Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293308 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hicks

mainz dan hamburg a piyasası 7 iken 4,5'e gitmiş 2014 yazında şimdi piyasası 3 görünüyor yaşı da 28.

Mainz'dayken formdaydı, çok iyi durumdaydı, bu şekilde Hamburg'a gitti ama hiç bir zaman bir daha o seviyeye çıkamadı. Büyük risk aslında ama sonuçta herhangi bir Alman'ı TR ligine getirsen hiç bir şekilde pişman olmazsın...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ozan062

yardımcı hakem Gencerler'in bizim maçlarda aleyhimize sağlam hatalar yapmış
bakalım bu maç katliam derecesi nasıl olacak
iş o raddeye gelmeden maçı koparmak lazım

bize katliam yapmamıs hakem yok

arada bir biraz kendimize su bıcagı batırmakta fayda var.

cnk hatalı gol ve kırmızıyı verdirecek attıracak seylere imkan vermemek lazım verirsen bir saniye dusunmezler

heleki dun necip uzaklastırıcam diye gonderdiği top ceza sahasına indiğinde kacıran adamlar oldugu surece bu ligden aslında korkmucaksın dalacaksın hurra dşcen yani  agresifliğe gerek yok

yediğinden bir fazla rahat atarsın
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 14:23:03 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

her yol mübah zihniyetini 1905 numaralı kulüpten kaptılar @atalay
ülkemizin spor ruhu maalesef çok çok kötü
bırak spor ruhunu ülkeyi parsel parsel b.k götürüyor
Beşiktaş'ımın şansszlığı bu ülkede yer almasıdır yapacak bir şey yok
SAVAŞACAĞIZ başka yolu yok savaşmaya devam.

Bu başarının getirdiği doyumsuzluk. Sürekli başarılı olursak bir gün bizim taraftar demografisi de böyle olacak maalesef.

mainz dan hamburg a piyasası 7 iken 4,5'e gitmiş 2014 yazında şimdi piyasası 3 görünüyor yaşı da 28.

Çok beğendiğim bir isim değil. Tuchel'in oyun yapısında parladı. Maliyeti uygun olur ise denenebilir.

Çevrimdışı karakartalım

Erdal torunogullarini götürmek lazım kızı istemeye efsane program yarılıyorum gülmekten 😁😊😁
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

2. haftadaki Ts maçından sonra da benzer şeyleri yazmıştım aslında.

Bizim takım 10 kişi kaldıktan sonra kolay demorilize oluyor ve burada yeni bir strateji üretemiyoruz.

O yüzden şahsi fikrim ; ilk 60-65 dakikalık bölüm için konuşuyorum eğer önde olan taraf biz isek ve rakibin bir oyuncusu dünkü gibi gole gidecekse savunma oyuncularının indirip kırmızı kart görmemesi daha mantıklı olur kanaatindeyim.

Kalan dakikaları eksik oynamaktansa 11 kişi kalıp 1-1 2-1 ile oynamayı tercih ederim. Skor ne olursa olsun 11-11 ile gol bulma ihtimalimiz çok daha yüksek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol Hoca dunku maca biraz daha ideal 11 e yakin bir takimla cikmaliydi bence

Takim 1 Ay top oynamadi , Bazi futbolcularimizdaki Mac eksigi fazlasiyla belli oluyor , Mac eksigimiz olmasina ragmen Hocanin neden bu kadar fazla Rotasyon yaptığını pek çözemedim...

Ozellikle , Ozi de buyuk dusus var ne Buca macinda nede G.antep macinda etkili degildi dun 11 de baslayabilirdi.

Son olarak Sosa gercekten buyuk profesyonel , Bu kadar tekme yiyipte bu kadar sakin kalan bir futbolcu gormedim , Sosa nin ne kadar buyuk ve etkili futbolcu oldugunu buradanda anlayabiliriz Her mac dayak yiyor adam hicbir furbolcumuz Sosa kadar darbe almıyor , Sosa topu aldigi an tekme tokat daliyorlar cunku Topu direk en etkili noktaya gonderen bir oyuncu..

