Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309955 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı bjkferhat

Turgay Demir dogru söylüyor yarın veya pazartesi günü skor ne olursa olsun Şenol Hoca'ya tezahuratlar yapılmalı.

En ufak hatasında katlediyoruz adamı ama medya ve rakip taraftarlar cok ugrasıyor kendisiyle bizim köstek olmamamız lazım

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada Metin Tekin ne kadar absürt konuşmuş. Gelsin 3 ay ligde takım çalıştırsın bakalım aynı cümleleri kullanabilecek mi?

yok onlar oyle riskin altına girmezler. Ekran başında bol keseden konuşmak çok rahat  :ok:

Çevrimdışı mrred

Metin Tekin'i maçtan sonra dinlerken hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim. Hakeme vaktinde "sahana geç de maça başlayalım" diyen Metin Tekin'in yerine hakemi cansiperane savunan, sanki futbolculuk hayatını Türkiye'de değilde İngiltere'de falan geçirmiş birini gördüm. Sen bu rezilliklerin daha alenilerini yaşadın nasıl bu şekilde konuşursun. Efsane kadroya yetişmiş ve seyretmek ayrıcalığını yaşamış bir kardeşiniz olarak "kusura bakmayın" artık şu saate ve kertede yaşayan efsane falan anlamam. Bir bütün olma ve her şartta Beşiktaşımıza sahip çıkma zamanıdır. Bizden önce bu vazife bu camianın ekmeğini yemiş ve bu camiayla tanınmış olan eski futbolcu abilerimizindir.
para çok seven insandan herşey beklenir
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Turgay Demir dogru söylüyor yarın veya pazartesi günü skor ne olursa olsun Şenol Hoca'ya tezahuratlar yapılmalı.

En ufak hatasında katlediyoruz adamı ama medya ve rakip taraftarlar cok ugrasıyor kendisiyle bizim köstek olmamamız lazım
Şenol Güneş bu ülkede en çok hakkı yenen futbol adamıdır
Beşiktaş bu ülkede en fazla hakkı yenen kulüptür o yüzden Şenol Güneşi bjk lilerin iyi anlaması lazım
Çarşının internet sitesine girişte zaten video yapmışlar Turgay Demirin yazısını video haline getirmişler
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 23:06:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hatırladım da sene başında Tosic'e Ivanovic gibi diyen bir Galatasaraylı trolümüz bile vardı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaşlı gazetecilerin haksızlıklara karşı gündem yaratmalarını olumlu buluyorum ama taraftar asla gereksiz duygu yogunluguna girmemeli. Bilinçli, sakin ve sabırlı olmalıyız. Artık bu konularda yeterli tecrubeye sahibiz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Scout

Beyler Süleyman Sebaya Küfür Edildi mi Bugün ?
Pika Pika

Çevrimdışı mülkübey

Ft in dahiyane fikri vardı.  hani olimpiyar stadını yan çevirip 2 ye katlayıp 3 e bölecekti . noldu o iş :)

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mrred

Beşiktaşlı gazetecilerin haksızlıklara karşı gündem yaratmalarını olumlu buluyorum ama taraftar asla gereksiz duygu yogunluguna girmemeli. Bilinçli, sakin ve sabırlı olmalıyız. Artık bu konularda yeterli tecrubeye sahibiz diye düşünüyorum.
Ona hoca izin vermez hoca çok akıllı fazla hakem ya da stad konusunu gündeme getirerek oyuncuların bahaneye sığınmasını engelleme gayretinde onun farkındayız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada karşı tarafın bir hamlesi de bizi Başakşehir Stadından çıkarıp Olimpiyata sürmek olabilir. Ki bence çok önemlidir.

Çevrimdışı mrred

Bu arada karşı tarafın bir hamlesi de bizi Başakşehir Stadından çıkarıp Olimpiyata sürmek olabilir. Ki bence çok önemlidir.
Göksel Gümüşdağ ile iyi hukuku var başkanın öyle bir şey olacağını sanmıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı eski inönü

Ona hoca izin vermez hoca çok akıllı fazla hakem ya da stad konusunu gündeme getirerek oyuncuların bahaneye sığınmasını engelleme gayretinde onun farkındayız.
Hoca, yönetim ve biz taraftar bu konuda en acı tecrubelere sahibiz. Artık yanlış yapma lüksümüz yok bence.

