Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294607 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Şu kırmızı kartın, verilmeyen ofsayt sonrası olmasından dolayı itiraz edilmesi lazım en azından cezanın ertelenmesi için
daha önce benzer örneklerini görmüştük bkz: gökhan zan,gs
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hicks

golcüler gol kaçırır her buldugu fırsatı değerlendirse bir golcü lige zaten 70 ye yakın gol atar,cenk o kadar da kötü vurmadı o kafa pozisyonuna ayrıca dün tek gölümüzü atan cenkti.hem bir gol kaçtı diye maglubiyetin sorumlusu nasıl cenk olur ki  :alala:

Sorun gol kaçırması değil, laubaliliği, o topu beklemiyor oluşu, arkadaşını tanımıyor oluşu ama...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beklemese o koşuyu yaparmi zamanlamasida çok iyi sadece kafasının yanlış yeriyle vurdu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Malum Siteye bakıyorumda
Zaman'ında Tolga Zengine etmediği hakaret kalmayan insanlar
Şimdide
Tolga en iyi kaleci Tolga Özür dileriz Tolga daha iyi
Boyko dediniz dediniz ne oldu
Gibisinden yorum yapar olmuşlar
Kısacası tükürdüğünü yalayanlar cemiyetinin bi parçası bunlar
Boykonun zamana ihtiyacı var
İyi bi kaleci kendini gösterecektir
Benim düşündüğüm 2 metrelik Mehmet Battal ı hava toplarında kim durduracak ?
Deve gibi adam.
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 09:55:12 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Mehmet92

Yasaklı Link e bakıyorumda
Zaman'ında Tolga Zengine etmediği hakaret kalmayan insanlar
Şimdide
Tolga en iyi kaleci Tolga Özür dileriz Tolga daha iyi
Boyko dediniz dediniz ne oldu
Gibisinden yorum yapar olmuşlar
Kısacası tükürdüğünü yalayanlar cemiyetinin bi parçası bunlar
Boykonun zamana ihtiyacı var
İyi bi kaleci kendini gösterecektir
Benim düşündüğüm 2 metrelik Mehmet Battal ı hava toplarında kim durduracak ?
Deve gibi adam.

Başakşehir Gomez'i nası durdurucağını düşünsün boşver Mehmet Batdal'ı sen :D :D

Çevrimdışı Hicks

Beklemese o koşuyu yaparmi zamanlamasida çok iyi sadece kafasının yanlış yeriyle vurdu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence tamamen konsantrasyon eksikliği, normal şartlarda Cenk o topu kaleciyle birlikte sokardı kafasıyla. Beklemediği için hızlı hareket etmek zorunda kaldı, bir adım fazla attı ve onun için kötü bir vuruş yaptı. Tabii bunlar ben,m maç içi çıplak gözle ve o heyecanla gördüklerim, yanılıyor da olabilirim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye Şampiyonlar ligi için daha güçlü bir kadro görüceğimizi düşünüyorum tosic,pektemek,serdar ve bir çok isimle yollarımızı ayıracağız :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Stoper de Alexis ve Beck olmalı
Sağda Serdar
Solda İsmail Köybaşı olmalı
Tosic hiç oynamasın
Riske girmeye gerek yok
Boyko harika olacak ben inanıyorum
Yeni geldi takımı tam olarak tanımıyor
Sistemi bilmiyor Zaman'la adapte olacak
Gomez geldiğinde hemen gol atabildimi ?
Bi kaç hafta sonra başladı gollerine
Boyko da öle olacak alışacak
Ve Tolga'dan kaleyi alacak
Tolgayıda seviyorum oda Türkiye'nin en büyük kulübü olan BJK mizin kalecisidir
Boyko yönünden içim rahat.

Çevrimdışı tangaz

şu anda türkiyenin en iyi taraftarı açık ara fenerbahçe taraftarı

sanırım genç arkadaşımın dili sürçtü, ülkedeki en iyi taraftar biziz. iyi maç seyircisi Fener dersen tamam katılırım ama adı üstünde "seyirci". taraftar dendimi değil ülkede dünyada bizim üzerimize kimseyi tanımam.

1975 doğumluyum 82-83 sezonu şampiyonluğu ertesi günü Tercüman gazetesi (o yılların 1 numaralı gazetesiydi neredeyse) arka sayfasında yeni açık tribünü Beşiktaş taraftarı fotoğrafı herkeste bayraklar flamalar renkler parıldıyor fotonun üstüne  ihtişamlı bir kartal kondurulmuş ve üstte ŞAMPİYON KARAKARTAL die manşet atılmış. ben o gazete de gördüğüm renkler ve taraftar fotosu üzerine kendi irademle Beşiktalı oldum.
O taraftarların fotosu beni benden aldı ve Allah'a şükürler olsunki Beşiktaşlıyım. Taraftar dedin mi BEŞİKTAŞ, NET  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

her ne olursa olsun ne kadar kötü olursak olalım burda böyle bi laf edemezsin arkadaş, amacın ne
Hakemi Baski altina almak açısından söylüyorsa eger , sonuna kadar hakli @Ensar

Türkiye de Hakemi ve rakibi en iyi baski altina alan taraftar maalesef onlar.. Bu alanda acik ara en iyiler..

Ozellikle Hakemi inanilmaz baski alrina alıyorlar direkt hakeme oynuyorlar, Okadar Penaltıyı nasil alıyorlar sanıyorsunuz ? Azizi falan hikaye Taraftar aliyor o penaltıları , Pzoisyonlarda inanilmaz tepki ve reaksiyon gösteriyorlar...
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 10:15:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma yada sallıyorlar
Quaresma gayet güzeldi
Sahanın en iyisiydi bana göre
Neyse şu kupadan elenelim de lige odaklanalım.

Quaresma gayet güzeldi

niye eleniyoruz kupadan ?

Çevrimdışı Hicks

Her ne olursa karamsarlığa yer yok! Bu takım zaten yediğinden fazla atıyor, Şenol Hoca en iyisini bilir, taşların yeri ile oynamadan sadece olmayanların yerine yedeklerini koyarak aynı sistem devam edecektir. Hatta iyimser bir bakış açısı ile bu bizim işimize bile gelebilir, defansımızın göreceli olarak sorunlu olduğunu düşünen rakipler olması gerekenden daha fazla üstümüze gelirse perişan ederiz. Buna FB'de dahil... İçinizi ferah tutun arkadaşlar, 3 yersek 4 atarız!

EssiLor

• Ziyaretçi

niye eleniyoruz kupadan ?
Lige odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum
Tek hedefimiz lig olmalı
Fener ziraat kupası ve uefayla uğraşırken
Tek hedefimizin lig şampiyonluğu olması bizi dahada temkinli kılacaktır.
Türkiye Kupası için Lig şampiyonluğu nu riske atmak olmaz değilmi
Değerli dostum :)

Çevrimdışı Ensar

Hakemi Baski altina almak açısından söylüyorsa eger , sonuna kadar hakli @Ensar

Türkiye de Hakemi ve rakibi en iyi baski altina alan taraftar maalesef onlar.. Bu alanda acik ara en iyiler..

Ozellikle Hakemi inanilmaz baski alrina alıyorlar direkt hakeme oynuyorlar, Okadar Penaltıyı nasil alıyorlar sanıyorsunuz ? Azizi falan hikaye Taraftar aliyor o penaltıları , Pzoisyonlarda inanilmaz tepki ve reaksiyon gösteriyorlar...
biliyoruz kardeşim övüp durmayın şunları
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Başakşehiri yeneceğimizden zerre şüphem yok ancak Fener maçından daha zor geçeceği muhakkak. muhtemelen geride kabul edecekler ve kontra deneyecekler bu bağlamda Necip kırmızı kart riski taşır bu maçta, hamleleri buna müsait çünkü. fener ise daha önce oynamak zorunda hissedecek ve o zaman biz feneri evire çevire seveceğiz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Lige odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum
Tek hedefimiz lig olmalı
Fener ziraat kupası ve uefayla uğraşırken
Tek hedefimizin lig şampiyonluğu olması bizi dahada temkinli kılacaktır.
Türkiye Kupası için Lig şampiyonluğu nu riske atmak olmaz değilmi
Değerli dostum :)

Uefa kupasından elenelim yorgunculuk oluyor.Ziraat kupasından elenelim lig'e odaklanalım.Sonra şampiyon olama koca 1 sezon "0" kupa.ziraat kupasında kalmış şurda toplam 4 maç maçın birisi mart başında eğer geçersek diğer 2 maç nisan gibi finalde mayıs'ta :) Niye elenelim şimdi sen de bana :)

Başakşehiri yeneceğimizden zerre şüphem yok ancak Fener maçından daha zor geçeceği muhakkak. muhtemelen geride kabul edecekler ve kontra deneyecekler bu bağlamda Necip kırmızı kart riski taşır bu maçta, hamleleri buna müsait çünkü. fener ise daha önce oynamak zorunda hissedecek ve o zaman biz feneri evire çevire seveceğiz  :bandit:

Bizden önce yine kasımpaşa oynuyor yine kaydeberse ki bence kaybedicek biz daha iştahlı oynarız :)

Çevrimdışı Çağatay

sanırım genç arkadaşımın dili sürçtü, ülkedeki en iyi taraftar biziz. iyi maç seyircisi Fener dersen tamam katılırım ama adı üstünde "seyirci". taraftar dendimi değil ülkede dünyada bizim üzerimize kimseyi tanımam.

1975 doğumluyum 82-83 sezonu şampiyonluğu ertesi günü Tercüman gazetesi (o yılların 1 numaralı gazetesiydi neredeyse) arka sayfasında yeni açık tribünü Beşiktaş taraftarı fotoğrafı herkeste bayraklar flamalar renkler parıldıyor fotonun üstüne  ihtişamlı bir kartal kondurulmuş ve üstte ŞAMPİYON KARAKARTAL die manşet atılmış. ben o gazete de gördüğüm renkler ve taraftar fotosu üzerine kendi irademle Beşiktalı oldum.
O taraftarların fotosu beni benden aldı ve Allah'a şükürler olsunki Beşiktaşlıyım. Taraftar dedin mi BEŞİKTAŞ, NET  :ok:

Bazı gs li arkadaşlarım başladılar bu sene siz şampiyon olun, bu sene Beşiktaşlıyız demeye
Kötü gittiği zamanlarda da bazı fb li arkadaşlarım yine öyle yaparlardı yada yönetimlerine, futbolcularına sövüp dururlardı
Ama ne ben ne de çevremdeki Beşiktaşlılar hiç bir zaman takım kötü gittiğinde diğerleriyle ilgilenmeyiz
Yapımız böyle demekki :D onlar seyirci, biz taraftar...
İyi ki de böyleyiz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Quaresma gayet güzeldi
:o_o:

Çevrimdışı cisse557

Allah kimseye Yalçın Karadeniz pişkinliği vermesin. Bu adam neyine güvenip aday olmaya kalkıyor akıl alır gibi değil. Sokakta görsek verdiği zararlardan dolayi gırtlağını sıkacağımız adamlar Başkanlığa adaylığını koymaya hazırlanıyor.

Çevrimdışı Hicks

Quaresma gayet güzeldi

Q7 neredeyse geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Yaptığı 2 olumlu hareket var biri goldeki kornerin ortası, diğeri de Cenk'in kaçırdığı kafa vuruşunun ortası. Bunların dışında her topu ezdi, kaptırdı...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 neredeyse geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Yaptığı 2 olumlu hareket var biri goldeki kornerin ortası, diğeri de Cenk'in kaçırdığı kafa vuruşunun ortası. Bunların dışında her topu ezdi, kaptırdı...
Torenin Antep macinda ezdigi Topun ceyregini bile ezmedi ben Tore nin ezdigi top sayisini öldürdüğü atak sayisini sayamadim

Ha performansi iyi degildi o ayri konu dun bende yetersiz buldum..

Top ezmek diyince akla ilk gelen kisi tore dir
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 10:56:50 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bazı gs li arkadaşlarım başladılar bu sene siz şampiyon olun, bu sene Beşiktaşlıyız demeye
Kötü gittiği zamanlarda da bazı fb li arkadaşlarım yine öyle yaparlardı yada yönetimlerine, futbolcularına sövüp dururlardı
Ama ne ben ne de çevremdeki Beşiktaşlılar hiç bir zaman takım kötü gittiğinde diğerleriyle ilgilenmeyiz
Yapımız böyle demekki :D onlar seyirci, biz taraftar...
İyi ki de böyleyiz

:claps: :claps: :claps:
aynen öyle. ortamda sorulurya yeni tanışınca hangi takımı tutuyorsun die ben "Elhamdülillah Beşiktaşlıyım" derim. karşıdaki "ha iyi sorun yok kardeş takımımız" der. bende yapıştırırım cevabı "karıştırıyorsun sanırım bizim kardeşimiz yok biz tek çocuğuz bir evin bir oğluyuz" derim  :biggrinking:

Çevrimiçi Koa_lAA

şenol hoca dün çok şaşırttı beni...

savunmada bidahaki haftaiçi necip-tosic oynıyacak mecburiyetten.. o yüzden onları oynatır birbirlerine azda olsa alışsınlar diye düşünüyordum... tersini yaptı... gereksizdi..marcelo yu kaybettik..

alexis-marcelo birbirine alışsın diye düşündü demek ama maalesef sıkıntı oldu... bide heralde necip-tosiz ikilisinin defoları fazla belli olmasın istemiş olabilir.. rakipler ona göre hareket eder diyerekten...