Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Su ana kadar iyi görüntü vermese de alexis i de hemen gommeyelim
Yeni defans dortlumuz belki de 3 maç oynamadan sezonun en zor maçına çıktılar. Bu sözlerimizi yutturabilir

ısrarla kaleciye geri top atan bir alexis bende farklı bir izlenim bıraktı

hiçmi uyaran olmadı seni adam topa vuramıyor vursada rakibe atar onu,, ha dün bir iki sefer sasırttı ama genelinde yapamaz o istenileni..

marcelo dün o kafayı atsaydı güzel olcaktı çnk aynı gün dedimki marcelonun kornerden golunu gomezinde ortalardan gelecek topları kaleye atmasını bekliyorum diye ama olmadı tutmadı bu sefer
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma her seferinde gidip durup geri dönerek çalım atma sevdasına
takımın hızlı atak yapmasına engel olduğunu kimse göremiyormu biz quaresmanın oynadığı hiç bir maçta
baskın oynayamıyoruz. evet bireysel olarak iyi oynuyor birşeyler yapıyor görünüyor ama bütün takımıda bozuyor
o sahadayken ne oğuzhan oğuzhan gibi ne sosa sosa gibi nede olcay olcay gibi  pas trafiği olmuyorki bütün takımın hücum dengesini bozuyor malesef.
birde o saçma sapan vuruşlarla yaptığı ortalar ilk bizim hücum oyuncularını şaşırtıyor o yüzdende hepsi boşa gidiyor.
vuramıyorlar ortalarına
Dun takim olarak olarak kotu gunumuzdeydik fakat buna ragmen donem dönem istedigimiz pas oyununu gerçekleştirdik , Pas oyunumuzu gerceklestirdigimiz dakikalarda da 3 futbolcu ile 7-8 kisilik fener defansini delip gectik iste bizim farkimiz bu

Marcelo yine cok iyiydi Cok yerinde mudahaleler yapti , OLMAYAN FAULden Gol yedik :akuma:

Onun haricinde Quaresma sahada fazla varlik gosterememesine ragmen oldukca etkiliydi Inanilmaz bir Gol kaçırdi fakat bu kotu haliyle bile 3 dakikada maci ceviriyordu yine , 4 dakikada 2 asist yapti ama bu seferde son vuruşlarda da ki Gol kacirma hastaligimiz nuksetti @Necmi abi

Arkadaşlar hala avantajli olan taraf biziz takima futbolculara sahip cikalim Sezon sonu Gulen taraf biz olacağız !!

Bende dun cok sinirlendim , Kahroldum ama bunu foruma yansıtmadim cok sinirli oldugum icin fazla yazmadim mac basliginda gerek yok boyle seylere SAMPIYON biz O-LA-CA-GIZ sadece inanin !
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 10:41:01 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Artık zamanı gelmedi mi şenol hocam ?

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Scout

Artık zamanı gelmedi mi şenol hocam ?

Hazır Olana Kadar Oynamamalı Çok Yakar Canımızı Yoksa  :money:
Pika Pika

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Konya maçı mutlaka kazanılmalı ve fenerin bir sonraki turda yedeklerle çıkması engellenmeli. Beşiktaşla 2 maç daha yapıp yıpranmalı. Kupa maçı mutlaka ama mutlaka kazanılmalı

Çevrimdışı canU

Quaresma net bir şekilde bizim ritmimizi bozuyor. Evet kendisi çok iyi işler yapıyor gol pozisyonu vs ama bizim asıl oyun planımız seri paslaşmalarla hızlıca ceza alanına inmek. Quaresma alıyor gidiyor aslında bizim sistemde duvar olup koşuya devam eden sosa ozzie olcaydan birine pası verip koşuya devam edip dengeyi bozması gerekiyor.

Quaresma gidiyor orta açıyor ozaman da tüm üretkenliğimiz duruyor. Açın bakın quaresmanın olduğu maçlarımız hep kısır geçiyor. bu bir tesadüf değil ozzienin sosanın performansı düşüyor. Beck bile hiç gelemiyor ileri. Ozaman da pas istasyonu sayımız gittikçe azalıyor.

Çevrimdışı Nartallo

Hakemi tartışırız, oyunu tartışırız, hocanın tercihlerini tartışırız. Hepsine eyvallah.

