Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294383 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

marcelo beşiktaşta beğenilirse , düşmüş takımda oynamak istemez satın alma opsiyonu da bizdeyken ucuza kapatır bizim başkan bence.

ucuzu yok işte anlaşma yaptık 1.2 milyon € :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Büyük Beşiktaş taraftarı(!) şuan Andreas Beck'in twitter hesabından yaptığı paylaşımın altından kendisine sövmekle meşgul.

Beyinsizler ordusu görmek isterseniz alttaki tweetleri okumanız yeterli. (İstisnalar hariç) :claps:

http://twitter.com/AndreasBeck87/status/698556030691753985
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Büyük Beşiktaş taraftarı(!) şuan Andreas Beck'in twitter hesabından yaptığı paylaşımın altından kendisine sövmekle meşgul.

Beyinsizler ordusu görmek isterseniz alttaki tweetleri okumanız yeterli. (İstisnalar hariç) :claps:

http://twitter.com/AndreasBeck87/status/698556030691753985

Neden sövüyolar anlamadım? Bu tweet'in nesine sövülür ki?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neden sövüyolar anlamadım? Bu tweet'in nesine sövülür ki?

Malın biri gol at asist yap diye sövüyor, biri yeteneksiz diye sövüyor.

E bizim ülkede mal zaten çok ne beklersin.. Quaresma rabona yapınca ovvvvvv diyip Olcay gol atınca içinden sevinmek gelmeyen tipler işte.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Malın biri gol at asist yap diye sövüyor, biri yeteneksiz diye sövüyor.

E bizim ülkede mal zaten çok ne beklersin.. Quaresma rabona yapınca ovvvvvv diyip Olcay gol atınca içinden sevinmek gelmeyen tipler işte.

Kufur edenin Besiktasliligina zar atayim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:12:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ucuzu yok işte anlaşma yaptık 1.2 milyon € :)

Onun pazarlığını da yapıp 500k Euroya bitiririz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl1903

Kufur edenin Besiktasliligina zar atayim
Olay budur,boşuna gözümüzde büyütmeyelim bu tipleri :akuma:

EssiLor

• Ziyaretçi

Ada'm bişey paylaşıyor bu aptallar küfür ediyor
Ben böyle Bi Terbiyesizlik görmedim.

Çevrimdışı 38life

Ya o tarz beyinsizler her fotoğrafın altında var sallayın..

Çevrimdışı Gastro

Mario Gomez ve Beck in sari sinirini hesap etmek lazim.. Yoksa FB macinda oynatmamak icin firsat kollanacaktir..
Bu konu çok önemli. Ama çok önemli. Benimde uzun zamandır kafamı kurcalıyor. Keşke konya maçı öncesi sarı alsaydı Gomez.  zaten oynamayacaktı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:53:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Son 2 maçtır evimizde rahat geçememe durumunu atlattık gibi. 4-0 4-0 gidiyoruz Mersin'de de benzerini bekliyorum devamında Gençlerbirliği'nde de.

Evimizde oynayacağımız tüm rakipler bu ayarda rakipler. Hepsini 3-4 göndermek lazım.

Evimizdeki tüm maçlarımızı aldığımızda şuanda 65 puan yapıyor.  Yarın da kazanırsak kalan 8 deplasmandan 3'ü bile şampiyon yapacaktır bizi. Ki fazlasını kazanırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Son 2 maçtır evimizde rahat geçememe durumunu atlattık gibi. 4-0 4-0 gidiyoruz Mersin'de de benzerini bekliyorum devamında Gençlerbirliği'nde de.

Evimizde oynayacağımız tüm rakipler bu ayarda rakipler. Hepsini 3-4 göndermek lazım.

Evimizdeki tüm maçlarımızı aldığımızda şuanda 65 puan yapıyor.  Yarın da kazanırsak kalan 8 deplasmandan 3'ü bile şampiyon yapacaktır bizi. Ki fazlasını kazanırız.
80 puanla bu iş tamamdır :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

80 puanla bu iş tamamdır :bandit:
85 puanla şampiyon olacağız 100.yıldaki gibi

Çevrimdışı atalay

İlk yarıdaki performansı tekrarlamak yetecektir.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 21:06:39 atalay ]

Çevrimdışı TayfurU

Bu konu çok önemli. Ama çok önemli. Benimde uzun zamandır kafamı kurcalıyor. Keşke konya maçı öncesi sarı alsaydı Gomez.  zaten oynamayacaktı.

ligde alınan sarı kupa da temizleniyorsa keşke böyle yapsalardı neden yapmadılar ki fener maçında serdar kurtuluş ile çıktığımızı düşenemiyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk yarıdaki performansı tekrarlamak yetecektir.

Ben bu sene derbilerden değil diğer maçlardan korkuyorum nedense.

Çok pislik oynayan takımlar var, akhisar gibi rize gibi.

Çevrimdışı panic13

Bir iki istisna disinda, turkiye liginde genelde tutan degil atan sampiyon oluyor. O sebeple ben de bu yil son 4 haftaya rahat girecegimizi dusunuyorum. Bakalim gunes bu yil seytanin bacagini kiracak mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

marcelo beşiktaşta beğenilirse , düşmüş takımda oynamak istemez satın alma opsiyonu da bizdeyken ucuza kapatır bizim başkan bence.

ilk önce hocam marcelo beşiktaşı begenirse diye okudum hemen mudahale edecektim:D

ama sonra ikinci defa okuyunca olayı algıladım bendeki artniyete gel:D

ben size söyleyim onu begenme ihtimalimiz oldukça düştü... ferrari abisi gibi dönem dönem böyle acayip maçlarda bizi yanlız bırakacak bir profil...

hatırlayın atiba partizan maçını bir iki defa daha onemli anlarda bizi yolda bıraktı....arada boyle failler yapıyorlar bir sürü para kazanacaz daha iyilerini alalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alper1903

Bir iki istisna disinda, turkiye liginde genelde tutan degil atan sampiyon oluyor. O sebeple ben de bu yil son 4 haftaya rahat girecegimizi dusunuyorum. Bakalim gunes bu yil seytanin bacagini kiracak mi?

Bence bu sene ve önümüzdeki 4-5 seneye damgasını vuracak, eleştirmeye kalkanlar 2-3 kez düşünecekler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nelerle imtihan olunduk be..

Altta yazana dikkat @Çağrı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 21:34:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bence bu sene ve önümüzdeki 4-5 seneye damgasını vuracak, eleştirmeye kalkanlar 2-3 kez düşünecekler.

hiçbir zaman su konuda bircok insanla anlasamıycaz

oda 4-5 sene damga vurucaz sözü.. tamam fb ve gs stadları acılır acılmaz ilk 3 senelerinde inanılmaz fark yarattılar fakaat

adamlar kombinesiyle localarının parasını pesin aldılar ve bunu futbola aktardılar bizde bu durum yok yani biz bi patlama yapamıycaz anca eldekileri satarsak buda aslında bir nevi risk tutmama ihtimalinden kaynaklı

yani o denilen uzuun yıllar damga vurucaz meselesine ben inanmıyorum kabulde edemiyorum cnk diğer örneklerle bizimki çok farklı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nelerle imtihan olunduk be..

Altta yazana dikkat @Çağrı :evillol: :evillol:

Quaresma o maçta 90 kg falandı galiba :)

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

@Çağrı Hocam yazını şimdi okuyabildim, tek kelimeyle nefis. Devamını bekliyoruz :)

Ayrıca fenerin bursa maçı seyircisiz olması güzel, bedava penaltılarda güzel, biraz heves yapsınlar şampiyon olacaklarını sansınlar hüsranı yine bizim elimizden yaşayacaklar..

Büyük taşın altında kalacaklar!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk