Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294732 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brci

kast edilen şey su

necmi abi diyorki quaresma oynarken oguzhan sosa ve diğerleri istedikleri pasları ve takım oyununu oynayamıyor yani oyun yapısını dönem dönem bireyselleştirdiği için

takımı kötü etkiliyor diyor nitekim birçok maçta katılıyorum ki bende quaresma severimdir bilenler bilir

bunun bende farkındayım bu yüzden özellikle belirtiyorum ki mesela Quaresma 2010 da ilk geldiğinde topu her aldıgında en az 10 saniye tutup öyle veriyorsa bu sene en fazla 3-5 saniyede ayağından çıkarmaya çalışıyor. Kaldı ki dün takımın en üretken adamıydı. Ben de bazen oğuzhan sosa ve olcay 3 lüsünün çok ezbere pas yaptıgını düşünüyorum .. yapmak istedikleri uygulamaya çalıştıkları çok güzel ama arada bi insiyatif al bas geç şut çek altı pasa kadar verkaç yapma artık hele ki büyük maçlarda sonuç odaklı oyna Tümer tek başına ipe diziyodu fener defansını 2003 ahmet dursuna asist 0-1 kadıköy ...2004  zaten 3-4 lük son galibiyetimiz .

Çevrimdışı ozan062

bunun bende farkındayım bu yüzden özellikle belirtiyorum ki mesela Quaresma 2010 da ilk geldiğinde topu her aldıgında en az 10 saniye tutup öyle veriyorsa bu sene en fazla 3-5 saniyede ayağından çıkarmaya çalışıyor. Kaldı ki dün takımın en üretken adamıydı. Ben de bazen oğuzhan sosa ve olcay 3 lüsünün çok ezbere pas yaptıgını düşünüyorum .. yapmak istedikleri uygulamaya çalıştıkları çok güzel ama arada bi insiyatif al bas geç şut çek altı pasa kadar verkaç yapma artık hele ki büyük maçlarda sonuç odaklı oyna Tümer tek başına ipe diziyodu fener defansını 2003 ahmet dursuna asist 0-1 kadıköy ...2004  zaten 3-4 lük son galibiyetimiz .

maç öncesi qurasmadan birsey beklemeyin diyen rahat 10 kişi vardı çnk biliyoruz geçmiştede bu senede fark yaratamıyor büyük maclarda

ama onun dısında dediğin gibi alışılmısın dısına cıkıyor ve maçları alıyor fakat büyük maçlarda maalesef karsıdakiler biraz akıllı biraz fiziksel üstünlüğü varsa q17yi kitliyorlar

bizim bekler birbirinin tersi ismail ileri cıkar defansı beceremez

beck defansı becerir ileri çıkamaz çıksada hep yerden ve kreatiflikten yana olmayan ortalar yapar

fakat beck birsekilde savunmayı becerirken ismail aslında ikisinide beceremiyor ve yediğimiz gol ve atraklarda kendisinin payı çok çok yüksek

benim içimi acıtan sey onnunla sözlesme uzatılacak olmasıdır zaten cogumuzun agresifliği bundan kaynaklanıyor bilsem sene sonu yolu verecek olucağımızı her turlu savunayım:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı federo

Bu sene Quaresmayı beğenmeyenler Olcaylar ile oynasınlar.

Töre-Olcay-Q17 üçünden en iyisi Q17 şuan, ama bizim ritmimiz Olcay ile güzel!..

Çevrimdışı ozan062

nefret ediyorum artık olcaydan biliyormusun öyle böyle değil yani açık konuşsam direk ban yerim  :s20:

törenin dün taç çizgisinin orada yaptığı takındığı halve hareketlere dikkatle baktım bu cocukta başı boşluk var yani anlamsız bir tutarsızlık var,, biriside söylemiş

yine yanlış yaşamaya başladı diye bencede çnk suan kontrol edilemeyen bir kafada... maça odaklayamıyorsun arkadaşı en önemliside bu...

Çevrimdışı Ersoy

marcelo kötü değil.
Yedek stoper olarak kabul edilebilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kartalizm06

Bence sorun Olcay'da değil çok formsuz tamam ama hala oynatılması ısrar edilmesi yanlış. Adamı kulübeye koyarsın hırs yapar formayı alır eyvallah! Bu haliyle oynayınca Kerime haksızlık yapılıyor. Defansif hücum kanadı diye birşey olmaz ki dün defans yaptığını da görmedim. Resmen ilk yarı 10 kişi oynadık.

nefret ediyorum artık olcaydan biliyormusun öyle böyle değil yani açık konuşsam direk ban yerim  :s20:

törenin dün taç çizgisinin orada yaptığı takındığı halve hareketlere dikkatle baktım bu cocukta başı boşluk var yani anlamsız bir tutarsızlık var,, biriside söylemiş

yine yanlış yaşamaya başladı diye bencede çnk suan kontrol edilemeyen bir kafada... maça odaklayamıyorsun arkadaşı en önemliside bu...
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı eski inönü

Derbiden çıkarılacak dersler ;

1) Alexis'de ne futbol aklı, ne teknik, ne fizik, ne boy. Defans oyuncusunda olabilecek hiçbir meziyet yok. Sezon sonuna kadar ideal stoper ikilisi Marcelo - Tosic olmalı.
2) Quaresma Beşiktaş'ın sisteminin oyuncusu kesinlikle değil. Nedenleri çokca kez anlatıldı. Atalay'ın dediği gibi anca bazı maçlarda sonradan girip X faktör olabilir.
3) Merkezde Oguzhan yaması artık tutmamaya başladı. Oraya çare düşünülmeli. Tolgay dönene kadar Veli düşünülebilir. Oguzhan'ı da öne çekip Sosa sağ kanada atılabilir.
4) Ligin final dönemi yaklaştıkça Şenol hocada bir panik ve düşüş seziyorum. Acilen toparlanmalı.
5) Fikret Orman ne yapıp edip stadı son 2 maça yetiştirmeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

Derbiden çıkarılacak dersler ;

1) Alexis'de ne futbol aklı, ne teknik, ne fizik, ne boy. Defans oyuncusunda olabilecek hiçbir meziyet yok. Sezon sonuna kadar ideal stoper ikilisi Marcelo - Tosic olmalı.
2) Quaresma Beşiktaş'ın sisteminin oyuncusu kesinlikle değil. Nedenleri çokca kez anlatıldı. Atalay'ın dediği gibi anca bazı maçlarda sonradan girip X faktör olabilir.
3) Merkezde Oguzhan yaması artık tutmamaya başladı. Oraya çare düşünülmeli. Tolgay dönene kadar Veli düşünülebilir. Oguzhan'ı da öne çekip Sosa sağ kanada atılabilir.
4) Ligin final dönemi yaklaştıkça Şenol hocada bir panik ve düşüş seziyorum. Acilen toparlanmalı.
5) Fikret Orman ne yapıp edip stadı son 2 maça yetiştirmeli.

1-)Ben kendi kalemize gol yemek istemiyorum ligde fener ve bizden başka şampiyonluğa oynayan takım yok ilerde 4-5 kişi bize karşı basıcakta takım yok o yüzden alexis'in oynaması daha mantıklı.
2-)Quaresma'ya gelinceye kadar olcay'ı eleştirsek diyorum yada töre'yi en çokta olcay'ı ? Beşiktaş'ın 10 numarası Olcay ŞAHAN!
3-)Bizden güçlü takımlara yada denk takımlara atiba-oğuzhan tutmaz bunda katılıyorum.Ancak ben yine ligde geride kalan maçlarda Atiba-Oğuzhan-Sosa'nın oynaması taraftarıyım.
4-)Şenol hocada bir panik yok dünkü maçtan sonra bugün fener'i öve öve bitiremeyen medyanın görmediği görmek istemediği şu.2 tane top'u direkten dönen biz 1 tane karşı karşıya net pozisyon kaçıran biz.Daha fazla topla oynayan biz daha fazla pozisyona giren biz.Olmayan faulden golü yiyen biz rakibin 10 kişi hatta 9 kişi kalması gerekirsen kalmayan.Çok uzatmıcam takımda'da şenol hoca'da da ben bir endişe göremiyorum.
5-)Bizim takım stadsız oynamaya alıştı bir yanım yetişsin diyor diğer yanım takımı etkiler diyor o konuda kararsızım.

Çevrimdışı ozan062

hayret ben bu adamdan bu kadar üst üste doğru kelimeler söyleyebileceğine inanmazdım

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/704454400371089408

Çevrimdışı canU

1-)Ben kendi kalemize gol yemek istemiyorum ligde fener ve bizden başka şampiyonluğa oynayan takım yok ilerde 4-5 kişi bize karşı basıcakta takım yok o yüzden alexis'in oynaması daha mantıklı.
2-)Quaresma'ya gelinceye kadar olcay'ı eleştirsek diyorum yada töre'yi en çokta olcay'ı ? Beşiktaş'ın 10 numarası Olcay ŞAHAN!
3-)Bizden güçlü takımlara yada denk takımlara atiba-oğuzhan tutmaz bunda katılıyorum.Ancak ben yine ligde geride kalan maçlarda Atiba-Oğuzhan-Sosa'nın oynaması taraftarıyım.
4-)Şenol hocada bir panik yok dünkü maçtan sonra bugün fener'i öve öve bitiremeyen medyanın görmediği görmek istemediği şu.2 tane top'u direkten dönen biz 1 tane karşı karşıya net pozisyon kaçıran biz.Daha fazla topla oynayan biz daha fazla pozisyona giren biz.Olmayan faulden golü yiyen biz rakibin 10 kişi hatta 9 kişi kalması gerekirsen kalmayan.Çok uzatmıcam takımda'da şenol hoca'da da ben bir endişe göremiyorum.
5-)Bizim takım stadsız oynamaya alıştı bir yanım yetişsin diyor diğer yanım takımı etkiler diyor o konuda kararsızım.

Olcayla quaresma arasındaki en büyük sorun şurada: olcay formsuz ama form tutunca takımın önemli bir dişlisi. Quaresma formda ama bu takımın bir dişlisi değil. Ne kdar formda olursa olsun diğer dişlileri bozuyor.ya sadece quaresmanın oynadığı son maçlara bakalım ne kdar gol bulmakta zorlnmışız anlarız. İlk devre de böyleydi şimdi de böyle. Biz göbekten delerek seri paslarla giderken şimdi quaresma çizgiye inip orta açıyor. He çok iyi orta kesiyor ama geri kalanın ritmi tamamen bozuluyor. Sorun burada yoksa quaresma formda kimse laf etmiyor.

Bir de biri yazmış önceden 10-15 sn tutuyordu şimdi 2-3 saniye diye. İşte halen sorun orada bazen sadece duvar olması gerekirken alıyor devam ediyor topu tutuyor bu da bizim sistemi tamamen çökertiyor.

Çevrimdışı SLYKRT

Kardeşim siz sus pus durursanız hakemlere tık çıkarmassanız sıradan bir maç gibi motive ederseniz takımı stad olsa ne olur olmasa ne olur.Şampiyon giremedikten sonra.Çıkın konuşun la kimsen korkuyorsunuz.Aziz yıldırım kadar yüreğiniz yokmu adam kendini millet sözcü felan sandı artık ülke meseleleri konuşuyor siz daha hakemler şöyle yaptı böyle yaptı diyemiyorsunuz.Yazıklar olsun dünden beri ne tv izliyorum nede radyo dinliyorum.Sinirden gecenin 10 nunda 2 saat yürüyüşe çıktım ama ne hikmetse bizim bey efendilerde hala tık yok nasıl hazmediyorlar anlamadım.Bu takımı şampiyon felan yapmazlar aga hele bu sus pus zihniyetle
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kartalizm06

Derbiyi kaybetmek psikolojik olarak rakibe avantaj sağlasa da ben hala Beşiktaşımızın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. fb içerde derbileri son yıllarda böyle oynuyor ve onları orada yenmek çok zor. Beraberliği bulacak pozisyonları bulduk son haftalardaki bitiricilik sorunumuz bu maçta da ortaya çıktı. İlk yarı Quaresma ikinci yarı Marcelo, Atiba ve Gomez'in pozisyonları gol olsaydı puan alabilirdik sağlık olsun. Ölü toprağını atmamız lazım. Şuan gizli lider biziz.

fb bundan sonra içerdeki bütün maçları kazanacak güçte ancak deplasman performansı çok zayıf son 2 deplasmanda 5 puan bıraktı. Sırasıyla Akhisar, Gs, Konya, Trabzon, Başakşehir ve Sivas deplasmanları var. Avrupa dönüşü en az 2 deplasmanda puan kaybedeceklerini düşünüorum. Biz iyi konsantre olursak içerde dışarda yenemeyeceğimiz rakip yok. Geçen sezondan ders alıp ayağa kalkmalıyız. Stadımızda son 2 maç bile olsa ne yapıp ne edip yetişmeli.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Kalyoncu

Dünde yazdım bu taraftardaki karamsarlığı anlamıyorum rakip teknik direktör cıkıp volkan demirele teşekkür ediyo çok güzel kurtarışlar yaptı maçı aldı diyo dikkat ettimde takımda gömmedik oyuncu bırakmadık tüm oyuncuları gömdük bizim bu taraftar profili çok acayip hala lideriz bu onlar için dönüm macıydı bizim için değil uyanın arkadaşlar bir kendinize gelin kaybetseler yarışın dışında kalacaklardı kazandılar ümitleri devam etti biz ise lider değilmişiz 5 puan gerideymişiz gibi bir hava yaratıyosunuz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ebabil

çok doğru bir tespit. töre geçen sene şampiyonluğa giderken nasıl ipin ucunu bıraktıysa yine öyle umursamaz oynuyor. olcay dersen, iki kelime laf etmeye değmez. en ümitsiz olduğum q7 hepsinden iyi.

oğuzhan ve sosa daki düşük performans maç sonucunu etkiliyor. şu tolgay ın artık sahne alması şart

Çevrimdışı Librarius

Evet dun uzun zamandir kazanamadigimiz bir deplasman derbisini yine kazanamadik. Yani anadolu yakasinda yeni bir gelisme yok.

Fakat bakiyorum bazi Besiktas'li kardeslerimiz de umitsizlik hasil olmus. Sakin haaa !!! Buna hic gerek yok.

Soyle ki

1. Dun Turkiye'nin en iyi defansina ve kaliteli kadrosuna sahip oldugu iddia edilen FB'ye karsi 7 net pozsiyona girdik. Defanslarini aciz durumlara dusurduk ve Anadolu takimi topculari gibi kendilerini yerlere attilar, zamandan caldilar ve hakeme yaslandilar.  Biz bu ligin en iyi ve sampiyon takimiyiz.

2. Cuneyt Cakir denen eyyamci hakem faul olmayan bir pozisyonda faul uydurdu ve gol geldi. Caner ve Volkan Sen kirmizi gormeliydi vermedi. FB;li oyunculara hafif temasta faul calarken, onlarin bizi bicmesini izledi. Buna ragmen 2. yari FB'yi perisan ettik. 11 kisi defans yapmalarina ragmen 7 pozsiyon bulduk. Derbi stresi, sansizlik ve yeteneksizlikten golleri atamadik. Biz bu ligin en iyi ve sampiyon takimiyiz.

3. Bundan sonraki her macta favoriyiz ve insallah buyuk bir kismini kazanacagiz. FB'ye gelince, deplasmanlarin hepsinde zorlanacak bir takim. Ayrica unutmayin FB bu ulkenin buyuk loser takimidir. Finalleri kaybetmeleriyle unlu bu camiayla sampiyonluk yarisinda olmak buyuk sans. Sonunu getiremeyecekler. Ozellikle GS-FB macindan sonra fark yine en az 4 olur diye dusunuyorum. Buna emin olun.

4. Yonetim hakemler konusunda bir seyler yapmali. Hakemlerin FB eyyamciligi yonetim tarafindan dile getirilmeli.

Son olarak SAMPIYON BESIKTAS....
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Quaresma sadece son 10 dakikada 2 tane %100lük gol pozisyonu yaratacak orta açtı. Nerede ilk 2 senesindeki süprizi bol olcay nerede kanattaki umudumuz Töre...10 paragraf analizle olcayı bu durumuyla kabullenmek akıl karı değil. Cenk ve Kerim frei var koç gibi duruyorlar. Dün Cenk'i 60ta almayıp 80i bekleyen kaderine razı olan Şenol hoca da sınıfta kaldı. Takım da stresli ve panikti ilk yarı bu maçı kaybedeceğiz diye hissettirdiler. 2.yarı bir şeyler değişir diye bekledim 10-15 dk iyi gitti sonra müdahale edilmesi gerekiyordu Şenol hoca 83te 2.yi yememizi bekledi sağolsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalitemiz aşama aşama artıyor ancak savunma ve kaleci kalitesi istenilen seviyede değil asıl sorunumuz bu boyko oynamayacaksa neden aldık ki sezon sonu ospinayı alırdık eğer fb ospinayı alırsa intihar ederim

Çevrimdışı özgür

Evet dun uzun zamandir kazanamadigimiz bir deplasman derbisini yine kazanamadik. Yani anadolu yakasinda yeni bir gelisme yok.

Fakat bakiyorum bazi Besiktas'li kardeslerimiz de umitsizlik hasil olmus. Sakin haaa !!! Buna hic gerek yok.

Soyle ki

1. Dun Turkiye'nin en iyi defansina ve kaliteli kadrosuna sahip oldugu iddia edilen FB'ye karsi 7 net pozsiyona girdik. Defanslarini aciz durumlara dusurduk ve Anadolu takimi topculari gibi kendilerini yerlere attilar, zamandan caldilar ve hakeme yaslandilar.  Biz bu ligin en iyi ve sampiyon takimiyiz.

2. Cuneyt Cakir denen eyyamci hakem faul olmayan bir pozisyonda faul uydurdu ve gol geldi. Caner ve Volkan Sen kirmizi gormeliydi vermedi. FB;li oyunculara hafif temasta faul calarken, onlarin bizi bicmesini izledi. Buna ragmen 2. yari FB'yi perisan ettik. 11 kisi defans yapmalarina ragmen 7 pozsiyon bulduk. Derbi stresi, sansizlik ve yeteneksizlikten golleri atamadik. Biz bu ligin en iyi ve sampiyon takimiyiz.

3. Bundan sonraki her macta favoriyiz ve insallah buyuk bir kismini kazanacagiz. FB'ye gelince, deplasmanlarin hepsinde zorlanacak bir takim. Ayrica unutmayin FB bu ulkenin buyuk loser takimidir. Finalleri kaybetmeleriyle unlu bu camiayla sampiyonluk yarisinda olmak buyuk sans. Sonunu getiremeyecekler. Ozellikle GS-FB macindan sonra fark yine en az 4 olur diye dusunuyorum. Buna emin olun.

4. Yonetim hakemler konusunda bir seyler yapmali. Hakemlerin FB eyyamciligi yonetim tarafindan dile getirilmeli.

Son olarak SAMPIYON BESIKTAS....

Aynen bende arkadaşıma katılıyorum. Fenerbahçe kesinlikle sonunu getiremeyecek. İçerde 5 maçları var hepsi kolay, rahat 15 puan alırlar ama kalan deplasman maçları sırasıyla; Akhisar-GS-Konya-Trabzon-Başakşehir ve Sivas. Fenerbahçe 2. yarıda 3 deplasman maçı yaptı Eskişehir'i yendi, Antalya'dan 4 yedi, bursada gol bile atamadı. 3 maçta sadece 4 puan aldı 5 puan bıraktı. Kalan deplasman maçları çok daha zor. Sivas maçı haricinde(son hafta Sivas'ın düşme durumu netleşirse) Fenerbahçe'nin net favori olduğu maç yok. Antalya ve bursaya en formada olduğu şu dönemde 5 puan bırakan Fenerbahçe kalan 18 deplasman puanının en kötü ihtimal yarısını bırakır. Araya daha kupa ve Avrupa maçları da girecek. Fenerbahçe'nin işi bizden çok daha zor emin olun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 13:53:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlk yarısını kötü oynadığımız ikinci yarısını iyi oynadığımız, ama kesinlikle son 10 yılda Kadıköy'de pozisyona girme / pozisyon verme oranında en iyisini çıkardığımız maç oldu.

Rakibe 5 net pozisyon verdik kendimiz 9 net pozisyon bulduk. O topları sokacaksın. O topları sokamazsan kazanamazsın bu kadar basit.

Aynı maçı deplasmanda Akhisar'a karşı oynasak ve böyle kaybetsek bu derece tepki olmazdı Fenerbahçe duygusallığına veriyorum tepkileri.

Hocayı suçlayanlar var hocanın suçlanacak tek noktası Cenk'in geç girmesi. Bunun dışında elindeki yedekler ile bundan fazlasını yapamazdı.

Son kazandığımız 3-4'lük maçta 4 şut attık kaleye 4'ü de gol oldu. 3-3 berabere kaldığımız Fener'in 10 kişi oynadığı maçta 9/3 gol oldu. Bu maç hocaya değil o topu içeri sokamayanlara kızıyorum en başta.

Devamında ortasaha yok diye haykırırken Veli 1.5 aya dönüyor diyen devre arası Tolgay yeni transfer diyen yönetime. Burada dedik en erken Nisan'da diye.

Ersan varken bile stoper isteyen hocaya Alexis'i getirenler sorumluluk alsın. O gün dedim olmaz bu adamdan diye.

Her şeye rağmen 2 basit amatörce gol yiyip o gollerden çok daha net pozisyon olan 9 tane pozisyon kaçırıp bir derbi kaybettik. Bir şey kaybettik mi? Hayır. Dik durun.

Quaresma Töre Olcay o bu diye ayırayacağım hepsi birbirinden kötü oynadı. Kişiselleştirmek ya da hocaya yıkmak saçmalık olur. Şampiyon olacağız, dik durun!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 13:55:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız bu maç üzerinden değil son 3 hafta üzerinden bazı oyunculara değinmek gerek.

Olcay yeter artık! Yeter bu kadar kötü oynamaya hakkın yok.

Oğuzhan ciddi bir düşüş var kendine gel artık.

Quaresma fabrika ayarlarına dönüyorsun 1 maç sevindirip ah olacak dedirtip 2 maç şu bireysel futbolu oynama artık!

Beck inanılmaz düşüş var. Hiçbir şey yapmıyor 4 maçtır takımın formu en çok düşen oyuncusu.

Tolga sana da lafım yok. Zaten o topu tutsan biz geçen sene de şampiyon olurduk. Senin yerinde iyi bir kaleci olsa her şeye rağmen o golü yemezdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 13:58:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Algıya sakın ola yenik düşmeyin yıllardır bunu yaptılar bize. Dün Fener ilk yarı bize ne yaptıysa ondan fazlasını ikinci yarı biz onlara yaptık.

Onlar 5 pozisyona girdi biz 9 pozisyona girdik. Onlar attı biz atamadık durum budur.

Haftaya Akhisar koyar, biz kazanırız heves kursakta kalır. Sakın ola takımda saldıracak birini aramayın bu sene bizim senemiz!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 13:59:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Alın size maç istatistiği. Kim kimi ezmiş biri bana çıkıp açıklasın?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalpençesi

Quaresmanın neyini beyenmiyorsunuz ya o olmayınca pozisyon sayısı azalıyor.Dün iki tane asistlik orta yaptı bişey demediğiniz cenk gomez atsaydı o zaman. Her maç asistlik pas veriyor. Olcayı bi ara eleştirmiştim herkes bana sallamıştı(bu site değil) Gökhan ve Quaresma oynamalı.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 14:10:03 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 14:06:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi üzerinde durmamız gereken konular.

1) Dün haysiyetsizler yine Seba'ya küfür ettiler. Bunun sonuna kadar gidilmeli dava açılmalı edenlere.

2) Komple bize küfür ettiler o saha kapanmalı tüm tribünler.

3) Adamlar Akhisar - Kayseri - Galatasaray üçgenine giriyor. Bizim burada eksik Trabzon maçı dahil 4 maçımız var. Mutlaka 4/4 yapmalıyız. Yaparsak 4-5 puan önde gireceğiz son 7 haftaya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 14:10:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Son 4 Fenerbahçe Akhisar maçı.

2013/2014    SSL   04.05.2014      MS     Akhisar Bld   3 - 1   Fenerbahçe     
2014/2015    SSL   28.09.2014      MS     Akhisar Bld   2 - 0   Fenerbahçe     
2014/2015    SSL   23.02.2015      MS     Fenerbahçe   1 - 2   Akhisar Bld     
2015/2016    SSL   04.10.2015      MS     Fenerbahçe   2 - 2   Akhisar Bld 

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli