Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318078 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2016, 00:04:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hatta 3 tane. Gökhan'i unutma.  :)

5 kanadı ne yapacaksın. Aras, Olcay +2 işte :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2016, 00:09:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sinirimi bozan bir durum var. Metin Tekin Beşiktaş'ın efsanesi. MAF'ın M'si. Çocukluktan Galatasaraylı olduğunu hatta adının Metin Oktay'dan geldiğini de biliyoruz.

Ancak daha sonra efsanesi olduğu kulübü benimsedi, Beşiktaşlıyım dedi değil mi? 3 yıldır izliyorum, dinliyorum. Bir kez olsun Beşiktaş için ''Biz'' dediğini hatırlamıyorum ancak az önce yorum yaparken Galatasaray için ''Biz'' dedi.

Bugün Avrupa'ya karşı olduğu için kullanmış olabilir ancak yorumlarında da hiç ''Beşiktaşlı'' değil. Artık bu durum can sıkmaya başladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sinirimi bozan bir durum var. Metin Tekin Beşiktaş'ın efsanesi. MAF'ın M'si. Çocukluktan Galatasaraylı olduğunu hatta adının Metin Oktay'dan geldiğini de biliyoruz.

Ancak daha sonra efsanesi olduğu kulübü benimsedi, Beşiktaşlıyım dedi değil mi? 3 yıldır izliyorum, dinliyorum. Bir kez olsun Beşiktaş için ''Biz'' dediğini hatırlamıyorum ancak az önce yorum yaparken Galatasaray için ''Biz'' dedi.

Bugün Avrupa'ya karşı olduğu için kullanmış olabilir ancak yorumlarında da hiç ''Beşiktaşlı'' değil. Artık bu durum can sıkmaya başladı.

Bende farkındayım bu durumun.

Kendince taraf olmak istemiyo olabilir. Yani Ali Ece, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay bunların rengi çok net örnek olarak. Ama Metin Tekin o toplara girmek istemiyo olabilir kendince..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ogün

Aras'ın Rayo'daki durumu ne?

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Göksel Gümüşdağ şike sürecinde Beşiktaş'a verdiği zararın bedelini ödüyor. Gerçi gene kar eden kendisi ama neyse geçmişe dönmenin manası yok.
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 00:30:33 Sertaç Durgun ]
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

gece gece canım sıkıldı birşeyler yaptım şu formaya benzer birşey olsa bizdede keşke vodafone yazısı böyle  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Paylasildi mi  bilmiyorum ama cok guldum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

kendisini izmitten şahsen tanımasam Beşiktaşlı olduğuna inanmayacağım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl

kendisini izmitten şahsen tanımasam Beşiktaşlı olduğuna inanmayacağım...
Metin Tekin Galatasaraylı değil mi ?

Çevrimdışı Anıl

Eveleyip gecelemeden ortaladigi ppzisyonlar aklima ilk gelenler

1461 maci Cenkin kafasina asist

Baskasehir macinda Cenkin kafasina asist

Mersin maci Olcaya asist Olcay bos kaleye direk

Hoc laf etme aklima ilk gelenler bunlar dahada bayagi var boyle asisti ama atamadigimiz
Ben dünkü maçın üzerine yazdım, Mersin maçında 1 tane var dediğin gibi Olcay'a çıkardığı ama onun dışındakilerin tamamında oyaladı topu. Genel olarak bakarsak da maç içinde ortalama 5 top kullanıyorsa bunların sadece 1 tanesin çabuk oynuyor. En büyük hücum gücümüz top bizdeyken hızlı atak yapmak Quaresma'nın bunu bozmaması lazım hatta bu hızı daha da arttırmalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben dünkü maçın üzerine yazdım, Mersin maçında 1 tane var dediğin gibi Olcay'a çıkardığı ama onun dışındakilerin tamamında oyaladı topu. Genel olarak bakarsak da maç içinde ortalama 5 top kullanıyorsa bunların sadece 1 tanesin çabuk oynuyor. En büyük hücum gücümüz top bizdeyken hızlı atak yapmak Quaresma'nın bunu bozmaması lazım hatta bu hızı daha da arttırmalı.

Adam ayağının her yerini kullanabiliyor ama tek pasa düşman :ebebe: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir maçında en çok Necmi abi küfretti.  :D :D kaç kez uyardm yapma etme dedim dinlemedi  :D
:nerd:

Çevrimiçi Necmi

quaresmanın oynadığı hiç bir maçı hızlı oynayamıyoruz.
tamam son dönemlerde katkısı var ama bunuda irdelemek lazım
ortada ciddi sorun var takım yavaşlıyor pozisyon sayısı düşüyor
heleki töre ve quaresma sahada olunca maç çekilmez oluyor.
Bu töre elimizde patlayacak gibi duruyor. Quaresmayı töreye tercih eder olduk.
Bu büyük sıkıntı acilen ya kendini toparlamalı yada kadroya girmesin böyle hem takımı bozuyor hem değerini düşürüyor.
yok ona yer açacağız diye olcayıda kaybediyoruz. oynamaya oynamaya eski gücünü ve özgüvenini kaybetmeye başladı :bandit:

