Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304573 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2001-2002 sezonunda devre arası Nihat'ı sattık, 2. durumdayken ve Gs ile aramızda 3 puan varken sezonu 3. bitirdik.

2003-2004 sezonunda devre arası İlhan Mansız'ı sattık, Fb'nin 8 puan önündeyken şampiyonluk gitti ve 3. olduk.

Bu yıl da Ersan'ı sattık. Umarım sonu diğer iki sezon ki gibi olmaz.

Bence şuanki durum diğerleriyle aynı değil. Ersan'ı satmışken elimizde Rhodolfo vardı. Onun sakatlığı kötü oldu..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

2001-2002 sezonunda devre arası Nihat'ı sattık, 2. durumdayken ve Gs ile aramızda 3 puan varken sezonu 3. bitirdik.

2003-2004 sezonunda devre arası İlhan Mansız'ı sattık, Fb'nin 8 puan önündeyken şampiyonluk gitti ve 3. olduk.

en buyuk korkum bu. Basin iki haftaya gundeme getirmeye baslar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olursa toplu intiharlar olur  :D ama bu sene objektif düşününce  şampiyon olacağımızı düşünüyorum :eyes

Çevrimdışı panic13

Selam @Tolga ;

Verdiğin örnekler bizim durumla örtüşmüyor. O sezon antrenör Daum'du ve takım kör topal top oynuyordu. Arada bir lider veya ikinci olmamıza rağmen kimse takımın oyunundan memnun değildi. Nihat'ın satılması Daum'a bahane oldu. Zaten severdi o tip işleri.

2003-2004 ise tamamen değerlendirme dışı. Neler olduğunu hepimiz biliyoruz.

Ersan bu takımın iyi oyuncularındandı ama vazgeçilmezi değildi. Bana göre iyi bir stoper de değildi ama bu yılki oyunumuza oturmuştu. Ben sizin kadar karamsar değilim. Ersan'dan çok rhodolfonun sakatlığı fena oldu. Umarım marcelo boşluğunu iyi doldurur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Selam @Tolga ;

Verdiğin örnekler bizim durumla örtüşmüyor. O sezon antrenör Daum'du ve takım kör topal top oynuyordu. Arada bir lider veya ikinci olmamıza rağmen kimse takımın oyunundan memnun değildi. Nihat'ın satılması Daum'a bahane oldu. Zaten severdi o tip işleri.

Ersan bu takımın iyi oyuncularındandı ama vazgeçilmezi değildi. Bana göre iyi bir stoper de değildi ama bu yılki oyunumuza oturmuştu. Ben sizin kadar karamsar değilim. Ersan'dan çok rhodolfonun sakatlığı fena oldu. Umarım marcelo boşluğunu iyi doldurur.
Tabiki de sadece bu oyuncular satıldı diye şampiyonluklar gitti demiyorum özellikle de 101. yıl için bunu direk söyleyemem.

Fakat önümüzde de bu örnekler var sonuçta. Ersan bana göre de iyi stoper değildi geçen sezon burada en çok ben eleştirmişimdir belkide ama bu yıl bu sistemde sırıtmadı ve önemli bir oyuncu haline geldi. Şimdi 2 stoperle oynuyoruz birine birşey olursa ne yaparız bilmiyorum. Ligin ilk yarısında da 2 stoperle oynadık genelde ama 2. yarılar her zaman ilk yarılara oranla çok daha zorlu geçer.

Tosic ya da Necip ile yama yaparak bazı kolay gözüken maçlarda bile sıkıntı yaşayabiliriz ki bu yüzden 1 stoper takviyesi devre arası şart demiştik. Tabi Rhodolfo'nun sakatlığı gerçekten çok kötü oldu. Şahsi fikrim son dakikada Ersan'ı göndermekten vazgeçmeliydik.

Yazın da 5 m euro'luk teklif geldi demek ki 5-6 m euro'ya Ersan Çin'e giderdi yine.

Bu kadar şey yazdım şu sonuç çıkmasın şampiyonluk gidecek demiyorum. Hala şampiyonluğun en güçlü adayı biziz ki olacağımıza da inanıyorum fakat Ersan'ı satarak bir risk aldık umarım başımız sezon sonu bu yüzden ağrımaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız necip tosic stoper 2'lisi ciddi anlamda soru işareti dün necip çok kötüydü inşallah mersin maçında sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Beckin taktik anlayisindan ote acayip bir insan kalitesi var ayrica kendine iyi bakan sakatlanmayan bir oyuncu. Bizim yerli futbolcularimizdan bazilarinin kalitesini -insani kaliteden bahsediyorum- Beck seviyesine cikartabilirsek cok sevinirim. Bu futbolcular futbolu biraktiktan sonra aile yasamina baslayacaklar, tvlerde yorum yapip, gazetelerde yazi yazacaklar. Beck seviyesini ornek vermek gerekirse Feyyaz, Mehmet Ozdilek, Metin Tekin gibi. Beck seviyesine cikartamadigimiz futbolcunun seviyesi ise Sinan gibi olur.

Biz bir spor kulubuyuz ve egitmen bir hocamiz var. Futbolcularimizin kisiliklerini de planlamali ve gelistirmeliyiz.

Tespit harika beck gibi oyuncular ile sampiyon olunabilir, yari yolda birakmaz. 10 uzerinden 7 oynar. 5 oynamaz 9 da oynamaz.
Serdardan farki nedir Beckin. Brumaya top kaptirip bizi travmaya sokmazdi Beck. Yahut topu kaptirip bizi travmaya sokup kendisi travmaya girmezdi. o gs macindan sonra bakin Serdarin akli karisti olur olmaz her topu taca vurmaya basladi.

Beckin onunde oynayacak bir Quarezma cok fazla katki yapar. Mesela sol tarafta Olcay-Ismail olabilir. 1.5 porsiyon iskender cikar ordan.

Takim Oyunu daha iyi olan daha mücadeleci Takimlarda asil Kalitesi belli olan bir Oyuncu Beck.

Senol Hoca Takima Kanat Organizasyonu ögretemedi bir türlü. Bireysellige kaliyor is. Gökhan bile Hücuma cok fazla Katki saglayamiyor cogu zaman Beck nasil saglasin? Adamdan görevi olmayan seyi beklemek haksizlik oluyor. Bir cok Taraftar Beck'in degerini görmüyor.

Quaresma'nin etkili olmasinda büyük payi vardi Beck'in. Birlikte oynamaya devam ederlerse bize seviye atlatirlar diyecegim ama Quaresma 90 Dakika yüksek Tempoda etkili olamiyor pek sonradan girince etkili oluyor. Burada etken sadece Rakipin yorulmasi degil kendisi de ayri bir Hirsla cikiyor sanki sonradan girince. Quaresma karakterinde bir Oyuncu'ya Teknik Heyetin özel muamele göstermesi gerekir. Cünkü cok cabuk küsüyor ya da kendini koyuveriyor. Simartirsan da olmuyor cezalandirirsan da olmuyor. Tam randiman almak icin Kulagini devamli cekmek ve ne kadar önemli oldugunu hissetirmeyi ayni zamanda yapmak gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

yalnız necip tosic stoper 2'lisi ciddi anlamda soru işareti dün necip çok kötüydü inşallah mersin maçında sıkıntı olmaz.

dünden kötü olacağını sanmıyorum benzerlikler gösterecektir. önemli olan gelecek maçlarda Marcelo'nun sürekli oynaması bence Alexis maalesef vasat altı gibi duruyor hatta bonservisi ile alınması çok doğru olmamış gelecek sene sürekli yedek kalacağı gün gibi ortada. Marcelo daha dengeli, toparlayıcı ve havadan geçit vermeyen biri.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 13:56:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bugrahan

Öncelikle herkese merhabalar .Aranıza katılmaktan onur ve şeref duydum.Daha bi bilinçli taraftar oluşumunda bu forumun katkısı bence çok büyük.Kendi adıma böyle.Bu siteyi kuran ve gelişmesine ve bu denli büyümesinde katkısı olan herkesin emeğine ve yüreğine sağlık. :claps:

"Ellerini başının arkasına yasla ve hayatı katlanılabilirmiş gibi yap."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

5.kartal yuvası etkinliğinde rekor kırmışız gene helal olsun taraftara  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle herkese merhabalar .Aranıza katılmaktan onur ve şeref duydum.Daha bi bilinçli taraftar oluşumunda bu forumun katkısı bence çok büyük.Kendi adıma böyle.Bu siteyi kuran ve gelişmesine ve bu denli büyümesinde katkısı olan herkesin emeğine ve yüreğine sağlık. :claps:

:hosgeldin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 14:05:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Selam @Tolga ;

:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 14:05:27
  • Beşiktaş / Bodrum

Hoşgeldin aramıza kardeşim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:hosgeldin

dünden kötü olacağını sanmıyorum benzerlikler gösterecektir. önemli olan gelecek maçlarda Marcelo'nun sürekli oynaması bence Alexis maalesef vasat altı gibi duruyor hatta bonservisi ile alınması çok doğru olmamış gelecek sene sürekli yedek kalacağı gün gibi ortada. Marcelo daha dengeli, toparlayıcı ve havadan geçit vermeyen biri.
abi aslında fena oyuncu değil uyum sorunu var birazcık ama bize daha iyileri lazım o da ayrı rholdofo keşke sakatlanmasaydı havadan top geçmezdi marcelo rhodolfo ikilisi güzel olurdu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sabahta yazdım görülmedi sanırım 25. ve 34. haftalar arasında fenerden 2 maç dışında önce oynayacağız kazanırsak ufakta olsa bir avantaj oluşturur mu ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 14:09:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Batuhan hala 24 yaşında çocuk yaşlanmıyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Batuhan hala 24 yaşında çocuk yaşlanmıyor :D

Çok erken başladı. Transfer rekorunu kırabilir Batuhan :)

Çevrimdışı sallapati

Gökhan Töre  kadro dışı bırakılmalı.. dün sahada adeta yürüdü.. geçen senede biz bu filmi izlemiştik..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Töre  kadro dışı bırakılmalı.. dün sahada adeta yürüdü.. geçen senede biz bu filmi izlemiştik..
ne faydası olacak kadro dışı bırakmanın fayda sağlamamamız lazım fener maçında farklı oynar

Çevrimiçi Koa_lAA

sabahta yazdım görülmedi sanırım 25. ve 34. haftalar arasında fenerden 2 maç dışında önce oynayacağız kazanırsak ufakta olsa bir avantaj oluşturur mu ?

önce oynamak sıkıntı bence.. sonra oynamak daha avantajlı.. ama bizim ligde pek farketmiyo hakemler o ayarı yapıyo zaten saolsunlar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 14:13:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok erken başladı. Transfer rekorunu kırabilir Batuhan :)

Türkiye U17      29   17
Türkiye U16      26   24

Hakikaten çok yazık şu maç gol sayılarına bakın..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

devre arası Ersan ı satacağımıza keşke Töre yi satsaydık...

Çevrimdışı Tolga

Kazanırsak bence avantaj oluşturur :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Münch'den bu yana üst düzey sol bek görmedik İsmaili beğenmemeyi anlayamıyorum ben. Hasan Ali ile birlikte son 5 yılın en iyi sol bek performansını gösteriyor son maçlarda.

Son iki maçtır ileride basıp aldığı toplar gol oldu. İleride basıyor geri dönüyor tekrar alanını kapatıyor, kanattan bindirme yapıyor, orta yapıyor, böyle kolay adam yemeyin Allahaşkına.

Canavar gibi İsmail bu sene ki formayı geç aldı daha da açılacak

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi