Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311310 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

bir soru sormuştum. pedro franco'yu veya milosevic'i geri çağırma durumumuz olamaz mı?
pedroyu bilmem de milo imkansız artık maça bile çıktı yeni takımında
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi MUSTAFA_

Çok değerli ve kritik bir oyuncuyu kaybettik lakin yapacak bir şey yok.

Pragmatik hamleler ve yamalar ile şampiyon olacağız.
Yamasız bir sezonumuz olmadı zaten  :tabe: Ama bu sefer Şenol Güneş'imiz var  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Akten

Şu Mersin maçını 3 Şubat'ta oynasaydık, hem Ersan hem de Rhodolfo oynayacaktı.

O kadar söyledik şu maçı bu kadar ertelemeyin diye.

İtiraz bile etmedik karara. Rhodolfo şanssızlık diyelim ama madem Ersan'ın gitme durumu vardı bastırıp o maçı aradan çıkarmalıydık.

Çevrimiçi o2bucak

Son sezonlara oranla bu sezon az sakatlık yaşadık diye düşünüyordum.  Hepsinin hıncı tek seferde çıktı.

Çevrimiçi MUSTAFA_

pedroyu bilmem de milo imkansız artık maça bile çıktı yeni takımında
Pedro da oynadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

İnsanın aklına tehlikeli sorular geliyor.
İkinci bir sakatlık veya kart cezası durumunda ne yapacağız?
Fb-Gs deplasmanları falan...
Kötü düşünme o zaman
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Tolgay hazır dönebilirse -düşük ihtimal- Atiba da stoperde bir opsiyon olur.

Ayrıca kimseyi geri çağıramazsın. Ekip bu.

Çevrimdışı LuceGel

Ersanı transfer eden klub 5.3 M teklif etti Şenol hoca tamam ama mayısta gitsin dedi sonra teklif 7 M a çıktı (şenol hoca bunuda veto etti via serdar sarıdağ /milliyet),tansfer tamamlanmadıysa 2-3 M eksiğine Ersan 15 mart ts maçına kadar kalsa keşke oluru varsa. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sosyalkartal

ne saçma bir sistem var ya madem marcelo delgado lisansı yok diye oynamıyor o tarihte lisansı bizde olan ersan geri çağrılsın 2 maç oynayıp gitsin  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TayfurU

ilk yarıdan bir farkımız kalmadı ilk yarı ersan-rhodolfo vardı şimdi alexis-marcelo var burada pek bir şey değişmedi zaten biz ilk yarı alternatf stoper yok diyorduk ama bir şekilde idare ettik yine etmeliyiz en kötü ihtimal alexis vs. kart sınırına gelirse nispeten zayıf bir rakipten önce temizleriz o cezayı o maçta necip oynar artık umutsuzluğu kabılmak yok bu takım gümbür gümbür top oynuyor benim gördüğüm en iyi beşiktaş 2 yersek 5 atarız 3 yersek 6 atarız şampiyonluğa biz inanmazsak zaten olamayız

Çevrimdışı sallapati

Atiba oynar gerektigi yerde sorun etmeyin... Ortada veli oynar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Benimle aynı fikirde misiniz bilmiyorum ama ben hala Tolga'ya güvenmiyorum.
Sanki defansın arkasına bir top atılacak ve açılmayacak korkusu var bende.

Çevrimdışı Tolga

Mersin maçı savunması ;

Serdar-Necip-Tosic-Beck

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

tolgay önceki çapraz sakatlığında hiç sakatlanmamış gibi dönmüştü, ben tolgaYın iyi döneceğine inanıyorum..bademin yayınladığı antrenmanlarda da çok diri gözüküyordu, bu alman alt yapısındaki uzun süreli sakatlık eğitiminin işe yaradığını düşünüyorum.

Tolgay iyi de olsa orta sahada Tolgay-Oğuzhan-Sosa olmaz bence.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Tolga

İsmail?
İsmail o maçın kadrosunda sakatlıktan dolayı yoktu o yüzden oynamayacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler rahat olun hafta içi Şenol hocanın iyi hazırlayacağı ve motive edeceği Necip Rhodolfo kadar oynar sıkıntı yapmayın altı üstü kötü mersin ve kötü ts.den bahsediyoruz.
Abi maci bu sayfadan takip etmissin gordugum kadariyla

Her mac icin ayri mac sayfasi aciliyor ve herkes oraya yazıyor mac görüşlerini orada tartışıyoruz bilgin olsun..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Mersin maçı savunması ;

Serdar-Necip-Tosic-Beck

:bandit: 3 yersek bile 4 atmamız gerekiyor ön tarafa çok iş düşecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Akten

Hadiii. Geri dörtlü efsane o zaman.

Çevrimdışı genki1914

4 stoper belli gerisi şov olur : Marcelo Alexis Necip Tosic önemli olan as 2 stoperin sezon içi sakatlanmaması ve ceza almaması özellikle kritik maçlar öncesi
Guti14

Çevrimdışı sallapati

Mersin maci savunma... Ismail - atiba-tosic-beck....   Atibanin yerinde de veli oynar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı genki1914

hocam öyle şey mi olur ya farzetki ilk 18 den 8 kişi sakatlandı ne olacak ? o maça kadar kulupte lisansı olan herkes oynar ertesi gün oynansaydı maç dediğin olurdu
Guti14

Çevrimdışı TayfurU

HAyır oynayacak o zaman lisansı olan her futbolcu oynayabiliyor kadroda olup olmaması önemli değil

Çevrimdışı Samet_

Hayır oynayabilir o dönemde lisansı sende olan her oyuncu.Ama oyuncu değişikliği hakkı gider mi bilmiyorum.Kural çok saçma

o yüzden bu karışıklık

Çevrimdışı Tolga

hocam öyle şey mi olur ya farzetki ilk 18 den 8 kişi sakatlandı ne olacak ? o maça kadar kulupte lisansı olan herkes oynar ertesi gün oynansaydı maç dediğin olurdu
HAyır oynayacak o zaman lisansı olan her futbolcu oynayabiliyor kadroda olup olmaması önemli değil
Hayır oynayabilir o dönemde lisansı sende olan her oyuncu.Ama oyuncu değişikliği hakkı gider mi bilmiyorum.Kural çok saçma

o yüzden bu karışıklık
Umarım dediğiniz gibi olur.