Rovansa ideal 11 le cikip Kendi taraftarının onunde Konyayi Rezil edip 4-5 farkli bir skorla galip gelmek boynumuzun borcudur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

ya bu spor televizyonlarında veya radyolarında spiker olmanın kriteri nedir?

ne bir kural biliyorlar ne bir haber takibi yapıyorlar.

mesela su an radyo spor dinliyorum adamın daha kuraldan haberi yok işine geldiği gibi yorum yapıyor. neymiş minimum 2maç ceza alacakmış marcelo, itiraz kabul edilse bile birmaçı ertelenirmiş. bir maç olursa erteleme olmazmış. ulan çıkın biz beşiktaş düşmanıyız deyin bari onu bilirde dinleriz. tafsızız ayağıyla bunları söyleyince twiten küfürde yersin tehtitde edilirsin.

Çevrimdışı firewater

bir örnek daha vereyim a-sporda erman toroğlu stadla ilgili atıp tuttu o vinçler 3aya ancak cıkarmış, çatıyı diğer sezona bile zor yetiştirirmişiz, vs. bide dalga geçtiler çatıya ersanın ismini versinler hahahaaaaa diye.

ya arkadasım sen bir spor yorumcusususn aç birine sor git yerinde incele bilene danış. Amaa yoookk işkembeden salla babam salla. Biz baskanlara felan kızıyoruzda asıl halay başı bu basın denen cahil, işi gücü kavga peşinden koşmak olan kuruluş.

EssiLor

• Ziyaretçi

Fenerliler bayram ediyor Rhodolfo sakatlandı
Marcelo kırmızı gördü diye
ooof offff.

Fenerliler bayram ediyor Rhodolfo sakatlandı
Marcelo kırmızı gördü diye
ooof offff.
Atladiklari bir nokta var ama

Biz defansimizla degil ileri hattimizla kazanıyoruz yani kim oynarsa oynasin sistem değişmiyor :tabe:

İçlerinde bazi akilli olanlar var bu gercegi yuzlerine Tokat gibi vuruyor

Çevrimdışı solar

Her kötü sonuctan sonra oyuncularin yarisindan fazlasinin bu takimin oyuncusu olmadiginin, sene sonu yollanmasi gerektiginin yersiz negatiflik yaratmaktan baska bir katkisi oldugunu düsünmüyorum. Ayrica bu "bu takimin oyunculugu" kavraminin tanimini da tam anlayabilmis degilim. Bir macta kötü bir performans cikarmak mi oyunculari toptan silmeye yetiyor?

Dünkü mactan sonra oyuncularimiza bol keseden sallamayi dogru bulmuyorum (Tosic istisna cünkü bir tek o hic umut vermiyor). Dünkü mactan sonra tepki görmesi gereken hakemler ve yönetimleridir. Hakemler takimi dogruyor, fatura futbolculara cikiyor. Kanat oyuncularini elestirebilirsiniz, ama bunu yaparken arkalarinda oynayan bek oyuncularinin etkilerini de görmezden gelemezsiniz. Dün Ismail ve Beck ile baslasaydik Quaresma ve Kerim'in bu kadar siritacaklarini sanmiyorum. Oguzhan olmayinca, Sosa da gününde olmayinca tek baslarina kaldilar bölgelerinde.

Veli konusunda da haksizlik yapildigini düsünüyorum. Uzun süren sakatligi sonrasi daha ilk macindan hemen sonra "Veli bitmis, sene sonu gitmesi gerek" diye düsünmeyi hatali buluyorum. Dün 3. macina cikti ve onun sanssizligi, ücünde de yenildi takim ama her macta ilerleme gösteriyor benim gördügüm. As takimin yüksek konsentrasyonla ciktigi lig maclarinda Atiba'nin yerine 4-5 mac oynar ve takimi aksatirsa anlarim, ama Necip ve Ismail'den sonra en uzun süredir takimda olan bir oyuncunun uzun sakatlik dönemi sonrasi iki-üc kupa macindan sonra hemen biletinin kesilmesini haksizlik oldugunu düsünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

EssiLor

• Ziyaretçi

Sosa muhteşem bir Adam
Dün çok beğendim
Çok tekmeye maruz kaldı ama herşeye rağmen sakatlanmayıp devam etmeyi bildi
Tosic Pektemek Serdar Sezon Sonu Hemen gönderilmeli
Yerlerini dolduracak güzel adamlar alınmalı hele ki Tosic
Gençlerbirliğinde performansını göremiyoruz
Dün Kerim Frei da kötüydü çok bencil oynadı
2 metrelik Dev Mehmet Battalı hava toplarında durdurabilirsek rahat kazanırız

Koller gibi adam dikkatli olmak lazım.

EssiLor

• Ziyaretçi

:icool:
İşte beklediğim açıklama
Hasan Ali nin cezası erteleniyorsa Marcelonun ertelenmezse
Ben bundan şüphe duyarım kardeşim kimse kusura bakmasın
Marcelo Başakşehirde olmalı
Başakşehir maçına kadar TFF Den Marcelonun cezasının ertelendiğine dair açıklamalar gelir inşallah

Çevrimdışı OrhanAker

:icool:
Gencerler soyadını bir yerden hatırlıyorum..ama nerden

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Helal olsun yönetime. Mükemmel dozunda bir açıklama. Sert gidiceksin biraz ki akılları başlarına gelsin. Neyse ki bu tolgayla serkanı kupaya atadılar. Lige de verirlerdi. Serkan gençerleri derbiye aleks taşçıoğluyla atayacaklardı kesinlikle. İyi oldu bu gelemez artık bu terbiyesiz.

Çevrimdışı Scout

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"10 Şubat günü Konyaspor ile oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bir kez daha vahim ve artık kasıtlı bulduğumuz hakem hatalarıyla Beşiktaş’ın hakları çiğnendi.

Maç içinde Cenk Tosun’un 6. dakikada girdiği gol pozisyonunda rakip oyuncunun eline çarpan topu ve hemen ardından futbolcumuza yapılan faulu görülmeyerek penaltı çalınmaması kusuru aşan vahim bir karardır. Zira aynı pozisyonda ard arda iki hata atlanmıştır.

Maçın 65. dakikasında ise çıplak gözle bile farkedilen ofsaytı göremeyen hakem heyetinin ofsayt pozisyonunun ardından stoperimiz Marcelo’ya gösterdiği kırmızı kart bütünüyle maçın skorunu ve Beşiktaş’ın o dakikaya kadar oyuna kurduğu hakimiyeti ortadan kaldırmaya yönelik bilinçli bir karar algısını yaratmıştır.

Her iki pozisyonda görüntülerden de anlaşılacağı gibi Orta Hakem Tolga Özkalfa ve Yan Hakem Serkan Gençerler’in pozisyona çok yakın olmalarına rağmen yaptıkları bu hataların sehven olmadığı inancına sahibiz. Zira Tolga Özkalfa ve özellikle Serkan Gençerler’in geçmişte Beşiktaş’ı şampiyonluk yolundan uzaklaştıran, hakkımızı çiğneyen pek çok kararı hafızamızdadır. Gençerler soyadının mesleki sicili malumumuzdur.

MHK’ya gerekli başvuruyu yaparak ofsayt olduğu aşikar olan bir pozisyonun ardından kırmızı kart gören Marcelo’nun oynamama cezasının ertelenmesini talep ettik ve takipçisi olacağız.

Beşiktaş’ın hak ve menfaatlerini koruma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha hatırlatırız.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Beşiktaş JK" ifadelerine yer verildi.