Çevrimdışı eski inönü

Göksel Gümüşdağ ile iyi hukuku var başkanın öyle bir şey olacağını sanmıyorum
Gümüşdag'ın bir ağırlıgı oldugunu düşünüyormusun gercekten?

Çevrimdışı onder23

3 macligina anlaşmıştık mersin, Antep ve gençler maçı. Stad 19.03 de acilacaksa zaten icerde birtek Eskişehir maçı kalıyor yok nisan başında açılırsa eses ve antalya maçları kaliyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Hoca, yönetim ve biz taraftar bu konuda en acı tecrubelere sahibiz. Artık yanlış yapma lüksümüz yok bence.
o yüzden canımızı dişimize takıcaz bunu en çok futbolcular ve teknik kadro yapacak bizde onlara koşulsuz destek vericez.Skora bakmadan koşulsuz destek
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Gümüşdag'ın bir ağırlıgı oldugunu düşünüyormusun gercekten?
Kulübün başkanı bu güne kadar bize stadını açmış bugünden sonrada açmaya devam edecektir.Fenerin kulüpler birliği ile ilişkilerine bakmak lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

İsterseniz uzayda oynayalım, biz şampiyon olacağız, biz şampiyon olacağız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

3 macligina anlaşmıştık mersin, Antep ve gençler maçı. Stad 19.03 de acilacaksa zaten icerde birtek Eskişehir maçı kalıyor yok nisan başında açılırsa eses ve antalya maçları kaliyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 maç için anlaşmıştık.

Gaziantep-Mersin-Gençlerbirliği-Eskişehir maçları Başakşehir'de oynanacaktı fakat Gençlerbirliği maçını Olimpiyat'a almışlar.

Nedenini bilmiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

4 maç için anlaşmıştık.

Gaziantep-Mersin-Gençlerbirliği-Eskişehir maçları Başakşehir'de oynanacaktı fakat Gençlerbirliği maçını Olimpiyat'a almışlar.

Nedenini bilmiyorum.
Başkan 4 maç için kullanacağız, sık kullanıp Başakşehiri de zor duruma sokmak istemiyoruz diyordu. Göksel başkan "isterse sezon sonuna kadar veririz stadı" dedi ama Başkan 4 lafını yemek istemiyor anlaşılan. Muhtemelen stad açılışı sarktı 19.03te olmayacak. 4 maç hakkını gençler maçında değerlendirmiyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Başkan 4 maç için kullanacağız, sık kullanıp Başakşehiri de zor duruma sokmak istemiyoruz diyordu. Göksel başkan "isterse sezon sonuna kadar veririz stadı" dedi ama Başkan 4 lafını yemek istemiyor anlaşılan. Muhtemelen stad açılışı sarktı 19.03te olmayacak. 4 maç hakkını gençler maçında değerlendirmiyor.

Gençlerbirliği maçını Olimpiyat'ta oynamak mantıklı değil bana kalırsa.

Eskişehir maçı nispeten daha kolay bir maç orada oynansa da sıkıntı yaşamazdık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Gençlerbirliği maçını Olimpiyat'ta oynamak mantıklı değil bana kalırsa.

Eskişehir maçı nispeten daha kolay bir maç orada oynansa da sıkıntı yaşamazdık.
Belki es-es maçını da olimpiyatta oynayacağız. 2 maç da olimpiyatta olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2016, 23:44:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sanırım hava iyi diye buraya geçiyoruz. Rüzgar yok güneş var stadın açılışına kadar 4 maç hakkımızı dengeli dağıtmaya çalışıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Olympiyata gectigimiz nerde yazıyoki

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Beyler Süleyman Sebaya Küfür Edildi mi Bugün ?
Evet hem Sebaya hem Beşiktaş'ımıza küfür etti haysiyetsiz ezikler.

Çevrimdışı Anıl