Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298898 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Artık tam olarak bu durumda değiliz azınlık kaldı bu psikolojiye giren onlar da düzeleceklerdir zamanla.
Şampiyon olursak düzelir . şampiyon olamazsak daha da hassas duruma gelir bence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 de yeter gibi gelmiyor bana 2003'te yetmedi.

İkili seri yapmadna taraftar kendine gelemeyecek tam olarak.

Bu seneyi koysak önümüzdeki yıllarda bizim kemikleşmiş kadromuz ile ve biraz olsun düzelen dogru işler yapmaya başlayan yönetimimiz ile üstüne koyarız diye düşünüyorum bu şampiyon olamamak gerek takım gerek taraftar da baskı oluşturuyor olursak zaten 1 sene ile kalmayız ilerisini getiririz diye düşünüyorum ben.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q17 oynamamış öteki oynamış ne fark eder (Küfür Yasak) hakem ilk devre 2 adamı atmamış neyi tartışıyorsunuz
Hocanin buyuk hatasini..

Q17 lik mac oldugu gun gibi ortadadaydi cunku , Bunu burda bu kadar adam görüyorsa Hoca da görecek !!

Orta acman gerekiyor ama sahada orta acabilecek adamin yok herseyin ozeti buydu...

Nitekim q17 girdi ilk ortası Gol oldu , 2.ci ortasi Gol oluyordu , 3.cude faulü aldi yine Gol oldu..

Hoca 2.ci yarinin basinda alsaydi q17 yi bambaska olabilirdi sonuç 65 dakika Yanindaki adama bile pas veremeyen orta açamayan Olcaya nasil tahammul etti akil sir erdiremiyorum

Hoca bir şeye taktimmi takıyor bu inadindan vazgecmeli artık...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

2 iç saha maçımız var.  İkisini de alır güzel bir havayla kadıköye gideriz inşallah :)

Bir de bursa çelme takabilirse tadından yenmez

Kadıköye 1 maç eksiğimizle 1 puan önde gideceğiz bence :tabe:

Çevrimdışı f_madida

Adam hakli daha hicbir sey bitmedi hala avantajli olan taraf biziz..

Ne bitmesi yahu, puan farki koyarak sampiyon olacagiz, yalniz

1) Defans isini cozmemiz lazim ivedlikle
2) Ileri uctaki oyuncular hem performansini arttirmali hem de daha ciddi oynamali...Bilemiyorum Gokhan ve Olcay haftaici bizim bilmedigimiz bir mac mi oynadilar niye bu kadar siliktiler, ancak boyle bir oyun kabul edilemez.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı bjkferhat

Mersin varını yoğunu verir maça.
Defans Tosic-Necip olacak.
İlk golü yersek bugüne benzer bir maç çıkar.
Eğer atarsak
3-1,4-1 gibi bir skorla alabiliriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 23:34:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocanin buyuk hatasini..

Q17 lik mac oldugu gun gibi ortadadaydi cunku , Bunu burda bu kadar adam görüyorsa Hoca da görecek !!

Orta acman gerekiyor ama sahada orta acabilecek adamin yok herseyin ozeti buydu...

Nitekim q17 girdi ilk ortası Gol oldu , 2.ci ortasi Gol oluyordu , 3.cude faulü aldi yine Gol oldu..

Hoca 2.ci yarinin basinda alsaydi q17 yi bambaska olabilirdi sonuç 65 dakika Yanindaki adama bile pas veremeyen orta açamayan Olcaya nasil tahammul etti akil sir erdiremiyorum

Hoca bir şeye taktimmi takıyor bu inadindan vazgecmeli artık...

Yunus Emre havada kalacak şimdi o yüzden yazmadım ama ilk yarı Quaresma oynasaydı Töre yerine onu sövülüyordu şuan.

Bütün olarak bakamıyorsun ilk yarı oynanan oyun ile ikinci yarı çok farklıydı. Bak kendin de göreceksin 1-2 maç Quaresma 11 çıkar şimdi aynı tepkileri o alacak Töre gibi.

Sıkıntımız isimler değil bizim benzer karakterler. O zaman da tüm yazdıkların sana dönecek. Maalesef ikisi de kötü gerçek bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

15 maç var daha. Avantajımızı da kaybetmiş değiliz. Mazeret üretmek, pes etmek yok. Bu takım bu sene şampiyon!

Çevrimdışı tangaz

Şenol Hoca bir maçta radikal bir değişiklik yapıp Quaresma Cenk Tosun ikilisini kanatlarda oynatmalı. Q17 ortalarında ilk golümüzde olduğu gibi çift santraforla ön direk arka direk paylaşımı yapmış oluyoruz ve savunulması çoook zor hale geliyoruz. bu dizilişte Q17 asist kralı olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Mersin varını yoğunu verir maça.
Defans Tosic-Necip olacak.
İlk golü yersek bugüne benzer bir maç çıkar.
Eğer atarsak
3-1,4-1 gibi bir skorla alabiliriz

Mersin 1 puan icin cikacak, alan daraltip oyunu kitlemeye calisacaklar orada da ilk golu yazdigimiz anda dagilacaklar. Ilk golu cabuk bulalim yeter.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne bitmesi yahu, puan farki koyarak sampiyon olacagiz, yalniz

1) Defans isini cozmemiz lazim ivedlikle
2) Ileri uctaki oyuncular hem performansini arttirmali hem de daha ciddi oynamali...Bilemiyorum Gokhan ve Olcay haftaici bizim bilmedigimiz bir mac mi oynadilar niye bu kadar siliktiler, ancak boyle bir oyun kabul edilemez.
Çözüm basit 2 sini de kizaga cekip tipki bugun oldugu gibi Kanatlari Cenk - Quaresma yapacaksin olacak bitecek :ok:

Taşıdıkları formanin agirligini anlasınlar artik..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 23:38:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir tane istikrarlı, disiplinli Rommedahl bulamadık şu takıma 20 yıldır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bjkferhat

Bu maçı alsaydık Kadıköyde yenilmemiz tolere edilebilirdi.Şimdi ertelenen 2 maçı almalıyız Gençleri yenmeliyiz ve Kadıköy'de yenilmemeliyiz.

Bunlardan biri olmazsa avantaj kaybolur.Bizim maçı çıkarırsak 1 aylık süreçte Fb'nin puan kaybedeceğini düşünmüyorum

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şöyle Juventus gibi 15 te 15 yapsak iyi değil mi :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 23:40:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Metin Tekin'in de dişi Beşiktaş'a geçiyor sanırım.

Aziz Yıldırım açıklama yaptığı zaman çık konuş neden bekledin de şimdi Beşiktaş'ı eleştiriyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Bu sene sampiyon olmak demek
Seneye feneri de yaristan cikarmak demek
Aziz in gitmesi bana aysal ın gidişini hatirlatiyor. Tıpkı gemi batarken ilk kacan mickey mouse lar gibi...
Seneye gs daha ilk yarı bitmeden atar havluyu, fb desen yeni yeni tütmeye baslayan bir eve giren bir baskan ile neler yapabilir?
Yani bu seneyi almak demek seneye de bir kac adim onde baslamak demek
Ondan sonra zaten takim tam anlamiyla her eksigini giderip ligin mükemmel ekibini olusturacak hem oyuncu hemde oyun anlaminda
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir tane istikrarlı, disiplinli Rommedahl bulamadık şu takıma 20 yıldır.

Jermain lens napıyor bu aralar bize o tip bi adamda lazım .

20 21 yaşındaydı Nec Nijmegen de oynuyordu ta ozaman dikkatimi çekmişti daha sonra uçtu gitti zaten.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 23:44:53 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Bu maçı alsaydık Kadıköyde yenilmemiz tolere edilebilirdi.Şimdi ertelenen 2 maçı almalıyız Gençleri yenmeliyiz ve Kadıköy'de yenilmemeliyiz.

Bunlardan biri olmazsa avantaj kaybolur.Bizim maçı çıkarırsak 1 aylık süreçte Fb'nin puan kaybedeceğini düşünmüyorum

Bursa -d
Beşiktaş
Akhisar-d
Kayseri

Fenerin önümüzdeki 1 ay oynayacağı lig maçları bunlar
Bursa  ve Beşiktaş maçları öncesi de moskova maçları var
Buradan kayıpsız çıkmaları zor.Ha çıkarlarsa önleri açılır ama sanmıyorum.Bursa ya da Akhisar ' a takılırlar.Tabi bir de bize :D

Çevrimdışı 38life

Yunus Emre havada kalacak şimdi o yüzden yazmadım ama ilk yarı Quaresma oynasaydı Töre yerine onu sövülüyordu şuan.

Bütün olarak bakamıyorsun ilk yarı oynanan oyun ile ikinci yarı çok farklıydı. Bak kendin de göreceksin 1-2 maç Quaresma 11 çıkar şimdi aynı tepkileri o alacak Töre gibi.

Sıkıntımız isimler değil bizim benzer karakterler. O zaman da tüm yazdıkların sana dönecek. Maalesef ikisi de kötü gerçek bu.
İkisinin de iyi olduğu ve kötü olduğu konular var. (Hoş gökhan iyi olduğu yönlerini de unuttu ya neyse) daha önce de yazdım. Bu maçta quaresma oynamali ydi mersin maçında da gökhan oynamaliydi quaresma oynamamaliydi. Ama şimdi Şenol hoca bugünkü performansı yüzünden quaresmayi mersinde oynatacak ve o maçta çok silik duracak. Oğuzhan gomez Sosa falan on plana çıkacak. Quaresma takımı aksatan kişi pozisyonuna düşecek sonra yine gökhan 11e quaresma yedeğe gidecek. Halbuki doğru yerde doğru oyuncuyu oynatsa ne olur...

Çevrimdışı bjkferhat

Bursa -d
Beşiktaş
Akhisar-d
Kayseri

Buradan kayıpsız çıkmaları zor.Ha çıkarlarsa önleri açılır ama sanmıyorum.Bursa ya da Akhisar ' a takılırlar.Tabi bir de bize :D
Takılmazlar kolay kolay.

Bursa-Akhisar ikisi de karaktersiz takım,camiaları da öyle.
İçerde puan kaybetmezler zaten
Hatta haftaya Fb süpriz skor çıkarabilir Bursa'nın futbolu çok vasat.

Çevrimdışı Kalyoncu

Takılmazlar kolay kolay.

Bursa-Akhisar ikisi de karaktersiz takım,camiaları da öyle.
İçerde puan kaybetmezler zaten
Hatta haftaya Fb süpriz skor çıkarabilir Bursa'nın futbolu çok vasat.
Fenerin futbolu müthiş zaten :)bursada puan bırakırlar üç mü olur ikimi olur bilmem

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjkferhat

Fenerin futbolu müthiş zaten :)bursada puan bırakırlar üç mü olur ikimi olur bilmem

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbola baksa Fb ilk 3'te olmazdı:)
Camialar önemli.

Çevrimdışı f_madida

Bursa -d
Beşiktaş
Akhisar-d
Kayseri

Maclar zor da olsa olay tffnin verdigi ayara bakiyor, puanlarin yakin olmasi belki hakem atamalarini duzeltir.

Çevrimdışı 38life

Şenol Hoca bir maçta radikal bir değişiklik yapıp Quaresma Cenk Tosun ikilisini kanatlarda oynatmalı. Q17 ortalarında ilk golümüzde olduğu gibi çift santraforla ön direk arka direk paylaşımı yapmış oluyoruz ve savunulması çoook zor hale geliyoruz. bu dizilişte Q17 asist kralı olur.
Aslında denenebilir. Cenk mücadeleci bir futbolcu olduğu için defansif görevlerini de Olcay kadar olmasa da ona yakın bir şekilde yapar. Bu 1. Quaresma ters kanattan ortalarken cenk zaten diğer kanattan mutlaka içeri kat ediyor olacak. Bu da şöyle bir avantaj getirir; ceza sahasında sabit bekleyen santrafor un duzgun bir kafa vurması zordur ancak içeri kat eden uzun boylu birinin düzgün ve rahat vurması daha kolaydır bu 2. Cenk olcayvari şekilde savunma arkasına dar açıya kaçmayı seven bir santrafor. Eğer kanatta oynarsa üzerinde daha az baskı olacağı için daha kolay arkaya sarkabilecek ve sarktiginda açısı daha az dar olacaktır bu 3. Cenkin kimi zamanlar oğuzhan ve diğerleri ile iyi Verkaçlar yaptığını gorduk. Oğuzhan ve sosanin yardımlarıyla oynadığı kanattan ceza sahasına geçiş koridoru oluşturabilirler bu 4 .

Ha ama bir kanat gibi kanadında dripling çalım vs. Yapamaz bu da bir eksiklik olur.

Ama sampiyonluk yolunda böyle bıçak sırtı bir gidişte böyle şeyler denemek yürek ister. Yine de kupa maçında bu denense çok iyi olur.

Çevrimdışı Kemal

Son anda ismailin boşa ortaladigi topa fb maçındaki gibi gomez geriden uçarak kafayı cakip 94 te  2  3 olsaydı varya çok kötü cozulurdu sarı kız.