Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318052 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bende de açılmadı merak ediyordum :D

bilerek yapıyorlar hep Beşiktaş'ın ki böyle oluyor dikkat ettim.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı kartal74

Metin Tekin Galatasaraylı değil mi ?
yapmayın.etmeyin futbolcuların hep çocukluk takımları vardır.sonradan yıldız oldukları,emek verdikleri camialarla bütünleşirler.sergenin çocukluk takımı fenerliydi;ali de,gökhan da fenerliydi.feyyaz,şifo mehmet,gassarylıydı. şimdi hepsi canavar gibi BEŞİKTAŞlı...o kadrodan atadan,babadan sinan engin doğma büyüme Beşiktaşlı.onunda karakteri ortada.aykut kocamın,arif erdemin;fatih terimin,kmalettin şentürkün çocukluk takımları BEŞİKTAŞ'tır.şimdi ise büyüdükleri camiaya'ya intiasplılar...

Çevrimdışı Anıl

Töre bu maç kesik yer, FB maçına saha da olur. derbide ben kıpırdanma yaşayacağına inanıyorum.
quaresma'da bu maç oynar, derbide yedek bekler.
Bence de öyle olacak :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Metin Tekin Galatasaraylı değil mi ?

Metin'in rahmetli dayısı İzmitte bizim mahallede komşumuzdu ve fanatik Beşiktaşlıydı, babası galatasaraylıydı. Metin sıksık dayısına gelirdi bizlere forma falan getirirdi. dayısının cenazesinde bagajdan forma çıkarıp verdiği çocukları biliyorum. elbetteki babası etkileme çalışması yapmıştır çocukken ama iyi bir Beşiktaşlı olduğunu biliyorum Metin'in. Ama şimdi entellektüel ağzı ile konuşması kendisini yanlış yola düşürmüş görünüyor. ilk önce Beşiktaş sonra diğer konular mantığında bakması gerekiyor. @Anıl

(babasının galatasarı tutması Metini renkli yapmaz, benim rahmetli babamda fanatik bir galatasaraylıydı ama ben Elhamdülillah Beşiktaşlıyım :ok:)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ricardo Quaresma vs Mersin.

Bu kadar hirsli ve inancli oynayan bir adam varken hala Sahada eli belinde gezen mac basi 20 -25 tane top ezen Tore oynasin diyenlere hayret ediyorum

Sevin veya sevmeyin ama saygı duyun ne olursa olsun suan form grafigine gore Formayi hak eden o..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresmanın ikinci gelişine karşı çıkanlardan biriydim
Şimdiye kadar yanılttı beni,helal olsun diyorum
Takım oyununa uygun hareket ediyor  :claps:

Çevrimdışı Kalyoncu

Metin'in rahmetli dayısı İzmitte bizim mahallede komşumuzdu ve fanatik Beşiktaşlıydı, babası galatasaraylıydı. Metin sıksık dayısına gelirdi bizlere forma falan getirirdi. dayısının cenazesinde bagajdan forma çıkarıp verdiği çocukları biliyorum. elbetteki babası etkileme çalışması yapmıştır çocukken ama iyi bir Beşiktaşlı olduğunu biliyorum Metin'in. Ama şimdi entellektüel ağzı ile konuşması kendisini yanlış yola düşürmüş görünüyor. ilk önce Beşiktaş sonra diğer konular mantığında bakması gerekiyor. @Anıl

(babasının galatasarı tutması Metini renkli yapmaz, benim rahmetli babamda fanatik bir galatasaraylıydı ama ben Elhamdülillah Beşiktaşlıyım :ok:)
Allah rahmet eylesin abi mekanı cennet olsun.metin tekinin bir röportajı var çocuğuyla alakalı söyledikleri oradan belli zaten nasıl Beşiktaşlı olduğu ama ekran karşısında hiç bilmeyen biri izlese bu adamın en sevmediği takım Beşiktaş der ya hiç görev verilmediği için kırgın yada çalıştığı kuruma ortama basına ayak uydurmuş rıza çalımbayın kafasına silah dayasan Beşiktaş için o cümleleri kullanmaz birazda dik durmasını beceremedi abi ben öyle düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bu kadar hirsli ve inancli oynayan bir adam varken hala Sahada eli belinde gezen mac basi 20 -25 tane top ezen Tore oynasin diyenlere hayret ediyorum

Sevin veya sevmeyin ama saygı duyun ne olursa olsun suan form grafigine gore Formayi hak eden o..

ben de açıkcası Quaresma'nın ikinci devre hamle oyuncusu olması taraftarıydım en başında ama gelinen noktada Töre'ye verilen fırsat kendisine verilseydi maç başı temposuda eminim daha yukarılarda olurdu. hatta Olcayın arka direk koşularında (bknz. mersin maçında direkte patlayan top) Quaresmanın sağdan getirdiği çok top golle sonuçlanırdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Allah rahmet eylesin abi mekanı cennet olsun.metin tekinin bir röportajı var çocuğuyla alakalı söyledikleri oradan belli zaten nasıl Beşiktaşlı olduğu ama ekran karşısında hiç bilmeyen biri izlese bu adamın en sevmediği takım Beşiktaş der ya hiç görev verilmediği için kırgın yada çalıştığı kuruma ortama basına ayak uydurmuş rıza çalımbayın kafasına silah dayasan Beşiktaş için o cümleleri kullanmaz birazda dik durmasını beceremedi abi ben öyle düşünüyorum

Teşekkür ederim @Kalyoncu kardeşim. bu konular kim görev aldı almadı ne yaptı detayları vsvs çok karışık konular. ben eskiden kulübe çok yakındım tanıdıklarım görevliler eski futbolcularla diyaloglarım çok fazlaydı. mesela Rıza hoca ile ilgili bir bilgi vereyim. Rıza Çalımbay TD. Gökhan Keskin'de onun yardımcısıydı ve başaramadılar maalesef gönderilecekler ama tazminat konusunda Rıza hoca sorun çıkardı yabancılar alıyorsa bende isterim gibi durum ortaya çıkardı. Gökhan Keskin kendisine çok kızdı "abi naapıyorsun biz yabancımıyız bu evin evladıyız görmüyormusun yapamadık başarısızız takıma zarar veriyor bu durum ne tazminatı diyorsun sen bırakalım" dedi Rıca hoca direndi. Gökhan Keskin çok kızdı ona ve istifa etti bıraktı Rıza hoca biraz daha direndi sonra hatasını anlayıp tazminat almadan bıraktı ama bir Gökhan Keskin duruşu sergileyemedi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Teşekkür ederim @Kalyoncu kardeşim. bu konular kim görev aldı almadı ne yaptı detayları vsvs çok karışık konular. ben eskiden kulübe çok yakındım tanıdıklarım görevliler eski futbolcularla diyaloglarım çok fazlaydı. mesela Rıza hoca ile ilgili bir bilgi vereyim. Rıza Çalımbay TD. Gökhan Keskin'de onun yardımcısıydı ve başaramadılar maalesef gönderilecekler ama tazminat konusunda Rıza hoca sorun çıkardı yabancılar alıyorsa bende isterim gibi durum ortaya çıkardı. Gökhan Keskin kendisine çok kızdı "abi naapıyorsun biz yabancımıyız bu evin evladıyız görmüyormusun yapamadık başarısızız takıma zarar veriyor bu durum ne tazminatı diyorsun sen bırakalım" dedi Rıca hoca direndi. Gökhan Keskin çok kızdı ona ve istifa etti bıraktı Rıza hoca biraz daha direndi sonra hatasını anlayıp tazminat almadan bıraktı ama bir Gökhan Keskin duruşu sergileyemedi.
Abi inan o transferlerden sonra başarısız olmaya ittiler adamı direndi ama beceremedi şimdi bakıyorumda biz gerçekten büyük bir felaketten buralara geldik

Seneye şampiyonlar ligi ayarında kadro kurmamız lazım :)

Çevrimdışı tangaz

Abi inan o transferlerden sonra başarısız olmaya ittiler adamı direndi ama beceremedi şimdi bakıyorumda biz gerçekten büyük bir felaketten buralara geldik

evet ama transferde başarısızlıkda onunda rolü var Gökhan hocayı Belçikaya gönderdi aylarca ön libero izlettirdi ve hedef gösterdiği adamlar vasatın çok altındaydı. Adem Dursun ve Kürşat transferlerini bizzat yaptırdı  Rizeden talebesi 1.70lik bir Tunuslu stoperi aldırmaya kalkıştı Youla'yı bizzat istedi. haftalarca Hırvat Biscan peşinde koştu alternatif yaratmadı olmayınca en sonunda yönetim gidip Kleberson ve Ailton'u getirdi. Ailton'u ilk maçta küstüren maalesef Rıza hocaydı. İyidir hoştur ama vizyonu bize biraz küçük gelmişti o dönemde...

Çevrimdışı tangaz

Seneye şampiyonlar ligi ayarında kadro kurmamız lazım :)

kesinlikle katılıyorum. bunun içinde çoook iyi 2 stoper bir orta saha ve bir kanat almamız lazım.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Quaresma derbide sahada olur , Quaresma Feneri sever :tabe:

Quaresma bencede derbide sahada olmalı zaten buyuk maclarda ayrı bi guzel oynuyor ama mersin macında pek begenmedim bence kotuydu biraz daha duzeltmesi lazım

Quaresma bencede derbide sahada olmalı zaten buyuk maclarda ayrı bi guzel oynuyor ama mersin macında pek begenmedim bence kotuydu biraz daha duzeltmesi lazım

mersin maçında tosic hariç kim iyiydi ?  :)

Çevrimdışı Kalyoncu

kesinlikle katılıyorum. bunun içinde çoook iyi 2 stoper bir orta saha ve bir kanat almamız lazım.
Konoplyanka içimde yaradır kajuda yedi ama gelmedi vicdansız gelse güzel olurdu

Çevrimdışı tangaz

Konoplyanka içimde yaradır kajuda yedi ama gelmedi vicdansız gelse güzel olurdu

gelmeyeceği çok belliydi kafasında son sırada biz vardık ve gelmedi.

geçen sene Brugge'de oyuna sonradan giren ve başımıza bela olan Gedoz die Brezilyalı bir çocuk vardı. o sitilde bir kanat bence bizim sisteme çok uyacaktır. Brugge bulduysa bizde bulabiliriz.

Çevrimdışı b.damatoglu

Derbide Olcay kesin sahada. Rakibin beklerini kovalayacak adam lazım çünkü rakip sadece bekleriyle atak yapıyor. Yanına quaresma mı olur olcay mı olur bilemiyorum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener maçında ortasaha' da Necip'in oynaması lazım. Kanatlarda ise Sosa ve Olcay olur. Q7 ve GT7 ise yedek beklesinler.
Biraz defansif oynamak iyidir, ortasahayı onlara bırakırsak maç bizim için sıkıntılı geçebilir.

Fener maçında ortasaha' da Necip'in oynaması lazım. Kanatlarda ise Sosa ve Olcay olur. Q7 ve GT7 ise yedek beklesinler.
Biraz defansif oynamak iyidir, ortasahayı onlara bırakırsak maç bizim için sıkıntılı geçebilir.

Necip mi :D

Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Sosa varken neden necip anlatsana biraz :)

Kanatlarda

Quaresma-Olcay olur son durumda bir değişiklik olmazsa :)