Ama tartışılmayacak ve düzeltilemeyecek tek şey var sahadaki oyuncu karakteri... Konumları, pozisyonları, takımlarında en tecrübeli Türk futbolcu olmaları göz önüne alındığında her iki takımdan ikişer futbolcu var birbirine benzeyen.. Tolga ve İsmail, diğer tarafta Volkan ve Gökhan Gönül...

Renkli olanları daha kaşar, daha yaşlı sadece... Bu iki futbolcu takımları için herşeyi yaparlar, küfür yemedikleri stad yoktur, kavga ederler, isyan ederler, hırslı oynarlar, bizle olan bütün maçlarda, hatta her önemli maçta oyuna ağırlıklarını koyarlar. Kimseye şirin gözükme kaygıları yoktur, adamcılık oynama düşünceleri yoktur. Giydikleri formanın iyiliği için herşeylerini verirler...

Bizdeki muadilleri takımdaki en önemli yerli futbolcular. Bu atmosferi bilen, sahada liderlik yapması gereken, kadıköy denen lağım çukurunda nasıl maç olacağını defalarca yaşayan, arkadaşlarına yönlendirmesi gereken kişiler...

Birine bakarsın maç başında yüzü kireç gibi.... Sahada yoktur maç boyunca... Bitik Van Persie teke tekte geçer gider bunu. Gider sırtı dönük adama faul yapar... Boyundan büyük lafları eder filozof edasıyla. Konuşmalarına baktığında bu maçı tek başına alır dersin ama sahada paspas olur.

Diğeri adamcılık oynar her mikrofon uzatıldığında... Ama en gerekli zamanda adam olamaz sahada... Sahada her türlü çirkefliği yapan, saha dışında her değerine küfreden mahluklar önünde 60 metre depar atar. Sanırsın rakibe posta koyacak, gider takım arkadaşına yumruk atanın yanaklarını sıkar. Kameralara oynar, adam olamaz, karakter koyamaz, isyan edemez en gerekli zamanda... Diğer 9 arkadaşı bir kıvılcım bekler "kaptan"ından... İyi oynuyorlardır, futbol olarak zaten üstündürler... Karşıdaki zavallılar rüzgardan düşmekte, her topu 30 saniye geciktirmekte, her duran topta, topları uzağa vurup zaman öldürmektedir. Beklenen psikolojik üstünlüğü de ele almaktadır. Onun içinde pazubandı takana ihtiyaç vardır. Şifo gibi, Sergen gibi, Guti gibi, Deli İbo gibi... Ama o sevimli uysal çocuğu oynar, şirin gözükür, yeri geldiğinde adamcığı oynadığı gibi...

Neticede düyeceğim şudur, iki adam eksiğiz, iki sıfır yeniğiz. Ne zamanki karakterli Türk futbolcularımız olur, o zaman böyle maçları kazanmaya başlarız. Umudum o ki Oğuzhan ve Cenk, daha önce örneklerini gördüğümüz üzere bu isyanı ve hırsı gösterecektir. Yeri geldiğinde Veli göstermiştir, Tolgay'ın da bu karakterde olduğunu düşünüyorum.

Bu takımın İsmail, Tolga, Serdar gibi kişilere ihtiyacı yoktur. Ne futbolcu olarak, ne oyuncu karakteri olarak... Sezon sonu bunlarla kesinlikle ve kesinlikle masaya oturulmamalı, teşekkür edilip gönderilmelidir.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

her maça aynı taktikle aynı oyuncularla çıkamazsın ben her maç aynı oyunumu oynarım diyemezsin mersin maçına çıktığın sistemle fener deplasmanına çıkamazsın zor maçların özel taktikleri olur ve sen hoca olarak bu taktikleri geliştirmek zorundasın dün lucesku olsaydı fenerin orta sahasını kilitleyip maçı uyutacak taktiği kurardı mesala ve berabere giden maçta sona doğru bir tane sıkıştırıp en kötü beraberliği alırdı orta sahada sadece atiba yetmezdi yetmedi zaten ilk maçta maç 2-2 iken necip girince oyunu çevirmiştik üç ön liberoya karşı tak atiba kadıköyde olmaz olmamalıydı :bandit:

Hazır Olana Kadar Oynamamalı Çok Yakar Canımızı Yoksa  :money:

çok kötü bir cümle kurmuşsun scout otur "0" :D  :evillol:

Çevrimdışı canU

Konya maçına da töre kerim kanatlarıyla çıkalım net bir görelim. Tam kadro gomez yerine cenkle ne iş yapacaklar.

