Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı src35

Veli ve tolgayın dönüşüyle atiba da stoper değerlendirilebilir.

Benim kafama takılan erteleme maçları.

Necip tosiç ve atibayla götürmemiz gerekiyor.

Keşke o gereksiz müdahaleyi hiç yapmasaydı.

Çevrimdışı sosyalkartal

veya boyko fizikli bir kardeşimiz stopere geçsin kaleye geçeceği yok gibi  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ilhan mansız

Necip idare ederde tosicten şüpheliyim. Necip geçen sene Liverpool karşısında iyi maç çıkarmıştı. Yine aynı performans alınabilir.

bence de necip rahatlıkla oynar. tosicin de açıkçası çok sırıtacağını sanmam ama bir iki kez oynamalılar. özellikle kupa maçlarında.

Çevrimdışı Hasan Akten

ben demiştim. benim dışımda da diyenler olmuştur. bunlar futbolun içinde olan şeyler, bunları önceden öngörmek lazım. ilk yarı atiba'nın hiç sakatlanmaması üzerine bir kumar oynadık tuttu, bu sefer tutmadı.

Aynen öyle. İlk yarıda Atiba sakatlansa, bir iki tane kırmızı görse ya da performansı düşük olsa şu anda bulunduğumuz yerde olamazdık. Alternatifi yoktu. Şimdi stoperde alternatifsiz kaldık. Artık Allah Marcelo ile Alexis'e sakatlık vermesin diye dua edeceğiz.

Çevrimdışı TayfurU

alexis-marcelo çok iyi ikili olacağa benziyor bunlara gözümüz gibi bakmalıyız, 2si içinde 1er maç cezalı durumda neciple idare ederiz. hiç mi sevinemeyeceğiz ?e

Çevrimdışı tangaz

Beyler rahat olun hafta içi Şenol hocanın iyi hazırlayacağı ve motive edeceği Necip Rhodolfo kadar oynar sıkıntı yapmayın altı üstü kötü mersin ve kötü ts.den bahsediyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetthedum

Yarından itibaren, necip ve tosic ikilisi stoper olarak antreman yapıp ; hedef maçları olan mersin ve trabzon forvetlerini ezberlesinler..

Hepi topu 2 maç 11 oynayacaklar, görevleri de belli...

Ezberlesinler..

Ezberle..

Ezber..

Ez..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

en büyük sıkıntısı artık kafa golü yeriz gibi kornerden falan :/

Çevrimdışı tangaz

bu arada Marcelo baya baya stoper. sezon sonu ligin en iyi stoperi seviyesine geleceğini düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Efe

ne tadım kaldı ne tuzum kaldı haber gelince, bu kadar karakterli bi oyuncunun başına gelmesi bunun çok daha sinir bozucu.
alternatifsiz oyuncuya olması çok kötü bişey bi anda elin kolun bağlanıyor bu marceloyu iyiki almışız bence kilit oyucu o artık defansta delgadoyla tecrübeleriyle şampiyonluğu bize getirecekler ama trabzon ve mersin maçları şimdi zor hal aldı takım bakalım nasıl tepki verecek bu maçlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Akten

Tosic milli takımda stoper mi oynuyor sol bek mi? Başkan stoper dedi ama Sırbistan milli takımının stoperde Tosic'i oynatacağını sanmıyorum?

Çevrimdışı canU

aklımıza gelen maalesef başımıza geldi. Yapacak birşey yok. Ersan da gitmek istedi para da iyiydi gitti artık bundan sonra şampiyonluğa odaklanmamız lazım. Ön taraf durmadığı sürece götürürüz ligi. Fener daha puan kaybedecektir. Erteleme maçlarını alırsak fark olur 4 kadıköyde yenilmezsek götürürüz rahat rahat. Yenilirsek de zor olur ama olur.

Çevrimdışı atalay

2 tane erteleme maçını düşünüyorsunuz. 20 tane maç var.

Rhodolfo hem oyun pratiği açısından hemde genel anlamda savunmanın bel kemiğiydi. Savunmaya akıl katıyordu. Lig sonuna kadar kesik yemeyecekti. Futbolda bunlarda var işte.

Tosic'in stoper performansından bir beklentim yok. Necip'in o pozisyonda performansı kritik. Tosic ise iki erteleme maçında oynar gibi duruyor.

Çevrimdışı Samet_

Burda ilk ersan gidince Rodolfo sakatlanirsa ne olacak diyen askadas ne som agizliymissin be
Şom ağız değil kardeşim bunlar futbolun gerçekleri sakatlık olur her şey olur.4 tane stoperin olmalı senin ki aldıkların 2 maçta

oynayamayacak.Ersan kendi istedi gitmek ama ben yarıştayken sat gitsin kafasına kızıyorum.

Çevrimdışı tangaz

o konuda sıkıntı yok Marcelo bundesligada bu alanda en iyi 5 adamdan biri :ok:

Çevrimdışı Efe

son 10 dakikalarda boykoyu alalım stopere bence iş yapar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canU

Stoper konusunda da ilk yarıyla aynı noktadayız şuanda bence çok değişen birşey olmadı. Marcelo rhodolfo gibi iyi bir stoper ayağı da iyi. Alexis de ersan gibi saatli bomba :ebebe: alexis kalan haftalarda kırmızı görüp atılmasın da naparsa yapsın. Ön taraf çözer bu ligi. Rhodolfo sakatlanmasa bence kadıköy sonrası kesin şampi. olmuş olurduk da şimdi kritik bir durumdayız. Diğerlerine birşey olmasa bari.

Çevrimdışı Hasan Akten

ersanın lisansı henüz çıkmamış bu arada arkadaşlar

1-2 milyon euro düşürelim bonservisinden 2 maçta oynasın :D

Çevrimdışı mülkübey

fenerdekilere neden olmaz böyle şeyler
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Efe

1-2 milyon euro düşürelim bonservisinden 2 maçta oynasın :D
2 maçlık ödünç verseler olmaz mı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

Marcelo+Alexis ikilisi Rhodolfo+Ersan ikilisinden daha iyi olacak hissi bıraktılar bende (takım oyununa uyum açısından)
Marcelo, Rhodolfodan 1 tık daha iyi stoper üstelik her konuda

Çevrimdışı canU

bu arada rhodolfoya birşey olursa erteleme maçlarında ne yapacağız ersan gitmesin demiştim, demez olaydım adamın bağları gitti ilk maçtan. Neyse biz gene de şampiyon olacağız da risk aldık bu sefer ters tepti maalesef.

Çevrimdışı Ensar

Marcelo+Alexis ikilisi Rhodolfo+Ersan ikilisinden daha iyi olacak hissi bıraktılar bende (takım oyununa uyum açısından)
Marcelo, Rhodolfodan 1 tık daha iyi stoper üstelik her konuda
+1 , sakatlanmasa bile durumun böyle olacağını düşünüyordum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı genki1914

Tek dileğim erteleme maçlarına kadar en azından Tosic ve Necip e bişey olmasın onlarada bişey olursa artık Boyko oynar stoper
Guti14

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Mersin ve Ts maçlarının kadrosuna Tosic varmıydı esame listesinde?

Mersin;

https://twitter.com/Besiktas/status/688763117090791425

Trabzon maçı için kadro verilmemişti.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…