Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292477 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

tezahüratı bile var re re re ra ra ra samsun antep antalya  :D

O sezon GS antrenörü Saftig idi, takımı zaten doğru düzgün top filan oynamıyordu da GS ilginç şekilde maçları kazanıyordu. Aslında çoğu kişi GS'nin arka arkaya 3 maç kaybetmesi sürpriz olmamıştı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

O sezon GS antrenörü Saftig idi, takımı zaten doğru düzgün top filan oynamıyordu da GS ilginç şekilde maçları kazanıyordu. Aslında çoğu kişi GS'nin arka arkaya 3 maç kaybetmesi sürpriz olmamıştı.

bizim Hoca da Daum'du bir Alman hoca modasıdır gidiyordu  :)
ama esas bela Kalli'ydi. herif fena futbol oynatıyordu. çok iyi hocaydı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

İyi diyorsun Çağrıda şu an burada yazan 10kişi fakat stad inşaatı başlığı bin kişi ve konu köşedeki koltuklar düzeltilsin. Sence köşedeki koltuk dizaynımı önemli yoksa başladığı aşikar olan fener lobisinin nasıl engelenceğini konuşmakmı?

Bu arada Yazın için aklına sağlık.
bir iki kelimede ben söyleyeyim buna
stad başlığının aktif olmasının ana nedeni ilk forumu açma amacımız oydu stadı konuşabilmek
ve bütün yönetici kadro emeğini oraya verdi bir tek çağrı ve bir kaç üyemiz futbol başlıklarının üzerinde durdu
bizimde hatamız stad başlığına yaptığımız tanıtımı buraya yapmadık ama stad bittikce dikkatimizi ve zamanımızı diğer başlıklara vermeye başlayacağız
şu an için beklediğimizden çok daha iyi durumda orantılamaya bakarsak oldukça hit alır hale geldi burasıda
bir kaç ay sonra çok daha iyi olacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 16:03:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Akşam 7'de Altınordu'nun maçı var TRT'de. Çağlar'ı en azından ilk devre izleyebilirsiniz.

Cengiz Ünder ile ilgili de bir girişimimiz olacak mı merak ediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Şampiyon olacağız, olacağız, olacağız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kartal74

94-95 sezonuydu yarışta cinconla çekişiyorduk son düzlüğe girerken sarı kediler öne geçmişti herkes cincon bu dakikadan sonra bırakmaz diyordu. sonra cincon 3 maç üst üste puan kaybetmişti (samsun-antep-antalya maçları). antep kalecisi eski Beşiktaşlı Metin Akçevre harika bir maç çıkarmıştı matan sonra da "ben bir Beşiktaş taraftarı olarak üzerime düşeni yaptım şimdi sıra Beşiktaşlı oyuncularda" die demeç vermişti.
Haydi Atom Karınca tak şu çelmeyi  :D
belkide en balık şampiyonluk kazandığımız sezondu.aslında iyi top oynuyorduk.lakin çekiştiğimiz gassaray bizi iki derbide de yenmişti.ve yarışın favorisiydi.dönemin mhk başkanı ahmet güvner diye bir gassaraylı bürokrattı.ve gassaray golüne sevinen belirsiz bir zamandan fotosu medyaya sızdı.o raddede fenere yeni başkan olan ali şen bu mevzuyu diline dolayıp gassarayı futbol kamuoyunda sıkıştırdı.gasaray ne olduğunu anlamadan samsun-antep-antalya mağlubiyetleri alınca biz devreye girip şampiyon olduk..tek derbi kazanamayıp şampiyon olduğumuz dönemdir.

Çevrimdışı atalay

eyvallah ;) notlarımı aldım :) zamanında mesai harcadığım Şopenhauer abimizn üzerine kant, onun da üzerine Hegel falan düşününce artık aklıma gelen tek düşünce kusmak aşırı doz felsefeden :D bunların dışında bizden biri olması ve son derece modern dili ile gündüz vassaf ve bedia akartürk de değerlendirmeni tavsiye ederim :)

Ama Breton için teşekkür ederim, notlarım arasında idi, Borges'ten sonra ona geçeceğim @atalay

Herkese Gündüz Vassaf'ı okumalarını tavsiye ederim.  :claps:

Çevrimdışı aek

Fener maçı öncesi Bursaspor'a yapılan soykırıma ne demeli acaba Fener maçı olmasaydı da bu cezalar verilecek miydi

Çevrimdışı atalay

Akşam 7'de Altınordu'nun maçı var TRT'de. Çağlar'ı en azından ilk devre izleyebilirsiniz.

Ya da benim gibi stattan izleyebilirsiniz.  :D

Maça gelecek olan varsa çay/kahve ısmarlarım.  :eyes

Çevrimdışı ozan062

onu bunu bosver
senin nedvedi harcarlarken

https://twitter.com/turkishgoals/status/698141606038343680
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mavi Tuna

Başkanı PDFK sevk etmişler. Böyle adaletin...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

izmire tayin olmak için uğraşıyorum inşallah olurum seninle gerçekte bir futbol sohbeti yapmak isterim  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 16:40:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 16:42:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Fener maçı için tablet mi götürüyorsun  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

izmire tayin olmak için uğraşıyorum inşallah olurum seninle gerçekte bir futbol sohbeti yapmak isterim  :)

Eyvallah, beklerim.  :)

Çevrimdışı mellfred

konu dışı : özen göztepe'yle anlaşmış

Çevrimdışı tangaz

şeref noksanı tff dünkü basın bildirisi nedeniyle kulübü ve başkanı disiplin kuruluna sevketmiş
iyice tutuştular...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Scout

Fikret Orman Sportmenliğe Aykırı Açıklamadan Dolayı Pdfk'ya Sevk Edildi
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 16:51:51 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 21:40:18 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Konyaspor ile oynanan Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı sonrası kulüp internet sitesinde hakem Tolga Özkalfa ve yardımcısı Serkan Gençlerler hakkındaki açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Çevrimdışı eski inönü

SON DAKİKA! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Konyaspor ile oynanan Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı sonrası kulüp internet sitesinde hakem Tolga Özkalfa ve yardımcısı Serkan Gençlerler hakkındaki açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
hiç sıkıntı yok ellerinden geleni ardına koymasınlar. Safları daha da sıklaştıracagız.

Çevrimdışı bjkferhat

Allah bin belalarını versin fenerasyon ve tetikçilerin

Çevrimdışı bjkferhat

Bu takım şampiyonluğu saha dışı nedenlerle kaybederse KAN çıkar!

Adalet yoksa anarşiyi başlatırız sıkıntı yok!
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 17:55:42 bjkferhat ]

Çevrimdışı mylife1903

Ben once bir belami okuyim. Allah gani gani belalatini versin. Hak etmedikleri koltuklarda oturup, sucsu garip insanlarin hayalleri ile oynayan kim varsa allah belasini versin. Pfdk, federasyon, mhk,medya, temsilci ve gozlemciler.

Iclerinde kalbi temiz olanlar varsa allah yollarini acik etsin. Kalanlarin yaptiklari coluk cocugundan ciksin.

Simdi bence sevk otomatikse dogru, aciklamada fazla sert bir uslup yok ama sevk edilsin tamam.

Benim anlamadim besiktas ve baskani sevk ediliyor.

Aciklamanin altinda sirket imzasi var. besiktas jimnastik kulubu. Simdi baskani sevk ediyorlar, baskan derse "benim haberim yok, kurumsal aciklamadir" ne olur.

Yok bunlar seytansa, hem kulubu hem baskani sevk ediyorlar. Baskan cezadan yirtarsa saha kapama mi vermeye calisaklar? Paranoyak olduk. Her turlu sapkinlik beklenir bunlardan.

Yuh anlatamadim ne demek istedigimi. Allah belanizi versin gene de her ihtimale karsilik once belanizi bir versin ben sonra kendimi anlatirim bir sekilde.