Stoperler de inanılmaz uyumsuzlar halen ancak zamanla düzelirler umarım. Konyada tandemi bozmadan çıkmak lazım.

Buarada sen susarsa yönetim olarak ağzını açıp tek kelime etmeyip efendilikle, ezilmeyi karıştırırsan konya maçına elini kolunu sallaya sallaya konyalı hakemi atarlar. Biliyorlar çünkü tek kelime edilmeyecek kamuoyu oluşturulmayacak. Cüneyt de aynı ürün. Biliyor fenere hata yapsa aziz doğrayacak kamuoyunda ezilcek bizi ezdi o da. Sen de çıkıp tek kelime etmedin. Ya çık konuş edepli efendice konuş aziz gibi konuşma ama çık rezalete laf et.

Bu işleri yapamıyorlarsa hem takımı ateşleyecek hem tffyi idare edecek konuşacak bi menajer getirsinler o hallettsin böyle olmaz olmayacak da. Geçen senelerde gördük. Tff işini bilen gs nasıl o kadroyla şampiyon oldu hepimiz gördük. hala aynı hatayı deniyoruz.

her maça aynı taktikle aynı oyuncularla çıkamazsın ben her maç aynı oyunumu oynarım diyemezsin mersin maçına çıktığın sistemle fener deplasmanına çıkamazsın zor maçların özel taktikleri olur ve sen hoca olarak bu taktikleri geliştirmek zorundasın dün lucesku olsaydı fenerin orta sahasını kilitleyip maçı uyutacak taktiği kurardı mesala ve berabere giden maçta sona doğru bir tane sıkıştırıp en kötü beraberliği alırdı orta sahada sadece atiba yetmezdi yetmedi zaten ilk maçta maç 2-2 iken necip girince oyunu çevirmiştik üç ön liberoya karşı tak atiba kadıköyde olmaz olmamalıydı :bandit:

bunda katılıyorum işte.

Akhisar maçındada aynı hatayı yaptı şenol hoca bu maç'a keşke atiba-oğuzhan-sosa değilde 1 tane daha defans ağırlık bir ön libero ile çıksaydı.

Örnek ;

Atiba-Necip
Atiba-Veli
Atiba-Tolgay(Tolgay biraz yumuşak kalıyor ama oğuzhan'dan iyidir ön libero'da atiba tek kaldı ön liberoda)

Ayrıca dediğin gibi her takıma aynı oyunu oynayamazsın ilk 15-20 dk fenerin baskısına müsade edicektik.Onlar yorgun olacağı için 60-70 den sonra biz sahneye çıkacaktık.
Neyse olan oldu artık bu saatten sonra bize karşı böyle top oynayacak rakip fazla yok.2-3 tane sayarım konya deplasmanı,ç.rizespor deplasmanı belki 1 tane daha eklenir.

Çevrimdışı ozan062

konya macinda oynar

bi kupa macında oynar gerisinde tolga :) ne olduda ne  diye keseyim dicektir hoca

Çevrimdışı ozan062

bence bundan sonraki her maç ideal 11 ile cıkmalıyız artık efenim dinlendirmeymiş suymus buymus ben kabul etmiyorum

yani o kupada en az final ve Şampiyonluk kupası bizim müzeye gelecek o kadar.. gerisinde başarısızlar çnk yönetim olabildiğince en iyi kadroyu teknik ekibe sundu top onlarda

Çevrimdışı serdart

düşüş olanları kenara çekmeli hoca artık.

tolgay oğuzhan yerine oynamalı ya da sosa yerine oğuzhan geçmeli. beck çok kolay çalım yiyor atağa da çıkmıyor ama ne yazıkki alternatifi yok.

gomez-cenk iki forvet çıkmalı bazı oyunlarda. malesef rhodolfo sakatlığı iyi olmadı. alexis henüz alışmaadı marcelo da öyle aslında.

Çevrimdışı fburkay

Şu an tek ihtiyacımız bir galibiyet. Ligin önüne baktığımızda hala avantajliyiz. Hem de trabzon ve gs, fenerbahçe ye karşı çok daha fazla bir motivasyonla oynayacak. Fenerin avrupa maçları var ve hepsinden önemlisi biz daha iyi oynuyoruz. Enseyi karartmaya gerek yok hala çok büyük avantaj sahibiyiz kırılganlık olmasın bu sefer. Bu mecra taraftarın üstüne etkisi olan bir mecra.

Çevrimdışı RQ7_351903

Bilmiyorum katılan olurmu bu takıma bir Medel lazım.

Çevrimdışı Mehmet92

2 bekimiz de modern futbolun büyük takımlarında yer alamayacak kadar kötü.linç edilmeyi göze alarak söylüyorum dün alexis 2. goldeki hatası harici benim saydığım en az 4 tane gollük ara pasını kesti.Bu takımın kanayan yarası 2 beki,stoperler bir şekilde idare ediyor seni.

Çevrimdışı brci

Quaresmanın sabotesi ile ne kast ediliyor bilmiyorum ama 2005 ten beri sıkı takip ettiğim çok da sevdiğim biri kendisi ..onu hiçbir dönem bu kadar takım oyunu oynarken görmemiştim bence bu sene kesinlikle takıma sadece katkı yapıyor . Tek kötü özelliği kolay kart görüyor son maçlarda biraz da haksız görüyor.

Çevrimdışı bjkferhat

Şu ismaile macta övgüler yagdırıp şımartan taraftarda suç.Yıllarca yatıp para yiyen adama sövecegi yere destek cıkıyor taraftar bir işe yaradığı da yok beyefendinin her maçta hata

Çevrimdışı mylife1903

bence bundan sonraki her maç ideal 11 ile cıkmalıyız artık efenim dinlendirmeymiş suymus buymus ben kabul etmiyorum

yani o kupada en az final ve Şampiyonluk kupası bizim müzeye gelecek o kadar.. gerisinde başarısızlar çnk yönetim olabildiğince en iyi kadroyu teknik ekibe sundu top onlarda
katiliyorum. o iki kupayi lutfen muze demirbas listesine eklesinler

aslinda puan farki daha cok olmaydi biz anormal maclari kazandik. mesela bursa maci, osmanlispor maci, mersin-genclerbirligi maclarindan biri berabere bitebilirdi, gayet iyi puan topladik ama fb oynadigi futbola gore puan fazla kaybetmedi cok guzel iteleye iteleye yarisin icine soktular. nisanin ortasinda sampiyonluk turu atmamiz lazimdi. her mac bir penalti her mac rakip eksik herifler tekleye tekleye geldi simdi form tutarlar.

Çevrimdışı RQ7_351903

2 bekimiz de modern futbolun büyük takımlarında yer alamayacak kadar kötü.linç edilmeyi göze alarak söylüyorum dün alexis 2. goldeki hatası harici benim saydığım en az 4 tane gollük ara pasını kesti.Bu takımın kanayan yarası 2 beki,stoperler bir şekilde idare ediyor seni.
Aynen hocam düşüncelerime tercüman oldun, herkes Alexis'e sallıyor ama 2. gol'de hatası olmasa herkes harika diyecekti.Şenol Hoca'nın artık Beck'i kesmesi lazım, ben Beck'i severim ama yeter artık be kardeşim hücum 0 ya 0! Serdar Kurtuluş'un bence denenmesi lazım.Sene sonu'da ŞL için Sağ, sol bek.Hırçın bir orta saha, Medel, Melo tarzı. oyuncular kesinlikle lazım.

Çevrimdışı ozan062

Quaresmanın sabotesi ile ne kast ediliyor bilmiyorum ama 2005 ten beri sıkı takip ettiğim çok da sevdiğim biri kendisi ..onu hiçbir dönem bu kadar takım oyunu oynarken görmemiştim bence bu sene kesinlikle takıma sadece katkı yapıyor . Tek kötü özelliği kolay kart görüyor son maçlarda biraz da haksız görüyor.

kast edilen şey su

necmi abi diyorki quaresma oynarken oguzhan sosa ve diğerleri istedikleri pasları ve takım oyununu oynayamıyor yani oyun yapısını dönem dönem bireyselleştirdiği için

takımı kötü etkiliyor diyor nitekim birçok maçta katılıyorum ki bende quaresma severimdir bilenler bilir

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı özgür

Ben bizim taraftarı anlamıyorum. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. birinin ak dediğine diğeri kara diyor. Anlamadığım bir diğer husus da şu. Maç kaybedince üzüleceğimiz yere sinirleniyoruz. O sinirle saçma sapan yorumlar yapıp kendi futbolcumuzu, hocamızı gömüyoruz.

Bu taraftar şampiyonluğu hak ediyor mu durup bir düşünmek lazım!