Dun Olcayin kaçırdığı Gollere inanamadim 
Yahu 1 metreden bombos pozisyonda topu Direğe nisanlamayi nasil basariyorsun 
Bir pzoisyonda da Tiki taka paslari sonucunda Kaleye bir sutu varki Sanki kaleciye geri pas veren bir savunma oyuncusu gibi yahu o nasil şut 
Mersin macindakini de eklersek bu Golleri bu ligde bir tek Olcay kacirir zaten
Olcay bir an once toparlanmali Olcay kotu olunca takim oyunumuzda sendeleniyor..
Sonra Olcay'ı savunuyor konumuna sokuyorsunuz ama varsın öyle olsun. Öncelikle 1 metre dediğin yer en az 6 metre var. Çok güzel ama bir o kadar da sert gelen ortaya vurulabilecek en iyi şekilde vurmuş çocuk, daha ne yapsın. Hazırlanması bile ani olacağından zordur manasında diyorum. Üstelik kalecinin de müdahalesi var gibi görünüyor. Hadi yine olumsuz düşünelim ve yok diyelim, top yine de auta değil gole yakın bir şekilde direğe vuruyor. Kısaca demem o ki bu bir şanssızlık.
Diğer pozisyonda daha kenara veya yakın direğe vurabilirdi, evet. Ama yani bu nasıl kaçtı pozisyonu da değil, yapmayın etmeyin. Sen Quaresma konusunda uzmansın diye ondan bir örnek vereyim. Dünkü maçta ilk yarıda sağdan çok güzel bir akında orta yaptı, top gitti yan ağlara. O halde buna da "kimse basmıyor, bu kadar rahat pozisyonda nasıl olur da düzgün bir orta yapamazsın be Quaresma" mı diyelim? Ya da "bu ortayı bu şekilde bir tek Quaresma dışarı atar" mı diyelim? Sana dünkü maçta ikisi arasındaki farkı söyleyeyim, Quaresma'da hafif bir aaa'dan sonra alkışlar, Olcay'da uğultular küfürler vs.
Olcay formsuz deyin, birkaç maçtır katkısı düştü deyin, beğenmiyorum deyin; ama şutu direkten döndü diye de her fırsatta sallamayın şu çocuğa.