüyorum ama hiç bir sebep bulamadım. Madem Tolga bu kadar iyi neden devre arasında o kadar paraya kıyıp Boyko'yu aldık?
Boykonun Zamana İhtiyacı Vardı Takıma Alışması İçin Yavaş Yavaş Takıma Isınmıştır Konya Maçından Sonra Kaleyi Artık Boykonun Koruyacağına Eminim
Pika Pika

Boykonun Zamana İhtiyacı Vardı Takıma Alışması İçin Yavaş Yavaş Takıma Isınmıştır Konya Maçından Sonra Kaleyi Artık Boykonun Koruyacağına Eminim

Hiç zannetmiyorum konya maçında belki boyko oynar lig maçında yine tolga oynar eminim :)

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Üzmeyin Tolga'yı ve Pektemek'i. eleştirinizi anlıyorum ama biraz fazla üzerine gidiyorsunuz Tolga'nın. Hocanın ondan başka alternatifi mi var? Bu oyuncuların hepsinden faydalanacağız, lig ve kupa devam ederken böyle eleştirmek bize yakışmaz.

(Tolga her gelen topu içeri aldı, UEFA'dan elendik ve ligde sıkıntılı bir hal aldık. Pektemek bırakın gol atmayı, oynamadan yılda 1,5 milyon eur para alıyor)

aynen devam. Biz zaten sevinmek için sevmiyoruz ki?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Scout

Hiç zannetmiyorum konya maçında belki boyko oynar lig maçında yine tolga oynar eminim :)
Şenol Hocanın Boykoya Güvenmemesi Konya Maçında Tedirgin ve Bireysel Hatalar Yapmasıydı Eğer ki Bunu Lig Maçında Yapıp Olası Bir Puan Kaybında Tüm Suç Boykonun Üstüne Yıkılacaktı Bence Boyko Bu Konya Maçında Güzel Oynarsa Tolga Bir Daha İlk 11 Yüzü Göremez  :money:
Pika Pika

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En son transfer olduktan bir kaç maç sonra Boyko kaleyi alacaktır diyen adamla doluydu bu forum. Sen de çok beklersin gibime geliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Trabzonda Onur Kıvrak ameliyat olabilirmiş, Tolga'yı alsalarya - Trabzonun çocuğunu kendi yuvasına döndürsünler bizde destek verelim . Trabzonun Tolga'ya Tolga'nın Trabzona ihtiyacı var , bu durum karşısında kimse gözlerini kapamasın destek olalım .

Şenol Hocanın Boykoya Güvenmemesi Konya Maçında Tedirgin ve Bireysel Hatalar Yapmasıydı Eğer ki Bunu Lig Maçında Yapıp Olası Bir Puan Kaybında Tüm Suç Boykonun Üstüne Yıkılacaktı Bence Boyko Bu Konya Maçında Güzel Oynarsa Tolga Bir Daha İlk 11 Yüzü Göremez  :money:

hayallerin suya düşmez inşallah ne diyeyim.

Geçen sene bilic'in pektemek,necip ısrarı bizi bitirdi şampiyonluk gitti.

Bu senede şenol hocanın ısrarları yüzünden gidicek diye korkuyorum.

Çevrimdışı Scout

hayallerin suya düşmez inşallah ne diyeyim.

Geçen sene bilic'in pektemek,necip ısrarı bizi bitirdi şampiyonluk gitti.

Bu senede şenol hocanın ısrarları yüzünden gidicek diye korkuyorum.
Merak Etmeyin Her Şey Bu Konya Maçına Bağlı Önceki Maçta ki Gibi Hatalar Yaparsa Maalesef Sene Sonuna Kadar Tolgayı Görmüş Oluruz :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Merak Etmeyin Her Şey Bu Konya Maçına Bağlı Önceki Maçta ki Gibi Hatalar Yaparsa Maalesef Sene Sonuna Kadar Tolgayı Görmüş Oluruz :bandit:
Tolga'nın yaptığı hataları ne yapacağız? Şimdiye kadar çoktan gitmesi gerekmiyor muydu Tolga yaptığı hatalarla? Bu ne çelişki diye sorasım geldi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga Pektemek gibi oyunculara teşekkür edip yollar ayrılmalı sene sonunda
Beşiktaş için yetersizler

Çevrimdışı Ensar

bu takım bu sene şampiyon olacak o kadar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga Pektemek gibi oyunculara teşekkür edip yollar ayrılmalı sene sonunda
Beşiktaş için yetersizler
Tosic, Veli, İsmail, Necip bunları da ilave etsen fena olmaz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Scout

Tolga'nın yaptığı hataları ne yapacağız? Şimdiye kadar çoktan gitmesi gerekmiyor muydu Tolga yaptığı hatalarla? Bu ne çelişki diye sorasım geldi.
Sosyal Medyada ve Türk Spor Medyasının Boykonun Küçük Bir Hatasında Hemen Aç Kurtlar Gibi Saldıracağını Biliyoruz Ve Bence Bu Boyko İçin Çok Kötü Olurdu Sonraki Dönemlerdeki Performansına Çok Büyük Etki Ederdi
Pika Pika

Çevrimdışı yigitcan1903

Tosic, Veli, İsmail, Necip bunları da ilave etsen fena olmaz :)
Velinin sakatlık durumuna bakmak lazım
İsmail de yedek tutulabilir,rekabete girip performansını yükseltir sağlam bir rakiple
Ama o sağlam rakip gelecek mi,hiç sanmıyorum

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Başkan Toplantıya Başladıı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Velinin sakatlık durumuna bakmak lazım
İsmail de yedek tutulabilir,rekabete girip performansını yükseltir sağlam bir rakiple
Ama o sağlam rakip gelecek mi,hiç sanmıyorum
Tüm vasıfsız adamlar gitmeli, Veli artık hayatta üst düzey bir oyuncu olamaz tamamen bitmiş fazla vakit harcamadan gönderilmeli, İsmail ise futbolu aklıyla değil vücuduyla oynamaya çalışıyor belli başlı noktalarda işe yarıyor ama çoğu zaman yaramıyor, futbolu aklıyla oynayan adamlar lazım bize, İsmail gibi Necip gibi Tosic gibi futbol aklı yerlerde olan adamlarla belli bir seviyenin üstüne çıkmakta zorlanırız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Serhat eleştirilerin yanlış yere. Zaten forumda bir kaç pollyanna arkadaşımız hariç, herkes Tolga'nın en kısa zamanda gitmesinden yana. Bu eleştirileri burada yapmanın hiç bir anlamı yok. Yönetim tolga'yı yollamıyor. Ya maçta protesto edeceğiz ya da sosyal medyadan çok sert bir kampanya başlatacağız. bununla ilgili önerilerin varsa duymak isterim.

Çevrimdışı Scout

Oha Pozisyonları Gösteriyor Fikret Orman Büyük Olay Var İzleyin Toplantıyı
Pika Pika

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosyal Medyada ve Türk Spor Medyasının Boykonun Küçük Bir Hatasında Hemen Aç Kurtlar Gibi Saldıracağını Biliyoruz Ve Bence Bu Boyko İçin Çok Kötü Olurdu Sonraki Dönemlerdeki Performansına Çok Büyük Etki Ederdi
Tolga tepkinin tillahını gördü hem Sosyal medyada hem basında. Ben Tolga diyorum sen halen Boyko diyorsun bana..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Tam istediğim şeydi böyle bir video hazırlanması.  :claps:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Scout

Tolga tepkinin tillahını gördü hem Sosyal medyada hem basında. Ben Tolga diyorum sen halen Boyko diyorsun bana..
Boyko ile Tolga Bir mi ?
Pika Pika

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat eleştirilerin yanlış yere. Zaten forumda bir kaç pollyanna arkadaşımız hariç, herkes Tolga'nın en kısa zamanda gitmesinden yana. Bu eleştirileri burada yapmanın hiç bir anlamı yok. Yönetim tolga'yı yollamıyor. Ya maçta protesto edeceğiz ya da sosyal medyadan çok sert bir kampanya başlatacağız. bununla ilgili önerilerin varsa duymak isterim.
Maçta protesto etmeyin deniyor, sosyal medyada kampanya yapıldı ama yönetim çıktı açıklama yapıp olayı soğuttu. Daha ne yapmamız lazım ki bu adamın gitmesi için? Ben burada Şenol Hoca'ya dokundurmuştum zamanında ben de nasibimi aldım o yüzden o topa girmek istemiyorum artık ama cidden Tolga'nın halen kalede olmasını hiç bir mantıklı nedene bağlayamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Scout

Bence Karakter Meselesi
Pika Pika

Çevrimdışı panic13

Maçta protesto etmeyin deniyor, sosyal medyada kampanya yapıldı ama yönetim çıktı açıklama yapıp olayı soğuttu. Daha ne yapmamız lazım ki bu adamın gitmesi için? Ben burada Şenol Hoca'ya dokundurmuştum zamanında ben de nasibimi aldım o yüzden o topa girmek istemiyorum artık ama cidden Tolga'nın halen kalede olmasını hiç bir mantıklı nedene bağlayamıyorum.

Seninle tamamen aynı fikirdeyim. Bence artık görece önemsiz bir maçta (mesela Konya maçı) çok sert bir protesto yapılmalı. aklıma başka net çözüm gelmiyor. Çünkü biz tepki koymadan yollamayacaklar. Vallahi çok korkuyorum tekrar sözleşme imzalanacak diye.