Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313238 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

sen staddaki 5bin kişi arasında olacakmısın?

kardeşim ben öğrenciyim benim stada gitmem 80 liraya bulacak keşke gidebilsem ihşallah yeni stadda maçlara gidecem
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

kardeşim ben öğrenciyim benim stada gitmem 80 liraya bulacak keşke gidebilsem ihşallah yeni stadda maçlara gidecem

kardeşim derken  :D keşke o yaşta olabilseydim ama 41 yaşındayım. ben 12 yaşından sonra izmitten istanbula her maça giderdim. önce kendimiz stadyumda yerimizi almalıyızki sonra kafamızı duvara vurabilme hakkımız olsun. benden sana abi tavsiyesi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı berkotistis

Kardeşim maç 20 lira gidiş geliş öğrenci akbiliyle 5 lira yani sana 25 liraya falan tekabül ediyor yanlış biliyorsan haberin olsun yani. Ayrıca yeni stada da ümit bağlama zira orada bir maç en aşağı 55-60 lira olacak.

Çevrimdışı celiker1

Turgay Demir'in konuşmasını imkanı olan herkes sosyal medyada yaysın arkadaşlar lütfen
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ripley

vay anasını 5 dk beklenecek bakalım ertelenecek mi? sis kalkana kadar beklensin yahu yarına ertelenmesin yada sis içinde oynanmasın

Çevrimdışı Anıl

Oynanması zor bugün bakalım ne zamana ertelenecek :)

Çevrimdışı can1903

Oynanması zor bugün bakalım ne zamana ertelenecek :)
Çok rahat gözüküyor şuan /8den sonra sis gidiyor. @Anıl
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Çok rahat gözüküyor şuan /8den sonra sis gidiyor. @Anıl
Oynanır inşallah bu akşam :)

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 22:07:11 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Sosa son 7 lig maçı: 4 gol 5 asist
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa son 7 lig maçı: 4 gol 5 asist
Adam ya

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Onumuzdeki 3 saat boyunca bolca "gokhan tore kosmuyor yuruyor , cok kotu , kadro disi birakilmasi lazim" diyenler olacak muhtemelen , gecen hafta oyle olmustu

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjkferhat

Çözdüler bizi.
İleride bas top kap çıkarma.
2 maçtır çok zorlandık umarım son olur.Bu maç bana geçen senekş karabük maçını hatırlattı.
1-0 son saniyede

Çevrimdışı mellfred

gökhan  töre hakkında ki girdilerim yüzünden geçen hafta mod cezası aldığım için bugün temkinli konuşacağım. bu elemanı ben olsam haftaya
18'e almam. insanın yeteneğine, takımına en önemlisi ekmeğini yediği kulübüne ihanettir. geçen yıl da aynını yaptı

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

gökhan  töre hakkında ki girdilerim yüzünden geçen hafta mod cezası aldığım için bugün temkinli konuşacağım. bu elemanı ben olsam haftaya
18'e almam. insanın yeteneğine, takımına en önemlisi ekmeğini yediği kulübüne ihanettir. geçen yıl da aynını yaptı
Varan 1

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

gürcan bilgiç şu an bizi karalamaya çalışıyor.

"konya maçını hakeme bağladılar, başakşehir maçını hakeme bağladılar bu maçı neye bağlayacaklar" dedi.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 22:20:53 Tolga ]

Çevrimdışı Çağatay

Gencler maçı böyle olmaz merak etmeyin
Cok daha rahat kazaniriz cok daha cabuk cozulecekler o macta
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gencler maçı böyle olmaz merak etmeyin
Cok daha rahat kazaniriz cok daha cabuk cozulecekler o macta
inşallah şöyle 3 4 gollü rahat bi galibiyet gelsin

Çevrimdışı bjkferhat

+sonsuz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sonra Töre'yi 10-15'e okutsak diyince Bankacı oluyoruz @Yunus abi  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Bu kanatlarla ne yapıcaz bilmiyorum ya. Bu hava şartlarında 3 puanı almak çok iyi oldu, Gençler maçını da alıp Kadıköy'e lider gidip lider döneceğiz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 22:28:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
SOSA!!!

Arkadaş 4 harflik kelimeyi bile editliyorsun senin bizimle zorun ne :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Arkadaş 4 harflik kelimeyi bile editliyorsun senin bizimle zorun ne :D

Bir şey yazmıştım; lakin günü değil. Yoksa Sosa düşmanlarının listesi elimde ilk sırada da sen varsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 22:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir şey yazmıştım; lakin günü değil. Yoksa Sosa düşmanlarının listesi elimde ilk sırada da sen varsın.

:D

Sosa ilk 17 maç gezindiği gibi gezinsin aynılarının daha ağırını yazarım. İkizleri doğacak diye bizi öldürdü 17 hafta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu maçta sevindirici tek şey pozisyon vermemiş olmamızdır.

Hele hele Necip-Tosic ikilisi ile oynadığımızı düşünürsek baya sevinmemiz gerek. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...