Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304581 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hicks

Konya maçında hangisi olur?

1- Şenol Hoca erteleme maçlarını düşünerek Tolga - Tosic - Necip ile mi çıkar?
2- Şenol Hoca FB maçını düşünerek Boyko - Alexis - Marcelo ile mi çıkar?

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı tangaz

çok zor yerden sormuşsun :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hicks

Çevrimdışı eski inönü

Sosa, son maçlarda kenarları iyi kullanıyor. Sürekli koridorlara deplase oluyor. Oyun içi katkısı zaten yüksekti, skora direkt etkisi de artmaya başladı.

Şampiyon olduktan sonra, önceden "satılsın" diyenleri Arena'da sallandıracağız.  :D
futbolu basit oynadıgı için bir türlü hakettigi degeri göremedi bizim taraftardan.  :eyes

Çevrimdışı Hicks

Sosa, son maçlarda kenarları iyi kullanıyor. Sürekli koridorlara deplase oluyor. Oyun içi katkısı zaten yüksekti, skora direkt etkisi de artmaya başladı.

Şampiyon olduktan sonra, önceden "satılsın" diyenleri Arena'da sallandıracağız.  :D

Sosa zaten özünde bir kanat adamı, hem de çok iyi bir kanat adamı. Benzer tarzda karşı kanatta da bir adam olsa, yani bir takımın 2 Sosa'sı olsa kesinlikle sırtı yere gelmez...

Çevrimdışı firewater

2 numaralı seçenek %90 :) :) :)

Çevrimdışı Ensar

eyvah eyvah benim kelle gitti desene :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic döneminden en büyük farkımız 10-20 dk oynayabildiğimiz baskılı futbolu maçın tamamına yayabilmek. Şenol Güneş ilmek ilmek işledi resmen bu oyunu, doğru oyuncu tercihleri ve taktiklerle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Bilic döneminden en büyük farkımız 10-20 dk oynayabildiğimiz baskılı futbolu maçın tamamına yayabilmek. Şenol Güneş ilmek ilmek işledi resmen bu oyunu, doğru oyuncu tercihleri ve taktiklerle.

bilic dönemindeki en büyük hatamız kadıköydeki maçtan sonra kovmamaktır  :s20:

İddia ediyorum o gün takımın başında Şenol Hoca olsa stadı bırak kendini yakan fb liler olurdu  :D

Çevrimdışı Ensar

I think Besiktas will be the surprise team of The Champions League next year. Congrats Besiktas. Yabancı Bir Sitede Bir Kullanıcının Yorumu :iblush:
hiç takip etmediğim için bilmiyorum acaba Avrupa da ne kadar takip ediliyoruz , forumlarda siteler de videolarimiz felan dolaşıyor mu :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TayfurU

sosa yı bir kesim beğenmiyor ama çok iyi bence ilk yarı çok fazla tabela ismi gözükmese de oyunun akışında çok iyi işler yapıyor dünde mesela ismailin asistinde sosa kaçırmıştı ismaili.

töre gelecek hafta muhtemelen yedektir çok fazla top kaybı yaptı dün attığı golde bile hatası vardı bence onu kaleci tutsa herkes kızardı bir dünya boş adam vardı gitti kalecinin üstüne yuvarladı

Çevrimdışı tangaz

bana Bilic demeyin, renkli şakşakcısı herif, sırtındaki formanın kudretini asla göremeyen özürlü biridir gözümde  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gürcan

Rhodolfo nun sakatligi ersanin gitmesiyle takimin sayi olarak stoper eksigi oldu fakay marcelo son dakika stoperi sebebi ersanin gidisiydi yoksa biz tek alexis alacaktik zaten.

Futbol oyle bir oyunki hic beklemediginiz bir alt yapidan oyuncu cikar formayi kapar bi daha da birakmaz. Her serde vardir bir hayır demek lazim. Eger bi tip zamanlarda alt yapidan adam cikmazsa yonetim ve senol hocanin yerinde olsam alt yapiyi komple dagitirim. O kadar imkan tani koca kulupten futbolcu cikmasin ulkemizin en buyuk sorunu.

Sonuc olarak her ser de vardir bir hayir senol hoca defansi toparlar merak etmesin kimse

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bana Bilic demeyin, renkli şakşakcısı herif, sırtındaki formanın kudretini asla göremeyen özürlü biridir gözümde  :akuma:
Bilic benim de sinirlerimi yerinden zıplatıyor. Sadece oyunumuza atıfta bulunmak istedim yoksa kendisi ile ilgili hiç hoş düşüncelerim yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilic benim de sinirlerimi yerinden zıplatıyor. Sadece oyunumuza atıfta bulunmak istedim yoksa kendisi ile ilgili hiç hoş düşüncelerim yok..

Bi derbi kazan be bilic :D  :evillol:

Adam yardımcı hakemlerle uğraşa uğraşa korkak futbol oynata oynata gitti vardı :)

Çevrimdışı firewater

Bi derbi kazan be bilic :D  :evillol:

Adam yardımcı hakemlerle uğraşa uğraşa korkak futbol oynata oynata gitti vardı :)

bide çok bişey yapmış gibi havaalanın da çiçeklerle felan uğurlandı  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı mülkübey

ah o biliç yok mu , cenki oynatmaz pektemeki izletirdi bize , Avrupa maçında necip stoper oynayacak diye elimizde stoper varken lig maçına da neciple çıkardı , osmanlı ,eskişehir gibi takımları analiz etmezdi , fb ve gs den tırsardı . Derbi izleyemez olmuştum 8 de 0 nedir ya . Beşiktaş'ın hocasına sövmekten biliçsever diğer forumda 3 kere nopost aldım. Allahtan herif (*) Beşiktaşımızın sırtından düştü de yorum yapınca no posttan yırtıyorum artık.

(*)  herif dediğim için de no post almıştım :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahce-Kasimpasa 1 puan
Bursaspor-Fenerbahce 1 puan
Fenerbahce-BESİKTAS 3 puan
Akhisar-Fenerbahce 1 puan
Fenerbahce-Kayserispor 3 puan
Galatasaray-Fenerbahce 1 puan

BESİKTAS'imizin Üst Üste 6 Maçı:

Basaksehir-BESİKTAS 3 puan
BESİKTAS-Mersin 3 puan
BESİKTAS-Genclerbirligi 3 puan
Fenerbahce-BESİKTAS 0 puan
BESİKTAS-Eskisehirspor 3 puan
Rizespor-BESİKTAS 1 puan

Çevrimdışı firewater

ah o biliç yok mu , cenki oynatmaz pektemeki izletirdi bize , Avrupa maçında necip stoper oynayacak diye elimizde stoper varken lig maçına da neciple çıkardı , osmanlı ,eskişehir gibi takımları analiz etmezdi , fb ve gs den tırsardı . Derbi izleyemez olmuştum 8 de 0 nedir ya . Beşiktaş'ın hocasına sövmekten biliçsever diğer forumda 3 kere nopost aldım. Allahtan herif (*) Beşiktaşımızın sırtından düştü de yorum yapınca no posttan yırtıyorum artık.

(*)  herif dediğim için de no post almıştım :)

Kerim, Ozi, Cenk, Atınç oynat diye yırttık bi tarafımızı. kadıköyde feneri resmen diriltti. transfer komisyon dedikoduları (Emenike transferi de bunun ispatı bence) en korkuncu devre arası kapağı ingiltereye atması.

Çevrimdışı Necmi

Rhodolfo nun sakatlanması elbette çok kötü oldu ama ahlar vahlar etmeyi anlayamadım ben
ligin ilk yarısında da rhodolfo-ersan ikilisinden birine birşey olduğunda tosic-necip ten biri oynayacaktı ki oynadı da
şimdi de aynısı olacak aslında değişen bir şey olmadı o tarafta sadece ana ikili daha iyileriyle değişmiş oldu
burada tek sıkıntı alexis in çok kartlı bir oyuncu olarak görünmesi
beyler yanlış yoldasınız sürekli çok kart alır vs yorumlar yaparak neden algı yaratmaya çalışıyorsunuz
olmamış bir şeye yorum yaparak hedef gösterdiğinizin farkında değilmisiniz seyrettik bir maç kesinlikle oyuncuya agrasif değil
sertlik anlamında gayette makul oyun oynuyor @Çağatay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 18:20:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

BESİKTAS-Mersin 3 puan
BESİKTAS-Eskisehirspor 3 puan
Rizespor-BESİKTAS 1 puan

Vurun  :steamed: :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

bakın kimi buldum https://youtu.be/y2X_5yharYk?t=290
Yalnız Sosa bize geldiğinden beri ben rakip takım oyuncusuyla kavga ettiğini tartıştığını görmedim. Onca yapılan sert faule karşı.

Çevrimdışı Tolga

BESİKTAS-Mersin 3 puan