Çevrimdışı Anıl

quaresmanın oynadığı hiç bir maçı hızlı oynayamıyoruz.
tamam son dönemlerde katkısı var ama bunuda irdelemek lazım
ortada ciddi sorun var takım yavaşlıyor pozisyon sayısı düşüyor
heleki töre ve quaresma sahada olunca maç çekilmez oluyor.
Bu töre elimizde patlayacak gibi duruyor. Quaresmayı töreye tercih eder olduk.
Bu büyük sıkıntı acilen ya kendini toparlamalı yada kadroya girmesin böyle hem takımı bozuyor hem değerini düşürüyor.
yok ona yer açacağız diye olcayıda kaybediyoruz. oynamaya oynamaya eski gücünü ve özgüvenini kaybetmeye başladı :bandit:
Pazartesi maça gidecez Töre oynamasa bari, çıldırıyorum onu canlı izlerken :o_o:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pazartesi maça gidecez Töre oynamasa bari, çıldırıyorum onu canlı izlerken :o_o:

Kendini yakıyo a benim aptal oğlum..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Metin Tekin Galatasaraylı değil mi ?

Metin Tekin'in Babasi gsli. Benim bildigim kendisi babasina ragmen besiktasli.

Baskan toplayacak bu besiktasli yazar ve yorumcu tayfasini before soracak;

Uc cesit besiktasli vardir. Besiktasli gecinen besiktasli, besiktastan gecinen besiktasli ve yurekten besiktasli. Siz kimlerdensiniz uleyyyynn(kadir inanir aksaniylan. Elini masaya da vurabilir baskan)

Atilla gokce mesela 5-6 yildir okumayi biraktim. Hakem cikar macin ortasina eder. Rakip iki tane ofsaytten gol atar, bize iki kirmizi 3 tane nizami golunu vermez, iki penaltini gormez, rakibin kirmizi kartlik pozisyonlarina faul bile vermez AMA bu Attila gokce tipi besiktasli gecinen tipler hakemden bahsetmez, belki son paragrafta; cok tepki oldu AMA macta hakemlik bisi Yoktu, der. Bunu simdi mi seedeyim sabahami seeedeyim, dersin sonra.

Aaa fbliler nasil.
Tam tersi.
AY nin pavali ve passatli kopekleri. Bunlara a.y. Ve m.u. Tarafindan nasil yazi yazacaklari hatta yaziya hakem hakkinda hangi pozisyonlardan bahsedeceklerinin dikte edildigi onceleri belirtiliyordu. (Hehe fotomac belirtiliyordusu basimiz belaya girmesin sonra. Hatta yurtdisinda belirtiliyor, Ben bilmem)

Mesela sicak ornek antep maci. Adam poposundan penalti uydurdu, fbnin golunden once Elle kontrol var, antebin penaltisi verilmedi. Yuh. AMA fbli yorumculari okuyun heriflerin yuzu kosele olmus, ne gurur me onur.....
Yok efendim kirmizi kart yanlismis, antep golu elle atmis. Yahu yuh ayiptir. Adamin gol, diyor.

Simdi yeni moda tutturmuslar bir besiktas maci. Yahu ne oldu o macta. 3-5cm bir ofsayt olayi var Adam zaten kendi kalesine atiyor. Zor pozisyon. Bize olsa biraz bagiririm AMA cok da ustelemem sonra. Ikinci Golde faul var diyorlar.  Seyrettim seyrettim adam ucan kafa koymus onunde,arkasinda kimseler yok. Ersan 4 sefer atilmaliymis, yuh bea.
Alismis kudurmustan beterdir, diye bosuna dememisler. Bunlar alismis sari karti Olan bjkli futbolcu ikinci faulde atilir. Her faulune kart istiyorlar. (Hakaret Yasak)₅.

Çevrimdışı Yasin A.

Töre bu maç kesik yer, FB maçına saha da olur. derbide ben kıpırdanma yaşayacağına inanıyorum.
quaresma'da bu maç oynar, derbide yedek bekler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre bu maç kesik yer, FB maçına saha da olur. derbide ben kıpırdanma yaşayacağına inanıyorum.
quaresma'da bu maç oynar, derbide yedek bekler.
Quaresma derbide sahada olur , Quaresma Feneri sever :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı rico_paşa

Boyko da kaleyi aldığı zaman tadından yenmez bu takım :super:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Kemal

Maça kesinlikle İsmail ve Beck yerine ,  Tosic ve Serdar la çıkılmalı . Golleri bulabilirsek de hemen Gomez çıkarılıp Cenk alınmalı . Bu herif alayına sarı kart verir kesin .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maça kesinlikle İsmail ve Beck yerine ,  Tosic ve Serdar la çıkılmalı . Golleri bulabilirsek de hemen Gomez çıkarılıp Cenk alınmalı . Bu herif alayına sarı kart verir kesin .
Bende boyle düşünüyorum abi ozellikle Ismail karta cok yakin bir oyuncu oynadigi oyun sekline gore

Ismailin kart görme riski Beck ten cok daha fazla , Beck sakin bir oyuncu ve dengesiz degil kart gormeyebilir ama ismail dengesiz mudahalelerde bulunabiliyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töreyi satıp hakim ziyechi alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz   :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

ligtv maçın öyküsünü koymuş ama açılmıyor sizde açılıyor mu ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ligtv maçın öyküsünü koymuş ama açılmıyor sizde açılıyor mu ?
bende de açılmadı merak ediyordum :D