Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308842 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yalnız yunus emre ne top oynadı be helal olsun akıllara zarar oynadı böyle oynasın canımızı yesin  :ok: :ok: :ok:

Deli oynadı deli :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Dün akşam kapalı olmasa Kartal Yuvasından Quaresma tişörtü alıcaktım siz ne anlatıyosunuz :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun Olcayin kaçırdığı Gollere inanamadim :o_o:

Yahu 1 metreden bombos pozisyonda topu Direğe nisanlamayi nasil basariyorsun :alala:

Bir pzoisyonda da Tiki taka paslari sonucunda Kaleye bir sutu varki Sanki kaleciye geri pas veren bir savunma oyuncusu gibi yahu o nasil şut :alala:

Mersin macindakini de eklersek bu Golleri bu ligde bir tek Olcay kacirir zaten

Olcay bir an once toparlanmali Olcay kotu olunca takim oyunumuzda sendeleniyor..
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 13:06:45 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Yahu 1 metreden bombos pozisyonda topu Direğe nisanlamayi nasil basariyorsun :alala:

Bir pzoisyonda da Tiki taka paslari sonucunda Kaleye bir sutu varki Sanki kaleciye geri pas veren bir savunma oyuncusu gibi yahu o nasil şut :alala:

Olcay bir an once toparlanmali Olcay kotu olunca takim oyunumuzda sendeleniyor..
umut bullet i unutmuşsun belli ki :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Hafta sonu maçın en önemli oyuncuları Ozzy, sosa ve atiba üçlüsü yani ortasahamız olacak. Fenerbahçe yi kaleden ne kadar uzak tutarsak o kadar oyun bize döner. Zaten ne fernandao ne persie hızlı değiller. Bir tek volkan şen arkaya koşu yapabilir onu da çok yapmıyor. Gomez in bi golü var  :super:
maç pazartesi yalnız :D

Çevrimdışı Ensar

:ebebe: :ebebe: :ebebe:
geçen hafta yazdım bu hafta da yazayım , olcayı severim ama formsuz hali hiç çekilmiyor bu net , ayrıca dün devre arası Olcay olmasa pozisyona giremeyiz diyenlere de demiştim ki cenk girsin yerine bak nasıl giriyoruz pozisyona , Olcay kötüyse gokhan cenk kerim oynar veya sosa kanada geçer felan ama formsuz Olcay bu takımı eksik oynatıyor kardesim

geçen hafta yazdım bu hafta da yazayım , olcayı severim ama formsuz hali hiç çekilmiyor bu net , ayrıca dün devre arası Olcay olmasa pozisyona giremeyiz diyenlere de demiştim ki cenk girsin yerine bak nasıl giriyoruz pozisyona , Olcay kötüyse gokhan cenk kerim oynar veya sosa kanada geçer felan ama formsuz Olcay bu takımı eksik oynatıyor kardesim
Katılıyorum :ok:

Olcay olmayinca tiki taka ve takim organizasyonu oyunumuz biraz sekteye uğruyor

Ama Cenk Pas organizasyonlarinda en az Olcay kadar etkili , Olcay formsuzsa Cenkle baslanmasi en doğru tercih olur.

Çevrimdışı tangaz

ben günlerdir yazıyorum burada mevcut form durumlarına göre kanatlarda Q17 ve Cenk Tosun oynamalı die Cenk Antepte kanat oynayıp 11 gol atmıştı. Q17 çok iyi oynuyor ama gol sayımız maçlarda düşük bunun nedeni de santrafor performansı. Gomez topu içeri sokmalı ki Q17'nin emekleri karşılığını bulsun. bu açıdan da Cenk önemli hamle olacaktır Gomez'le ön direk arka direk paylaşımı açısından.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

madem Olcay içeri giriyor gokhan girmiyor felan (ki pek katılmıyorum) cenk quaresma oynasın cenk forveti çiftler sürekli , zaten takımda sosa quaresma dışında orta yapmayı becerebilen yok bari onların ortaları değerlendirmiş oluruz

Çevrimdışı cursedofdragon

ben günlerdir yazıyorum burada mevcut form durumlarına göre kanatlarda Q17 ve Cenk Tosun oynamalı die Cenk Antepte kanat oynayıp 11 gol atmıştı. Q17 çok iyi oynuyor ama gol sayımız maçlarda düşük bunun nedeni de santrafor performansı. Gomez topu içeri sokmalı ki Q17'nin emekleri karşılığını bulsun. bu açıdan da Cenk önemli hamle olacaktır Gomez'le ön direk arka direk paylaşımı açısından.

Quaresmanın assistlerini almeida harcıyordu gomez'de harcıyor :)

Dün 2 tane alda at diye verdi gomez'e ama atamadı gomez :)

madem Olcay içeri giriyor gokhan girmiyor felan (ki pek katılmıyorum) cenk quaresma oynasın cenk forveti çiftler sürekli , zaten takımda sosa quaresma dışında orta yapmayı becerebilen yok bari onların ortaları değerlendirmiş oluruz

olabilirde derbilerde olmaz normal anadolu takımlarına karşı olur.

Çevrimdışı Ensar

olabilirde derbilerde olmaz normal anadolu takımlarına karşı olur.
direk ilk 11 olmaz zaten ama sıkışan maçlarda geç kalmadan bunu uygulamalı hoca dün olduğu gibi hatta devre arası yapmalı bence

direk ilk 11 olmaz zaten ama sıkışan maçlarda geç kalmadan bunu uygulamalı hoca dün olduğu gibi hatta devre arası yapmalı bence

evet  :tabe:

Beşiktaş'ın en iyi performansları
Beşiktaş'ın Süper Lig tarihinde 21 maçlık periyotta sergilediği en iyi performanslar şöyle:

Sezon   Maç sayısı   Galibiyet   Beraberlik   Mağlubiyet   Puan
2015-2016   21   16   3   2   51
2003-2004   21   15   5   1   50
2002-2003   21   15   5   1   50
1994-1995   21   15   4   2   49
1991-1992   21   16   5   0   53
1990-1991   21   14   7   0   49
1988-1989   21   16   5   0   53
1965-1966   21   16   3   2   51
1959-1960   21   18   3   0   57
(Not: Tabloda yer alan bütün sezonlar 3 puan üzerinden hesaplanmıştır.)

Çevrimdışı tangaz

Quaresmanın assistlerini almeida harcıyordu gomez'de harcıyor :)

Dün 2 tane alda at diye verdi gomez'e ama atamadı gomez :)

dur yaa vur dedik öldürdün :)
bu gene kaleyi tutturuyor bize karşı tüm kaleciler panter kesildiği için tutuyorlar almeida direkt üstten yandan dışarı atıp kalecileri üzmüyordu yormuyordu :) dünkü kafa topunu renklilerden biri vursa o kaleci kolunun altından içeri alırdı kesin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı denilanz

Sonra Olcay'ı savunuyor konumuna sokuyorsunuz ama varsın öyle olsun. Öncelikle 1 metre dediğin yer en az 6 metre var. Çok güzel ama bir o kadar da sert gelen ortaya vurulabilecek en iyi şekilde vurmuş çocuk, daha ne yapsın. Hazırlanması bile ani olacağından zordur manasında diyorum. Üstelik kalecinin de müdahalesi var gibi görünüyor. Hadi yine olumsuz düşünelim ve yok diyelim, top yine de auta değil gole yakın bir şekilde direğe vuruyor. Kısaca demem o ki bu bir şanssızlık.

Diğer pozisyonda daha kenara veya yakın direğe vurabilirdi, evet. Ama yani bu nasıl kaçtı pozisyonu da değil, yapmayın etmeyin. Sen Quaresma konusunda uzmansın diye ondan bir örnek vereyim. Dünkü maçta ilk yarıda sağdan çok güzel bir akında orta yaptı, top gitti yan ağlara. O halde buna da "kimse basmıyor, bu kadar rahat pozisyonda nasıl olur da düzgün bir orta yapamazsın be Quaresma" mı diyelim? Ya da "bu ortayı bu şekilde bir tek Quaresma dışarı atar" mı diyelim? Sana dünkü maçta ikisi arasındaki farkı söyleyeyim, Quaresma'da hafif bir aaa'dan sonra alkışlar, Olcay'da uğultular küfürler vs.

Olcay formsuz deyin, birkaç maçtır katkısı düştü deyin, beğenmiyorum deyin; ama şutu direkten döndü diye de her fırsatta sallamayın şu çocuğa.

dur yaa vur dedik öldürdün :)
bu gene kaleyi tutturuyor bize karşı tüm kaleciler panter kesildiği için tutuyorlar almeida direkt üstten yandan dışarı atıp kalecileri üzmüyordu yormuyordu :) dünkü kafa topunu renklilerden biri vursa o kaleci kolunun altından içeri alırdı kesin.

benim burda anlatmak istediğim quaresma'nın alda at diye verdiklerini değerlendiren olsa assist sayısı daha fazla olucaktı :)

Çevrimdışı tangaz

benim burda anlatmak istediğim quaresma'nın alda at diye verdiklerini değerlendiren olsa assist sayısı daha fazla olucaktı :)

sadece son 2 maçta olcay ve Gomez içeri soksa +2 asisti fazlaydı rakipler üzerindeki etkisi salacağı korku ekstra olacaktı. skor her açıdan önemli rakip bekler çıkmaya tırsar en basitinden.

Çevrimdışı OrhanAker

Mesele ceza sahasına girip girmemesi değil ama (boş koşu) q7 ve gökhanın ikisininde ayağına top istemesi..ve genellikle çizgiye basarak bunu yapmaları.Haliyle gomezin 2 stoperin kucağında kalması..
Gökhan ve q7 birlikte oynadıkları zaman ters kanatla içe kat edip bindiren beklere alan açsalar oda olur ama ikiside beklerine mecbur kalmadıkça pas atan tipler değil..
Zaten hucüm gücü yüksek beklerimizde yok.

q7 - cenk , gökhan-cenk olcayın kötü olduğu zamanlarda denenmeli bencede.. :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2016, 14:04:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
29 Şubat.

Önce Galatasaray'ın  Avrupa'dan men cezası. Arkadan Fenerbahçe galibiyeti..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

29 Şubat.

Önce Galatasaray'ın  Avrupa'dan men cezası. Arkadan Fenerbahçe galibiyeti..

içimden bir his bu renkliler bu balla avrupadan ihtarla mihtarla yırtacaklar die düşündürtüyor. birde şeref noksanı hakemler adam olsalar ligde 10. olup avrupa cezasını 2 sene sonra çekecekler ama herifleri zorla 3. yapacaklar...

Çevrimdışı Tolga

Cenk kanat oynayabilir ki bunu ben de söylemiştim daha önceden.

Fakat dikkat ediyorum Cenk oyuna giriyor 5 dakika kanatta oynuyor ondan sonra bir bakıyorum Gomez'in yanına geçmiş, Sosa kanatta oynamaya başlamış. Böyle olunca da orta sahada eksik kalıyoruz ve orta sahada eksik kalınca rakipler daha rahat gelmeye başlıyor.

Artık bu bilinçli mi oluyor bilinçsiz mi oluyor bilemiyorum ama böyle oluyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Cenk kanat oynayabilir ki bunu ben de söylemiştim daha önceden.

Fakat dikkat ediyorum Cenk oyuna giriyor 5 dakika kanatta oynuyor ondan sonra bir bakıyorum Gomez'in yanına geçmiş, Sosa kanatta oynamaya başlamış. Böyle olunca da orta sahada eksik kalıyoruz ve orta sahada eksik kalınca rakipler daha rahat gelmeye başlıyor.

Artık bu bilinçli mi oluyor bilinçsiz mi oluyor bilemiyorum ama böyle oluyor.
Oyun icinde bizim oyuncularimiz zaten surekli yer değiştiriyor bizim oyun stilimiz bu zaten

Olcay - Q7 veya Tore -Q7 surekli yer degistirerek oynarken Cogu zaman Sosa da kanada kayip asistler yapti mesela oyuzden normal karsiliyorum ben.

Yani Sadece Cenk oynarken degil Olcay - Tore veya q17 ayni anda sahadaykende Sosanin kanada kaydigi oluyor

Çevrimdışı Tolga

Oyun icinde bizim oyuncularimiz zaten surekli yer değiştiriyor bizim oyun stilimiz bu zaten

Olcay - Q7 veya Tore -Q7 surekli yer degistirerek oynarken Cogu zaman Sosa da kanada kayip asistler yapti mesela oyuzden normal karsiliyorum ben.

Yani Sadece Cenk oynarken degil Olcay - Tore veya q17 ayni anda sahadaykende Sosanin kanada kaydigi oluyor
Kanatların oyun içinde yer değiştirmesi ya da Oğuzhan ile Sosa'nın oyun içinde yer değişmeleri zaten normal olanı.

Fakat Cenk kanatta başlayıp sonrada 2. forvet gibi Gomez'in yanında oynamaya başlayınca onun mevkisinde Sosa oynamaya başlıyor ve Gomez çıkana kadar da böyle devam ediyor. Yani anlık pozisyon değişikliğinden çıkıp kalıcı hale geliyor. Sonra Gomez çıkıyor normale dönüyoruz.

Tek forvete dönene kadar ki zamanlarda orta sahamız bir anda düşüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...