Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301078 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oğuzhan iyice saçmalamaya başladı bu konuda iddia ediyorum orada Quaresma değil ve Töre olsaydı oyunda içerde de Gomez şimdikinden 50 defa daha boş olaydı o topu gidip Töre'ye verirdi. Adamda Q17 düşmanlığı o kadar net ki...
Hayir yani görmemesi imkansiz bu 1

Pasi atti yer ve atma sekli Q17 ye atacagi pastan kat kat daha zor ne diye yaparsin boyle birseyi..

Lafa gelince boyle bisey yok hepimiz arkadaşız diye aciklama yapiyor ama is Icraata gelince hersey acikca ortaya çıkıyor.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:17:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yine oğuzhan yine bir klasik 1000 oldu galiba.

Evet burada çok yanlış tercih yaptı. İkinci yarı çok pas hatası da yaptı atmak istedi atamadı 3 kez de Quaresma'ya hep gerisine attı topları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kadar savunmak içinde sıvayanı görmedim yapma yusuf hoş olmuyor  :D Bütün maçları izleyip tekrar full 90 dk izliyorum.Bi bu değil bir sürü  :ok:

Aldı burda topu rakibe attı quaresmaya verse quaresma çizgiye inip orta açıcaktı.

Vermediği zaman benim de kızmışlığım oldu. Ama ben maç esnasında gördüğümü hissettiğimi yazdım, savunma değil.

Ben o an kadrajda Q7'yi görmemiştim bile.

Hem öyle olsa bile Beşiktaş'ın oyuncusunu savunmak suç mu ki?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Camianın en büyük görevi bu sene şampiyon olursak (ki bence de olacağız) kendini salmamak. Bu sene bizim için fırsat senesi. Rakipler bu sene sonunda teker teker oyundan düşecekler. Bu oyunla, bu hırsla, bu iştahla ileriki senelerde devam ettiğimiz sürece şampiyonlukların en büyük favorisi biz olacağız. Stadını açmış, taraftar desteğini sonuna kadar arkasına almış, her sene Şampiyonlar Ligi'ne giden bir Beşiktaş görmeyi hepimiz isteriz. Ayrıca şu içi boş goygoyların da kökünü kazımak için bundan iyi bir zaman göremiyorum.

Yahu güzel abicim başka resme mi bakıyoruz. Bek ve stoper arasındaki boşluğa baksana kaç metre var. Oğuzhan hep öyle girişler yapıp pas veriyor zaten.

Ben savunmak için söylemiyorum maç esnasında hissettiklerimi de yazdım bak yukarda.
Yapma Yusuf q17 nin onune yuvarlayacak alt tarafi topu

Pasi atmaya çalıştıği yer pzoisyondan da belli cok zor bir yere atiyor topu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yapma Yusuf q17 nin onune yuvarlayacak alt tarafi topu

Pasi atmaya çalıştıği yer pzoisyondan da belli cok zor bir yere atiyor topu.

Valla dediğim gibi 2si bi anda oraya koşunca direk orası dikkatimi çekti atsaydı direk karşı karşıya kalacaklardı çünkü
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Vermediği zaman benim de kızmışlığım oldu. Ama ben maç esnasında gördüğümü hissettiğimi yazdım, savunma değil.

Ben o an kadrajda Q7'yi görmemiştim bile.

Hem öyle olsa bile Beşiktaş'ın oyuncusunu savunmak suç mu ki?

Birazda quaresma'yı savun bak çağrı oğuzhan yalnış yaptı diyebiliyor  :ok:

Quaresma'da bizim oyuncumuz.

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben seyircisiz cezası sonrası bursadan hiç ümitli değilim öyle iyi top falan oynadıkları yok seyirci olsaydı muhtemelen yeni stadlarında ilk defa tümüyle dolu tribünler önünde ambiyans oluşturup maçı kazanacaklar die düşünüyordum ama gerek seyircisizlik gerek bursanın kötü oyunları gerekse de hakem+fenerasyon, topluyorum çıkarıyorum sonuç = bursadan cacık olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birazda quaresma'yı savun bak çağrı oğuzhan yalnış yaptı diyebiliyor  :ok:

İlk yarının sonuna doğru Quaresma'da büyük toparlanma var demiştim zamanında :ok:

Ayrıca bu maçta da gidişatı değiştiren oyuncu oldu.

bu arada ben seyircisiz cezası sonrası bursadan hiç ümitli değilim öyle iyi top falan oynadıkları yok seyirci olsaydı muhtemelen yeni stadlarında ilk defa tümüyle dolu tribünler önünde ambiyans oluşturup maçı kazanacaklar die düşünüyordum ama gerek seyircisizlik gerek bursanın kötü oyunları gerekse de hakem+fenerasyon, topluyorum çıkarıyorum sonuç = bursadan cacık olmaz...

bende ümitli değilim zaten futbolu güzel değil bursa'nın olursa seyircisi sayesinde olurdu birşeyler oda yok fener 1-0 alır yine.

Çevrimdışı tangaz

Hayir yani görmemesi imkansiz bu 1

Pasi atti yer ve atma sekli Q17 ye atacagi pastan kat kat daha zor ne diye yaparsin boyle birseyi..

Lafa gelince boyle bisey yok hepimiz arkadaşız diye aciklama yapiyor ama is Icraata gelince hersey acikca ortaya çıkıyor.

daha önce de birkaç maçta çok daha net pozisyonlarda bomboş Q17ye vermeyip olcay veya töreyi aradı hep. ben ozzynin Q17ye pas attığını neredeyse hatırlamıyorum gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hadi gelin  bu gece oğuzhanı linç edelim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fatih e.

Valla dediğim gibi 2si bi anda oraya koşunca direk orası dikkatimi çekti atsaydı direk karşı karşıya kalacaklardı çünkü

sadece bu fotoğrafa bakınca çoğu kişi yanlış değerlendiriyor. maçı izleyen net görmüştür o pozisyonu zaten.

oğuzhan kaleciyle karşı karşıya bırakmak için o pası attı. gomez ve cenkin aynı noktaya hareketleneceğini düşünmeden attı hatta serzenişte bulundu. cenkti sanırım iki adım attığı için pas gerisinde kaldı.

daha önce de birkaç maçta çok daha net pozisyonlarda bomboş Q17ye vermeyip olcay veya töreyi aradı hep. ben ozzynin Q17ye pas attığını neredeyse hatırlamıyorum gibi
Aman abi daha fazla yazma Linc edilecez birazdan

Takimin en cok asist yapan oyuncusu takimi tasiyan oyuncu isterse vermez diyenler oldukca fazla burada ben yandim sen yanma...

Çevrimdışı Anıl

Quaresma'ya pas atmıyo diye Oğuzhan'a sövün, yarın ortasını gol yapamadı diye Cenk'e, Gomez'e de söversiniz en büyük Quaresma :D

Maça Töre-Olcay ikilisiyle başlamak doğru tercihti bence. Ama bence ilk değişiklik Töre-Quaresma olmalıydı ve 2. yarının başında olmalıydı. Bunun dışında Oğuzhan veya Sosa'yı çıkarmadan Cenk'i alması da iyice baskı kurmamızı sağladı ve goller geldi. Belki 2 puan bıraktık ama iyi bir takıma karşı sağlam karakter koyduk :)

Linç yemeden editliyim :D Quaresma birkaç yanlış tercihi dışında gayet iyiydi. Oğuzhan, Sosa ve Gomez günlerinde değildi.

Töre ve Olcay ise fazia :D
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 00:27:26 Anıl ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Oğuzhan'ın bu işlere deli oluyorum işte. Arkadaş kaç sene oldu bu takımdasın. Takım şampiyonluğa gidiyor. Bırak şu çocuk işlerini. Sen artık takımdaki en eski adamlardan birisin. Sahiplenmen rol alman alzım. Bırak adamcılığı falan ya.

Bu mevzu kaçtır tekrar ediyor. Bi de maç gidiyor elden zaten. Bu tarz işleri görünce Oğuzhan'a güvenim gidiyor işte.

Tolgay iyileşsin bir an önce bu kadar şahsi fevri davranamaz Oğuzhan.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Bence sanssizdik.
Gomez gununde olsaydi farkli kazanirdik.
Bazen olmayinca olmuyor...

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresma'ya pas atmıyo diye Oğuzhan'a sövün, yarın ortasını gol yapamadı diye Cenk'e, Gomez'e de söversiniz en büyük Quaresma :D

Maça Töre-Olcay ikilisiyle başlamak doğru tercihti bence. Ama bence ilk değişiklik Töre-Quaresma olmalıydı ve 2. yarının başında olmalıydı. Bunun dışında Oğuzhan veya Sosa'yı çıkarmadan Cenk'i alması da iyice baskı kurmamızı sağladı ve goller geldi. Belki 2 puan bıraktık ama iyi bir takıma karşı sağlam karakter koyduk :)
:) :)

linç etmiyoruz sürekli yaptığı şeyleri söylüyoruz söylemeyelim mi ?

Ben ekstra birşey diye söylüyeyim töre sahada yürüdüğü için olcay,sosa oynamıyor bilerek enayimiz biz diyorlar ?

Hatırlarsanız geçen sene sosa,ba geçen sene şampiyonluğu bazı oyuncularımız istemedi demişti.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sadece bu fotoğrafa bakınca çoğu kişi yanlış değerlendiriyor. maçı izleyen net görmüştür o pozisyonu zaten.

oğuzhan kaleciyle karşı karşıya bırakmak için o pası attı. gomez ve cenkin aynı noktaya hareketleneceğini düşünmeden attı hatta serzenişte bulundu. cenkti sanırım iki adım attığı için pas gerisinde kaldı.

Aynen bunu gördüm ben de :ok:

Çevrimdışı tangaz

kimsenin ozzy'yi linç ettiği yok ama bir gerçek varki Q17ye karşı bir husumeti olduğu net asla pas vermiyor ona

Çevrimdışı Ogün

Malum pozisyonda en doğru ve net karar, topu Cenk'le Gomez'in arasından önlerine doğru göndermekti ama beceremedi, bu akşam çok iyi değildi zaten. Ben Quaresma ile kişisel bir sorun yaşadığını sanmıyorum, öyle bir şeye Şenol hoca izin vermez.

EssiLor

• Ziyaretçi

Şenol hoca Olcay yerine Quaresmayla başlamalıydı
Olcay aşırı etkisiz kaldı
Quaresma muhteşem hareketleriyle takımı kendine getirdiği gibi 2 goldede büyük katkı sağladı
Mersin maçından inşallah Q7 ilk 11 de olur
Gözüme uyku girmiyor arkadaş
Moralim aşırı bozuldu
Kazanmalıydık bu maçı
Pereira saz arkadaşları ve fenerliler bayram ediyor şuan iyice sinirleniyorum.

Oğuzhan'ın bu işlere deli oluyorum işte. Arkadaş kaç sene oldu bu takımdasın. Takım şampiyonluğa gidiyor. Bırak şu çocuk işlerini. Sen artık takımdaki en eski adamlardan birisin. Sahiplenmen rol alman alzım. Bırak adamcılığı falan ya.

Bu mevzu kaçtır tekrar ediyor. Bi de maç gidiyor elden zaten. Bu tarz işleri görünce Oğuzhan'a güvenim gidiyor işte.

Tolgay iyileşsin bir an önce bu kadar şahsi fevri davranamaz Oğuzhan.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps:

Ozi yi severim ama bu işin suyunu çıkarmaya basladi artik

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın siz şunu anlamıyosunuz. Quaresma iyi oynadığı zaman, gol attığı zaman ben de seviniyorum, neden sevinmeyeyim renkli miyim ben? Düşman mıyım Quaresma'ya?

O pas yerine ulaşmadığında çıldıran bendim Quaresma'yı gözüm görmedi bile sağ tarafta :D Diyorumya karşı karşıya olacaktı.

Oğuzhan bu sezonun oyuncusu benim gözümde, yaptığı katkı da yadsınamaz.

Hepsi bizim oyuncumuz, ben neden birini kayırıp ötekini düşüreyim?

Benim tek derdim Quaresma Quaresma diyip diğer bütün oyuncularımızı gömenlerle, ben bunun yapılmasını istemiyorum.