:iblush:
Pika Pika

Helal olsun yönetime. Mükemmel dozunda bir açıklama. Sert gidiceksin biraz ki akılları başlarına gelsin. Neyse ki bu tolgayla serkanı kupaya atadılar. Lige de verirlerdi. Serkan gençerleri derbiye aleks taşçıoğluyla atayacaklardı kesinlikle. İyi oldu bu gelemez artık bu terbiyesiz.
Tolga ozklfa zaten ne zaman bizim macimiza verilse bizi katlediyor ayni dunku gibi :akuma:

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"10 Şubat günü Konyaspor ile oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bir kez daha vahim ve artık kasıtlı bulduğumuz hakem hatalarıyla Beşiktaş’ın hakları çiğnendi.

Maç içinde Cenk Tosun’un 6. dakikada girdiği gol pozisyonunda rakip oyuncunun eline çarpan topu ve hemen ardından futbolcumuza yapılan faulu görülmeyerek penaltı çalınmaması kusuru aşan vahim bir karardır. Zira aynı pozisyonda ard arda iki hata atlanmıştır.

Maçın 65. dakikasında ise çıplak gözle bile farkedilen ofsaytı göremeyen hakem heyetinin ofsayt pozisyonunun ardından stoperimiz Marcelo’ya gösterdiği kırmızı kart bütünüyle maçın skorunu ve Beşiktaş’ın o dakikaya kadar oyuna kurduğu hakimiyeti ortadan kaldırmaya yönelik bilinçli bir karar algısını yaratmıştır.

Her iki pozisyonda görüntülerden de anlaşılacağı gibi Orta Hakem Tolga Özkalfa ve Yan Hakem Serkan Gençerler’in pozisyona çok yakın olmalarına rağmen yaptıkları bu hataların sehven olmadığı inancına sahibiz. Zira Tolga Özkalfa ve özellikle Serkan Gençerler’in geçmişte Beşiktaş’ı şampiyonluk yolundan uzaklaştıran, hakkımızı çiğneyen pek çok kararı hafızamızdadır. Gençerler soyadının mesleki sicili malumumuzdur.

MHK’ya gerekli başvuruyu yaparak ofsayt olduğu aşikar olan bir pozisyonun ardından kırmızı kart gören Marcelo’nun oynamama cezasının ertelenmesini talep ettik ve takipçisi olacağız.

Beşiktaş’ın hak ve menfaatlerini koruma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha hatırlatırız.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Beşiktaş JK" ifadelerine yer verildi.

:iblush:
Nihayaet uzun zamandir beklediğimiz yapilmasi gereken SERT ve DOGRU açıklama yapılmış !!

Marcelonun Cezasini ertelemek zorundalar !!

Fb medyasi karsi gelecektir buna hazirlikli olun..

Çevrimdışı tangaz

Tolga ozklfa zaten ne zaman bizim macimiza verilse bizi katlediyor ayni dunku gibi :akuma:

27 maçımızı yönetmiş 17sinde puan kaybetmişiz. ve ilginçtir adam kariyerinde en çok BJK maçı yönetmiş.

bildiğin tetikçi p...... :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İddia ediyorum.

Sosyal medyada en aklı başında taraftarlarımız bu forumda.

Facebook Twitter'a bakıyım dedim huhuuuu... :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

EssiLor

• Ziyaretçi

Öyle bir yakaladık ki şampiyonluğu
Bırakmayız ALLAH ın izniyle
Biz Beşiktaşız bizi kimse bölemez yıkamaz
İzin vermeyiz buna
2 maç eksiğimiz olduğu halde sarı civcivlerle 2 puan fark war aramızda
Güzel günler yakın
Vodafone Arenada 100.Yıl Marşımızla Kutlayacağız Şampiyonluğumuzu
Herkes Görecek Beşiktaşı.

Çevrimdışı mylife1903

Kadikoydeki maca 100.yil nostalji formasiyla ciksak super bir motivasyon olur bence.

Kartal yuvalarina da ek gelir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

inşallah vodefone arena da taraftar profili değişir,rakibi baskı altına alan taraftar profili oluşur. dün maçın 90 dakikasının 40 dakikası gs ya sövmekle geçti gerisi de lay lay lom
değişmez hocam
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum