Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294725 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Adama demezler mi
Daha önceki maçlarda sorunsuz oynayan Kasımpaşalı o eksik 6 oyuncu
Ne olduda fener maçından önce o 6 Adamın sakat ve cezalı olduğu söylendi ?
Okadar maç oynadı bu Kasımpaşa ve o adamlar patır kültür oynayıp galibiyete katkıda bulundular
Neden özellikle fener maçında sakat ve cezalı olduklarından dolayı oynamadılar ?
Ben hiç inanmıyorum sakat olduklarına
A Sporda bile söylediler Eren Derdiyokun sakat olduğuna inanmıyorum dediler.

Çevrimdışı tangaz

Adama demezler mi
Daha önceki maçlarda sorunsuz oynayan Kasımpaşalı o eksik 6 oyuncu
Ne olduda fener maçından önce o 6 Adamın sakat ve cezalı olduğu söylendi ?
Okadar maç oynadı bu Kasımpaşa ve o adamlar patır kültür oynayıp galibiyete katkıda bulundular
Neden özellikle fener maçında sakat ve cezalı olduklarından dolayı oynamadılar ?
Ben hiç inanmıyorum sakat olduklarına
A Sporda bile söylediler Eren Derdiyokun sakat olduğuna inanmıyorum dediler.

+ ilginçtir ki maç sonu Rıza hoca bu hafta 6 oyuncumuzun aramıza katılmasıyla şöyle olacağız böyle olacağız gibi cümleler kuruyordu. sihirli bir değnek varda hepsi birden mi katılıyor takıma???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TayfurU

bugün bir görüntü gördüm konya maçında Marcelo'nun faul yaptığı yer 18 yayının 2-3 metre dışı ama faulün atıldığı yer 18 yayı içinde ve ceza sahası ön çizgisinin 40 cm kadar uzağında. kısaca tolga öz kalfa denen dişçi o konuda da doğramış bizi onursuz sürüngen!

http://hizliresim.com/8D4WQQ
http://hizliresim.com/a2O85O

bir pozisyonda olabilecek tüm saçmalıklar olmuş ya bu nedir tamam taraftar farketmemiş olabilir ama sahadaki adamlar neden itiraz etmiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

+ ilginçtir ki maç sonu Rıza hoca bu hafta 6 oyuncumuzun aramıza katılmasıyla şöyle olacağız böyle olacağız gibi cümleler kuruyordu. sihirli bir değnek varda hepsi birden mi katılıyor takıma???
bu maçta şike yapılmıştır kanıtlamaz belki ama kesin yapıldı fener her türlü alçaklığı yapıyor şampiyonluk için kadıköyde yeneceğiz onları

Çevrimdışı tangaz

bugün bir görüntü gördüm konya maçında Marcelo'nun faul yaptığı yer 18 yayının 2-3 metre dışı ama faulün atıldığı yer 18 yayı içinde ve ceza sahası ön çizgisinin 40 cm kadar uzağında. kısaca tolga öz kalfa denen dişçi o konuda da doğramış bizi onursuz sürüngen!

http://hizliresim.com/8D4WQQ
http://hizliresim.com/a2O85O

Sahadaki oyuncularımız hala saf birer çocuk renklilerde olsa bu atış 2 metre uzaktan yapılırdı biz de ise neredeyse top penaltı noktasına yaklaştırılmış ve bizde itiraz eden tek bir topçu olmadı. aslında son 2 senede kaçan ikincilik ve şampiyonluğun resmidir bu pozisyondaki olaylar (+70 milyon euro die açıklanabilir o denli kıymetlidir)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Cezada almasinlar , biz alalım gerekirse cezayı . 11 tane kartal bu ruhu taşıyıp o formayla çıkacak mı sahaya çıkacak . Gerekirse hakemide alayinida yenip şampiyon olalım . Bunu yapacak gucteyiz.
Bu zihniyete hastayım adamlar tankıyla tüfeğiyle sana saldıracak sen yumrukla  tokatla hepsini döveceksin.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı f_madida

Riza hoca bile bu ise alet oluyorsa yapacak birsey yok demek.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

Yahu ceza verin diye başvuru nerede görülmüş  :D

yahu kulaga su kacırsınlar o yeter
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Sahadaki oyuncularımız hala saf birer çocuk renklilerde olsa bu atış 2 metre uzaktan yapılırdı biz de ise neredeyse top penaltı noktasına yaklaştırılmış ve bizde itiraz eden tek bir topçu olmadı. aslında son 2 senede kaçan ikincilik ve şampiyonluğun resmidir bu pozisyondaki olaylar (+70 milyon euro die açıklanabilir o denli kıymetlidir)

Bize Melo gibi çirkef bir futbolcu lazım. Bu ligde işler böyle. Kimse kusura bakmasın... Lugano gibi gözlerini pörtletip hakemi korkutan futbolcu lazım. Olcay bazen gözlerini pörtletiyor benim gülesim geliyor.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bize Melo gibi çirkef bir futbolcu lazım. Bu ligde işler böyle. Kimse kusura bakmasın... Lugano gibi gözlerini pörtletip hakemi korkutan futbolcu lazım. Olcay bazen gözlerini pörtletiyor benim gülesim geliyor.
Ersan iyi yapıyordu o işleri. Bizim topçular hep düzgün efendi adamlar anasını satayım.

Olması gereken de bu ama lanet olsun trde böyle işlemiyor dediğin gibi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Ersan iyi yapıyordu o işleri. Bizim topçular hep düzgün efendi adamlar anasını satayım.

Olması gereken de bu ama lanet olsun trde böyle işlemiyor dediğin gibi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence yeni gelen Alexis tam o işi yapacak bir adam gibi bir iki hafta alışsın  :)

Çevrimdışı mellfred

güldürdün kardeşim  :D :D

Çevrimdışı Erdemm

Bir de 1 er hafta onceden takip etmek gerekiyor FB nin rakiplerinin maclarini hatta 2 ser belki de.. Malum Bursa nin seyircisiz cezasi 2 mac onceden geliyor.. Malum biz Bursa yi FB Genclerbirligini takip ediyor sonraki rakipler acisindan.. Bu hafta da ikisinin maci var.. Bakalim bu hafta baska cezali futbolcular ortaya cikacak mi Bursa icin seyircisiz oynama disinda..
Sezon sonuna kadar GB maclarini takip etmek gerekiyor rakipleri bir sonraki hafta FB ile oynuyor surekli..

Çevrimdışı Erdemm

Mario Gomez ve Beck in sari sinirini hesap etmek lazim.. Yoksa FB macinda oynatmamak icin firsat kollanacaktir..

Çevrimdışı BlueTix

Ya nerde eski hırslı Gökhan Töre dön artık şu formuna dön  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Jukebox

Ya nerde eski hırslı Gökhan Töre dön artık şu formuna dön  :s20: :s20: :s20: :s20:
Bence son haftalarda sezonun başında ki gibi değil.
Toparladı biraz.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fbnin avrupadan elenmesi derbi açısından lehimize olur aleyhimize mi ? Elenseler lige asılırlar mantığıyla aleyhimize olabilir . Veya çok kötü bir futbolla elenseler biz 1-0 öne falan geçersek taraftar tepki verebilir

Çevrimdışı 38life

Fbnin avrupadan elenmesi derbi açısından lehimize olur aleyhimize mi ? Elenseler lige asılırlar mantığıyla aleyhimize olabilir . Veya çok kötü bir futbolla elenseler biz 1-0 öne falan geçersek taraftar tepki verebilir

Elenip elenmemelerinden ziyade Kjaer'in falan çapraz bağları koparsa o maçlarda süper olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

avrupadan tarihi farkla elensinler bide bursa çaksın üstünede bide biz çakalım fenere bye bye deriz :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Elenip elenmemelerinden ziyade Kjaer'in falan çapraz bağları koparsa o maçlarda süper olur.

Bizler Beşiktaşlıyız
Hangi takım olursa olsun hiçbir sporcu için böyle şeyler dilemeyiz
Çok yanlış bir düşünce tarzı bu  bilemedimsenin dileğin mi desem bedduan mı desem bilemedim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Bizler Beşiktaşlıyız
Hangi takım olursa olsun hiçbir sporcu için böyle şeyler dilemeyiz
Çok yanlış bir düşünce tarzı bu  bilemedimsenin dileğin mi desem bedduan mı desem bilemedim

Açıkçası zerre kadar umrumda değil fenerli sporcuların sağlıkları...

Çevrimdışı can1903

:ok: :ok: :super: :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Dinimize göre beddua edersen döner dolaşır seni bulur böyle yapa yapa takımda stoper bırakmadınız yapmayın böyle şeyler.

Çevrimdışı 38life

Dinimize göre beddua edersen döner dolaşır seni bulur böyle yapa yapa takımda stoper bırakmadınız yapmayın böyle şeyler.

Böyle yapa yapa mı? Allah aşkına öyle bir dönüp dolaşma olayı olsaydı her yıl gs - fb 10 tane oyuncusunu sakat verirdi...

Çevrimdışı mülkübey

Mario Gomez ve Beck in sari sinirini hesap etmek lazim.. Yoksa FB macinda oynatmamak icin firsat kollanacaktir..
Gomez beck Alexis marcelo , tore  ve Atiba yı o maça kadar sakatlayabilirler , cezalı duruma düşürebilirler bizi derbide etkilemek için . Dikkat etmeli .

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .