Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cessolupus

ersanının gitmeme gibi bi ihtimali olabilirmi  imza attımıydı ?

Çevrimdışı tangaz

sakatlık sorunu yaşamazlarsa kalan 14 maçın (ertelenenler hariç) tümünde Marcelo oynar, Alexis sarı kart cezasından 1-2 maç kaçırır muhtemeler 6-8 arası sarı kart görecektir kalan haftalarda. ona göre planlama ve hazırlık yapılacak Tosiç+Necip yeterli olacaktır yeterki stoper antrenmanını iyi yapsınlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Samet_

Ersanın gittiğine dair kap açıklaması yapılmadıysa ve lisansı çıkmadıysa geri çağırıp çin kulübüyle görüşmeler olumsuz sonuçlandı

diyemez miyiz ? Bilgisi veya fikri olan var mı ?

Çevrimdışı mülkübey

Tek kritik maç ts maçı .ts de bugün inanılmaz dağınık bir görüntü verdi. Erteleme maçları bence kayıpsız geceriz önemli olan diğer maçlarda  yeni stoperlerin kart sıkıntısı çekmemeleri
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Hasan Akten

2 maçlık ödünç verseler olmaz mı  :D

Şaka maka şu anda Ersan transferinin iptal olma ihtimali varsa iptal edilsin isterim. Tabi ceza vs alınmayacaksa. Atalay'ın dediği gibi 2 erteleme maçını konuşuyoruz ama daha 2. yarıya yeni başladık elimizde 2 stoper kaldı. İkisinden birine bir şey olsa mahvoluruz. Kaldı ki stoper mevkisi kırmızı karta yakın bir mevki. Çok başımız ağrıyabilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Stoper konusunda da ilk yarıyla aynı noktadayız şuanda bence çok değişen birşey olmadı. Marcelo rhodolfo gibi iyi bir stoper ayağı da iyi. Alexis de ersan gibi saatli bomba :ebebe: alexis kalan haftalarda kırmızı görüp atılmasın da naparsa yapsın. Ön taraf çözer bu ligi. Rhodolfo sakatlanmasa bence kadıköy sonrası kesin şampi. olmuş olurduk da şimdi kritik bir durumdayız. Diğerlerine birşey olmasa bari.
aynen kötü bir sakatlık oldu ama değişen birşey yok. İnşallah şampiyon olacağız gerekirse Türkiye kupasına da çok asılmayız olur biter. Bizim için şampiyonluk çk önemli ve artık çok yakınız.

Çevrimdışı sallapati

Mersin;

https://twitter.com/Besiktas/status/688763117090791425

Trabzon maçı için kadro verilmemişti.
Esame listesi onemli degil.. O tarihte BJK deki tum lisansi olan oyuncular oynayabilir... Necip stopere cekilebilir bazi maclarda.. Hatta cezali olursa veli atibanin yerinde oynar.. Atiba stopere gecer.. En kotu serdar kurtulus stoper oynar...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ts.de bugün M.Demir çok iyi maç çıkarmış. başımıza iş çıkarabilir o maçta. adam baya baya striker...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı genki1914

Çok kötü duruma düştük yahu nasıl bir şans, yeni transferlere bir şey olursa sezon içinde havlu atarız lige allah korusun,kart cezası var ufak tefek sakatlıklar var işimiz zor
Guti14

Çevrimdışı fatih e.

mersin maçında ilk 11 den iki isim yok.

iki değişiklik hakkını kullanacak mı oluyoruz. ve yedeklere eksilen yerlere başka isim veremiyoruz sanırım.

bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mersin maçında ismail yokmuş ?

Çevrimdışı 38life

Necip ve Tosic'in zaten İsmail ve Tolgaydan dolayı kendi pozisyonlarında artık forma bulma ihtimalleri yok. Buyuzden bundan sonra bütün antrenmanlarda stoper olarak çalışmalilar. Kendilerini artık stoper olarak bellesinler. Erteleme maçlarından ziyade sezonun devamında Allah korusun 2 stoperimizden biri de sakatlanabilir. Ceza da yiyebilir. Özellikle Necip çok çalışmalı. Necip iyi bir Beşiktaşlidir. Varını yoğunu koyup kendini stoper olarak bellemeli artık.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TayfurU

Hiç mi yüzümüz gülmeyecek:(

Çevrimdışı 38life

İnşallah fenerden kjaer veya mehmet topal sakatlanıp sezonu kapatır...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı karakartalım

Şom ağız değil kardeşim bunlar futbolun gerçekleri sakatlık olur her şey olur.4 tane stoperin olmalı senin ki aldıkların 2 maçta

oynayamayacak.Ersan kendi istedi gitmek ama ben yarıştayken sat gitsin kafasına kızıyorum.
işin latifesi söylediğim galibiyetten sonra ama başımıza gelebilecek en büyük sıkıntı geldi daha akhisar deplasmanına gidicez o kötü stada allah korusun trabzon la mersinli atlatsak diğer elimizde kalan defanslarimiz sakatlanmaz inşallah.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Hasan Akten

Mersin ve Trabzon'u küçümsüyoruz ama Necip-Serdar ikilisiyle Sivas Belediye'ye bile ne pozisyonlar verdik. Mersin'de Welliton Nakoulma gibi hızlı oyuncular var. Trabzon'da Muhammet Demir.

Çevrimdışı genki1914

o maçlarda kulupte lisansı olan her futbolcuyu oynatırız öyle bir şey olamaz
Guti14

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ı sattık, Rhodolfo gitti şimdi 2 stoperle ne yapacağız. :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Çok değerli ve kritik bir oyuncuyu kaybettik lakin yapacak bir şey yok.

Pragmatik hamleler ve yamalar ile şampiyon olacağız.

Çevrimdışı aa1903

bir soru sormuştum. pedro franco'yu veya milosevic'i geri çağırma durumumuz olamaz mı?

Çevrimiçi MUSTAFA_

ts.de bugün M.Demir çok iyi maç çıkarmış. başımıza iş çıkarabilir o maçta. adam baya baya striker...
Bizim maçta oynayamayacak diye biliyorum  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Şu Mersin maçını 3 Şubat'ta oynasaydık, hem Ersan hem de Rhodolfo oynayacaktı.

O kadar söyledik şu maçı bu kadar ertelemeyin diye.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

bir soru sormuştum. pedro franco'yu veya milosevic'i geri çağırma durumumuz olamaz mı?
milosevic oynamasından necipe katlanirim defansta milo şampiyonluktan ederdi bu takimi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı tangaz

ikinci yarıda 17de 15 ve üzeri galibiyet alacağımızdan hiç şüphem yok.